2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Devlette zaten atıyor başından hastayı özeldekilerde havalı parayı bol buldukları için oraları buraları oynuyor yeter ki merhametli dr olsun

dediğin gibi insan olsun önce canım. allah hepimizi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

Büyük oğlanın Göbeği é bi baksana aşağı mı bakıyo yukarı mı hani böyle şimdiye gibi bişey oluyo ya o altta mı üste mi bizim bütün kardeşlerde tutmuş 6 kardeşiz
Ay kız cahilliğime ver anlamadım valla bide o tez bende çıkmaz biliyorsundur oğlandan sonra 6 aylik kız bebek kaybettim o yüzden bu teori bana gelmeyebilir

canım mesela benim doktor hiç sorun etmez tartmadı bile beni ki ben kiloluyum zaten.
ama ben bebeğim ve kendimin sağlığı için sorun ediyorum çok dikkat ediyorum. asıl kiloları bu dönemden sonra alıcaz o yüzden dikkatli olmalısın.

Tedirgin olma canım çünkü bunlar tarama testi yani olasılık 1/100 bile verse bu demek değil ki bebeğin de sıkıntı var. Bu hormon değerlerine göre 100 bebekten 1'i anomalili oluyor demek. Yaptırdığın yerde zaten doktorunun ekranına olasılık sonucu düşer; gittiğinde seninle paylaşır. Sen içini ferah tut...

estol Benim doktorum da kilo takıntılı, ama ben memnunum yani bu yüzden hem dikkat ediyorum hem de sağlıklı besleniyorum. Şuan 3, 3-5 kilo aldım değişiyor gün içinde; ama bebeğimin kilosu gayet iyi ; önde... Mesela 20 gün önce gittiğimde 1 haftada 1 kilo almıştım (annem gelmişti :)) Dikkat et sınırdasın dedi; hamurişi tüketmedim 1 kilo gitti bile...Bundan sonrada ayda 1,5 kilo sınır koydu, tahminim 9-10 kilo ila kapatacağız doğumu. Hem benim için hem bebek için sağlıklı olacak...

Tatlım öncelikle Allah şefaatçi etsin yavrunu sana bnm de 26 haftalık sonlandırmam var bunun cevabı bende olabilir. Önce testlerinde problem yoktu sanırım o haftada nüksetti bu durum sanıyorum bebeklerde sonradan anomali oluşabiliyormuş bizde sen gibi bebeğimizden hemen vazgeçmedik tabi çok yere gittik 10 gun once herşey yolunda iken 10 gub sonrası detaylıda suyunun bittiğini ve böbreklerinin iflas ettiğini öğrendik dünya başımıza yıkıldı bu bebeği sindiremedim bile hala içimde hep bir korku var. 1 ay sonra detaylım var her gece kabus görüyorum. Snaa diyeceğim şu ki doktora biz neden olmuştur bu 10 gün önce sorun yok 10 gün sonra bebek ölecek dereceye gelmiş karnımda o da dedi ki böbrekler ve diğer organların bir gelişim ve gelişiminin bitme dönemi vardır sizin bobrekler oluşma aşamasında bebeğin mesanesi kapanmış çişini yapamamış anne karnında dendi bu birçok organ için aynıdır bir gelişme buyume sureci vardır dedi snn durumunda öyle bence başlarda fark edilmemiş olabilir bebek buyudukçe problemler nuksetmiş şuan gebeliğin var mı yokmu farketmedim cnm ama korkunun ecele faydası gerçekten yok bebeğin varsa karnında yada yapacaksanda rabbime bol dua et o testlere de çok itibar etme lütfen genetik falan filan boş bunlar banada genetik önerdiler ben bebeğimi kesip bilmelerine razı gelmedim istemedim bu bebeğimde Allah a emanet o ne derse o olur koskoca sakıp sabancıydı adam oldu gitti parası pulu işe yaramadı bedensel ozurlu çocuğu var rabbimden büyük yok bu dünyada duanı et Allah sağlıkla bir bebek daha kucağına versin kuzum

