2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Birgun den bisey olmaz canim ama yarin git unutma bazen asi zamani asi ellerinde olmuyor 1 hafta sonrada yapıyorlar yani

Kesinlikle canim kesinlikle... Hayırlı olana kalbi karar versin inşallah. Can onun canan onun. Belki yarın bir gün böyle seyleri ben de yazacağım buraya belli mi olur.

Kuzum gunu gunune onemi varsa eczaneye bi sorsana belki eczanede yapiliyodur

Alayım dimi :) ya bi de kayıplardam dolayı bana alma diyorlar halbuki ben o psikoloji den çıkmaya çalışıyorum
Al sen bir kaç parça abartmadan cinsiyeti belli olsun iyice öyle hepimiz başlayacağız zaten birçoğumuz 5 6 aylık olmayı bekliyor sende bizlerle başlarsın alışverişe netten de takip eder paylaşırız indirim olan siteleri öyle öyle olur herbişeyleri Allah sağlık versin yeter ki

Ben doğu nun iki yaş aşısını yaş gününden bir gün önce yaptırdım danıştım tabi önce bir iki günden sorun olmaz dediler yaş gününde huysuz olur belki diye öyle yaptırmıştım sorun etme sabah git yaptır cnm inş ateşlenmez paşa calpol ver bir tatlı kaşığı gitmeden

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum senin için zor şartlar altında girdim buraya dualarla. Çok duygulandım. O kadar kötü haber arasında sevinemedim de ağlayacak gibi oldun. Gözün aydın canım.İnşallah senin güzel haberin topiğe uğur getirir hep güzel haberler alırız.

Senam72015 yesil33 matsiyahoje Super_anne1411 @kayacans @jindam insanbuL misam kalinkam eastnbull Sezen91 D Daisymom 1cicek3bocek @Catmom duamnur DraconianX HejaR12 Seyda_Turker tulaykavas subitkisi ALTINIM M menevsenergis @batideniz Ismini yazamadığım arkadaş varsa özür diliyorum.kızlar yol arkadaşlarım hepinize minnettarım o güzel enerjinizi sevginizi duanızı gönderdiniz bize.Allah Razı olsun hepinizden mesaj yazan yazmayan duasıyla destek olan herkesten.dualarınızın enerjisini o kadar iyi hissettik ki güzel aryamla hepinizin o güzel yüreklerinden öpüyoruz hepinizi çok seviyor ve özür diliyoruz istemeden de olsa üzdük sizi diye. eastnbull içini ferah tut ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum Bebeğin iyi Allah'ın izniyle sen yeterki içini ferah tut.keza duamnur ve ALTINIM minnaklarınız çok iyi sağlıkla gelecekler Dünya'ya inşallah.

Son düzenleme:
Canım gözün aydın. Allah herkese güzel haberler nasip etsin.

Bugun eşimin için hep dojtorlardaydik giremedim maalesef canım sıkkın yarın yöne doktora gidilicek . @aryadeniz canım benim çok şükür sonuçların iyi çıkmış Allahım a şükürler olsun kimseyi ewladiyla sinamasin. @bebisimgel arkadaşın sonucu ciktimi görmedim bakiorum geçmişe kızımı uyututken bilen yazabilirmi

L Light Of God az önce etiketledim seni canım çıkmadı ayrıca yine yazio rum çok şükür Rabbime bisiyi yokmuş aryanin.amjiosentez yaptırmak da sonucunu beklemekte çok zor bende kızımda yaptrmistim malum. Şimdi 20. Haftalar geldikçe korkuorum biliomusun yine bişi görünür amniosentez istenir fln diye mafoluorum. Hamileleigimin başından beri 2 rekat namaz kıliorum vakit namazlarimdan sonrasında ve hep diorum sağlıkla hayırlarla gelsin ewladinimz rabbim den istiorum bişi çıkmasın aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…