2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım Yapısal bozuklukta ne gibi rahatsızlıklar oluyor bebekte

Sayısal bozukluklarda down,edward vs gibi sendromlar oluyor. Yapısal bozukluklarda henüz tespit edilmiş çok bilinen sendromlar yok. Direk yaşamla bağdamıyor. Organlar gelişmiyor. Ağır zeka ve mental gerilik. Zaten doğduktan sonra 3-6 ay arasında kayıp yaşanıyormuş.

günaydın kızlar. bugun acımız büyük ankarada atıyor kalbimiz allah ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin. bu terör bitsin evlatlarımız için korkmayalım artık
Sana da günaydın canım. Çok korkunç birşey. Türkiye'nin başkentinde, askeriyenin içine kadar girebiliyorlar adamlar. Bunu yapan aklımızın almadığı neler yapar acaba, düşününce insanın içi ürperiyor. Nasıl bir dünyaya çocuk doğuracağız? Korkuyorum gerçekten... Allah sonumuzu hayır etsin, evlatlarımıza güzel günler göstersin...

Benim 4lü tarama testim çok yüksek risk çıkmıştı.trosomy 21 için amniyosentez oldum.fish sonucu temiz geldi Şükürler olsun.dr da bizim için önemli olan sonuç buydu dedi.sayısal bi bozukluğa rastlanmamış Şükürler olsun.bu hafta sonu amniyosentez sonucum da gelecek inşallah onda da hiç bir sıkıntı olmaz.cevap için çok teşekkür ederim.

kesinlikle katılıyorum yeter artık demekten tükendim insanda hal bırakmıyolar mutlu olmak için sebebimiz kalmıyor artık

aman iyi olun canım bebişi bilmem ama annesi baya baya tombiş oldu

amin allah iyi insanlarla karşılaştırsın bahtları güzel olsun inşallah

Altınımm iyi diyelim iyi olalım biraz hastayım sadece.
Sen nasılsın? Naptın son durum ne? 22yi mi bekleyeceksin? Ceylinciiği öpüyoruz Denizimle :)

neyin var canım geçmiş olsun. detaylıya gittim dün dokor kkötü bişe demedi biz korkmuyoruz bu kistlerden dedi. 22 haftada kendi hastanemde bi doktora gideceğim allah sağlık versin evlatlarımıza

Kızlar günaydın benimde 4 lü tarama sonucum çıktı doktor aradı Allah'a şükür temiz dedi o gün bakmıştı ama 20. Haftada bidaha ayrıntılı oluyo sanırım dimi

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar şimdi Tanı merkezini Aradım amniyosentez sonucum akşam 4 gibi çıkacakmış elim Ayağım boşaldı şuan ağlıyorum çok stresliyim dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizim için dualarınızı Gönderin kalbim ferah Allah'ın izniyle hiçbir problem çıkmayacak ama elimde değil tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum.Rabbim hiçbirinize bu Süreci yaşatmasın.dualarınızı bekliyoruz minnak kızımla

lütfen ağlama bebeğinide etkileme eminim sonuçlar güzel gelecek ve şuan yaşadığın stres kalıcak ikinizede duamdasınız hepiniz rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin hepimizin inşallahhh ...

neyin var canım geçmiş olsun. detaylıya gittim dün dokor kkötü bişe demedi biz korkmuyoruz bu kistlerden dedi. 22 haftada kendi hastanemde bi doktora gideceğim allah sağlık versin evlatlarımıza

Ay bak ne güzel inşallah güzel olacak her şey. Ben üşüttüm sanırım boğazım falan kötü çok ciddi bisey değil simdilik umarım böyle kalır. Amin canım Allah korusun hepsini.

canım allah yardımcın olsun hemen dua ediyorum sana ne olur ağlama bebeğinide üzme strese sokma. biliyorum çok zor bende beynınde kist olduğunu öğrenince cok üzüldüm ama hiç bi sorun çıkmayacak inşallah.

Hiç üzülme canım içini ferah tut güzel haberler gelecek. Aryacığın bişeyciği yok o annesiyle uğraşmayı seven bi yaramaz belli oldu o :)

evet canım 20-24 arası detaylı ultrason oluyor
ufff birini atlatsak ötekinin stresi başlıyo her ay allahım sağlıkla kavuşalım inşallahhh iyi bile deseler okadar çok şey duyuyoruzki artık insanda hep bi şüphe oluyo allah yardımcımız olsun inşallahhh...

Canım dualarımız seninle. Güzel kızın Arya'da iyi olacak merak etme. Ağlama bak Arya duyuyor seni üzülür...

2 li,3lü,4lü hepsi tertemiz çıkmıştı benim. Bu testler biraz yalan gibi. Daha doğrusu olasılık testleri.Ben daha riskli olup amniyosu kötü çıkana denk gelmedim.

Senin gönlünü ferah tut Cnm. Sadece bu riskle yaptırdıysan hiçbirşey çıkmaz. Ultrason bulgusu yok diye anlıyorum çünkü?
Gerçi benden daha vahim ultrason bulgusu olup amniyoları temiz çıkmış anneme okudum bu sitede.
Şuanda içimi ferahlatan tek şey ultrason bulgusunun olmaması.

Benide dualarınızdan eksik etmeyin. Böyle birşeyi yaşamayan gerçekten anlamıyor.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…