- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.541
Canım dediğim gibi dualara sarılmaktan başka çaremiz yok.. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin... Normal olmadığımız kesin :) şu haftaya gelmişim hala acaba karnımdaki bebek gerçekmi yoksa rüyamı diye düşünmeden edemiyorumÇok sağolun desteğiniz için Cnm,Allah razı olsun gerçekten.
Ne güzel bi çocuğun varmış. Allah sağlıkla sana bağışlasın uzun ömrü olsun. Karnımdaki bebeğinede sağlık versin, sağsalim kucağına alabilesin.
Ben bazen hiç olamayacak gibi hissediyorum. Allah büyük tabi ne olur bilinmez ama gerçekten çok zor.
O kadar kalbim sıkışıyor ki bazen Allahım ne olacaksa olsun bu durumdan çıkıyım yeterki diyorum. Sonra tövbe edip çekerim herşeyi nolur sağlıkla kucağıma alabileyim diyorum.
Kafa gidik anlayacağınız:)
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin
Çok sağol canim benim. Hepimizin ihtiyacı var sanki bugün... Okuyalım insallahiçimizin daralması kendimizi olumsuz etkilediği kadar bebeğimizi de etkiliyormuş, inşirah suresi okuyorum son günlerde, hem mana olarak ''ferahlamak'' gibi manalara geliyor hem günlük okunduğunda da ferahlatma imiş fazileti. Tavsiye ediyorum canlarım. okurken de hepimiz birbirimizi alırız aklımıza yine.
Canım lütfen sende içini ferah tut Allah bilir herşeyi en iyisini.Allahın izniyle sağlıkla gelecek bebişlerimizAnlamam mı Cnm anlamam mı? Bu benim ikinci birde. Geçen sefer hiç umudum yoktu zaten bir ay ağladım ultrason bulguları görüldüğünde. Sonuç çıkınca göz yaşım kalmamıştı düşün. Öyle zor ki. Şuanda umudum çok. Allah'ta biliyor ya ona öyle bir sığındım öyle çok dua ediyorum ki.
Ama bence senin sonuçların temiz gelecek. Gönlünü ferah tut. Keşke senin durumunda olsam
Cnm biz çok seviyoruz diyarbakırı 5 yıldır burdayız eşim burdan emekli olurum bıraksalar diyo ama şehri bu halde görmek bizi çok üzüyo sizleri de eminim çok üzüyordur inşallah düzelecek dualarımız kabul olcak evet ben de gördüm 6 şehidi kim bilir kimlerin ocaklarına ateş düştü rabbim sabırlar versin ne diyelimamin canım rabbim kimsenin kuçağını boş bırakmasın 6 senedir bekliyorum çok zor ama rabbim sabrını veriyor çok şükür.dağkapı muhteşemdi d.bakır için vazgeçilmez bir yer ama gel gör ki sonuç hüsran 3 saat önce yine askeri araca saldırı olmuş 6 şehit bunların içinde insan rahat olamıyor haberi duydugumdan beri elim ayağım tutmuyor resmen
Âmin inşallah bugün hayırla bitsin hepimizeÇok haklısın canim. İnsanın elinde olmuyor biliyorum. Bi de garip bi güne uyanmisiz hepimiz,insalalh feraha kavuşalim
Olmuştum bugün sonucunu öğrenicem dua et lütfen
canım d.bakır ın öyle bir havası var gelen gitmek istemiyor kendi halinde sakin bir yerdi ama gel gör kine hale geldi inşallah bitecek ve eski huzurlu günlerimize dönecez benim evim bağlarda ve eve gitmek istemiyorum sürekli sıkıntı var orada da nisan da işten çıkacam korkuyorum evde olay olsa ne yapacam diyeCnm biz çok seviyoruz diyarbakırı 5 yıldır burdayız eşim burdan emekli olurum bıraksalar diyo ama şehri bu halde görmek bizi çok üzüyo sizleri de eminim çok üzüyordur inşallah düzelecek dualarımız kabul olcak evet ben de gördüm 6 şehidi kim bilir kimlerin ocaklarına ateş düştü rabbim sabırlar versin ne diyelim
Ağzına sağlık kuzum inan yazacaktım elim titredi burada arkadaşlardan da tepki alabilirim diyede düşündüm. Kendisi bebeğini doğurmak iste yedebilir isteme yedebilir bu onun kararu nitekim normal bir bebek kadar basit değil bakımı çok iyi biliyorum ama o da evlat onuda biliyorum çok zor bir durum sadece o bir bebek o bir can diye düşünmemek gerek onu dış dünyaya kabullendirmek o kdr zor olsa gerek rabbim insanları bilinçlendirsin insanlar bizi bu hale getiriyor o ne der bu ne konuşur parka götürse başka bakarlar mı ay cidden yazdıkça kötü oluyorum ben kalbim falan sıkışmaya başladı bilmiyorum ne yaparım bu durumda ben eşim aldırmak istemez ben hiç bilmiyorum naparım çok kotu oldum ya sanki avuçlarım uyuştu parmaklarımı hissediyorum sadece Allah ım senden büyük yok ya rabbim sen oluyu diriltirsin snn kudretine sual olmazArkadaşlar bence @bebisimgel bebeği ile ilgili en doğru kararı kendisi verecektir... Böyle bir konuda şöyle yap böyle yap demek doğru değil diye düşünüyorum. Çünkü bu hariçten gazel okunacak kolay bir konu değil, bu yükü kaldıracak hem maddi hem manevi büyük bir güç gerek. İnsan kendi psikolojisini daha iyi bilir bu güce sahip olup olmadığını, hiç kolay değil arkadaşımızın yardımcısı olsun yüce Rabbim... Kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin... Bize sadece ona destek olmak düşer diye düşünüyorum.
