- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
- 163
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.621
Birgun den bisey olmaz canim ama yarin git unutma bazen asi zamani asi ellerinde olmuyor 1 hafta sonrada yapıyorlar yaniAnnişler bugün oğlumun aşısı vardı, ilk defa unutmuşum. Bir aydır bugünü unutmayım diye beklerken,bugun kafam gitmiş tamamen. Yarin goturucem ama bir günden bir şey olmaz değil mi? Daha önce hemşire bu aşıların gününe gününe önemi var demişti. Endişe ettim
Kesinlikle canim kesinlikle... Hayırlı olana kalbi karar versin inşallah. Can onun canan onun. Belki yarın bir gün böyle seyleri ben de yazacağım buraya belli mi olur.insanbuL cansın güzelim ateş düştüğü yeri yakar misali. Bu kararı verecek olan arkadaşımızdır zaten Allah hakkında ne hayırlıysa onu yaşatsın hepimizin risk adayı olduğunu biliyoruz ne olacağımızı asla bilemeyiz sadece dua edebiliriz o kadar
Kuzum gunu gunune onemi varsa eczaneye bi sorsana belki eczanede yapiliyodurAnnişler bugün oğlumun aşısı vardı, ilk defa unutmuşum. Bir aydır bugünü unutmayım diye beklerken,bugun kafam gitmiş tamamen. Yarin goturucem ama bir günden bir şey olmaz değil mi? Daha önce hemşire bu aşıların gününe gününe önemi var demişti. Endişe ettim
Boncuk boncuk yerim onu :) iyi olda girme sorun yok merak ediyorumCanimm burdayim yazamasam bilr hep takipteyim tam okuyorum oglan geliyo teli sakliyorum yoksa elimden aliyo gerisi Allah kerim
Al sen bir kaç parça abartmadan cinsiyeti belli olsun iyice öyle hepimiz başlayacağız zaten birçoğumuz 5 6 aylık olmayı bekliyor sende bizlerle başlarsın alışverişeAlayım dimi :) ya bi de kayıplardam dolayı bana alma diyorlar halbuki ben o psikoloji den çıkmaya çalışıyorum
Ben doğu nun iki yaş aşısını yaş gününden bir gün önce yaptırdım danıştım tabi önce bir iki günden sorun olmaz dediler yaş gününde huysuz olur belki diye öyle yaptırmıştımAnnişler bugün oğlumun aşısı vardı, ilk defa unutmuşum. Bir aydır bugünü unutmayım diye beklerken,bugun kafam gitmiş tamamen. Yarin goturucem ama bir günden bir şey olmaz değil mi? Daha önce hemşire bu aşıların gününe gününe önemi var demişti. Endişe ettim
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum senin için zor şartlar altında girdim buraya dualarla. Çok duygulandım. O kadar kötü haber arasında sevinemedim de ağlayacak gibi oldun. Gözün aydın canım.İnşallah senin güzel haberin topiğe uğur getirir hep güzel haberler alırız.Kızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun
Insallaahh.. insallah hep iyi haberler alalm artk.Super_anne1411 kuzum biraz şımart kendini bugün ye ufacık bş tatlı bi çay koy iyi gelir sana kotu enerjileri kovacağız artık iyi olacak herşey
Canım gözün aydın. Allah herkese güzel haberler nasip etsin.Kızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun
Vericeksin inşallah canım ben inanıyorum normal çıkacak sonucun Allah'ın izniyleL Light Of God Cnm inşallah inşallah, bende güzel haberler verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?