- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.481
Kızlar şimdi Tanı merkezini Aradım amniyosentez sonucum akşam 4 gibi çıkacakmış elim Ayağım boşaldı şuan ağlıyorum çok stresliyim dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizim için dualarınızı Gönderin kalbim ferah Allah'ın izniyle hiçbir problem çıkmayacak ama elimde değil tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum.Rabbim hiçbirinize bu Süreci yaşatmasın.dualarınızı bekliyoruz minnak kızımla
Can'ım üzülme lütfen bebeğini etkileme... Dualarım seninle ve diğer problem yaşayan arkadaşlarla... Her akşam yatmadan dualarımı okuyorum , kendime okurken burda sorun yaşayan arkadaşlarıma dua ediyorum..Kızlar şimdi Tanı merkezini Aradım amniyosentez sonucum akşam 4 gibi çıkacakmış elim Ayağım boşaldı şuan ağlıyorum çok stresliyim dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizim için dualarınızı Gönderin kalbim ferah Allah'ın izniyle hiçbir problem çıkmayacak ama elimde değil tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum.Rabbim hiçbirinize bu Süreci yaşatmasın.dualarınızı bekliyoruz minnak kızımla
Oyy severiz biz Tombisleri:)aman iyi olun canım bebişi bilmem ama annesi baya baya tombiş oldu
Bize de bu durum bir kromozomun eksikliğinden olur dedi doktor o dönemlerde Allah yaşatmasın kimselere evlat nefestir insanda o donemde 1 yaşında oğlum vardı o atlatmamda vesşle oldu ona daha sıkı sarıldım dusse bacağı kanasa kahroluyordum çocuğun peşinde dört dönüyordum ya bunada bişi olursa diye rabbim dermansız dert vermiyor elinde evladı olmayanlar için daha zor sende aramıza sık gel bekleriz sürekli cnm bak biz burda o kdr büyük bir aile oldukki herkesin acısı birbirinin acısı oldu taa yureğimizde hissettik kimse kendini düşünmüyor sadece. Hepimiz zor süreçten geçiyoruz burada bebeğini kaybeden zor hamile kalan kürtajlar olan o kdr anne var ki hepimiz birbirimizi anlıyoruz o yüzden birimiz kontrole gidince herkes 4 gözle bekliyor üzülme artık herşey çok güzel olacak hayatta hiçbir şeyin garantisi yok yarına çıkacağımızın bile sen onune bak bebeğine bak iyi şeyler düşün iyi olsun mutlaka gel aramıza sık sık bizler hep buradayızAmin Cnm, evet çok benzer şeyler yaşamışız. Tek fark benim kromozom bozukluğu senin organ yetmezliği. Şuan gebeyim evet. 12. Haftada detaylı ultrason yaptı doçent. Cvs yapıp riske atamayacağım kadar iyi gelişiyor dedi. 17+6 da yani bu pzt amniyosentez yaptırdım. İşlemden önce yine Muayene etti. Herşeyi çok güzel yerli yerinde dedi. Eşim diyoki öykümüz olduğu için her Muayne çok detaylı geçiyor ben görüyorum dru. O yüzden korkma diyor.
Dün ilk sonuçlar çıktı temizmiş şükürler olsun. Ama önemli olan 2. Sonuçlar. Sayısal değil yapısal bozukluk olduğu için. Merak ettiğim şimdi haftaya yine gideceğim 19+2 veya 3 te detaylı yaparlar mı? Sonuç çıkana kadar drda ultrason karşısında yatmak istiyorum resmen.
Allahım ne zor, dün telefon gelince kilitlendim kaldım resmen. Sonuç temiz denmesine rağmen ağlamak istedim, titredim bayılacaktım. 2 saate zor geldim kendime.
Kabusları hiç sorma, ilk 3 ay sürekli canlı canlı kürtaj oldum. Şimdide rüyamda her uyandığımda çamaşırımda kan görüyorum doğum başlamış görüyorum. Hamileliğimi herkesten gizliyorum. Karnım çıkmasına rağmen ailelerimizin haberi yok hala. Saçlarım beyazladı. Bu Nasıl bir sınavmış,çok zor.
Allah bunu unutturacak başka acılar vermesin tabi.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Bende geçen bebeğimde (ilkti) 24 E kadar hiç hissetmedim, çok kötü halsiz sürekli kustuğum bir hamilelikti. Bebeği sindirememiştim.
Şimdi daha bir bağlıyım elim karnımda, ufak ufak hissediyorum. Ultrasonda çok çok net görebiliyorum.
Kaybetmek istemiyorum
Allah yardımcımız olsun inşallah. Birbirimize dua edelim .
Dun akşam oğlumu uyutunca 5 Yasin okudum ben dualarıma hepinizi kattım kuzum Allah yar ve yardımcımız olsun hayırlısı ile tertemiz çıkacak inanıyorum haber beklicez senden stresi bırak çıkabiliyorsan çık biraz dolaş bi tatlı ye kendine gel akşam olmaz yoksa bu şekilde avm falan git olmadı eşini ara onunla dertleş erkekler çok rahatlatıyor insanın içiniKızlar şimdi Tanı merkezini Aradım amniyosentez sonucum akşam 4 gibi çıkacakmış elim Ayağım boşaldı şuan ağlıyorum çok stresliyim dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizim için dualarınızı Gönderin kalbim ferah Allah'ın izniyle hiçbir problem çıkmayacak ama elimde değil tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum.Rabbim hiçbirinize bu Süreci yaşatmasın.dualarınızı bekliyoruz minnak kızımla
canım benim de 5 gebeliğim birsey alırken kaç kere düşünüyorum acaba evladım giyebilecek mi her kontrole giderken yanımda pijama ve esarp götürüyorum kalp atışı duyulmazsa kürtaj olursa hazırlıklı gideyim diye eşim kontrollere poşetle gidiyorum diyor bu ne diyorum lazım olacaklar o da üzülüyor ama rabbime emanet o ne derse o olacakCan'ım üzülme lütfen bebeğini etkileme... Dualarım seninle ve diğer problem yaşayan arkadaşlarla... Her akşam yatmadan dualarımı okuyorum , kendime okurken burda sorun yaşayan arkadaşlarıma dua ediyorum..
