- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.521
Âmin dualarınızı eksik etmeyin bugün bizeRabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin, en hayırlının en güzelini nasip etsin. Hep dua ediyoruz kızlar eşimle ''Rabbim kaldıramayacağımız acılarla sınamasın'' diye. Bebeğin varlığını öğrendikten sonra sağlıklı olmalarından, iyi olmalarından başka derdimiz olmuyor; yol arkadaşlığı, kader ortaklığı oluyor aramızda, birbirimizi tanımasak da birbirimiz için dualar ediyoruz. Hayırlı güzel haberlerinizi alalım inşaallah.
Tabii ki canım, her zaman... hepimize...Âmin dualarınızı eksik etmeyin bugün bize
Ne zaman kendini hazır hissedersen bekleriz kuzum Allah güzelliklerle karşılaştırsın cumlemizi o snn kalbinin güzelliği arada uğra mutlaka sık olmasada
İnşallah inşallah canım benim Allah'ın izniyle Aryam iyi.ama işte insanın elinde değil zaman Geçmiyor dua ediyorum sürekliL Light Of God canim hiç ağlama lütfen.. Her şey yolunda gidecek... Bunca kişi toplanıp dua ediyorsak birbirimize Rabbim geri çevirmeyecek... Miniğini üzme annesi, o kendinden emin bence...
Ankarada ki patlamadan henüz haberim oldu ve elim ayağim titredi kızlar. Ailemden herkes orada. Cok sukur iyi haberlerini aldim. Ölenlerin çogunluğu askeri personelmiş. İnanın bu mesleğin bi yerlerinde yer alipta böyle olaylarda içi titremeyen yoktur. Üç yıl evvel böyle bir olayı biz de yaşadık. Allah masumun yanında,vatan bekçilerinin de koruyucusu olsun...
Amin canim... Allah vatanı koruyan ve masum insanları korusun... Asker polis ailesi olmak ölümü ensen de hissetmek demek. İnşallah ülkemiz huzura kavuşur.Biz bomba sesleriyle uyanıp silah sesleriyle uyuyoruz senin dediğin gibi arkasından uzun uzun bakıyorum şimdi gözden kaybolana kadar kapıyı kapatmıyorum belki geri gelemez diyorum senin yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu inan benim ailem de ankarada hergün akşam arayıp eşimin eve gelip gelmediğini soruyolar o eve gelince kızımla ikimiz napcamızı onunla nasıl ilgilencemizi şaşırıyoruz artık nasıl onu rahat ettirsek nasıl mutlu etsek diye sonu iyi gelenlerden olalım inşallah
Canım amniyosentez olmuş birisi olarak beni en iyi sen anlıyorsundur şuan içinde Bulunduğum psikolojiyi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.dularım seninle şuan hem sana hem kendime hemde eli yüreğinde sonuç bekleyen bütün anne Adaylarına dua ediyorum.benim ultrason bulgusu yok çok şükür.sadece 4lü taaramam çok yüksek riskli çıkmıştı hemen ertesi gün amniyosentez oldum.4lü de trosomy 21(down)riskliydi.fish sonucunu ertesi gün aldım.çok şükür temiz çıktı Sayısal hiç bir sıkıntı yok.bugün seninle yazıştıktan sonra da Tanı merkezini Aradım.bugün çıkacağını düşünmüyordum yarın çıkar diye bekliyordum.akşam 4 gibi alırsınız sonucu diyince birden elim Ayağım boşaldı anlarsın bilirsin yaşadıklarımı.ne diyeyim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım Allah'ım içimizi ferahlatsın aldığımız sonuçlarla
Arkadaşlar bence M melekler-engelchen bebeği ile ilgili en doğru kararı kendisi verecektir... Böyle bir konuda şöyle yap böyle yap demek doğru değil diye düşünüyorum. Çünkü bu hariçten gazel okunacak kolay bir konu değil, bu yükü kaldıracak hem maddi hem manevi büyük bir güç gerek. İnsan kendi psikolojisini daha iyi bilir bu güce sahip olup olmadığını, hiç kolay değil arkadaşımızın yardımcısı olsun yüce Rabbim... Kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin... Bize sadece ona destek olmak düşer diye düşünüyorum.
