2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Âmin dualarınızı eksik etmeyin bugün bize

M melekler-engelchen kötü bir güne uyandım diye dusunurken sayfaları okudum. Her anne adayi gibi sen de evladından iyi haberler bekledin... Ama kalbimin ta içinden söylüyorum sana arkadaşım, down sendromlu bebek annesi olmak bi ayricalik... Bi seçilmişlik... İnsanın evladının melek kadar saf temiz olması hem de hayatı boyunca hep öyle kalacak olması inşallah sana cennetin kapılarını açacaktır... Ama bu sonuçların güvenirliğini de hic inanmayan biri olarak doğumun da farklı bir sonuçla karşılaşabilirsin canim. Her halükarda senin şansın olacak bebeğin... Ne desek nasıl bir kalıba koysak bu durumu boş biliyorum... Şuan kalbin de hissettiğinin zamanla güzelleşeceği duasıyla...

L Light Of God canim hiç ağlama lütfen.. Her şey yolunda gidecek... Bunca kişi toplanıp dua ediyorsak birbirimize Rabbim geri çevirmeyecek... Miniğini üzme annesi, o kendinden emin bence...
İnşallah inşallah canım benim Allah'ın izniyle Aryam iyi.ama işte insanın elinde değil zaman Geçmiyor dua ediyorum sürekli

Arkadaşlar bence M melekler-engelchen bebeği ile ilgili en doğru kararı kendisi verecektir... Böyle bir konuda şöyle yap böyle yap demek doğru değil diye düşünüyorum. Çünkü bu hariçten gazel okunacak kolay bir konu değil, bu yükü kaldıracak hem maddi hem manevi büyük bir güç gerek. İnsan kendi psikolojisini daha iyi bilir bu güce sahip olup olmadığını, hiç kolay değil arkadaşımızın yardımcısı olsun yüce Rabbim... Kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin... Bize sadece ona destek olmak düşer diye düşünüyorum.

Bu benim şahsi düşüncem tabi ki ..

Amin

Amin canim... Allah vatanı koruyan ve masum insanları korusun... Asker polis ailesi olmak ölümü ensen de hissetmek demek. İnşallah ülkemiz huzura kavuşur.

Anlamam mı Cnm anlamam mı? Bu benim ikinci birde. Geçen sefer hiç umudum yoktu zaten bir ay ağladım ultrason bulguları görüldüğünde. Sonuç çıkınca göz yaşım kalmamıştı düşün. Öyle zor ki. Şuanda umudum çok. Allah'ta biliyor ya ona öyle bir sığındım öyle çok dua ediyorum ki.
Ama bence senin sonuçların temiz gelecek. Gönlünü ferah tut. Keşke senin durumunda olsam

Çook güzel yazmışsın, çok özel bir konu. Sadece dualarımızla destek olabileceğimiz bir konu bu maalesef.

L Light Of God canim hiç ağlama lütfen.. Her şey yolunda gidecek... Bunca kişi toplanıp dua ediyorsak birbirimize Rabbim geri çevirmeyecek... Miniğini üzme annesi, o kendinden emin bence...
içimizin daralması kendimizi olumsuz etkilediği kadar bebeğimizi de etkiliyormuş, inşirah suresi okuyorum son günlerde, hem mana olarak ''ferahlamak'' gibi manalara geliyor hem günlük okunduğunda da ferahlatma imiş fazileti. Tavsiye ediyorum canlarım. okurken de hepimiz birbirimizi alırız aklımıza yine.

Çok sağolun desteğiniz için Cnm,Allah razı olsun gerçekten.
Ne güzel bi çocuğun varmış. Allah sağlıkla sana bağışlasın uzun ömrü olsun. Karnımdaki bebeğinede sağlık versin, sağsalim kucağına alabilesin.

Ben bazen hiç olamayacak gibi hissediyorum. Allah büyük tabi ne olur bilinmez ama gerçekten çok zor.
O kadar kalbim sıkışıyor ki bazen Allahım ne olacaksa olsun bu durumdan çıkıyım yeterki diyorum. Sonra tövbe edip çekerim herşeyi nolur sağlıkla kucağıma alabileyim diyorum.
Kafa gidik anlayacağınız:)

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin

En iyi sen anlarsın canim. Çünkü asker polis çocukları hayatları boyunca taşıyor bu yukü. Aynen hiç batısı doğusu yok. Şuan bile gece lojman kapısına dayanıp üzerimde bomba var diyenler çıkıyor karşımıza. İnanır misin havai fişek patladığında bazen koltuğun dibine sığınmış olarak buluyorum kendimi. İçim çok dolmuş dünden beri. Yoksa ben burda olumsuz bir şey paylacak biri değilim aslinda. İyi olalım, iyi haberler alalım günümüz güzel bitsin dilerim..

Aminn canim amin. Bi an önce huzur gelsin inşallah. Yetim evlatların dualariyla kurtulalim terör belasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…