2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hep aynıyız Can'ım... Doktor ultrasonu tutar tutmaz gözüm direk kalbine gidiyor atıyorsa derin bir nefes alıp rahatlıyorum...İnsan dayanamıyor ve bişeyler alıyor ve aynı şeyleri düşünüyorum ben de. Dün Bebek arabamız geldi Allahım kullanmayı nasip et demekten alamadım kendimi. İnşallah bugünleri atlatıp kucağımızda sağlıkla görürüz bebeklerimizi.

Kıyamam ben sana ya bitirdin beni varya kotu haberin üstüne bunuda okuyunca kotu oldum inş hastane çantanla gideceksin kuzum inanıyorum

Canım ne güzel bir kalbin var ya Yaaa buralardan hissettim. Çok teşekkür ederim. Dediğinde doğru yarına çıkacağımızın garantisi yok. Eşim çok rahat ben böyle yapınca kızıyor. Bakalım ne olacak. Ben hiç bir yere yazmıyorum şuan. Ama o kadar kasıldım ki dayanamayıp yazdım buraya. En kısa zamanda toparlanıp aranıza katılacağım ve inşallah bende temmuz annesi olacağım.

ayy ayy ben her kontrolde doktora bakıyorum kaşlarını çatıyor mu yada olumsuz bir ifade var mı yuzunde diye canım ben geçen hafta erken detaylıya girdim devlette doktorun beni dövmediği kaldı bana diyor niye geldin dedim bebeğin durumu merak ettim diyor burası senin merakını giderecek yer değil devlet o kadar zengin değil ayy ağlayacaktım nerdeyse 1 ay sonra yine çağırdı hemşiresiyle konuştum diyorum gelmek istemiyorum diyor geldiğinde karısı evi terk etmişti onun için öfkeliydi şimdi normal haline dönmüş gel gel

subitkisi ALTINIM D Daisymom @Catmom tulaykavas matsiyahoje 1cicek3bocek iyi temennilerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum kızlar elimde değil ağlıyorum sürekli.her dakika çok zor geçiyor.Rabbim hiçbirinize hiçkimseye yaşatmasın.dularınız için Allah Razı olsun.Rabbimden gelen herşeye razıyız.takdirinden sual olunmaz.ben inanıyorum hissediyorum aryam sağlıklı iyi Allah'ın izniyle.

Ne zaman kendini hazır hissedersen bekleriz kuzum Allah güzelliklerle karşılaştırsın cumlemizi o snn kalbinin güzelliği arada uğra mutlaka sık olmasada

Arkadaşlar,
Az önce doktor aradi. Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım.
canım hiçbirşey kesin değildir sıkma canını burada çok konu var amniosentezi bile riskli gelip normal bebek doğan onun için bol bol tevekkül et rabbim gönlüne ferahlık versin benim eşimin dayısı oğlu doğuma kadar normaldi doğum anında annenin tansiyonu yükselmesi sonucu çocuğun sağ tarafı felç ve bunu kimse bilemezdi ben şuna inanıyorum ki rabbim neylerse güzel eyler banada kafasında kist var diyorlar olsun rabbim onun öyle doğması gerektirdiyse kimse önüne geçemez canım dualarım seninle üzülme

inşallah canım hepimizin duası senınle.

Canım amniyosentez olmuş birisi olarak beni en iyi sen anlıyorsundur şuan içinde Bulunduğum psikolojiyi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.dularım seninle şuan hem sana hem kendime hemde eli yüreğinde sonuç bekleyen bütün anne Adaylarına dua ediyorum.benim ultrason bulgusu yok çok şükür.sadece 4lü taaramam çok yüksek riskli çıkmıştı hemen ertesi gün amniyosentez oldum.4lü de trosomy 21(down)riskliydi.fish sonucunu ertesi gün aldım.çok şükür temiz çıktı Sayısal hiç bir sıkıntı yok.bugün seninle yazıştıktan sonra da Tanı merkezini Aradım.bugün çıkacağını düşünmüyordum yarın çıkar diye bekliyordum.akşam 4 gibi alırsınız sonucu diyince birden elim Ayağım boşaldı anlarsın bilirsin yaşadıklarımı.ne diyeyim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım Allah'ım içimizi ferahlatsın aldığımız sonuçlarla

Kıyamam ben sana ya bitirdin beni varya kotu haberin üstüne bunuda okuyunca kotu oldum inş hastane çantanla gideceksin kuzum inanıyorum
ayy canım üzülme kıyamam sana hamilesin kimseyi üzmek istemem çünkü bende üzülmüyorum rabbimin sınavı yaşadıklarım biliyorum ve şükrediyorum beni sınava sokacak kadar seviyor

Cansın bak bugün hepimiz için gergin gün zaten iyi şeyler duymadık inş sen tekrr yüzümüzü guldurucenarya doğuncada pıtışını dotuşunu heryerini yicez uzuyor anneyi diye

Seni üzmeyecekse, problem beydi? Sağlıklı çocuğun var mı beş gebelikte.
Allah sesini duysun tüm dualarını kabul etsin inşallah.

