- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.661
Pınarcım canım arkadaşım nasılsın?daha iyi olduğunu hissediyorum.çok çok daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle.evet arya oldu yeniden minnakım bizimle dalga geçti:)sağlıklı hayırlı olsunlarda hiç Önemi yok cinsiyetin.amniyosentez sonucumu öğrendim bugün normal dedi Dr.sayısal Yapısal hiçbir anomali yokmuş Şükürler olsun sonsuz Şükürler olsun.senin içinde aynısını diliyorum canım benim güzel haberler al inşallah.ünitsizliğe asla kapılma benim minik mucizem gelsin aklına.4lü tarama da çıkan o lanet sonucun(1/11) Düşünebiliyor musun binlerle ifade edilen Olasılıklar bizde 1/11 çıkmıştı.hiçbir Önemi yokmuş tertemiz çıktı amniyosentez sonucu.yani diyeceğim o ki yüce yaradan bilir herşeyi Dr lar testler taramalar rakamlar usg incelemeleri vs vs değil.o yüce İlah bilir.tevekkül edip dua etmek Lazım.öpüyoruz minnak oğlunla seniL Light Of God canim şimdi girdim kk na kuzum gozunaydin birşeyler olmuş bilmiyorum ne olduğunu ama sonuçların iyi gelmiş sonunda nasıl sevindim anlatamam bu arada arya falan demissin sanırım senin bebisin cinsiyet yine değişti kızın oluyor :)))) aman canim ya sağlıklı olsun da cinsiyet hic önemli değil senin adına çok ama çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah rabbim bize de güzel haberler almayı nasip eder
Sağol canim arkadasim nede güzel şeyler yazmissin biraz daha iyiyiz oglusumla canim onunla konuşuyorum dertlesiyorum o beni dinliyo annesine destek oluyor minik tekmelerinle bende çok çok öpüyorum prensesine seni canim benimPınarcım canım arkadaşım nasılsın?daha iyi olduğunu hissediyorum.çok çok daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle.evet arya oldu yeniden minnakım bizimle dalga geçti:)sağlıklı hayırlı olsunlarda hiç Önemi yok cinsiyetin.amniyosentez sonucumu öğrendim bugün normal dedi Dr.sayısal Yapısal hiçbir anomali yokmuş Şükürler olsun sonsuz Şükürler olsun.senin içinde aynısını diliyorum canım benim güzel haberler al inşallah.ünitsizliğe asla kapılma benim minik mucizem gelsin aklına.4lü tarama da çıkan o lanet sonucun(1/11) Düşünebiliyor musun binlerle ifade edilen Olasılıklar bizde 1/11 çıkmıştı.hiçbir Önemi yokmuş tertemiz çıktı amniyosentez sonucu.yani diyeceğim o ki yüce yaradan bilir herşeyi Dr lar testler taramalar rakamlar usg incelemeleri vs vs değil.o yüce İlah bilir.tevekkül edip dua etmek Lazım.öpüyoruz minnak oğlunla seni
Aynen copy ettim şekerim :)Çok slmımı söyle dua ettiğimi Herşeyin iyi olacağını onun minnakları benim aryam hep beraber Kayısı yiyeceğimizi söyle:)o anlar.herşey yoluna girecek inşallah
Üç aydan sonra doğacak bebek için ufak tefek bir şeyler almak ve genç kız için ufak tefek çeyiz düzmek de dua niyetineymiş diye duymuştum, içinden geçiyorsa al bence de dua niyetine :)Alayım dimi :) ya bi de kayıplardam dolayı bana alma diyorlar halbuki ben o psikoloji den çıkmaya çalışıyorum
Canım amniyosentez mi yoksa kandan yapılandan mı yaptıracaksın? Doktorun ne dedi? Benim bilfiğim amniyosentez en doğru sonucu gösteriyo. Burda yaptıran birkaç kişi var aklıma gelen L Light Of God var. Başka kiö yaptırdı şuan hatırlayamadım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Allah sağlık versin bebeğine
Merhaba,Canım a.s değil sanırım harmony test yaptırıcak arkadaş yani kanda bakılan test.o Yüzden yazmadım ben
çoook şükür canım benim Rabbim bundan sonramızı da sağlıkla huzurla devam ettirsin. Amin :)Kızlar şuan yine Ağlayarak yazıyorum sizlere sonucumu öğrendim hiçbir sıkıntı yokmuş normal dedi Dr Um.Aryam iyiymiş yaradana Şükürler olsun.sizlerden Allah Razı olsun.ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan diliyorum bütün anne adaylarının yüzü Gülsün bebekleri sağlıkla Dünya'ya gelsin büyüsün.Rabbim eli yüreğinde sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.kendime gelince yeniden yazıcam tek tek yazamıyorum hepinizden Allah Razı olsun
