- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.701
Çok çok geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin inşallahSaol canimcim çok şükür konuştuk şimdi iyi panik ataktan suphelenmis doktor eşim pazrtesi den beri hasta da
Çok çok geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin inşallahSaol canimcim çok şükür konuştuk şimdi iyi panik ataktan suphelenmis doktor eşim pazrtesi den beri hasta da
Kızlar evveliyatla gerek ameliyat gerekse bebişin test olayı aşikar olduğundan beri gerek buradan destek ve dualarını yollayan, gerekse telefonla bemi bir an yalnız koymayan herkese teşekkürlerimi ve minnetmi sunarım.
Şems çok şükür iyi. Çok iyi bir hasanede, çok iyi bir hocanın elinde olduk ameliyatımızı. Durum stabil, tabii çok nazlıyız.
Bebişin duruma elince... Kanımı bugun verdim, Amerika'dan 3 haftada dönüyormuş. Artık Allah'a emanet her şey.
L Light Of God gözğmğz aydın! Eabnim tüm darda olanlara deva nasip etsin tez elden.
Hepiniz Allah'a emanet olun
her zaman zararlı canım bi kimyacı olarak söylüyorum. ama çok aşırı bi zararı yok hamile değilken. hamileyken kullanmamanı tavsiye ederim. ben parfüm deodorantı bıraktım makyaj oje vs de bıraktım. duş jeli bile kullanmıyorum. doğal sabun ve bebe şampuanı kullanıyorum kozmetik olarak sadece. kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum. bulaşık yıkarken eldiven takıyorum. bu kadarını yapmak zorunda değilsin ama elinden geleni yap derimKizlar parfum veya koltuk alti deodorantlar zararli mi suan
Gözün aydınn CanımmHayırlı cumalar herkesebebişlere ve annişlere sağlık sıhhat diliyorum. İlk güzel haber benden olsun. Dün ayrıntılı ultrason yaptırdık. Çok şükür oğlum turp gibiymiş herşeyi sağlıklıymış tek sorunumuz yüzünü göstermedi beyefendi, döndü bize totosunu neyse en geç 20 hafta sonra inşallah doya doya göreceğim melek yüzünü..
Canım benim çok çok gecmiş olsunSaol canimcim çok şükür konuştuk şimdi iyi panik ataktan suphelenmis doktor eşim pazrtesi den beri hasta da
canım çok çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz rahatlarsınızGece acil e gtti Kayınvalidem ler götürdü uyumadim kalp te sıkıntı oldu bugün aksama kadar hast.deydik kalpte bişi yok göğüs has.uzmani bakicak yarın bişi den şüphelendim dedi fln yarın yine kosturmaca bizi bekler bişi çıkmasında yoruldum la kaliyim
Tekrar çok geçmiş olsun canım. Sonucunda allahın izniyle güzel çıkacak içini ferah tut. Sevgiyle kal...Kızlar evveliyatla gerek ameliyat gerekse bebişin test olayı aşikar olduğundan beri gerek buradan destek ve dualarını yollayan, gerekse telefonla bemi bir an yalnız koymayan herkese teşekkürlerimi ve minnetmi sunarım.
Şems çok şükür iyi. Çok iyi bir hasanede, çok iyi bir hocanın elinde olduk ameliyatımızı. Durum stabil, tabii çok nazlıyız.
Bebişin duruma elince... Kanımı bugun verdim, Amerika'dan 3 haftada dönüyormuş. Artık Allah'a emanet her şey.
L Light Of God gözğmğz aydın! Eabnim tüm darda olanlara deva nasip etsin tez elden.
Hepiniz Allah'a emanet olun
Saol canimcim çok şükür konuştuk şimdi iyi panik ataktan suphelenmis doktor eşim pazrtesi den beri hasta da
Sanmıyorum cnm ya duramam şahsen kullanmadan ilk zamanlar bulantı yapıyordu ama şuan yıkıyorum kendimi resmenKizlar parfum veya koltuk alti deodorantlar zararli mi suan
Oy hadi maşallah gözün aydın cnım bizim çok ihtiyacımız var bunları duymaya rabbim bizlere de nasip etsin inşallahHayırlı cumalar herkesebebişlere ve annişlere sağlık sıhhat diliyorum. İlk güzel haber benden olsun. Dün ayrıntılı ultrason yaptırdık. Çok şükür oğlum turp gibiymiş herşeyi sağlıklıymış tek sorunumuz yüzünü göstermedi beyefendi, döndü bize totosunu neyse en geç 20 hafta sonra inşallah doya doya göreceğim melek yüzünü..
canım benimde bebeğin kafasın da iki yerde su kisti var ama doktor pek önemsemedi 1 ay sonra kaybolur dedi onun için pek takmıyorum çünkü iki doktorda aynı şeyi söyledi demek ki öenemsiz rabbime emanet
Oluyor ara ara tatlım dun bi çiğ köfte yiyim ddm ağzımdan burnumdan çıktılarKızlar masaallah yetişemiyorum toppige bi giriyorum sayfalar sayfalar bizim hala bulantımız ve çıkarmamız oluyo benim gibi olsn var mı
Anaaa kız kadınlığımı unuturum ben makyaj yapmazsamher zaman zararlı canım bi kimyacı olarak söylüyorum. ama çok aşırı bi zararı yok hamile değilken. hamileyken kullanmamanı tavsiye ederim. ben parfüm deodorantı bıraktım makyaj oje vs de bıraktım. duş jeli bile kullanmıyorum. doğal sabun ve bebe şampuanı kullanıyorum kozmetik olarak sadece. kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum. bulaşık yıkarken eldiven takıyorum. bu kadarını yapmak zorunda değilsin ama elinden geleni yap derim
canım çiğköfteyi etli mi yedin benimde canım çok istiyor ama etsiz kesmiyor eğer sen yediysen ben de 1 kere kaçamak yapacamOluyor ara ara tatlım dun bi çiğ köfte yiyim ddm ağzımdan burnumdan çıktılaroluyor sabahları özellikle
Oy hadi maşallah gözün aydın cnım bizim çok ihtiyacımız var bunları duymaya rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Etli yasak diye yemiyorum cnm ya etsiz yiyorum ben arada ama dun mahvetti valla mide sorunun yoksa etsiz ye zararlı değil ince bulgur faydalı bile afiyet olsun :)canım çiğköfteyi etli mi yedin benimde canım çok istiyor ama etsiz kesmiyor eğer sen yediysen ben de 1 kere kaçamak yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?