2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@bebisimgel canim çok geçmiş olsun ben dün bir abimle konuştum benim bebegimin sorununu anlattım bana dedi ki sakin bebegi görmeden hicbir seye inanma onun karısının down sendromlu bir kardeşi var ailesinde gnetikte var yani hamileydi testi çok yüksek cikmis hemen amniyosentez yapılmış tabi 3 hafta sonra sonuçlar cikmis bebek yüzde 99 down sendromu aldirmamis tabi kiyamamis çocuk doğduğunda bütün hastane tip dünyası doktorlar şok olmuş bu mümkün değil asla diye çocuk gayet sağlıklı suan 4 yaşında kadın doktorlara ve testleri yapanlara dava açtı bu da boyle bir mucize eğer gerçekten down sendromu bile olsa onlar çok özel ve güzel melekler bence down sendromlu annesi olmak büyük bir ayricalik sakin yipratma kendini bam benim de bebegimin beyninde sivi birikmesi çıktı bir sürü riski olabilir ama hiçbirşey de olmayabilir ben o olmama ihtimali için yaşıyorum suan hep iyi tarafını düşünmeye çalışıyorum yavrumu da strese sokmamak için için olur sende iyi dusun iyi olsun tatlim

Pınarcım canım arkadaşım nasılsın?daha iyi olduğunu hissediyorum.çok çok daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle.evet arya oldu yeniden minnakım bizimle dalga geçti:)sağlıklı hayırlı olsunlarda hiç Önemi yok cinsiyetin.amniyosentez sonucumu öğrendim bugün normal dedi Dr.sayısal Yapısal hiçbir anomali yokmuş Şükürler olsun sonsuz Şükürler olsun.senin içinde aynısını diliyorum canım benim güzel haberler al inşallah.ünitsizliğe asla kapılma benim minik mucizem gelsin aklına.4lü tarama da çıkan o lanet sonucun(1/11) Düşünebiliyor musun binlerle ifade edilen Olasılıklar bizde 1/11 çıkmıştı.hiçbir Önemi yokmuş tertemiz çıktı amniyosentez sonucu.yani diyeceğim o ki yüce yaradan bilir herşeyi Dr lar testler taramalar rakamlar usg incelemeleri vs vs değil.o yüce İlah bilir.tevekkül edip dua etmek Lazım.öpüyoruz minnak oğlunla seni

Sağol canim arkadasim nede güzel şeyler yazmissin biraz daha iyiyiz oglusumla canim onunla konuşuyorum dertlesiyorum o beni dinliyo annesine destek oluyor minik tekmelerinle bende çok çok öpüyorum prensesine seni canim benim

Bazi arkadaslarimizincani sıķķin benimde riskli cikmisti ikilim test yaptirmadim p.tesi uclu tarama icin randevum var ins guzel seyler duyarim bende L Light Of God cok sevindim senin adina 1/11 olasilikda temiz cikmasi birax icime su serpti bnm de 1/221 di ins bende guzel seyler duyarim rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin ins @bebisimgel canim sende guzel seyler duyarsin ins icini ferah tut

Alayım dimi :) ya bi de kayıplardam dolayı bana alma diyorlar halbuki ben o psikoloji den çıkmaya çalışıyorum
Üç aydan sonra doğacak bebek için ufak tefek bir şeyler almak ve genç kız için ufak tefek çeyiz düzmek de dua niyetineymiş diye duymuştum, içinden geçiyorsa al bence de dua niyetine :)

Canım a.s değil sanırım harmony test yaptırıcak arkadaş yani kanda bakılan test.o Yüzden yazmadım ben
Merhaba,

