2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Unisex bişiler al içinde kalmasın az kaldı sezonu yakalarsın bence

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/down-sendromlu-bebegimin-hikayesi.520250/

Çok duygulandım okurken isteyen arkadaşlar okusun öyle de güzel bir yavru ki Allah ım esirgesin
Can'ım benim duygulanmamak elde değil. İşte benim yaşamadığım halde anlatmak istediklerimi yaşayan bir anne yazmış... Akrabalar, çevredekiler, insanların garip ve aptal bakışları soruları bunlar yıpratıcı şeyler...

Hatırlarsan geçen ay devlette yapılan ikili test sonucuna göre bana riskli amniyosentez yapalım denince kabul etmemiş ve Adana'ya gitmiştim doktora. Bütün akrabalarım Adana'da yaşamasana rağmen hiçkimseye haber vermeden resmen gizlice gittim. Aman risk kelimesini duyarlar ortada hiçbir şey yokken saçma salak konuşup canımı sıkarlar ve çocuğumu şöyle böyle deyip yaftalarlar diye resmen kaçak göçek gittim hastaneye...

Ayda bir yapılıyor benimde tahlillerim.. Bugün ben de aşımı oldum bakalım kolum şişmese bari

benimde aşı için gitmem lazım ama sabah aç karnına vursam birşey olur mu çünkü işe gelmeden gidebilirim o zaman da kahvaltı yapmamış oluyorum ve baş dönmem çok oluyor diye doktor kanına baktır dedi

Cnm yrn gtcem.bende tetanos gerekebilir banada test vereceğim bi ara gebeliğin basında yaptırmıştım en son gerekli aslında

Evet aslınd ayda bi ya da bi buçuk ay da bi yaptırmak gerek...
Nolur ne olmaz

Tetanoz ü 16-20 haftaları arasında yapıyorlarmış ; iğne için gittim hem popiş hem koldan iğneler yedim

Ben de gebelik başında yaptırmıştım

Kızlar hepimizin yapabileceği tek şey dua etmek. İyi ki burda birbirimizi bulmuşuz ve destek oluyoruz diyorum. Herkesi tek tek etiketlemek istemiyorum unuttuklarım olabilir diye , burada birbirimize destek olmamız o kadar güzel ki.

Valla ben gittim aç tok vs bi şey demedi
Sadece kan tahlilleri aç karnına olacak
Git yaptır güzelce

İnsanlar ah insanlar hatta insanlık demeliyim ne yazık ki bulunmuyor artık kimsede. Beni bu gebeliğimde o kdr çok arıyorlar ki insanlar bebek iyimi diye değil kara kaşıma kara gözüme dw değil araştırıyorlar sürekli bişey varmı bebekte diye geriliyorum ya ister istemez sanki olsun isterlermiş gibi bende pek kimselerle paylaşmıyorum ailede akrabalarda 2. Oğlum olacağını öğrendik olsun olsun diyorlar kız çocuğun sağlıksızdı yine öyle olurdu belki kızların sorunlu olur dediler bi şok daha yerin dibine girin o pis zihniyetlerinizle beraber karnımızı gerip gezemiyoruz bile Bi nazar bi çekememezlik Allah ıslah etsin bunları

Hiç bilmiyorum aç tok farkedermi ben de ilaç yazdırmaya gittim yakalamışken bakmadı gözümün yaşına bastı iğneyi

Amin canım. Maalesef öyleler , ben uzak durmayı tercih ediyorum artık.

İnşallah karışmaz oralar da ya işte güzelim memleket mahvoldu cnm ben de ofiste oturuyorum memnunum burdan ama burası da çok karışıyo

Kızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun

Bir mutlu haber aldık bile :) Gözün aydın

ayyy canım çok şükür sabahtan bu haberi bekliyorduk lavaboya gidecem gidemedim ayrılamadım buradan haber gelir diye

Bak ne dedik sana parmağında oynatcak seni annesi o :)) Gözünüz aydın canım şükürler olsun.

Ohh be :) hadi gözümüz aydın olsun kuzum rabbim iyi haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…