- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.501
Hep aynıyız Can'ım... Doktor ultrasonu tutar tutmaz gözüm direk kalbine gidiyor atıyorsa derin bir nefes alıp rahatlıyorum...İnsan dayanamıyor ve bişeyler alıyor ve aynı şeyleri düşünüyorum ben de. Dün Bebek arabamız geldi Allahım kullanmayı nasip et demekten alamadım kendimi. İnşallah bugünleri atlatıp kucağımızda sağlıkla görürüz bebeklerimizi.canım benim de 5 gebeliğim birsey alırken kaç kere düşünüyorum acaba evladım giyebilecek mi her kontrole giderken yanımda pijama ve esarp götürüyorum kalp atışı duyulmazsa kürtaj olursa hazırlıklı gideyim diye eşim kontrollere poşetle gidiyorum diyor bu ne diyorum lazım olacaklar o da üzülüyor ama rabbime emanet o ne derse o olacak
Kıyamam ben sana yacanım benim de 5 gebeliğim birsey alırken kaç kere düşünüyorum acaba evladım giyebilecek mi her kontrole giderken yanımda pijama ve esarp götürüyorum kalp atışı duyulmazsa kürtaj olursa hazırlıklı gideyim diye eşim kontrollere poşetle gidiyorum diyor bu ne diyorum lazım olacaklar o da üzülüyor ama rabbime emanet o ne derse o olacak
Bize de bu durum bir kromozomun eksikliğinden olur dedi doktor o dönemlerde Allah yaşatmasın kimselere evlat nefestir insanda o donemde 1 yaşında oğlum vardı o atlatmamda vesşle oldu ona daha sıkı sarıldım dusse bacağı kanasa kahroluyordum çocuğun peşinde dört dönüyordum ya bunada bişi olursa diye rabbim dermansız dert vermiyor elinde evladı olmayanlar için daha zor sende aramıza sık gel bekleriz sürekli cnm bak biz burda o kdr büyük bir aile oldukki herkesin acısı birbirinin acısı oldu taa yureğimizde hissettik kimse kendini düşünmüyor sadece. Hepimiz zor süreçten geçiyoruz burada bebeğini kaybeden zor hamile kalan kürtajlar olan o kdr anne var ki hepimiz birbirimizi anlıyoruz o yüzden birimiz kontrole gidince herkes 4 gözle bekliyor üzülme artık herşey çok güzel olacak hayatta hiçbir şeyin garantisi yok yarına çıkacağımızın bile sen onune bak bebeğine bak iyi şeyler düşün iyi olsun mutlaka gel aramıza sık sık bizler hep buradayız
ayy ayy ben her kontrolde doktora bakıyorum kaşlarını çatıyor mu yada olumsuz bir ifade var mı yuzunde diye canım ben geçen hafta erken detaylıya girdim devlette doktorun beni dövmediği kaldı bana diyor niye geldin dedim bebeğin durumu merak ettim diyor burası senin merakını giderecek yer değil devlet o kadar zengin değil ayy ağlayacaktım nerdeyse 1 ay sonra yine çağırdı hemşiresiyle konuştum diyorum gelmek istemiyorum diyor geldiğinde karısı evi terk etmişti onun için öfkeliydi şimdi normal haline dönmüş gel gelcanım benim de ikinci gebeliğim. ben de her kontrolden önce ağlıyorum strese giriyorum. ne zaman ultrasona girsem ağlayarak giriyorum. insan eski tecrübelerini unutamıyo. ayrıntılıya girmeden önce bi saat ağladım. benden sonrakiyle randevu değiştirdim sakinleşmek için. şimdi pazartesi birdaha ayrıntılıya giricem hem de devlette. inşallah iyi davranırlar zaten çok kötü hissediyorum kendimi. Allaha emanetiz canım elden ne gelir. Kötü düşünmememiz lazım. Ben bu yüzden kontrollerin arasını iyice açtım. doktor bir sonraki ay gel diyosa bi 10 gün de ben koyup öyle gidiyom. stresten kaçmaya çalışıyom
Ne zaman kendini hazır hissedersen bekleriz kuzum Allah güzelliklerle karşılaştırsın cumlemizi o snn kalbinin güzelliği arada uğra mutlaka sık olmasadaCanım ne güzel bir kalbin var ya Yaaa buralardan hissettim. Çok teşekkür ederim. Dediğinde doğru yarına çıkacağımızın garantisi yok. Eşim çok rahat ben böyle yapınca kızıyor. Bakalım ne olacak. Ben hiç bir yere yazmıyorum şuan. Ama o kadar kasıldım ki dayanamayıp yazdım buraya. En kısa zamanda toparlanıp aranıza katılacağım ve inşallah bende temmuz annesi olacağım.
