- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.721
Âmin amin tatlı bekleyişler olsun her zaman inşallah cnmAmin inşallah herkesin evladı sağlıklı sıhhatli olsun.. insan en ufak birşeye dayanamıyor... doktor ilk baktığında midesi büyük görünüyor boşalmasını bekleyeceğiz dedi sonra yarım saat bekleyip tekrar baktık, içimde ne fırtınalar koptu Allah korusun tırnağına birşey olmasın evlatlarımızın.. çok şükür önemli birşey değilmiş yarım saat sonra midesi normale dönmüştü, beklemek ateşten gömlek diyorlarya gerçekten öyle... Allahım tüm beklemede olan annelere güzel haberler almayı nasip etsin
Yaptırmadığınızda Allah korusun tetanos olma riskini nasıl göze alabileceksiniz? Kesinlikle tedavisi yok ve acı bir şekilde hayatınızı kaybetmeniz söz konusu. Bir aşı o kadar büyük riskten koruyor ki, emin olun hayatımızı kurtarıyor...Yaptırırsanız bu konuda sağlığınızı garanti etmiş olursunuz. Yaptırmazsanız çok büyük ve anlamsız bir risk almış olursunuz. Ameliyata girerken tetanos olmayan insanların hayatlarını kaybettiklerine şahit olduk.Mrb arkadaşlar bişi sormak istiyorum size tetatoz aşısı yaptırmayan var mı ben birsürü bununla ilgili olumsuz şeyler duyuyorum okuyorum yaptırmayınca da bişey olan olmamış o yüzden istemiyorum sizce ne yapmalıyım sizler yaptırdınız mı ?
Evettt ben doğurucam inşallah ARYA'mı seveceksiniz biraz sonra doğruuuu siz doğuma:)))Günaydın güzellikler :) yrn anneciğim gelecek bana onun sevincini yaşamakla beraber 17. Haftama girmenin mutluluğunuda yaşıyorum çok şukur bu günlerimize topikte jindam dan sonra en ufaklardan biride bizizdoğumu düşündüm bir an doğurup kaçmayın sakın he bizler sizi sizde interiorarchitect la bizi yollayacaksınız :) hayırlı cumalar olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin tüm bekleyişlerimizi hayrıyla sonlandırsın
canım bu söylediğim kesin kural değil kendim uyguladığım için anlattım.herkesin kendi tercihidir. ben kimyacıyım, zaten hergün onlarca kimyasal soluyorum zaten bi de parfümle ojeyle makyajla bebeğimi iyice kimyasallara sokmak istemiyorum. eşim de sağolsun hassasiyetime karşı saygı duyuyo o da balkonda yada kullanmadığımız odada sıkıyo parfümünü. dediğim gibi normal şampuan bile kullanmıyorum bebe şampuanı kullanıyorum. ben fazla hassasım bu konuda. ama herkes öyle yapmak zorunda değil kimseye yap demem yada neden yapmıyorsun demem.Anaaa kız kadınlığımı unuturum ben makyaj yapmazsamparfüm sıkmasam dayanırım da ben dışarı çıkınca makyaj yapmadan duramıyorum çoımu zararlıymış diğer bebeklerde daha çok süslenirdim hele doğuda başımda çocukta yokken kendi kendime de boyanırdım bunu dusunmeli :s
Doktor önemli bi şey olsa üstünde dururdu mutlaka Allâh a emanet canım inşallah sağlıkla alırsın kucağınacanım benimde bebeğin kafasın da iki yerde su kisti var ama doktor pek önemsemedi 1 ay sonra kaybolur dedi onun için pek takmıyorum çünkü iki doktorda aynı şeyi söyledi demek ki öenemsiz rabbime emanet
hangi ürünü düşünüyosun canım? biraz araştırmıştım o markayı birazKızlar ebebek'in baby&me markalı ürünlerini kullanan var mı? Memnun musunuz?
