2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

İnşallah canım sağolasın

güzel sonuçlarla gel canım inşallah. günaydın

semurcan canım benimmm çok çok geçmiş olsun yakışıklına..
Hiç kendini sıkıntıya sokma oğluş iyi olacak minigin de içerde gayet sağlıklı bence annesi... Öpüyorum seni ve oglusları

Mrb arkadaşlar bişi sormak istiyorum size tetatoz aşısı yaptırmayan var mı ben birsürü bununla ilgili olumsuz şeyler duyuyorum okuyorum yaptırmayınca da bişey olan olmamış o yüzden istemiyorum sizce ne yapmalıyım sizler yaptırdınız mı ?

Günaydın herkesee
Hayırlı cumalar
Güzel bi gün olsun güzel haberler alalım inşallah..

Hayırlı cumalar herkese bebişlere ve annişlere sağlık sıhhat diliyorum. İlk güzel haber benden olsun. Dün ayrıntılı ultrason yaptırdık. Çok şükür oğlum turp gibiymiş herşeyi sağlıklıymış tek sorunumuz yüzünü göstermedi beyefendi, döndü bize totosunu neyse en geç 20 hafta sonra inşallah doya doya göreceğim melek yüzünü..

Maşallah canım çok güzel bi haber :) darısı bize de İnşallah :) yeriz onun totosunu :)

Olumsuz ne duydunuz?

Canım ben tetanoz konusunda dikkat edilmesini düşünüyorum olmaz diye bi şey yok ya olursa diye bi şey var sonuç olarak her türlü eziyetı çekiyorsun hamile iken 9 ayın sonunda sağlıkla yavrunu kucağına almak seninde hakkın o yüzden benim fikrim yapılması gerektiği yönde çünkü annem bebeğini bu sekilde kaybetmiş bebek tetanoz olmuş ve doğduktan 9 gün sonra ölmüş rabbim kimsenin başına vermesin biz önlemimizı alalım yavrularımiz için

Maşallah canım çok güzel bi haber :) darısı bize de İnşallah :) yeriz onun totosunu :)

İnşallah canım senin de cinsiyet öğrenme haftaların gelmiş maşallah ya zaman ne çabuk geçiyor :) bir bakmışız kucağımıza mini mini bir kuş konmuş

Canım ne gibi olumsuz şeyler okudun? Paylaşabilir misin? Şahsi fikrim önemli, sonuçta kullandığımız vitaminlerin; ilaçların da zararı var en başta karaciğer enzimlerini yükseltiyor.Çok ağır gribal durumlarda doktorlar antibiyotik veriyorlar. Her ilaç kullanımında doktorlar fayda zarar oranına bakıyorlar; tetanozun zararı var mı bilmiyorum ama normal doğum olsa dahi bebeğin kordonu kesilirken metal cerrahi aletler kullanılacak; elbette steril olacaklardır ama olmaz olmaz dememek lazım tetanoz durumu ölümcül oluyor bu yüzden doktorlar riske atmıyorlar....

Saol canimcim çok şükür konuştuk şimdi iyi panik ataktan suphelenmis doktor eşim pazrtesi den beri hasta da

İnşallah canım senin de cinsiyet öğrenme haftaların gelmiş maşallah ya zaman ne çabuk geçiyor :) bir bakmışız kucağımıza mini mini bir kuş konmuş
Geldi valla geçen hafta gittik senin oglus gibi totosunu döndü bize kaldık 17. Haftaya :)
Aynen canım zaman hızlı geçiyor bi bakcz yaz gelmiş bebişler kucakta hayırlısıyla inşallah sağlıkla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…