2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

ne güzel bende az az hissediyorum kelebek çırpınıyormuş gibi içimde :) hemen ohh kızım zıp zıp zıp diyorum :) dün detaylımı yaptırdım 22 sinde bidaha yaptırcam bi sıkıntı yok allaha şükür. alerjide or bebiş ya allah yardımcın olsun :)

Harfi harfine katılmakla beraber amin demekten başka bişi gelmez elimden

Canlarım semurcan ın herbirinize selamları var oğlu ameliyat oldu az kanaması vardı o en son iyi ama Allah ın izniyle daha iyi olacak. Bebeğinde ufak bir risk sezilince test istendi onun için kan verdi onun sonuçlarını bekleyecek 3 hafta herkes gibi onunda duaya ihtiyacı var. Kendisi giremediği için benden rica etti @bebisimgel canım çok geçmiş olsun dileklerini iletiyor arkadaşımız sana sabır ve kolaylık versin Allah.

çok haklısınız kızlar kimsenın hayatını yaşamını maddi manevi gücünü bilemeyiz tek diyeceğim Allahım kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin. kimse bunu yaşamak istemez. kimseyi kınamayalım onunda suan desteğe bizlere ihtiyacı var. Allahım tekrar aynı acıyı yaşatmasın. hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.

Yok kuzum niye tepki alasiniz. Kimse kimseye bisey demez burada. Çok hassas konular ve insan bazen ne diyeceğini bilemiyor. Ben de kendi yazdığımı sorguladim,ama gebeliğin kacinci haftaya kadar sonlandirilabilecegini dahi bilmiyorum. O yuzden aklima o ihtimal gelmedi. Yoksa her karara saygısı sonsuz anneleriz biz. Yaşamayan bilmez. Tahminler üzerinden destek olma gayretindeyiz. Çok doğru bi noktaya değindiniz siz.

süpermiş, bravo sizi tebrik ediyorum :) Ben de bugünden itibaren ekmeği azalttım, tatlı yemeyi de kesiyorum. Bakalım neler değişecek.

Kızlar Bugun o kadar duygusalim ki geçmişin hepsini de okudum Allahım şu mübarek günde herseyin en hayirlisini versin bize ben inanıyorum bebeklerimizi sağ salim kucağımiza alacağız inşallah Allahım bize kaldiramayacagimiz yük vermesin. Bugün oğlumun o okulundan çocuklarımıza mektup yazmamız söylemişti yazarken çok duygulandim bir an onu kaybettiğimi düşündüm düşüncesi bile çok çok kötüydü doğuma girerken bebeğimin kalbinin atmadıgini söylemişti dr benimde hayatı riski vardı
L Light Of God senden iyi haberler bekliyorum inşallah dualarim seninle...

Arkadaşlar ;
Dr un verdiği iğneyi vurdurmak için sağlık ocağına gittim
İğnemi vuruldum
Tetanoz aşım yapıldı
Yarında kan ve idrar tahlili yapılacak.
Genel kontrol

Siz de yaptırıyor Musunuz ara sıra kan tahlili vs ?

Cnm yrn gtcem.bende tetanos gerekebilir banada test vereceğim bi ara gebeliğin basında yaptırmıştım en son gerekli aslında

Kızlar tek tek etiketleyemiyorum sonucu 5gibi Dr Uma mail atacaklarmış bana bilgi vermeleri yasakmış neden böyle yapıyolar sonuç olumsuz olduğu için mi aklıma hep kötü Şeyler geliyo nolur dua edin

interiorarchitect bebişim sen ne zamana gideceksin bakalım minik tırtılı görmeye
Daha 3 hafta var teyzesi gün sayıyorum 16+4 te gitmiş olcaz... İnsan çok özlüyor ya... Bi An once bi şeyler almak istiyorum bi de her yer indirime girmeye başlamış sezon sonu diye elim kolum bağlı alamıyorum

Kızlar tek tek etiketleyemiyorum sonucu 5gibi Dr Uma mail atacaklarmış bana bilgi vermeleri yasakmış neden böyle yapıyolar sonuç olumsuz olduğu için mi aklıma hep kötü Şeyler geliyo nolur dua edin
Canım negatif düşünme prosedür böyle demek ki sende doktorunu ararsın öğrenirsin içini ferah tut

Her hastane bir olmaz tatlım.işin gereği odur bence iyi dusun iyi olacak Allah ın izniyle bekliyoruz senle bizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…