- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.561
Selam komşum:) valla alerjimle başım dertte doktor doktor gezmekteyim bi yandan iş bi yandan ev kendimi çok halsiz hissediyorum ama bebişimin hareketlerini hissediyorum artık ve çok mutluyumm:)) siz nasılsınız ne var ne yok bacım:)
Harfi harfine katılmakla beraber amin demekten başka bişi gelmez elimdenAynı şeyi bende düşündüm Can'ım tepki alırmıyım diye, ama içimden geldi yazdım... Bu o kadar basit bir konu değil bekara karı boşamak kolay olurmuş... İnsan bazen sağlıklı çocuğuna bile tahammül gösteremezken böyle özel bir çocuğa bakmak Kocaman bir yürek ve çok güçlü bir psikoloji ister... Herkesin kendi yavrusu herkesin kararına saygı duyarım ama ben olsam şunu yapardım diyemem. Özellikle bizim toplumumuzda özel bir çocuk yetiştirmek çok zor, maddi manevi... Müge Anlının programını izliyormusun bilmem, ben orada gördüklerimden çok etkilendim özel çocuklara sahip annelerin ondan önce ölmeyeyim diye dua etiklerini gördüm... Düşünebiliyormusun anneler evladından sonra ölmek istiyor ki bunu sağlıklı bir evlada sahip hiçbir anne söylemez ama onlar evladım arkamdan ona buna muhtaç olmasın diye bunu istiyorlar mecburen. O yüzden Can'ım arkadaşlarım kimse benim yazdıklarıma tepki göstermesin. Hepinizi öpüyorum Allahım hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın..
Aynı şeyi bende düşündüm Can'ım tepki alırmıyım diye, ama içimden geldi yazdım... Bu o kadar basit bir konu değil bekara karı boşamak kolay olurmuş... İnsan bazen sağlıklı çocuğuna bile tahammül gösteremezken böyle özel bir çocuğa bakmak Kocaman bir yürek ve çok güçlü bir psikoloji ister... Herkesin kendi yavrusu herkesin kararına saygı duyarım ama ben olsam şunu yapardım diyemem. Özellikle bizim toplumumuzda özel bir çocuk yetiştirmek çok zor, maddi manevi... Müge Anlının programını izliyormusun bilmem, ben orada gördüklerimden çok etkilendim özel çocuklara sahip annelerin ondan önce ölmeyeyim diye dua etiklerini gördüm... Düşünebiliyormusun anneler evladından sonra ölmek istiyor ki bunu sağlıklı bir evlada sahip hiçbir anne söylemez ama onlar evladım arkamdan ona buna muhtaç olmasın diye bunu istiyorlar mecburen. O yüzden Can'ım arkadaşlarım kimse benim yazdıklarıma tepki göstermesin. Hepinizi öpüyorum Allahım hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın..
Yok kuzum niye tepki alasiniz. Kimse kimseye bisey demez burada. Çok hassas konular ve insan bazen ne diyeceğini bilemiyor. Ben de kendi yazdığımı sorguladim,ama gebeliğin kacinci haftaya kadar sonlandirilabilecegini dahi bilmiyorum. O yuzden aklima o ihtimal gelmedi. Yoksa her karara saygısı sonsuz anneleriz biz. Yaşamayan bilmez. Tahminler üzerinden destek olma gayretindeyiz. Çok doğru bi noktaya değindiniz siz.Aynı şeyi bende düşündüm Can'ım tepki alırmıyım diye, ama içimden geldi yazdım... Bu o kadar basit bir konu değil bekara karı boşamak kolay olurmuş... İnsan bazen sağlıklı çocuğuna bile tahammül gösteremezken böyle özel bir çocuğa bakmak Kocaman bir yürek ve çok güçlü bir psikoloji ister... Herkesin kendi yavrusu herkesin kararına saygı duyarım ama ben olsam şunu yapardım diyemem. Özellikle bizim toplumumuzda özel bir çocuk yetiştirmek çok zor, maddi manevi... Müge Anlının programını izliyormusun bilmem, ben orada gördüklerimden çok etkilendim özel çocuklara sahip annelerin ondan önce ölmeyeyim diye dua etiklerini gördüm... Düşünebiliyormusun anneler evladından sonra ölmek istiyor ki bunu sağlıklı bir evlada sahip hiçbir anne söylemez ama onlar evladım arkamdan ona buna muhtaç olmasın diye bunu istiyorlar mecburen. O yüzden Can'ım arkadaşlarım kimse benim yazdıklarıma tepki göstermesin. Hepinizi öpüyorum Allahım hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın..
süpermiş, bravo sizi tebrik ediyorum :) Ben de bugünden itibaren ekmeği azalttım, tatlı yemeyi de kesiyorum. Bakalım neler değişecek.estol Benim doktorum da kilo takıntılı, ama ben memnunum yani bu yüzden hem dikkat ediyorum hem de sağlıklı besleniyorum. Şuan 3, 3-5 kilo aldım değişiyor gün içinde; ama bebeğimin kilosu gayet iyi ; önde... Mesela 20 gün önce gittiğimde 1 haftada 1 kilo almıştım (annem gelmişti :)) Dikkat et sınırdasın dedi; hamurişi tüketmedim 1 kilo gitti bile...Bundan sonrada ayda 1,5 kilo sınır koydu, tahminim 9-10 kilo ila kapatacağız doğumu. Hem benim için hem bebek için sağlıklı olacak...
Canım inşallah güzel haberler alırsın...Olmuştum bugün sonucunu öğrenicem dua et lütfen
Cnm yrn gtcem.bende tetanos gerekebilir banada test vereceğim bi ara gebeliğin basında yaptırmıştım en son gerekli aslındaArkadaşlar ;
Dr un verdiği iğneyi vurdurmak için sağlık ocağına gittim
İğnemi vuruldum
Tetanoz aşım yapıldı
Yarında kan ve idrar tahlili yapılacak.
Genel kontrol
Siz de yaptırıyor Musunuz ara sıra kan tahlili vs ?
Daha 3 hafta var teyzesi
Canım negatif düşünme prosedür böyle demek ki sende doktorunu ararsın öğrenirsin içini ferah tutKızlar tek tek etiketleyemiyorum sonucu 5gibi Dr Uma mail atacaklarmış bana bilgi vermeleri yasakmış neden böyle yapıyolar sonuç olumsuz olduğu için mi aklıma hep kötü Şeyler geliyo nolur dua edin
Her hastane bir olmaz tatlım.işin gereği odur bence iyi dusun iyi olacak Allah ın izniyle bekliyoruz senle bizlerdeKızlar tek tek etiketleyemiyorum sonucu 5gibi Dr Uma mail atacaklarmış bana bilgi vermeleri yasakmış neden böyle yapıyolar sonuç olumsuz olduğu için mi aklıma hep kötü Şeyler geliyo nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?