- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.601
Çok şükür gözümüz aydın kuzumKızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun
Ben çocukluktan bu yana kusmaktan korkarım kusarken içimden korku geliyo midem bulansın çok korkuyorum kusarsam diye bi de çok iğreniyorum kusmaktanYe gitsn cnm bebegıne aana yarasın afiyt olsn kusmak kdr kotu biley yok hemde gunde 3.5kez cok ıyı blrm o yuzdn kıloyu yemeyi terch edıyrm mutlym
Haydi gözün aydın çok şükür :) Allah gerçekten kimseyi evladıyla sınamasın... Güzel haber bekleyen herkes de o güzel haberi alırlar umarımKızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun
Kızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun
Canimm burdayim yazamasam bilr hep takipteyim tam okuyorum oglan geliyo teli sakliyorum yoksa elimden aliyo gerisi Allah kerimkalinkam nerelerdesin tatlım iyisiniz inşallah arada gel yazda merak etmeyelim
süpermiş, bravo sizi tebrik ediyorum :) Ben de bugünden itibaren ekmeği azalttım, tatlı yemeyi de kesiyorum. Bakalım neler değişecek.
Cok sukur canim inan cok sevindim Rabbim tum yavrularimizi korusunKızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun
Alayım dimi :) ya bi de kayıplardam dolayı bana alma diyorlar halbuki ben o psikoloji den çıkmaya çalışıyorumUnisex bişiler al içinde kalmasınaz kaldı sezonu yakalarsın bence
beni de yakalasa affetmeyecek ama işten fırsat bulamıyorum ki aslında bir taraftanda yaptırmak istemiyorum
Canım hadi gözünaydın çok şükür sende rahatladın bizde rahatladık seninle :) rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına da almayi nasip etsin :)Kızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun
Sende bizim geçmiş olsun ve iyi dileklerimizi ilet canim. Dualarimizla yanındayız inşallah.Canlarım @semurcan ın herbirinize selamları var oğlu ameliyat oldu az kanaması vardı o en son iyi ama Allah ın izniyle daha iyi olacak. Bebeğinde ufak bir risk sezilince test istendi onun için kan verdi onun sonuçlarını bekleyecek 3 hafta herkes gibi onunda duaya ihtiyacı var. Kendisi giremediği için benden rica etti @bebisimgel canım çok geçmiş olsun dileklerini iletiyor arkadaşımız sana sabır ve kolaylık versin Allah.
Heyecanla sayfaları okuyarak bekliyordum mesajını. Çok sevindim canim. Dilerim herkes böyle haberler alır, Allah in olduramayacaği yoktur,ben umutluyum herkesten.Kızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun
Kızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun
Canim benim ya, kocaman bir aminnnn diyorum.ohh beeeeeeeeeee ohhhhhhhh. allahım banada yazmayı nasip eder inşallah.
ben de böyle düşünüyorum @bebisimgel canım güçlü durup mantıklı kararlar alman lazım. maddi manevi zorlanacaksın hazır olman lazım. Allah yar ve yardımcın olsun.Arkadaşlar bence @bebisimgel bebeği ile ilgili en doğru kararı kendisi verecektir... Böyle bir konuda şöyle yap böyle yap demek doğru değil diye düşünüyorum. Çünkü bu hariçten gazel okunacak kolay bir konu değil, bu yükü kaldıracak hem maddi hem manevi büyük bir güç gerek. İnsan kendi psikolojisini daha iyi bilir bu güce sahip olup olmadığını, hiç kolay değil arkadaşımızın yardımcısı olsun yüce Rabbim... Kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin... Bize sadece ona destek olmak düşer diye düşünüyorum.
Bu benim şahsi düşüncem tabi ki ..
Canim benim ya, kocaman bir aminnnn diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?