Bu benim şahsi düşüncem tabi ki ..
Amin Cnm, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Sende sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Kaç yaşında çocuğun? Şuanda problemi olamayan bebeklere bile down şu bu diyorlarken Nasıl olurda anlaşılmaz? Aklım almıyor gerçekten. Acaba dr hatası mı?
Allah bağışlasın cnm cennetin kapıları sana çoktan açılmış bile ne mutlu sanaOğlum 3 yaşında şu an. Yürüyor, konuşuyor, dünya tatlısı bir şey! Hiçbir şeye değişmem. Doktor hatası mı konusunu ben de zamanında çok düşündüm. Artık düşünmüyorum. O iyi ki benim oğlum! Tek bildiğim bu...
Oğlum 3 yaşında şu an. Yürüyor, konuşuyor, dünya tatlısı bir şey! Hiçbir şeye değişmem. Doktor hatası mı konusunu ben de zamanında çok düşündüm. Artık düşünmüyorum. O iyi ki benim oğlum! Tek bildiğim bu...
Allah yardımcın olsun inş bütün endişelrim boşunaymış dediğin günleri tez zamanda kavuşursun daha diğer mesajları okuyamadım ama hayırlı haberlerini beklyrzAmeliyatımız yarın. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Bu parlamanın down olabileceği söylendi ve ben o saatten beri ağlıyorum. Bu sebeple istendi cf dna testi. 3200 tl o da. Yarın kan vereceğim onun için de.
Selam komşum:) valla alerjimle başım dertte doktor doktor gezmekteyim bi yandan iş bi yandan ev kendimi çok halsiz hissediyorum ama bebişimin hareketlerini hissediyorum artık ve çok mutluyumm:)) siz nasılsınız ne var ne yok bacım:)
Ayyy doğru cnm ya onu düşünmedim k.b olsun bekleriz bizde şimdilik oğlan olsun bakalım bizim kızlara iyi oldu boşverAy kız cahilliğime ver anlamadım vallabide o tez bende çıkmaz biliyorsundur oğlandan sonra 6 aylik kız bebek kaybettim o yüzden bu teori bana gelmeyebilir
Aynı şeyi bende düşündüm Can'ım tepki alırmıyım diye, ama içimden geldi yazdım... Bu o kadar basit bir konu değil bekara karı boşamak kolay olurmuş... İnsan bazen sağlıklı çocuğuna bile tahammül gösteremezken böyle özel bir çocuğa bakmak Kocaman bir yürek ve çok güçlü bir psikoloji ister... Herkesin kendi yavrusu herkesin kararına saygı duyarım ama ben olsam şunu yapardım diyemem. Özellikle bizim toplumumuzda özel bir çocuk yetiştirmek çok zor, maddi manevi... Müge Anlının programını izliyormusun bilmem, ben orada gördüklerimden çok etkilendim özel çocuklara sahip annelerin ondan önce ölmeyeyim diye dua etiklerini gördüm... Düşünebiliyormusun anneler evladından sonra ölmek istiyor ki bunu sağlıklı bir evlada sahip hiçbir anne söylemez ama onlar evladım arkamdan ona buna muhtaç olmasın diye bunu istiyorlar mecburen. O yüzden Can'ım arkadaşlarım kimse benim yazdıklarıma tepki göstermesin. Hepinizi öpüyorum Allahım hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın..Ağzına sağlık kuzum inan yazacaktım elim titredi burada arkadaşlardan da tepki alabilirim diyede düşündüm. Kendisi bebeğini doğurmak iste yedebilir isteme yedebilir bu onun kararu nitekim normal bir bebek kadar basit değil bakımı çok iyi biliyorum ama o da evlat onuda biliyorum çok zor bir durum sadece o bir bebek o bir can diye düşünmemek gerek onu dış dünyaya kabullendirmek o kdr zor olsa gerek rabbim insanları bilinçlendirsin insanlar bizi bu hale getiriyor o ne der bu ne konuşur parka götürse başka bakarlar mı ay cidden yazdıkça kötü oluyorum ben kalbim falan sıkışmaya başladı bilmiyorum ne yaparım bu durumda ben eşim aldırmak istemez ben hiç bilmiyorum naparım çok kotu oldum ya sanki avuçlarım uyuştu parmaklarımı hissediyorum sadece Allah ım senden büyük yok ya rabbim sen oluyu diriltirsin snn kudretine sual olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?