canım hiçbirşey kesin değildir sıkma canını burada çok konu var amniosentezi bile riskli gelip normal bebek doğan onun için bol bol tevekkül et rabbim gönlüne ferahlık versin benim eşimin dayısı oğlu doğuma kadar normaldi doğum anında annenin tansiyonu yükselmesi sonucu çocuğun sağ tarafı felç ve bunu kimse bilemezdi ben şuna inanıyorum ki rabbim neylerse güzel eyler banada kafasında kist var diyorlar olsun rabbim onun öyle doğması gerektirdiyse kimse önüne geçemez canım dualarım seninle üzülmeArkadaşlar,
Az önce doktor aradi. Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım.
subitkisi ALTINIM D Daisymom @Catmom tulaykavas matsiyahoje 1cicek3bocek iyi temennilerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum kızlar elimde değil ağlıyorum sürekli.her dakika çok zor geçiyor.Rabbim hiçbirinize hiçkimseye yaşatmasın.dularınız için Allah Razı olsun.Rabbimden gelen herşeye razıyız.takdirinden sual olunmaz.ben inanıyorum hissediyorum aryam sağlıklı iyi Allah'ın izniyle.
Canım amniyosentez olmuş birisi olarak beni en iyi sen anlıyorsundur şuan içinde Bulunduğum psikolojiyi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.dularım seninle şuan hem sana hem kendime hemde eli yüreğinde sonuç bekleyen bütün anne Adaylarına dua ediyorum.benim ultrason bulgusu yok çok şükür.sadece 4lü taaramam çok yüksek riskli çıkmıştı hemen ertesi gün amniyosentez oldum.4lü de trosomy 21(down)riskliydi.fish sonucunu ertesi gün aldım.çok şükür temiz çıktı Sayısal hiç bir sıkıntı yok.bugün seninle yazıştıktan sonra da Tanı merkezini Aradım.bugün çıkacağını düşünmüyordum yarın çıkar diye bekliyordum.akşam 4 gibi alırsınız sonucu diyince birden elim Ayağım boşaldı anlarsın bilirsin yaşadıklarımı.ne diyeyim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım Allah'ım içimizi ferahlatsın aldığımız sonuçlarla2 li,3lü,4lü hepsi tertemiz çıkmıştı benim. Bu testler biraz yalan gibi. Daha doğrusu olasılık testleri.Ben daha riskli olup amniyosu kötü çıkana denk gelmedim.
Senin gönlünü ferah tut Cnm. Sadece bu riskle yaptırdıysan hiçbirşey çıkmaz. Ultrason bulgusu yok diye anlıyorum çünkü?
Gerçi benden daha vahim ultrason bulgusu olup amniyoları temiz çıkmış anneme okudum bu sitede.
Şuanda içimi ferahlatan tek şey ultrason bulgusunun olmaması.
Benide dualarınızdan eksik etmeyin. Böyle birşeyi yaşamayan gerçekten anlamıyor.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Amin.
ayy canım üzülme kıyamam sana hamilesin kimseyi üzmek istemem çünkü bende üzülmüyorum rabbimin sınavı yaşadıklarım biliyorum ve şükrediyorum beni sınava sokacak kadar seviyorKıyamam ben sana yabitirdin beni varya kotu haberin üstüne bunuda okuyunca kotu oldum inş hastane çantanla gideceksin kuzum inanıyorum
Cansın bak bugün hepimiz için gergin gün zaten iyi şeyler duymadık inş sen tekrr yüzümüzü guldurucensubitkisi ALTINIM D Daisymom @Catmom tulaykavas matsiyahoje 1cicek3bocek iyi temennilerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum kızlar elimde değil ağlıyorum sürekli.her dakika çok zor geçiyor.Rabbim hiçbirinize hiçkimseye yaşatmasın.dularınız için Allah Razı olsun.Rabbimden gelen herşeye razıyız.takdirinden sual olunmaz.ben inanıyorum hissediyorum aryam sağlıklı iyi Allah'ın izniyle.
