2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çok şükür gözümüz aydın kuzum

Ye gitsn cnm bebegıne aana yarasın afiyt olsn kusmak kdr kotu biley yok hemde gunde 3.5kez cok ıyı blrm o yuzdn kıloyu yemeyi terch edıyrm mutlym
Ben çocukluktan bu yana kusmaktan korkarım kusarken içimden korku geliyo midem bulansın çok korkuyorum kusarsam diye bi de çok iğreniyorum kusmaktan şükür kusma dan atlattım o dönemi çok korkuyodum çünkü 6 kilo aldım ben kızımin kilosu boyu tam haftasına göreymis demekki kiloları ben aldım

Haydi gözün aydın çok şükür :) Allah gerçekten kimseyi evladıyla sınamasın... Güzel haber bekleyen herkes de o güzel haberi alırlar umarım

ohh beeeeeeeeeee ohhhhhhhh. allahım banada yazmayı nasip eder inşallah.

@bebisimgel canim herseyden once Allah tan senin icin bol sabir diliyorum hersekilde cok zor bir durum biz suan seni ne kadar anladigimizi sansakta bazi seyleri sadece yasayan anlayabilir sali gunu banada doktor bobrekte genisleme oldugu icin bunun down sendromu riskini birtik artirdigini istersem amniyosentezle kesin sonuc alabilecegimi soyledi bende istemedigimi soyledim ilk gebeligimdede rahim ici gelisme geriligi oldugunda hep amniyosentez dediler ben kabul etmedim ben Rabbimden gelene raziyim dedim cunku kesin ozurlu dese ler ne yapacagimida bilemez aldirmaya da kiyamazdim ilk bebegimde perinatolog bu bebek dunyaya gelse bile cok kucuk gelecek cok zor yasamasi yasasa bile kesin ozurlu yasar bence bu bebek icin kendini sezeryan yaptirma aldir onunuze bakin cok gencsiniz demisti bende yasamayacaksa olecekse bile bu rabbimin karari ile olsun buna ben karar veremem benim yapacagim sonuna kadar onu yasatabilmek icin mucadele vermek demistim tabi sen bilirsin demisti nihayetinde biz hicbir mudahalede bulunmadik 15 gun hastanede yattim onu yasatabilmek icin elimizden gelen herseyi yaptik sonunda doktorun dedigi gibi erken ve cok kucuk sezeryanla dunyaya geldi 6 gun yasadi Rabbim e hep hepimiIn hakkinda hayirlisi neyse onu nasip et diye dua ettim ve hic pisman olmadim evladimi kaybettim ama Rabbim icime oyle bir huzur oyle bir sujunet verdi ki nasil bu kadar dik durabiliyorsun diye sordular hep o Allah in verdigi biseydi hicisyanim olmadi Rabbimden gelene herzaman hamdu senalar olsun elbet vardir bir hayir dedim hep ... seninde kararin ne olursa olsun inan sonuna kadar saygi duyuyorum sadece nolur isyan etme neden benim basima geldi deme bazen ser olarak gorsugumuz seylerin altinda nice hayirlar yatarda biz goremeyiz sen Allah a sigin insallah her konuda hakkinda hayirlisi ne ise o olur Rabbim icine serinlik versin yardimcin olsun birde canim benim kuzenimin oglunda dawn sendromu var bir yasindan sonra teshis konuldu kalbi delikti ameliyat oldu simdi 3 yasinda ama inan bilmeyen biri o cocugun hasta oldugunu anlayamaz normal cocuklardan bir farki yok ozel egitimlerede gidiyor suan konusadabiliyor yuruyedebiliyor herseyi gayet iyi anasinin babasinin gozbebegi evlerinin nesesi yani saglikla dunyaya gelip sonradan bir hastaligi cikmayacak diyr bisey de yok basa gelecek varsa engelleyemezsin ...
Cok konustun canim kusuruma bakma cok opuyorum

süpermiş, bravo sizi tebrik ediyorum :) Ben de bugünden itibaren ekmeği azalttım, tatlı yemeyi de kesiyorum. Bakalım neler değişecek.

Canım aslında biraz kafada bitiyor, normalde dikkat ettiğimiz şeyler hamileyiz diye saldırabiliyoruz. Sadece buna dikkat etsek bile yeter bence...

Cok sukur canim inan cok sevindim Rabbim tum yavrularimizi korusun

beni de yakalasa affetmeyecek ama işten fırsat bulamıyorum ki aslında bir taraftanda yaptırmak istemiyorum

Canım tetanoz önemli çünkü bebeğin doğumunda göbek kordonu kesilirken aletlerin steril olmaması nedeni ile tetanoza yakalanabilir. Tabii bu tip şeyler eskidenmiş evde doğumlarda kim bilir nelerle kesiyorlardı. Ama riske atmıyor doktorlar, olmaz olmaz dememek lazım en güvendiğimiz özel hastahanelerde bile başımıza gelebilir Allah korusun...

Canım hadi gözünaydın çok şükür sende rahatladın bizde rahatladık seninle :) rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına da almayi nasip etsin :)

Sende bizim geçmiş olsun ve iyi dileklerimizi ilet canim. Dualarimizla yanındayız inşallah.
Heyecanla sayfaları okuyarak bekliyordum mesajını. Çok sevindim canim. Dilerim herkes böyle haberler alır, Allah in olduramayacaği yoktur,ben umutluyum herkesten.

Çok çok sevindim
Duamızı ettik Rabb im yardım etti çok şükür
Yaz iyi olda sonra az önemli değil

ben de böyle düşünüyorum @bebisimgel canım güçlü durup mantıklı kararlar alman lazım. maddi manevi zorlanacaksın hazır olman lazım. Allah yar ve yardımcın olsun.

Annişler bugün oğlumun aşısı vardı, ilk defa unutmuşum. Bir aydır bugünü unutmayım diye beklerken,bugun kafam gitmiş tamamen. Yarin goturucem ama bir günden bir şey olmaz değil mi? Daha önce hemşire bu aşıların gününe gününe önemi var demişti. Endişe ettim

@Aryadeniz38 gözün aydın canımm senin bu aryayı dogdugunda ısırmak mıncıklamak lazm :)
Allah yardimcin olsun @bebisimgel dualarm seninle..
sayfaların hepsini okuyamadm kacirdgm bisey varsa kusuruma bakmayn nolur.
ruh gibiyim bugun noluyo anlamadm hayirlisiyla su gun bi bitseydi.
bu aradaa hepiniz iyikii varsiniz her biriniz kalbi o kadar guzelki iyiki tanimisim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…