- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.461
Canım Yapısal bozuklukta ne gibi rahatsızlıklar oluyor bebekte
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın canım benim
Sana da günaydın canım. Çok korkunç birşey. Türkiye'nin başkentinde, askeriyenin içine kadar girebiliyorlar adamlar. Bunu yapan aklımızın almadığı neler yapar acaba, düşününce insanın içi ürperiyor. Nasıl bir dünyaya çocuk doğuracağız? Korkuyorum gerçekten... Allah sonumuzu hayır etsin, evlatlarımıza güzel günler göstersin...günaydın kızlar. bugun acımız büyük ankarada atıyor kalbimiz allah ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin. bu terör bitsin evlatlarımız için korkmayalım artık
Benim 4lü tarama testim çok yüksek risk çıkmıştı.trosomy 21 için amniyosentez oldum.fish sonucu temiz geldi Şükürler olsun.dr da bizim için önemli olan sonuç buydu dedi.sayısal bi bozukluğa rastlanmamış Şükürler olsun.bu hafta sonu amniyosentez sonucum da gelecek inşallah onda da hiç bir sıkıntı olmaz.cevap için çok teşekkür ederim.Sayısal bozukluklarda down,edward vs gibi sendromlar oluyor. Yapısal bozukluklarda henüz tespit edilmiş çok bilinen sendromlar yok. Direk yaşamla bağdamıyor. Organlar gelişmiyor. Ağır zeka ve mental gerilik. Zaten doğduktan sonra 3-6 ay arasında kayıp yaşanıyormuş.
kesinlikle katılıyorum yeter artık demekten tükendim insanda hal bırakmıyolar mutlu olmak için sebebimiz kalmıyor artıkSelam kızlar,
Bu ülkede mutlu olmak haram oldu. İnsanın içinden "günaydın" demek bile gelmiyor, aymıyor günler!
Umut da kalmadı bende. Daha dünyaya bile gelmemiş evlatlarımız nasıl bir ülkede doğacak? Nasıl büyüyecek? Hepimiz Allah'a emanetiz.
Oyy ben kıyamam ki sana hiç depresyona girme annesi bebişin sağlıklı Allâhin izniyle sağlıklı bi şekilde gelecek kucağına ve biz yicez onu Tombis bacaklarından :)
Ben okul köşelerinde sürünüyorm çok şükür iyiyiz biz teyzesi :)
Sana da günaydın canım. Çok korkunç birşey. Türkiye'nin başkentinde, askeriyenin içine kadar girebiliyorlar adamlar. Bunu yapan aklımızın almadığı neler yapar acaba, düşününce insanın içi ürperiyor. Nasıl bir dünyaya çocuk doğuracağız? Korkuyorum gerçekten... Allah sonumuzu hayır etsin, evlatlarımıza güzel günler göstersin...
Altınımm iyi diyelim iyi olalım biraz hastayım sadece.
Sen nasılsın? Naptın son durum ne? 22yi mi bekleyeceksin? Ceylinciiği öpüyoruz Denizimle :)
Kızlar günaydın benimde 4 lü tarama sonucum çıktı doktor aradı Allah'a şükür temiz dedi o gün bakmıştı ama 20. Haftada bidaha ayrıntılı oluyo sanırım dimi
lütfen ağlama bebeğinide etkileme eminim sonuçlar güzel gelecek ve şuan yaşadığın stres kalıcak ikinizede duamdasınız hepiniz rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin hepimizin inşallahhh ...Kızlar şimdi Tanı merkezini Aradım amniyosentez sonucum akşam 4 gibi çıkacakmış elim Ayağım boşaldı şuan ağlıyorum çok stresliyim dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizim için dualarınızı Gönderin kalbim ferah Allah'ın izniyle hiçbir problem çıkmayacak ama elimde değil tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum.Rabbim hiçbirinize bu Süreci yaşatmasın.dualarınızı bekliyoruz minnak kızımla
neyin var canım geçmiş olsun. detaylıya gittim dün dokor kkötü bişe demedi biz korkmuyoruz bu kistlerden dedi. 22 haftada kendi hastanemde bi doktora gideceğim allah sağlık versin evlatlarımıza
Kızlar şimdi Tanı merkezini Aradım amniyosentez sonucum akşam 4 gibi çıkacakmış elim Ayağım boşaldı şuan ağlıyorum çok stresliyim dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizim için dualarınızı Gönderin kalbim ferah Allah'ın izniyle hiçbir problem çıkmayacak ama elimde değil tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum.Rabbim hiçbirinize bu Süreci yaşatmasın.dualarınızı bekliyoruz minnak kızımla
Kızlar şimdi Tanı merkezini Aradım amniyosentez sonucum akşam 4 gibi çıkacakmış elim Ayağım boşaldı şuan ağlıyorum çok stresliyim dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizim için dualarınızı Gönderin kalbim ferah Allah'ın izniyle hiçbir problem çıkmayacak ama elimde değil tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum.Rabbim hiçbirinize bu Süreci yaşatmasın.dualarınızı bekliyoruz minnak kızımla
ufff birini atlatsak ötekinin stresi başlıyo her ay allahım sağlıkla kavuşalım inşallahhh iyi bile deseler okadar çok şey duyuyoruzki artık insanda hep bi şüphe oluyo allah yardımcımız olsun inşallahhh...evet canım 20-24 arası detaylı ultrason oluyor
Canım dualarımız seninle. Güzel kızın Arya'da iyi olacak merak etme. Ağlama bak Arya duyuyor seni üzülür...Kızlar şimdi Tanı merkezini Aradım amniyosentez sonucum akşam 4 gibi çıkacakmış elim Ayağım boşaldı şuan ağlıyorum çok stresliyim dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizim için dualarınızı Gönderin kalbim ferah Allah'ın izniyle hiçbir problem çıkmayacak ama elimde değil tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum.Rabbim hiçbirinize bu Süreci yaşatmasın.dualarınızı bekliyoruz minnak kızımla
Benim 4lü tarama testim çok yüksek risk çıkmıştı.trosomy 21 için amniyosentez oldum.fish sonucu temiz geldi Şükürler olsun.dr da bizim için önemli olan sonuç buydu dedi.sayısal bi bozukluğa rastlanmamış Şükürler olsun.bu hafta sonu amniyosentez sonucum da gelecek inşallah onda da hiç bir sıkıntı olmaz.cevap için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?