Kızlar bebeğinizin hareket etmesini Nasıl anlıyorsunuz
Bağırsak hareketi diye düşün müyor Muş'unuz
Ya da tekme atışı felan acılı oluyor mu
Bebek bayağı büyüyünce bağırtıyor adamı bazen ama bu haftalarda ufak pıt pıtlar oluyor bağırsak hareketleri o büyüdükçe azalıyor zaten

canım inşallah hem ameliyatlardan hem testinden güzel haberler alırsın. Allah yardımcın olsun güçlü olman lazım şuan karnındaki bebeğinin, minik oğlunun ve eşinin sana en çok ihtiyacı olan bir dönemdesin. Dualarımdasın canım Allah şifa versin hepinize

İlk işimiz hayırla sağlıkla paşa ameliyattan çıksın sonra küçük beyefendi ile ilgilenirsin cnm eminim ki bir sorun çıkmayacak doktorları sen bizden iyi biliyorsun kıyamam ben sana dun çok dua ettim size Allah kabul ederse bugün sonucu olan arkadaşıma da @bebisimgel ALTINIM pinar39 hepiniz dualarımızdasınız rabbim önce sizlerden güzel haberler getirmeyi nasip etsin içinde de bizlere inşallah

Al benden de o kdr girmesem mi diye bile dusunmeye başladım sonra aklını başına topla diyor eşim çok hassas detaylı konusunda Allah hepimizin yardımcısı olsun bütün günüm bu tur şeyleri düşünerek geçiyor kafayı yiyeceğim ya

Bende doktorun yönlendirdiği zaman gitmeyeceğim sanırım 22 haftası çok iyi organ gelişimi tamamen tamamlanmış oluyor hayırlı haberlerle geleceğiz inşallah

inşallah canım ya şu beynindeki kist bi an önce kaybolsun artık aklım fikrim orda

Allah razı olsun cansın.

Ben kızımda hic eksi yemedim canım çok sewdigim halde 9 ay limon turşu vs görmek istemedim bunda hepiciginj yiom valla canım istio.kizimda yaş pasta yerdim tersi oluo vücut ta ne eksik ise onu istermis
valla ben hep ekşiyi severdim tatlıdan uzak dururdum hamilelikte yine ekşi delisi oldum domates limon manyagıyım ve kız sanırım bende tuttu :)

Merhaba ben bir Down sendromlu annesiyim. Şu an ikinci bebeğime hamileyim. İlk oğlumda 16. haftada gittiğim devlet hastanesi doktoru, oğlumun hidrosefali olduğunu söyledi. Sonra başka bir doktora gittim, böyle bir durum olmadığı anlaşıldı. Gebelik 24. haftaya kadar sorunsuz devam etti. 24. haftada bacak boyu ölçümü normal standarttan 0.1 milim kısa çıktı. Doktora sordum bu ne diye, 0.1 milim önemli değil, senin içine kurt düşürmüşler dedi. Sonrasında sorunsuz devam eden hamileliğim 37. haftada oğlumun kendini kordona dolamasıyla acil sezeryanla sonuçlandı. Doğduğunda halen Down sendromlu olduğunu bilmiyordum. Sarılık olup 4 gün sonra tekrar hastaneye yattığımızda çocuk doktoru şüphelendi ve ondan sonra bir sürü test yapıldı.

Demem o ki kendini şu ya da bu haftaya şartlama. İkili taramada riski yüksek çıkan insanlar var. Bu da sorun belirtisi olabiliyor zaman zaman. Herhangi bir organ problemi varsa daha ileri dönemde çıkabilir ama 11-12 civarlarında ense kalınlığına vs. bakılıyor, o da fikir veriyor. Benim oğlumun tüm ölçümleri ve testleri normaldi. Kendinde genetik taşıyıcılık olduğunu öğrenmişsin. Tavsiyem 10-12 haftalar arasında yapılan CVS testini yaptırman olacaktır. CVS'de gen incelemesi yapılıyor çünkü. Sanırım en erken kromozom bozukluğu tespiti bu şekilde yapılabilir.

İstediğin zaman yeniden gebelik yaşaman ve sorunsuz geçirmen dileğiyle....

Hayırlı sabahlar güzel anneler.
semurcan yavrunun ameliyatı çok iyi geçer, inş. hemencik toparlanır. @bebisimgel pinar39 ALTINIM sizler de dualarımızdasınız. Rabbim güzel haberler duymanızı nasip etsin. Habersiz bırakmayın bizleri.

insanbuL N Nesri0621 yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Rabbim tüm milletimizin ve devletimizin yardımcısı olsun. İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanlarımıza fırsat vermesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…