hangi ürünü düşünüyosun canım? biraz araştırmıştım o markayı biraz
Bana da kullanan bir arkadaşım tavsiye etti içeriği de epey iyi ve uygun gibi duruyor. Tanışma paketi diye bir şeyleri var şöyle: http://www.e-bebek.com/baby-me-tanisma-paketi-kiz_XYZ-030 bugün de iyi indirimde almak istiyorum ama kullanan var mı burada yine de bir sorayım dedim :)
Bir de ek olarak yüzey temizleyicisi alayım diyorum. Kedim olduğu için uzun süredir deterjan kullanmıyorum zaten yerlerde :))))
yüzey temizleyici yerine de sirke deneyebilirsin canım. kokusundan korkma 1 saatte uçuyo kokusu. ayy tam kimyasal düşmanı deli tommbik oldum bugün yaBana da kullanan bir arkadaşım tavsiye etti içeriği de epey iyi ve uygun gibi duruyor. Tanışma paketi diye bir şeyleri var şöyle: http://www.e-bebek.com/baby-me-tanisma-paketi-kiz_XYZ-030 bugün de iyi indirimde almak istiyorum ama kullanan var mı burada yine de bir sorayım dedim :)
Bir de ek olarak yüzey temizleyicisi alayım diyorum. Kedim olduğu için uzun süredir deterjan kullanmıyorum zaten yerlerde :))))
- 2 adet Baby&Me Likit Biberon ve Emzik Temizleyici 500ml ---- bilmiyorum
- 1 adet Baby&Me Çamaşır Leke Çıkarıcı 750 ml --- çok etkili değilmiş
- 1 adet Baby&Me Sıvı Çamaşır Deterjanı 750 ml ---- iyi diyorlar
- 1 adet Baby&Me Çamaşır Yumuşatıcı 750 ml ----- kullanan memnun ama hiçbir markanın yumuşatıcısını kullanmayın diyen de var
- 1 adet Baby&Me Islak Yenidoğan Pamuk Mendil Kız 12 Paket --- yenidoğan için unibaby öneriyorlar. bunu daha sonra kullanırsın
bildiklerim bunlar canım. alt açmaydı pamuktu ıvır zıvır onlarda hangi marka alsan sıkıntı olmaz zaten.
fiyat olarak da tek tek alırsan ne olur böyle paket alırsan ne olur bi bakmak lazım. bazen böyle indirimlerle kandırıyolar adamı. benim adım tommbik ben kül yutmam
yüzey temizleyici yerine de sirke deneyebilirsin canım. kokusundan korkma 1 saatte uçuyo kokusu. ayy tam kimyasal düşmanı deli tommbik oldum bugün ya
al bacım ben hesapladım tek tek alırsan 75,82 yapıyo. paket baya avantajlı. ama deterjan 8 kullanımlık falan diyo istersen 2 paket al :)Şimdi eşim bi mağazasına girdi sormaya paket böyle yok ama isterseniz yaparız demişler tabii ki daha pahalıya :)) Ben alayım bunu :) Yumuşatıcıyı şimdiden kendimize kullanırım zaten ben hahahaİlk etapta pamuk kullanayım diyorum zaten ıslak mendilden ziyade. Ama unibaby ile bunu karşılaştırdım fiyat olarak unibaby tam 2 katı bunun. İçerik de aynı :) Saf su pamuk ve bir koruyucu. O yüzden bunu kullanmaya karar verdim ben unibaby yerine. Gördüm de dokusu falan gayet iyi :))
al bacım ben hesapladım tek tek alırsan 75,82 yapıyo. paket baya avantajlı. ama deterjan 8 kullanımlık falan diyo istersen 2 paket al :)
Kızlar masaallah yetişemiyorum toppige bi giriyorum sayfalar sayfalar bizim hala bulantımız ve çıkarmamız oluyo benim gibi olsn var mı
bir tane bu paketten + bir de deterjan alabilirsin. en çok çamaşır deterjanı kullanılıyo.Ay hesapladın mıOlmadı akşama mağazasına gider bi de orda tekli olarak talan ederim
ben sirkeyi ağzıma sürmem ama temizlikte kullanıyorum. sebze meyveleri sirkeli suya bastırıp yıkıyorum. baya sirke kullanılıyo benim evde. ama eşim de ben de yemeyizAy hesapladın mıOlmadı akşama mağazasına gider bi de orda tekli olarak talan ederim
Bende tam bir kimyasal dostuyum resmenyüzey temizleyici yerine de sirke deneyebilirsin canım. kokusundan korkma 1 saatte uçuyo kokusu. ayy tam kimyasal düşmanı deli tommbik oldum bugün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?