- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.421
Devlette zaten atıyor başından hastayı özeldekilerde havalı parayı bol buldukları için oraları buraları oynuyor yeter ki merhametli dr olsun
Ay kız cahilliğime ver anlamadım vallaBüyük oğlanın Göbeği é bi baksana aşağı mı bakıyo yukarı mı hani böyle şimdiye gibi bişey oluyo ya o altta mı üste mi bizim bütün kardeşlerde tutmuş 6 kardeşiz
canım mesela benim doktor hiç sorun etmez tartmadı bile beni ki ben kiloluyum zaten.Selam kızlar, 18.haftadayım bugün kontrolüm vardı doktorum 5 kilo aldığımı görünce çıldırdı resmen. Diyetisyene başlamam gerektiğini söyledi. Gebelikte şeker ve tansiyon hastası olunabiliyormuş. Riskli gruptayız. Bu kadar iştahım varken nasıl diyet programına uyarım bilemiyorum .. Benim gibi olupta doktoru kiloyu sorun etmeyen var mı?
Ben doktorumu değiştrdim ve önceki doktorum ikili yaptırmamıştı "şimdi bir sonuç verecekler yalan yanlış 6 ay canın sıkılacak" gibi sebepsiz bir sebeple.. o yüzden bu ilk olduğundan çok tedirgin oluyorum.
Game of thrones baslasa da izleseksende ayrı bi artist cıktn ben yerli izlemem falan
Tatlım öncelikle Allah şefaatçi etsin yavrunu sana bnm de 26 haftalık sonlandırmam var bunun cevabı bende olabilir. Önce testlerinde problem yoktu sanırım o haftada nüksetti bu durum sanıyorum bebeklerde sonradan anomali oluşabiliyormuş bizde sen gibi bebeğimizden hemen vazgeçmedik tabi çok yere gittik 10 gun once herşey yolunda iken 10 gub sonrası detaylıda suyunun bittiğini ve böbreklerinin iflas ettiğini öğrendik dünya başımıza yıkıldı bu bebeği sindiremedim bile hala içimde hep bir korku var. 1 ay sonra detaylım var her gece kabus görüyorum. Snaa diyeceğim şu ki doktora biz neden olmuştur bu 10 gün önce sorun yok 10 gün sonra bebek ölecek dereceye gelmiş karnımda o da dedi ki böbrekler ve diğer organların bir gelişim ve gelişiminin bitme dönemi vardır sizin bobrekler oluşma aşamasında bebeğin mesanesi kapanmış çişini yapamamış anne karnında dendi bu birçok organ için aynıdır bir gelişme buyume sureci vardır dedi snn durumunda öyle bence başlarda fark edilmemiş olabilir bebek buyudukçe problemler nuksetmiş şuan gebeliğin var mı yokmu farketmedim cnm ama korkunun ecele faydası gerçekten yok bebeğin varsa karnında yada yapacaksanda rabbime bol dua et o testlere de çok itibar etme lütfen genetik falan filan boş bunlar banada genetik önerdiler ben bebeğimi kesip bilmelerine razı gelmedim istemedim bu bebeğimde Allah a emanet o ne derse o olur koskoca sakıp sabancıydı adam oldu gitti parası pulu işe yaramadı bedensel ozurlu çocuğu var rabbimden büyük yok bu dünyada duanı et Allah sağlıkla bir bebek daha kucağına versin kuzumArkadaşlar herkese merhaba, benim bir sorum olacak.
Öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah herkes Mutlu Mesut sağ sağlim, sorun olacaksa bile geçip gidecek sonunda ferahlayacak sorunlarla bebeklerini kucaklarına alır.
Burayı okurken ya şuanda badire yaşayan yada ilk hamileliklerinde badireler atlatmış hamileler okudum. O yüzden size sorup fikir almak istedim.
Benimde bir gebelik sonlandırmam var. 20.Haftalarıma kadar hiç bir problem görünmeyen bebeğimde detaylı ultrasonda birden bire Ense kalınlığı artışı , kalpte sıvı birikmesi gibi problemler çıktı. Tabi bizim bittiğimiz andı. Sonra amniyosentez, problemlerin rapora yansıması, sonra bizim genetik test yaptırmamız ve sorunun benden kaynaklı bir taşıyıcılık olduğunu öğrenmemiz hepsi peşpeşe travma anlayacağınız.
Şimdi sorum şu, yeniden gebelik durumunda 11-12 haftalarda detaylı ultrason ve 18. Haftada detaylı ultrason ve aynı hafta amniyosentez öneriliyor. Benim kafam şuna takılıyor sizce 18. Haftada sorunlar kendini belli etmeye başlarmı?
Yoksa bu problemler illa ki 20. Haftadan sonramı çıkıyor? Bu haftalar aylar kabusum oldu. Belki bir fikir bir göz bana yardımcı olur.