Ne güzel yazdıklarımdan içinin ferahlaması.aynen öyle bu testler tarama testi Tanı testi değil.olasılıl hesaplaması Yapılıyor sadece.hiç kafana takma canım için rahat olsun güzel Şeyler duyacaksın inşallahBazi arkadaslarimizincani sıķķin benimde riskli cikmisti ikilim test yaptirmadim p.tesi uclu tarama icin randevum var ins guzel seyler duyarim bende L Light Of God cok sevindim senin adina 1/11 olasilikda temiz cikmasi birax icime su serpti bnm de 1/221 di ins bende guzel seyler duyarim rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin ins @bebisimgel canim sende guzel seyler duyarsin ins icini ferah tut
Merhaba,düzen laboratuarları herzaman ilk tercihim olmuştur, özellikle bebeklerim için ancak bu testi yaptırmadığım için birşey diyemem. sonuna kadar güvenirim ama :)
Canım benim seni çok merak ediyordum.şemse çok çok geçmiş olsun öpüyorum yakışıklı oğlunu.minik prensine gelince annesi o çok iyi emin olabilirsin.seni çok iyi Anlıyorum o bekleme sürecini bende yaşadım ama bak Şükürler olsun aryam gayet sağlıklı.lütfen ümitsizliğe kapılma benim minik mucizem gelsin aklına.dularım seninle ve bütün annelerle.sağlıkla gelsin minik mucizeler.Kızlar evveliyatla gerek ameliyat gerekse bebişin test olayı aşikar olduğundan beri gerek buradan destek ve dualarını yollayan, gerekse telefonla bemi bir an yalnız koymayan herkese teşekkürlerimi ve minnetmi sunarım.
Şems çok şükür iyi. Çok iyi bir hasanede, çok iyi bir hocanın elinde olduk ameliyatımızı. Durum stabil, tabii çok nazlıyız.
Bebişin duruma elince... Kanımı bugun verdim, Amerika'dan 3 haftada dönüyormuş. Artık Allah'a emanet her şey.
L Light Of God gözğmğz aydın! Eabnim tüm darda olanlara deva nasip etsin tez elden.
Hepiniz Allah'a emanet olun
Ay ben de alamyrm şimdieaynen aynen bi kaç parça bi şi alsam en azından hevesimi alırım sonrada sizle devam ederim :)
Allah acil şifalar versin oğluma en kısa zamanda düzelir inş onun mutluluğuyla bebeğine de moral olur annesi inş burdaki arkadaşlarımı çok sevdim benimsedim hepinizi düşünyrm akşama kadar daha henüz anne olmadığım için çok anladığım söyleyenemez duygularınızı ama bende dua edyrm zor bi durum olduğunu anlyrm az çok duadan başka bişey gelmiyo elimdenKızlar evveliyatla gerek ameliyat gerekse bebişin test olayı aşikar olduğundan beri gerek buradan destek ve dualarını yollayan, gerekse telefonla bemi bir an yalnız koymayan herkese teşekkürlerimi ve minnetmi sunarım.
Şems çok şükür iyi. Çok iyi bir hasanede, çok iyi bir hocanın elinde olduk ameliyatımızı. Durum stabil, tabii çok nazlıyız.
Bebişin duruma elince... Kanımı bugun verdim, Amerika'dan 3 haftada dönüyormuş. Artık Allah'a emanet her şey.
L Light Of God gözğmğz aydın! Eabnim tüm darda olanlara deva nasip etsin tez elden.
Aminn canımmçoook şükür canım benim Rabbim bundan sonramızı da sağlıkla huzurla devam ettirsin. Amin :)
Zararını bilmemde bana ağır geliyo kokusu falan tabi gerektiğinde yine kullandım bence bişey olmazKizlar parfum veya koltuk alti deodorantlar zararli mi suan
Bazi arkadaslarimizincani sıķķin benimde riskli cikmisti ikilim test yaptirmadim p.tesi uclu tarama icin randevum var ins guzel seyler duyarim bende L Light Of God cok sevindim senin adina 1/11 olasilikda temiz cikmasi birax icime su serpti bnm de 1/221 di ins bende guzel seyler duyarim rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin ins @bebisimgel canim sende guzel seyler duyarsin ins icini ferah tut
Kızlar evveliyatla gerek ameliyat gerekse bebişin test olayı aşikar olduğundan beri gerek buradan destek ve dualarını yollayan, gerekse telefonla bemi bir an yalnız koymayan herkese teşekkürlerimi ve minnetmi sunarım.
Ben de merak ediyorumKizlar parfum veya koltuk alti deodorantlar zararli mi suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?