Amniyosentez yaptırmadım anne kanından analiz yapan clarigo testini yaptırdım. Mecidiyeköy Düzen laboratuvarında yapılıyor. doktor hanım sağolsun çok ilgiliydi. Testi yeni yapmaya başladıklarını diğer testlerden artı olan yönlerini anlattı. Diğer testler yurtdışına gidiyor ve Türkiye'de bu sonucu veren kişilerin sonucun doğruluğuyla ilgili bir risk almadığını, kendisinin direk olarak rapora imza attığını o yüzden sorumluluğun genetik ruhsatı olan bir laboratuvar tarafından alındığını söyledi. Düzen in birçok doktor tarafından tercih edildiğini söyledi. ikili, üçlü dörtlü, amniyosentez, kıromozom analizi de yaptıklarını gebeyi 10. haftadan itibaren takip edebildiklerini söyledi. Ne yalan söyliyim içim bi nebze olsun rahatladı. En azından yurtdışına giden kan karıştı mı kayboldu mu benim kanım mı diye bir şüphem yok. Gözümün önünde alındı analize gitti. 26 şubatta sonucumu alacağım. Bu aradaki zamanda aklına ne takılırsa sorabilirsin dedi.

çoook şükür canım benim Rabbim bundan sonramızı da sağlıkla huzurla devam ettirsin. Amin :)

Kızlar evveliyatla gerek ameliyat gerekse bebişin test olayı aşikar olduğundan beri gerek buradan destek ve dualarını yollayan, gerekse telefonla bemi bir an yalnız koymayan herkese teşekkürlerimi ve minnetmi sunarım.

Şems çok şükür iyi. Çok iyi bir hasanede, çok iyi bir hocanın elinde olduk ameliyatımızı. Durum stabil, tabii çok nazlıyız.

Bebişin duruma elince... Kanımı bugun verdim, Amerika'dan 3 haftada dönüyormuş. Artık Allah'a emanet her şey.

L Light Of God gözğmğz aydın! Eabnim tüm darda olanlara deva nasip etsin tez elden.

Hepiniz Allah'a emanet olun

Ne güzel yazdıklarımdan içinin ferahlaması.aynen öyle bu testler tarama testi Tanı testi değil.olasılıl hesaplaması Yapılıyor sadece.hiç kafana takma canım için rahat olsun güzel Şeyler duyacaksın inşallah

düzen laboratuarları herzaman ilk tercihim olmuştur, özellikle bebeklerim için ancak bu testi yaptırmadığım için birşey diyemem. sonuna kadar güvenirim ama :)
Merhaba,

Ben daha önce gitmemiştim hiç Düzen e, ama çevremdeki insanlar çok methetti dün yaptırdım testi Mecidiyeköy'de doktor hanım çok ilgiliydi sağolsun, beni dinledi, içimi rahatlattı açıkçası, sonucum önümüzdeki cuma günü çıkacakmış, içimi en çok rahatlatan şey kan yurtdışına gitmeyecek, yolda başına birşey gelmeyecek ve genetik ruhsatı olan bir yerde yapılmış olacak. Bundan sonra ben de Düzen i tercih edeceğim gibi gözüküyor.

Canım benim seni çok merak ediyordum.şemse çok çok geçmiş olsun öpüyorum yakışıklı oğlunu.minik prensine gelince annesi o çok iyi emin olabilirsin.seni çok iyi Anlıyorum o bekleme sürecini bende yaşadım ama bak Şükürler olsun aryam gayet sağlıklı.lütfen ümitsizliğe kapılma benim minik mucizem gelsin aklına.dularım seninle ve bütün annelerle.sağlıkla gelsin minik mucizeler.

aynen aynen bi kaç parça bi şi alsam en azından hevesimi alırım sonrada sizle devam ederim :)
Ay ben de alamyrm şimdie
Allah acil şifalar versin oğluma en kısa zamanda düzelir inş onun mutluluğuyla bebeğine de moral olur annesi inş burdaki arkadaşlarımı çok sevdim benimsedim hepinizi düşünyrm akşama kadar daha henüz anne olmadığım için çok anladığım söyleyenemez duygularınızı ama bende dua edyrm zor bi durum olduğunu anlyrm az çok duadan başka bişey gelmiyo elimden

İniaallah güzel haberler sağlık şifa huzur diliyorum Rabb imden hepimiz için inşaallah
Dualarımız hepimizle inşaallah

Şifa olsun şems e
İki yavru da çok çok iyi olacak evelallah ın izni ile...
Rabb im cuma günü hürmetine güzellik sağlık huzur nasip etsin cümlemize

Kizlar parfum veya koltuk alti deodorantlar zararli mi suan
Ben de merak ediyorum
Arada sıkıyorum ama Nadiren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…