2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@bebisimgel cnm, amniyodan önce ultrasonda varmıydı bulgu? Ya yorum yapmak ne kadar doğru arkadaşların dediği gibi ama benimde bir arkadaşımın amniyo sonucunda down çıkmıştı. O 7-8 aylıktı aldırmadı şuan 3 yaşında sapasağlam.
Ama tabi %99,9 dedikleri olay bu. Yani o 0.01 lik payı Allah'ın işine karışılmaz diye bırakıyorlar sanırım.

Galiba evrende bize mesaj veriyor kızlar, biz karnınızdaki minnacık bebeklerimize kahrolurken aylardır kaç anne baba koca koca evlatlarını toprağa verdi. Kaç çocuk babasız annesiz kaldı. Sınavların daha büyüğü sanırım.

Diyecek söz bulamıyorum, düşünemiyorum. Allah herkese hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin.

Canım dediğim gibi dualara sarılmaktan başka çaremiz yok.. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin... Normal olmadığımız kesin :) şu haftaya gelmişim hala acaba karnımdaki bebek gerçekmi yoksa rüyamı diye düşünmeden edemiyorum

Çok sağol canim benim. Hepimizin ihtiyacı var sanki bugün... Okuyalım insallah

Canım lütfen sende içini ferah tut Allah bilir herşeyi en iyisini.Allahın izniyle sağlıkla gelecek bebişlerimiz

Cnm biz çok seviyoruz diyarbakırı 5 yıldır burdayız eşim burdan emekli olurum bıraksalar diyo ama şehri bu halde görmek bizi çok üzüyo sizleri de eminim çok üzüyordur inşallah düzelecek dualarımız kabul olcak evet ben de gördüm 6 şehidi kim bilir kimlerin ocaklarına ateş düştü rabbim sabırlar versin ne diyelim

canım d.bakır ın öyle bir havası var gelen gitmek istemiyor kendi halinde sakin bir yerdi ama gel gör kine hale geldi inşallah bitecek ve eski huzurlu günlerimize dönecez benim evim bağlarda ve eve gitmek istemiyorum sürekli sıkıntı var orada da nisan da işten çıkacam korkuyorum evde olay olsa ne yapacam diye

Ağzına sağlık kuzum inan yazacaktım elim titredi burada arkadaşlardan da tepki alabilirim diyede düşündüm. Kendisi bebeğini doğurmak iste yedebilir isteme yedebilir bu onun kararu nitekim normal bir bebek kadar basit değil bakımı çok iyi biliyorum ama o da evlat onuda biliyorum çok zor bir durum sadece o bir bebek o bir can diye düşünmemek gerek onu dış dünyaya kabullendirmek o kdr zor olsa gerek rabbim insanları bilinçlendirsin insanlar bizi bu hale getiriyor o ne der bu ne konuşur parka götürse başka bakarlar mı ay cidden yazdıkça kötü oluyorum ben kalbim falan sıkışmaya başladı bilmiyorum ne yaparım bu durumda ben eşim aldırmak istemez ben hiç bilmiyorum naparım çok kotu oldum ya sanki avuçlarım uyuştu parmaklarımı hissediyorum sadece Allah ım senden büyük yok ya rabbim sen oluyu diriltirsin snn kudretine sual olmaz

Oğlum 3 yaşında şu an. Yürüyor, konuşuyor, dünya tatlısı bir şey! Hiçbir şeye değişmem. Doktor hatası mı konusunu ben de zamanında çok düşündüm. Artık düşünmüyorum. O iyi ki benim oğlum! Tek bildiğim bu...

Allah bağışlasın cnm cennetin kapıları sana çoktan açılmış bile ne mutlu sana

Tabi ki öyle. Onlar bence emanetler. Ve biz emanete nasıl bakıyoruz bu hayattaki sınavımız.
Ama işte diyorum ya, hiç bulgu olmadan böylede oluyor. Bir sürü bulgu olup sağlıklıda doğuyor.

Bir düzen var ve içinde sürükleniyoruz.
Allahım karnındakine sağlık versin. Sorunsuz kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Allah yardımcın olsun inş bütün endişelrim boşunaymış dediğin günleri tez zamanda kavuşursun daha diğer mesajları okuyamadım ama hayırlı haberlerini beklyrz

@Catmom Seyda_Turker komşularım nerelerdesiniz nasılsınız.
Selam komşum:) valla alerjimle başım dertte doktor doktor gezmekteyim bi yandan iş bi yandan ev kendimi çok halsiz hissediyorum ama bebişimin hareketlerini hissediyorum artık ve çok mutluyumm:)) siz nasılsınız ne var ne yok bacım:)

Canım çok üzüldüm..Allahtan ümit kesilmez bunların hepsi bir ihtimal..Benim kardeşim içinde down sendromu dendi,aldırmadı annem ve sapa sağlam bir erkek kardeşim var 8 yaşında..içini ferah tut hiç bi test %100 doğru sonuç vermez..Allahım sana sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin,eğer özel bir çocuk nasip ediceksede sabrını nasip etsin sana..üzme kendi Lütfen güçlü olmak zorundasın...@bebisimgel

Ay kız cahilliğime ver anlamadım valla bide o tez bende çıkmaz biliyorsundur oğlandan sonra 6 aylik kız bebek kaybettim o yüzden bu teori bana gelmeyebilir
Ayyy doğru cnm ya onu düşünmedim k.b olsun bekleriz bizde şimdilik oğlan olsun bakalım bizim kızlara iyi oldu boşver

Aynı şeyi bende düşündüm Can'ım tepki alırmıyım diye, ama içimden geldi yazdım... Bu o kadar basit bir konu değil bekara karı boşamak kolay olurmuş... İnsan bazen sağlıklı çocuğuna bile tahammül gösteremezken böyle özel bir çocuğa bakmak Kocaman bir yürek ve çok güçlü bir psikoloji ister... Herkesin kendi yavrusu herkesin kararına saygı duyarım ama ben olsam şunu yapardım diyemem. Özellikle bizim toplumumuzda özel bir çocuk yetiştirmek çok zor, maddi manevi... Müge Anlının programını izliyormusun bilmem, ben orada gördüklerimden çok etkilendim özel çocuklara sahip annelerin ondan önce ölmeyeyim diye dua etiklerini gördüm... Düşünebiliyormusun anneler evladından sonra ölmek istiyor ki bunu sağlıklı bir evlada sahip hiçbir anne söylemez ama onlar evladım arkamdan ona buna muhtaç olmasın diye bunu istiyorlar mecburen. O yüzden Can'ım arkadaşlarım kimse benim yazdıklarıma tepki göstermesin. Hepinizi öpüyorum Allahım hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…