Bu benim şahsi düşüncem tabi ki ..
içimizin daralması kendimizi olumsuz etkilediği kadar bebeğimizi de etkiliyormuş, inşirah suresi okuyorum son günlerde, hem mana olarak ''ferahlamak'' gibi manalara geliyor hem günlük okunduğunda da ferahlatma imiş fazileti. Tavsiye ediyorum canlarım. okurken de hepimiz birbirimizi alırız aklımıza yine.L Light Of God canim hiç ağlama lütfen.. Her şey yolunda gidecek... Bunca kişi toplanıp dua ediyorsak birbirimize Rabbim geri çevirmeyecek... Miniğini üzme annesi, o kendinden emin bence...
Çok haklısın canim. İnsanın elinde olmuyor biliyorum. Bi de garip bi güne uyanmisiz hepimiz,insalalh feraha kavuşalimİnşallah inşallah canım benim Allah'ın izniyle Aryam iyi.ama işte insanın elinde değil zaman Geçmiyor dua ediyorum sürekli
Burada öyle düşünecek kimse yok Can'ım merak etme, hepimiz birbirimizin acısıyla kederlenip, mutluluğuyla sevince boğuluyoruz rahat ol...
Benim ilk gebeliğim ikizdi 22 haftalıkken sebepsiz erken doğum yaptım...son kontrolümde tansiyonum yüksekti belki ondan belki de başka sebepten bilmiyorum herşey iyi gidiyordu tansiyon dışında.(doktor patolojiye gönderelimmş bebekleri dedi istemedim kesilip biçilmelerini) neyse ki kırkım çıktı hemen oğluma hamile kaldım o tesellim oldu sürekli ilaç serum yatış vs. aldım kucağıma çok şükür 12 yaşında şimdi... Üçüncü gebeliğim geçen yıl 10+4 te rutin kontrolde kalbinin durduğunu ve öldüğünü öğrenmemle son buldu. Mayısta dördüncü kez hamile kaldım kimyasal gebelik dendi düştü... Bu arada eşime ve bana genetik testler yapıldı, bişey çıkmadı. Yalnızca trombofili paneli eksik bakıldığı için doktorum pıhtılaşma bozukluğu varsayarak kan sulandırıcı iğne verdi. Rahim içi görüntülendi yapısal bir sorun var mı diye bişey çıkmadı...Beşinci bebeğime de şimdi 18+4 günlük hamileyim ama Nasıl bir hamilelik geçiriyorum sorma... Her kontrol sıkıntı, karnım delik deşik iğne izleri bezeler ve morluklarla dolu...
Allah hepimizin yardımcısı olsun... Dualara sarıldım bekliyorum sağlıkla gelmesini...
En iyi sen anlarsın canim. Çünkü asker polis çocukları hayatları boyunca taşıyor bu yukü. Aynen hiç batısı doğusu yok. Şuan bile gece lojman kapısına dayanıp üzerimde bomba var diyenler çıkıyor karşımıza. İnanır misin havai fişek patladığında bazen koltuğun dibine sığınmış olarak buluyorum kendimi. İçim çok dolmuş dünden beri. Yoksa ben burda olumsuz bir şey paylacak biri değilim aslinda. İyi olalım, iyi haberler alalım günümüz güzel bitsin dilerim..Günaydıın.insanbuL @Nesri0621 yazdıklarınızı okurken bi tuhaf oldum. Asker kızıyım bende babamdan ayrı gecen 9sene.. daha 3yasimdayken banyoda korkuyla bekleyisimiz cok net gozumun onunde. Dogusu batisi yok bu isin malesef. Suan cok iyi bi yerde gorev yapiyo ailem ama bi turlu rahat etmiyo insanin ici.. allah hepinizin yardimcisi olsun
Aminn canim amin. Bi an önce huzur gelsin inşallah. Yetim evlatların dualariyla kurtulalim terör belasindanHayırlı sabahlar güzel anneler.
@semurcan yavrunun ameliyatı çok iyi geçer, inş. hemencik toparlanır. M melekler-engelchen @pinar39 @ALTINIM sizler de dualarımızdasınız. Rabbim güzel haberler duymanızı nasip etsin. Habersiz bırakmayın bizleri.
insanbuL @Nesri0621 yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Rabbim tüm milletimizin ve devletimizin yardımcısı olsun. İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanlarımıza fırsat vermesin inş.
Çok sukur... İyiliginiz daim olsunSağol canım... İyiyiz çok şükür. Bir problem yok bizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?