2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

canım dualarım seninle. her zaman yanındayız. Allah yardımcın olsun. Sonuçlar da çok güzel çıkacak Allahın izniyle.

Kizlar parfum veya koltuk alti deodorantlar zararli mi suan
her zaman zararlı canım bi kimyacı olarak söylüyorum. ama çok aşırı bi zararı yok hamile değilken. hamileyken kullanmamanı tavsiye ederim. ben parfüm deodorantı bıraktım makyaj oje vs de bıraktım. duş jeli bile kullanmıyorum. doğal sabun ve bebe şampuanı kullanıyorum kozmetik olarak sadece. kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum. bulaşık yıkarken eldiven takıyorum. bu kadarını yapmak zorunda değilsin ama elinden geleni yap derim

Gözün aydınn Canımm

canım çok çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz rahatlarsınız

Tekrar çok geçmiş olsun canım. Sonucunda allahın izniyle güzel çıkacak içini ferah tut. Sevgiyle kal...

Oy hadi maşallah gözün aydın cnım bizim çok ihtiyacımız var bunları duymaya rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

canım benimde bebeğin kafasın da iki yerde su kisti var ama doktor pek önemsemedi 1 ay sonra kaybolur dedi onun için pek takmıyorum çünkü iki doktorda aynı şeyi söyledi demek ki öenemsiz rabbime emanet

Anaaa kız kadınlığımı unuturum ben makyaj yapmazsam parfüm sıkmasam dayanırım da ben dışarı çıkınca makyaj yapmadan duramıyorum çoımu zararlıymış diğer bebeklerde daha çok süslenirdim hele doğuda başımda çocukta yokken kendi kendime de boyanırdım bunu dusunmeli :s

Oy hadi maşallah gözün aydın cnım bizim çok ihtiyacımız var bunları duymaya rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Amin inşallah herkesin evladı sağlıklı sıhhatli olsun.. insan en ufak birşeye dayanamıyor... doktor ilk baktığında midesi büyük görünüyor boşalmasını bekleyeceğiz dedi sonra yarım saat bekleyip tekrar baktık, içimde ne fırtınalar koptu Allah korusun tırnağına birşey olmasın evlatlarımızın.. çok şükür önemli birşey değilmiş yarım saat sonra midesi normale dönmüştü, beklemek ateşten gömlek diyorlarya gerçekten öyle... Allahım tüm beklemede olan annelere güzel haberler almayı nasip etsin

Günaydın güzellikler :) yrn anneciğim gelecek bana onun sevincini yaşamakla beraber 17. Haftama girmenin mutluluğunuda yaşıyorum çok şukur bu günlerimize topikte jindam dan sonra en ufaklardan biride biziz doğumu düşündüm bir an doğurup kaçmayın sakın he bizler sizi sizde interiorarchitect la bizi yollayacaksınız :) hayırlı cumalar olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin tüm bekleyişlerimizi hayrıyla sonlandırsın

canım çiğköfteyi etli mi yedin benimde canım çok istiyor ama etsiz kesmiyor eğer sen yediysen ben de 1 kere kaçamak yapacam
Etli yasak diye yemiyorum cnm ya etsiz yiyorum ben arada ama dun mahvetti valla mide sorunun yoksa etsiz ye zararlı değil ince bulgur faydalı bile afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…