- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.641
Gece acil e gtti Kayınvalidem ler götürdü uyumadim kalp te sıkıntı oldu bugün aksama kadar hast.deydik kalpte bişi yok göğüs has.uzmani bakicak yarın bişi den şüphelendim dedi fln yarın yine kosturmaca bizi bekler bişi çıkmasında yoruldum la kaliyimidilduam geçmiş olsun bacım inşallah önemli bişi değildir eşinin rahatsızlığı dinlen biraz hastaneler mahvediyor insanı
İnşallah çıkmaz cnm çarpıntı falan oldu belki geçmiş olsun tekrardan Allah şifa versinGece acil e gtti Kayınvalidem ler götürdü uyumadim kalp te sıkıntı oldu bugün aksama kadar hast.deydik kalpte bişi yok göğüs has.uzmani bakicak yarın bişi den şüphelendim dedi fln yarın yine kosturmaca bizi bekler bişi çıkmasında yoruldum la kaliyim
Gece acil e gtti Kayınvalidem ler götürdü uyumadim kalp te sıkıntı oldu bugün aksama kadar hast.deydik kalpte bişi yok göğüs has.uzmani bakicak yarın bişi den şüphelendim dedi fln yarın yine kosturmaca bizi bekler bişi çıkmasında yoruldum la kaliyim
Allah yardımcınız olsun cnm benim acil şifalar versin bolca dua edin biz de edelim.Gece acil e gtti Kayınvalidem ler götürdü uyumadim kalp te sıkıntı oldu bugün aksama kadar hast.deydik kalpte bişi yok göğüs has.uzmani bakicak yarın bişi den şüphelendim dedi fln yarın yine kosturmaca bizi bekler bişi çıkmasında yoruldum la kaliyim
aynen aynen bi kaç parça bi şi alsam en azından hevesimi alırım sonrada sizle devam ederim :)Al sen bir kaç parça abartmadan cinsiyeti belli olsun iyice öyle hepimiz başlayacağız zaten birçoğumuz 5 6 aylık olmayı bekliyor sende bizlerle başlarsın alışverişenetten de takip eder paylaşırız indirim olan siteleri öyle öyle olur herbişeyleri Allah sağlık versin yeter ki
semurcan ın oğluşu iyiye gidiyor kızlar düzeliyormuş yavaş yavaş maşallah yakışıklıya
Canım bugün şükretmeyi ve Mutluluğu sonsuz yaşıyorum ama içim çok buruk.bebisimgel arkadaşımızın beklediği sonucu alamamasından ve burda herkesi strese soktuğum için.zira yazdıklarımdan olumsuz Düşünceye kapılıp acaba bende Yaşar mıyım düşüncesine kapılan arkadaşlar olur diye çok üzülüyorum.sende lütfen olumsuz Şeyler Düşünme.herşey yolunda Allahın izniyle.eşine de çok geçmiş olsun canım bugün enerjisi kötü bi GündüL Light Of God az önce etiketledim seni canım çıkmadı ayrıca yine yazio rum çok şükür Rabbime bisiyi yokmuş aryanin.amjiosentez yaptırmak da sonucunu beklemekte çok zor bende kızımda yaptrmistim malum. Şimdi 20. Haftalar geldikçe korkuorum biliomusun yine bişi görünür amniosentez istenir fln diye mafoluorum. Hamileleigimin başından beri 2 rekat namaz kıliorum vakit namazlarimdan sonrasında ve hep diorum sağlıkla hayırlarla gelsin ewladinimz rabbim den istiorum bişi çıkmasın aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok benim...
semurcan dan haberi olan var mı kızlar girdi mi buraya hiç onu çok merak ediyorum
Ben görüşüyorum cnm yazıyor ara ara oğluşkosu iyiye gidiyor çok şukur yatıyordu minnoş. Bebişide iyi olacak ufak bir riski vardı kan verdi bugün sonuç 15 gün sonraymış o biraz gergin biri bitiyor biri başlıyor gecen gece hiç uyumadı strese girdi iyice Allah ın izniyle atlatacak güneşli günler yakınsemurcan dan haberi olan var mı kızlar girdi mi buraya hiç onu çok merak ediyorum
Hayırlı sabahlar güzel anneler.
semurcan yavrunun ameliyatı çok iyi geçer, inş. hemencik toparlanır. @bebisimgel pinar39 @ALTINIM sizler de dualarımızdasınız. Rabbim güzel haberler duymanızı nasip etsin. Habersiz bırakmayın bizleri.
@insanbuL N Nesri0621 yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Rabbim tüm milletimizin ve devletimizin yardımcısı olsun. İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanlarımıza fırsat vermesin inş.[/QUOTE Amin canim benim sağol iyi dileklerin için canim
Amin canim benim iyi dileklerin için çok tesekkur ederimHayırlı sabahlar güzel anneler.
semurcan yavrunun ameliyatı çok iyi geçer, inş. hemencik toparlanır. @bebisimgel pinar39 @ALTINIM sizler de dualarımızdasınız. Rabbim güzel haberler duymanızı nasip etsin. Habersiz bırakmayın bizleri.
@insanbuL N Nesri0621 yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Rabbim tüm milletimizin ve devletimizin yardımcısı olsun. İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanlarımıza fırsat vermesin inş.
Amin canim benim inşallah rabbim hepimizin evlatlarını esirgesinİlk işimiz hayırla sağlıkla paşa ameliyattan çıksın sonra küçük beyefendi ile ilgilenirsin cnm eminim ki bir sorun çıkmayacak doktorları sen bizden iyi biliyorsun kıyamam ben sana dun çok dua ettim size Allah kabul ederse bugün sonucu olan arkadaşıma da @bebisimgel @ALTINIMpinar39 hepiniz dualarımızdasınız rabbim önce sizlerden güzel haberler getirmeyi nasip etsin içinde de bizlere inşallah
Çok slmımı söyle dua ettiğimi Herşeyin iyi olacağını onun minnakları benim aryam hep beraber Kayısı yiyeceğimizi söyle:)o anlar.herşey yoluna girecek inşallahBen görüşüyorum cnm yazıyor ara ara oğluşkosu iyiye gidiyor çok şukur yatıyordu minnoş. Bebişide iyi olacak ufak bir riski vardı kan verdi bugün sonuç 15 gün sonraymış o biraz gergin biri bitiyor biri başlıyor gecen gece hiç uyumadı strese girdi iyice Allah ın izniyle atlatacak güneşli günler yakın
Aminnn inşallah canım benim çok teşekkür ederizL Light Of God çok sevindim senin adına. Rabbim hepimizi sag salim yavrularimiza kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?