- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.741
Gözünaydın canımmmm anneciğin geliyormuş :) evet evet kaçmak yok doğurup daha biz doğuracazGünaydın güzellikler :) yrn anneciğim gelecek bana onun sevincini yaşamakla beraber 17. Haftama girmenin mutluluğunuda yaşıyorum çok şukur bu günlerimize topikte jindam dan sonra en ufaklardan biride bizizdoğumu düşündüm bir an doğurup kaçmayın sakın he bizler sizi sizde interiorarchitect la bizi yollayacaksınız :) hayırlı cumalar olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin tüm bekleyişlerimizi hayrıyla sonlandırsın
Gerekli kesinlikle hele ki ilk bebekse benim 3. Gebeliğim 2. Bebeğimi sağlıklı ortamda doğum etmediğim için 1 doz vuracaklar öğleden sonra gideceğim eşimle ihmal etmeyin Allah korusun o şeyi söylemek istemiyorum riski büyük olur sonra ah vah edilir vurul sen cnmtetanoz aşısını ne yaptınız.vuruldunuz mu hanımlar.benim sağlık ocağı hemşiresi arayıp duruyor aşı için.doktorum vurdurabilirsin sakıncası yok dedi ama çokta gerekli değil sanırım.kararsız kaldım.vurduran var mı
canım ben yaptırcam yaptırılması taraftarıyım. hamileyken yapılan bu aşı bebeği de koruyor anneyi de koruyor. iyice araştır geç olmadan kararını ver derim. tetanoz mu daha zararlı aşısı mı dersen kesinlikle tetanoz, ölümcül sonuçları var.tetanoz aşısını ne yaptınız.vuruldunuz mu hanımlar.benim sağlık ocağı hemşiresi arayıp duruyor aşı için.doktorum vurdurabilirsin sakıncası yok dedi ama çokta gerekli değil sanırım.kararsız kaldım.vurduran var mı
Annem uzak değil ama özlüyor insan ❤ oğlum kocam annem bu dünyada herşeyim :) bunlar kaçacak bence korkuyorumGözünaydın canımmmm anneciğin geliyormuş :) evet evet kaçmak yok doğurup daha biz doğuracaz
Çok doğru yani boşuna çıkmamış bu aşılar bilinçli insanlarız yaptırmamak kotu sonuçlar verebilir hayırlısı ile bugün vurulucam ebe uygun görürsecanım ben yaptırcam yaptırılması taraftarıyım. hamileyken yapılan bu aşı bebeği de koruyor anneyi de koruyor. iyice araştır geç olmadan kararını ver derim. tetanoz mu daha zararlı aşısı mı dersen kesinlikle tetanoz, ölümcül sonuçları var.
estağfurullah canım cahillik ne demek. ben o bildiğin ikizler'den değilim benla kavga edemezsinmatsiyahoje hadi kavga yapalım sen beni bilginle ez bende cahal halimle üste çıkim bugün DraconianX yuk ortada ben sataşacağım herkese
bir tane bu paketten + bir de deterjan alabilirsin. en çok çamaşır deterjanı kullanılıyo.
hesapladım canım malesef kuruşu kuruşuna hemi debende hastalık ya herşey mikemmel olacak. olmazsa delleniyom :)
ay şimdi aklıma geldi benim gibi birileri daha varsa onlar da sağlama yapar kesin
Canim cok gecmis olsun Allah tez vakitte sifalar versin insallah oglusuna gvn den aldik haberini bebisinle ilgili ne icin test istenmisti canim onu tam anlayamadim ama insallah guzel cikar conuclariKızlar evveliyatla gerek ameliyat gerekse bebişin test olayı aşikar olduğundan beri gerek buradan destek ve dualarını yollayan, gerekse telefonla bemi bir an yalnız koymayan herkese teşekkürlerimi ve minnetmi sunarım.
Şems çok şükür iyi. Çok iyi bir hasanede, çok iyi bir hocanın elinde olduk ameliyatımızı. Durum stabil, tabii çok nazlıyız.
Bebişin duruma elince... Kanımı bugun verdim, Amerika'dan 3 haftada dönüyormuş. Artık Allah'a emanet her şey.
L Light Of God gözğmğz aydın! Eabnim tüm darda olanlara deva nasip etsin tez elden.
Hepiniz Allah'a emanet olun
Aynen ya kendimi gördüm sende koku lu olcak illa yerler miss ev girince mis kokucak pistpistlar koyulur ewinde çeşitli yerlerine ayyy tek deilmisimBende tam bir kimyasal dostuyum resmenneredeyse ev silme suyuna yumuşatıcı katıyorum iyi koksun diye bende ayrı bir manyağım işte
al bacım ben hesapladım tek tek alırsan 75,82 yapıyo. paket baya avantajlı. ama deterjan 8 kullanımlık falan diyo istersen 2 paket al :)
Kızlar evveliyatla gerek ameliyat gerekse bebişin test olayı aşikar olduğundan beri gerek buradan destek ve dualarını yollayan, gerekse telefonla bemi bir an yalnız koymayan herkese teşekkürlerimi ve minnetmi sunarım.
Şems çok şükür iyi. Çok iyi bir hasanede, çok iyi bir hocanın elinde olduk ameliyatımızı. Durum stabil, tabii çok nazlıyız.
Bebişin duruma elince... Kanımı bugun verdim, Amerika'dan 3 haftada dönüyormuş. Artık Allah'a emanet her şey.
L Light Of God gözğmğz aydın! Eabnim tüm darda olanlara deva nasip etsin tez elden.
Hepiniz Allah'a emanet olun
@bebisimgel canim çok geçmiş olsun ben dün bir abimle konuştum benim bebegimin sorununu anlattım bana dedi ki sakin bebegi görmeden hicbir seye inanma onun karısının down sendromlu bir kardeşi var ailesinde gnetikte var yani hamileydi testi çok yüksek cikmis hemen amniyosentez yapılmış tabi 3 hafta sonra sonuçlar cikmis bebek yüzde 99 down sendromu aldirmamis tabi kiyamamis çocuk doğduğunda bütün hastane tip dünyası doktorlar şok olmuş bu mümkün değil asla diye çocuk gayet sağlıklı suan 4 yaşında kadın doktorlara ve testleri yapanlara dava açtı bu da boyle bir mucize eğer gerçekten down sendromu bile olsa onlar çok özel ve güzel melekler bence down sendromlu annesi olmak büyük bir ayricalik sakin yipratma kendini bam benim de bebegimin beyninde sivi birikmesi çıktı bir sürü riski olabilir ama hiçbirşey de olmayabilir ben o olmama ihtimali için yaşıyorum suan hep iyi tarafını düşünmeye çalışıyorum yavrumu da strese sokmamak için için olur sende iyi dusun iyi olsun tatlim
Oyy Allâh eksikliklerini göstermesin canımmm...Annem uzak değil ama özlüyor insan ❤ oğlum kocam annem bu dünyada herşeyim :) bunlar kaçacak bence korkuyorum
Arkadaşlar,
Az önce doktor aradi. Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım.
Ebebekte baby&me tanışma seti indirimdeymiş de onu konuştuk canım. tek tek almaya göre baya avantajlı oluyo. Ama dedim ki deterjanı 8 yıkamalıkmış az olur bi de büyük boyunu ayrı al dedim. Bide ıslak mendil için unibaby iyiymiş dedim ama catmom dedi ki ben baktım baby&me de iyi. Özet olarak kısaca böyleben çok fransız kaldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?