2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gözünaydın canımmmm anneciğin geliyormuş :) evet evet kaçmak yok doğurup daha biz doğuracaz

Gerekli kesinlikle hele ki ilk bebekse benim 3. Gebeliğim 2. Bebeğimi sağlıklı ortamda doğum etmediğim için 1 doz vuracaklar öğleden sonra gideceğim eşimle ihmal etmeyin Allah korusun o şeyi söylemek istemiyorum riski büyük olur sonra ah vah edilir vurul sen cnm

canım ben yaptırcam yaptırılması taraftarıyım. hamileyken yapılan bu aşı bebeği de koruyor anneyi de koruyor. iyice araştır geç olmadan kararını ver derim. tetanoz mu daha zararlı aşısı mı dersen kesinlikle tetanoz, ölümcül sonuçları var.

Çok doğru yani boşuna çıkmamış bu aşılar bilinçli insanlarız yaptırmamak kotu sonuçlar verebilir hayırlısı ile bugün vurulucam ebe uygun görürse

matsiyahoje hadi kavga yapalım sen beni bilginle ez bende cahal halimle üste çıkim bugün DraconianX yuk ortada ben sataşacağım herkese
estağfurullah canım cahillik ne demek. ben o bildiğin ikizler'den değilim benla kavga edemezsin
ben de zamanında çok kullandım temizlik kimyasallarını. hatta iki kere zehirlendim. çamaşır suyuyla porçözü karıştırınca çıkan duman adam öldürür valla aklında olsun. bende çamaşır suyu hastalığı vardı bulaşıkları bile onunla yıkardım. ama bıraktım artık. şimdi çok gerekmezse kullanmıyom hele eldivensiz hiiiç ellemiyom. yazık etmişim kendime..

Aynen deterjan ayrıca ekledim yüzey temizleyici de ekledim aldım gitti. Sonuç olarak bu senin için o zaman: 66,76TL kardayım

Canim cok gecmis olsun Allah tez vakitte sifalar versin insallah oglusuna gvn den aldik haberini bebisinle ilgili ne icin test istenmisti canim onu tam anlayamadim ama insallah guzel cikar conuclari

Bende tam bir kimyasal dostuyum resmen neredeyse ev silme suyuna yumuşatıcı katıyorum iyi koksun diye bende ayrı bir manyağım işte
Aynen ya kendimi gördüm sende koku lu olcak illa yerler miss ev girince mis kokucak pistpistlar koyulur ewinde çeşitli yerlerine ayyy tek deilmisim

canım nesi vardı miniğin kusura bak okuyamadım da geçmiş olsun.

bebeği görmek demek zaten onu kabul etmek demek abini taktir ediyorum allah acımış çok şükür canım.

Arkadaşlar,
Az önce doktor aradi. Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım.

canım benim öncelikle çok büyük geçmiş olsun sana akıl verecek durumda değiliz hiç birimiz kuzum bu senin iç dünyanla alakalı tabiki sende karar vermekte çok zorlanıyorsundur eminim geçen sene ense kalınlığı 4 olan bebeğimi kaybettim dr a cvs yani amniyodan önceki tanı testi için gittiğmizde kalbi durmuştu 14 haftalıktı tam 15 gün kendimle cebelleştim ya downluysa diye çok dualar ettim insan konduramıyorda benim miniğim hasta olamaz diyorsun ve öldüğü halde gidip 6 ay boyunca genetik sonucunu alamadım korkudan düşün yani bitmiş olan bir hamilelik ama yine de insan kötü sonuç almak istemiyor ki seni düşünemiyorum canım benim arkadaşların da dediği gibi biz sana her zaman destek oluruz sana saygı duyarız her halükarda hasta çocuk yetiştirmek çok ama çokk zordur yaşayan bilir seni teselli etmekte istemiyorum çünkü bu çok anlamsız sadece yanındayız gücümüz buna yetiyor çok üzüldüm acını derinden hissediyorum kendine iyi bak.

Hayırlı cumalar annişler
Bugün guzel bir gün olsun inşallah topiğimizden iyi haberler alalim

Akşam oğlumun aşısı için onerilerinizi okudum çok tesekkur ederim.

Sabah aile hekimliğine gittik.bu arada ben de idrar ve kan tahlili verdim.tansiyon,kilo bakıldı. Minigimin kalp atislarini dinletti hemşiremiz :) çok güzel dedi moral verdi bolca...

Tetenoz aşısını da gitmişken yaptirayim dedim ama aile hekimim eğer gebeliklerin de düşük riski yasadiysan doktorunun onayı olmadan tetenoz aşısı vuramam dedi. Çok şaşırdım. Ogluma hamileligimde tehlike vardı ama iki doz tetenoz vurunmuştum.
Tetenoz düşük riskini cogaltiyormuş

ben çok fransız kaldım yaa
Ebebekte baby&me tanışma seti indirimdeymiş de onu konuştuk canım. tek tek almaya göre baya avantajlı oluyo. Ama dedim ki deterjanı 8 yıkamalıkmış az olur bi de büyük boyunu ayrı al dedim. Bide ıslak mendil için unibaby iyiymiş dedim ama catmom dedi ki ben baktım baby&me de iyi. Özet olarak kısaca böyle

Bu arada parfümler makyajlar konuşulmuş. Ağustos annelerinden öğrendiğim bilgiler dahilinde ; oje kesinlikle kullanilmamaliymiş. Keza parfüm ve koltuk altı roll on ları da. Parabensiz olanları bulabiliyorsaniz sakıncaları azalacaktır.

Ben disari cikarken makyaj yapmazsam kendimi iyi hissedemiyorum. ( Fondöten,eyeliner ve maskaradan ibaret) parfüm de kullanıyorum bir fısscık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…