2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sahihuban tatlım ben hareketini kelebek çırpınışı gibi hissediyorum göbek deliğimn hafof altında oluyor sanki hep. benımde içim pırpır ediyor o an büyüdükçe nasıl hissedicem merak ediyorum

Çok teşekkür ederim, inşallah öyle olur.

bende aynı durumdayım okudukça tedirginliğimi korkum artıyorherşey yolunda güzel dese bile 2 gün etkisinde kalabiliyorum sonra yine okuduklarımdan etkilenip tedirgin oluyorum allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Ay ben de merak ediyorum tabi
Bazen bi atış hissediyorum küt küt gibi ama bilmiyorum henüz tam olarak
Bekliyorum heyecanla sevinçle
Hayırlarla bakalım

Amin Cnm, evet çok benzer şeyler yaşamışız. Tek fark benim kromozom bozukluğu senin organ yetmezliği. Şuan gebeyim evet. 12. Haftada detaylı ultrason yaptı doçent. Cvs yapıp riske atamayacağım kadar iyi gelişiyor dedi. 17+6 da yani bu pzt amniyosentez yaptırdım. İşlemden önce yine Muayene etti. Herşeyi çok güzel yerli yerinde dedi. Eşim diyoki öykümüz olduğu için her Muayne çok detaylı geçiyor ben görüyorum dru. O yüzden korkma diyor.

Dün ilk sonuçlar çıktı temizmiş şükürler olsun. Ama önemli olan 2. Sonuçlar. Sayısal değil yapısal bozukluk olduğu için. Merak ettiğim şimdi haftaya yine gideceğim 19+2 veya 3 te detaylı yaparlar mı? Sonuç çıkana kadar drda ultrason karşısında yatmak istiyorum resmen.

Allahım ne zor, dün telefon gelince kilitlendim kaldım resmen. Sonuç temiz denmesine rağmen ağlamak istedim, titredim bayılacaktım. 2 saate zor geldim kendime.

Kabusları hiç sorma, ilk 3 ay sürekli canlı canlı kürtaj oldum. Şimdide rüyamda her uyandığımda çamaşırımda kan görüyorum doğum başlamış görüyorum. Hamileliğimi herkesten gizliyorum. Karnım çıkmasına rağmen ailelerimizin haberi yok hala. Saçlarım beyazladı. Bu Nasıl bir sınavmış,çok zor.
Allah bunu unutturacak başka acılar vermesin tabi.

İnşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Bende geçen bebeğimde (ilkti) 24 E kadar hiç hissetmedim, çok kötü halsiz sürekli kustuğum bir hamilelikti. Bebeği sindirememiştim.
Şimdi daha bir bağlıyım elim karnımda, ufak ufak hissediyorum. Ultrasonda çok çok net görebiliyorum.

Kaybetmek istemiyorum
Allah yardımcımız olsun inşallah. Birbirimize dua edelim .

semurcan canım benimmm yeni gördüm yazdığını.bebeğin iyi Allah'ın izniyle ya dediğim gibi en ufak sorunu bile söylemek durumunda kalıyor Dr lar.önemli bişey OLduğunu düşünmüyorum Bebeğinizin.hem o testi de yaptıracaksın için rahat edecek.sen güçlü bi kadınsın dua et.bizde ederiz.oğlunun aneliyatı bugündü sanırım.hayırlısyla çıksın ameliyattan inşallah.bizi durumdan haberdar et

Canım Yapısal bozuklukta ne gibi rahatsızlıklar oluyor bebekte

Çok çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın canım benim

Canım bebeğin iyidir merak etme sen. İçini ferah tut... Oğluşların ikiside iyi olacak Allahın izniyle. Hayırlısıyla ameliyatı da atlatacaksınız. Dualarımız seninle...

beybisi nasılsın nerelerdes,n son zamanlarda depresyondaydımya çok takip edemedm :)
Oyy ben kıyamam ki sana hiç depresyona girme annesi bebişin sağlıklı Allâhin izniyle sağlıklı bi şekilde gelecek kucağına ve biz yicez onu Tombis bacaklarından :)
Ben okul köşelerinde sürünüyorm çok şükür iyiyiz biz teyzesi :)

Amin Cnm, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Sende sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Kaç yaşında çocuğun? Şuanda problemi olamayan bebeklere bile down şu bu diyorlarken Nasıl olurda anlaşılmaz? Aklım almıyor gerçekten. Acaba dr hatası mı?

amin amin canım rabbim sabır ve güç kuvvet versin benim iş yerim dağkapıda hergün ordan geçerken içim gidiyor dua ediyorum allah yardımcıları olsun diye dışarda bize bu kadar zorsa sizler için ne kadar zor tahmin bile edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…