Topiğinize kasvet getirdim gibi hissediyorum o yüzden hiçbir yere yazasın gelmiyor insanların acılarını hatırlatıyorum kusura bakmayın nolur

Hayırrr lütfenn öyle Düşünme kendi adıma yazdıklarınla ilgili zerre kadar bi sıkıntım yok kasvet ne demek.sadece denk geldi diyelim bugün böyle zor bi gün.burda ki arkadaşlar candır Hiçbirisi öyle düşünmez sanmıyorum ellerinden geldiği kadar dua ederler hepsinin Yüreğini hissediyorum.neticede yol arkadaşıyız.

Cansın bak bugün hepimiz için gergin gün zaten iyi şeyler duymadık inş sen tekrr yüzümüzü guldurucenarya doğuncada pıtışını dotuşunu heryerini yicez uzuyor anneyi diye
Cansınnn 1cicek3bocek hepiniz iyi ki varsınız yüreğinizin temizliğini hissediyorum hepinizin.inşallah akşam güzel haberler vericem

ayy canım üzülme kıyamam sana hamilesin kimseyi üzmek istemem çünkü bende üzülmüyorum rabbimin sınavı yaşadıklarım biliyorum ve şükrediyorum beni sınava sokacak kadar seviyor

Cansınnn 1cicek3bocek hepiniz iyi ki varsınız yüreğinizin temizliğini hissediyorum hepinizin.inşallah akşam güzel haberler vericem

Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin, en hayırlının en güzelini nasip etsin. Hep dua ediyoruz kızlar eşimle ''Rabbim kaldıramayacağımız acılarla sınamasın'' diye. Bebeğin varlığını öğrendikten sonra sağlıklı olmalarından, iyi olmalarından başka derdimiz olmuyor; yol arkadaşlığı, kader ortaklığı oluyor aramızda, birbirimizi tanımasak da birbirimiz için dualar ediyoruz. Hayırlı güzel haberlerinizi alalım inşaallah.

@bebisimgel canım arkadasım yarım saattir sana bişeyler yazıcam yazamıyorum.ben nasıl anlatacağımı ne diyeceğimi sana neyin iyi geleceğini bilmiyorum ama bildiğim inandığım güvendiğim tek şey var Rabbimin takdiri sual olunmaz.o içinde atan minik kalp senin bebeğinin canının kalbi senin bir parçan.Ne farkeder Dr ların ne dediği??Allahın dediği olur.Allaha sığın arkadasım senin şuan sadece buna ihtiyacın var.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Burada öyle düşünecek kimse yok Can'ım merak etme, hepimiz birbirimizin acısıyla kederlenip, mutluluğuyla sevince boğuluyoruz rahat ol...

Benim ilk gebeliğim ikizdi 22 haftalıkken sebepsiz erken doğum yaptım...son kontrolümde tansiyonum yüksekti belki ondan belki de başka sebepten bilmiyorum herşey iyi gidiyordu tansiyon dışında.(doktor patolojiye gönderelimmş bebekleri dedi istemedim kesilip biçilmelerini) neyse ki kırkım çıktı hemen oğluma hamile kaldım o tesellim oldu sürekli ilaç serum yatış vs. aldım kucağıma çok şükür 12 yaşında şimdi... Üçüncü gebeliğim geçen yıl 10+4 te rutin kontrolde kalbinin durduğunu ve öldüğünü öğrenmemle son buldu. Mayısta dördüncü kez hamile kaldım kimyasal gebelik dendi düştü... Bu arada eşime ve bana genetik testler yapıldı, bişey çıkmadı. Yalnızca trombofili paneli eksik bakıldığı için doktorum pıhtılaşma bozukluğu varsayarak kan sulandırıcı iğne verdi. Rahim içi görüntülendi yapısal bir sorun var mı diye bişey çıkmadı...Beşinci bebeğime de şimdi 18+4 günlük hamileyim ama Nasıl bir hamilelik geçiriyorum sorma... Her kontrol sıkıntı, karnım delik deşik iğne izleri bezeler ve morluklarla dolu...

Allah hepimizin yardımcısı olsun... Dualara sarıldım bekliyorum sağlıkla gelmesini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…