Şimdiden teşekkürler, sevgiler.
Bebek bayağı büyüyünce bağırtıyor adamı bazenKızlar bebeğinizin hareket etmesini Nasıl anlıyorsunuz
Bağırsak hareketi diye düşün müyor Muş'unuz
Ya da tekme atışı felan acılı oluyor mu
canım inşallah hem ameliyatlardan hem testinden güzel haberler alırsın. Allah yardımcın olsun güçlü olman lazım şuan karnındaki bebeğinin, minik oğlunun ve eşinin sana en çok ihtiyacı olan bir dönemdesin. Dualarımdasın canım Allah şifa versin hepinizeAmeliyatımız yarın. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Bu parlamanın down olabileceği söylendi ve ben o saatten beri ağlıyorum. Bu sebeple istendi cf dna testi. 3200 tl o da. Yarın kan vereceğim onun için de.
İlk işimiz hayırla sağlıkla paşa ameliyattan çıksın sonra küçük beyefendi ile ilgilenirsin cnm eminim ki bir sorun çıkmayacak doktorları sen bizden iyi biliyorsun kıyamam ben sana dun çok dua ettim size Allah kabul ederse bugün sonucu olan arkadaşıma da @bebisimgelAmeliyatımız yarın. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Bu parlamanın down olabileceği söylendi ve ben o saatten beri ağlıyorum. Bu sebeple istendi cf dna testi. 3200 tl o da. Yarın kan vereceğim onun için de.
Al benden de o kdrCanım ya bu ayrıntılı ultrason zamanları geldi başladı herkeste amniosentez harmony testi ya klasik herkeste bişi çıkıo ya nedir bu hemen dna bozukluğu olabilir fln. Hiç bisi yok bebeğin de allah büyük bende 20. Haftaya yaklaştıkça korkar oldum vallahi.
Bende doktorun yönlendirdiği zaman gitmeyeceğim sanırım 22 haftası çok iyi organ gelişimi tamamen tamamlanmış oluyor hayırlı haberlerle geleceğiz inşallahburdaki doç. a gittim dün 22. haftada gel kalp kapakçıkları falan daha net belli olur dedi canım.
Bende doktorun yönlendirdiği zaman gitmeyeceğim sanırım 22 haftası çok iyi organ gelişimi tamamen tamamlanmış oluyor hayırlı haberlerle geleceğiz inşallah
İlk işimiz hayırla sağlıkla paşa ameliyattan çıksın sonra küçük beyefendi ile ilgilenirsin cnm eminim ki bir sorun çıkmayacak doktorları sen bizden iyi biliyorsun kıyamam ben sana dun çok dua ettim size Allah kabul ederse bugün sonucu olan arkadaşıma da @bebisimgelALTINIM pinar39 hepiniz dualarımızdasınız rabbim önce sizlerden güzel haberler getirmeyi nasip etsin içinde de bizlere inşallah
valla ben hep ekşiyi severdim tatlıdan uzak dururdum hamilelikte yine ekşi delisi oldum domates limon manyagıyım ve kız sanırım bende tuttu :)Ben kızımda hic eksi yemedim canım çok sewdigim halde 9 ay limon turşu vs görmek istemedim bunda hepiciginj yiom valla canım istio.kizimda yaş pasta yerdim tersi oluo vücut ta ne eksik ise onu istermis
Arkadaşlar herkese merhaba, benim bir sorum olacak.
Öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah herkes Mutlu Mesut sağ sağlim, sorun olacaksa bile geçip gidecek sonunda ferahlayacak sorunlarla bebeklerini kucaklarına alır.
Burayı okurken ya şuanda badire yaşayan yada ilk hamileliklerinde badireler atlatmış hamileler okudum. O yüzden size sorup fikir almak istedim.
Benimde bir gebelik sonlandırmam var. 20.Haftalarıma kadar hiç bir problem görünmeyen bebeğimde detaylı ultrasonda birden bire Ense kalınlığı artışı , kalpte sıvı birikmesi gibi problemler çıktı. Tabi bizim bittiğimiz andı. Sonra amniyosentez, problemlerin rapora yansıması, sonra bizim genetik test yaptırmamız ve sorunun benden kaynaklı bir taşıyıcılık olduğunu öğrenmemiz hepsi peşpeşe travma anlayacağınız.
Şimdi sorum şu, yeniden gebelik durumunda 11-12 haftalarda detaylı ultrason ve 18. Haftada detaylı ultrason ve aynı hafta amniyosentez öneriliyor. Benim kafam şuna takılıyor sizce 18. Haftada sorunlar kendini belli etmeye başlarmı?
Yoksa bu problemler illa ki 20. Haftadan sonramı çıkıyor? Bu haftalar aylar kabusum oldu. Belki bir fikir bir göz bana yardımcı olur.
Şimdiden teşekkürler, sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?