Can'ım üzülme lütfen bebeğini etkileme... Dualarım seninle ve diğer problem yaşayan arkadaşlarla... Her akşam yatmadan dualarımı okuyorum , kendime okurken burda sorun yaşayan arkadaşlarıma dua ediyorum..
Bekleyişlerin ne kadar stres yarattığını çok iyi biliyorum. Artık hepiniz biliyorsunuz bu benim beşinci gebeliğim ve sürekli stres altında geçiyor. On günde bir (bazen haftada bir) kontrollerim olmasına rağmen sürekli yüreğim ağzımda, kabuslar görerek yaşıyorum.. İnan hamile kaldığından beri o kadar tetikteyim ki renkli çamaşır bile giyemiyorum beyaz olsun ki en ufak bir leke bile gözümden kaçmasın diye... Daha önceki hamileliklerimde elim karnımda sürekli bebeklerimle konuşurdum ama bunda yapamıyorum. Sizlerin yaşadığı sıkıntıları o yüzden çok iyi anlıyorum ve hepimiz için dua ediyorum...
Hayırrr lütfenn öyle Düşünme kendi adıma yazdıklarınla ilgili zerre kadar bi sıkıntım yok kasvet ne demek.sadece denk geldi diyelim bugün böyle zor bi gün.burda ki arkadaşlar candır Hiçbirisi öyle düşünmez sanmıyorum ellerinden geldiği kadar dua ederler hepsinin Yüreğini hissediyorum.neticede yol arkadaşıyız.Seni üzmeyecekse, problem beydi? Sağlıklı çocuğun var mı beş gebelikte.
Allah sesini duysun tüm dualarını kabul etsin inşallah.
Topiğinize kasvet getirdim gibi hissediyorum o yüzden hiçbir yere yazasın gelmiyorinsanların acılarını hatırlatıyorum kusura bakmayın nolur
Arkadaşlar,
Az önce doktor aradi. Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım.
CansınnnCansın bak bugün hepimiz için gergin gün zaten iyi şeyler duymadık inş sen tekrr yüzümüzü guldurucenarya doğuncada pıtışını dotuşunu heryerini yicez uzuyor anneyi diye
inşallah canım senden güzel haberler bekliyoruz ve sonuç bekleyen herkestenCansınnn1cicek3bocek hepiniz iyi ki varsınız yüreğinizin temizliğini hissediyorum hepinizin.inşallah akşam güzel haberler vericem
ayy canım üzülme kıyamam sana hamilesin kimseyi üzmek istemem çünkü bende üzülmüyorum rabbimin sınavı yaşadıklarım biliyorum ve şükrediyorum beni sınava sokacak kadar seviyor
Seni üzmeyecekse, problem beydi? Sağlıklı çocuğun var mı beş gebelikte.
Topiğinize kasvet getirdim gibi hissediyorum o yüzden hiçbir yere yazasın gelmiyorinsanların acılarını hatırlatıyorum kusura bakmayın nolur
Cansınnn1cicek3bocek hepiniz iyi ki varsınız yüreğinizin temizliğini hissediyorum hepinizin.inşallah akşam güzel haberler vericem
İnşallah dua edin nolurinşallah canım senden güzel haberler bekliyoruz ve sonuç bekleyen herkesten
Burada öyle düşünecek kimse yok Can'ım merak etme, hepimiz birbirimizin acısıyla kederlenip, mutluluğuyla sevince boğuluyoruz rahat ol...Seni üzmeyecekse, problem beydi? Sağlıklı çocuğun var mı beş gebelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?