2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
idilduam geçmiş olsun bacım inşallah önemli bişi değildir eşinin rahatsızlığı dinlen biraz hastaneler mahvediyor insanı
Gece acil e gtti Kayınvalidem ler götürdü uyumadim kalp te sıkıntı oldu bugün aksama kadar hast.deydik kalpte bişi yok göğüs has.uzmani bakicak yarın bişi den şüphelendim dedi fln yarın yine kosturmaca bizi bekler bişi çıkmasında yoruldum la kaliyim

İnşallah çıkmaz cnm çarpıntı falan oldu belki geçmiş olsun tekrardan Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun, umarım birşey çıkmaz. Dualarım sizinle

Allah yardımcınız olsun cnm benim acil şifalar versin bolca dua edin biz de edelim.

aynen aynen bi kaç parça bi şi alsam en azından hevesimi alırım sonrada sizle devam ederim :)

Canım bugün şükretmeyi ve Mutluluğu sonsuz yaşıyorum ama içim çok buruk.bebisimgel arkadaşımızın beklediği sonucu alamamasından ve burda herkesi strese soktuğum için.zira yazdıklarımdan olumsuz Düşünceye kapılıp acaba bende Yaşar mıyım düşüncesine kapılan arkadaşlar olur diye çok üzülüyorum.sende lütfen olumsuz Şeyler Düşünme.herşey yolunda Allahın izniyle.eşine de çok geçmiş olsun canım bugün enerjisi kötü bi Gündü hayırla bitsin inşallah

semurcan dan haberi olan var mı kızlar girdi mi buraya hiç onu çok merak ediyorum
semurcan dan haberi olan var mı kızlar girdi mi buraya hiç onu çok merak ediyorum
Ben görüşüyorum cnm yazıyor ara ara oğluşkosu iyiye gidiyor çok şukur yatıyordu minnoş. Bebişide iyi olacak ufak bir riski vardı kan verdi bugün sonuç 15 gün sonraymış o biraz gergin biri bitiyor biri başlıyor gecen gece hiç uyumadı strese girdi iyice Allah ın izniyle atlatacak güneşli günler yakın

Ok

Amin canim benim iyi dileklerin için çok tesekkur ederim

@bebisimgel Rabbim yardımcın olsun. Nolur güçlü olmaya çalış. Belki de sapasağlam doğacak yavrun. Yuzde yüz sonuc vermiyorlar sonuçta. Ne olursa olsun o senin bi parçan. Sana ihtiyacı olan minik bir can. Hep dualarimda olacaksın. Rabbim kaldırabilecegimizden fazla yük vermez inş.

Amin c
Amin canim benim inşallah rabbim hepimizin evlatlarını esirgesin

Çok slmımı söyle dua ettiğimi Herşeyin iyi olacağını onun minnakları benim aryam hep beraber Kayısı yiyeceğimizi söyle:)o anlar.herşey yoluna girecek inşallah

L Light Of God canim şimdi girdim kk na kuzum gozunaydin birşeyler olmuş bilmiyorum ne olduğunu ama sonuçların iyi gelmiş sonunda nasıl sevindim anlatamam bu arada arya falan demissin sanırım senin bebisin cinsiyet yine değişti kızın oluyor :)))) aman canim ya sağlıklı olsun da cinsiyet hic önemli değil senin adına çok ama çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah rabbim bize de güzel haberler almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…