Bekleyişlerin ne kadar stres yarattığını çok iyi biliyorum. Artık hepiniz biliyorsunuz bu benim beşinci gebeliğim ve sürekli stres altında geçiyor. On günde bir (bazen haftada bir) kontrollerim olmasına rağmen sürekli yüreğim ağzımda, kabuslar görerek yaşıyorum.. İnan hamile kaldığından beri o kadar tetikteyim ki renkli çamaşır bile giyemiyorum beyaz olsun ki en ufak bir leke bile gözümden kaçmasın diye... Daha önceki hamileliklerimde elim karnımda sürekli bebeklerimle konuşurdum ama bunda yapamıyorum. Sizlerin yaşadığı sıkıntıları o yüzden çok iyi anlıyorum ve hepimiz için dua ediyorum...
Gözün aydın olsun tatlım 20 23 arası ayrıntılı oluyor girersen eğer ki girme durumun varsa gir insan girmeyince ayrı geriliyor girince ayrı hayırlısını istemeliKızlar günaydın benimde 4 lü tarama sonucum çıktı doktor aradı Allah'a şükür temiz dedi o gün bakmıştı ama 20. Haftada bidaha ayrıntılı oluyo sanırım dimi
Ye gitsn cnm bebegıne aana yarasın afiyt olsn kusmak kdr kotu biley yok hemde gunde 3.5kez cok ıyı blrm o yuzdn kıloyu yemeyi terch edıyrm mutlymBenim ilk bebegim şükür kusmadim hiç ama bulantı oldu ilk zamanlar şimdilerde halsiz uykulu Ben de yiyorum ya hem de baya baya
canım inşallah hayırlısıyla temiz gelecek sonucun. ne desem boş biliyorum ama sakin olmaya çalış. üzme Arya'mızıBenim 4lü tarama testim çok yüksek risk çıkmıştı.trosomy 21 için amniyosentez oldum.fish sonucu temiz geldi Şükürler olsun.dr da bizim için önemli olan sonuç buydu dedi.sayısal bi bozukluğa rastlanmamış Şükürler olsun.bu hafta sonu amniyosentez sonucum da gelecek inşallah onda da hiç bir sıkıntı olmaz.cevap için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar,
Az önce doktor aradi. Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım.
Arkadaşlar,
Az önce doktor aradi. Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım.
canım benim de ikinci gebeliğim. ben de her kontrolden önce ağlıyorum strese giriyorum. ne zaman ultrasona girsem ağlayarak giriyorum. insan eski tecrübelerini unutamıyo. ayrıntılıya girmeden önce bi saat ağladım. benden sonrakiyle randevu değiştirdim sakinleşmek için. şimdi pazartesi birdaha ayrıntılıya giricem hem de devlette. inşallah iyi davranırlar zaten çok kötü hissediyorum kendimi. Allaha emanetiz canım elden ne gelir. Kötü düşünmememiz lazım. Ben bu yüzden kontrollerin arasını iyice açtım. doktor bir sonraki ay gel diyosa bi 10 gün de ben koyup öyle gidiyom. stresten kaçmaya çalışıyomcanım benim de 5 gebeliğim birsey alırken kaç kere düşünüyorum acaba evladım giyebilecek mi her kontrole giderken yanımda pijama ve esarp götürüyorum kalp atışı duyulmazsa kürtaj olursa hazırlıklı gideyim diye eşim kontrollere poşetle gidiyorum diyor bu ne diyorum lazım olacaklar o da üzülüyor ama rabbime emanet o ne derse o olacak
canım kesin mi emin miymiş doktorun? doktoruna güveniyo musun?Arkadaşlar,
Cnm ne diceğimi bilmiyorum başka problemi var mı bebeğinin yok ise düşünmeni öneririm down sendromu bir hastalık değildir onlarda yaşıyor hatta otizmli çocuklara göre daha uzun yıllar yaşıyor bunun kararı sende kalbinle hareket etArkadaşlar,
amin canım rabbim kimsenin kuçağını boş bırakmasın 6 senedir bekliyorum çok zor ama rabbim sabrını veriyor çok şükür.dağkapı muhteşemdi d.bakır için vazgeçilmez bir yer ama gel gör ki sonuç hüsran 3 saat önce yine askeri araca saldırı olmuş 6 şehit bunların içinde insan rahat olamıyor haberi duydugumdan beri elim ayağım tutmuyor resmenduamnur cnm inşallah yavrunu sağ salim kucağına alırsın ben yaşamadım böyle şeyler ama empati yapınca çok zor inşallah bu defa senin de yüzün gülecek küçük kuzucuğunla.dağkapıya gitmeyeli aylar oldu o kadar özledim ki orayı eski halini arkadaşlarımız orda çalışıyo yaralananlar var sürekli bugün sabah yine çatışma sesleri vardı patlama sesleri eşim gitse de gitmese de orda sonuçta benim gibi geride eşlerini bekleyen arkadaşlarım var allahım hepsine yardımcı olsun biz etkilenmeyelim diye benim eşim bize hiçbişey anlatmıyo o anlatmasa da biz duyuyoruz olanları sen de dikkatli ol cnm artık terör heryerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?