2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Akşam iş çıkışı e bebekteyim tatlımm:))ya bi Sürü eksik var ya ben deterjana filan adapte olamıyorum henüz:))sanki hepsini sırayla almam gerekiyormuş gibi:))

Paket olarak mağazada yok bak benden söylemesi sadece internette Ben de ebebek'in bu ay indirimlerini takip edeyim dedim de ondan yoksa deterjan falan nerden gelecek aklıma dediğin gibi :)))

Amin canimcim çok şükür bişi çıkmadı yarın psikiyatriste gtcez panik atak mi var bakalim

yüzey temizleyici yerine de sirke deneyebilirsin canım. kokusundan korkma 1 saatte uçuyo kokusu. ayy tam kimyasal düşmanı deli tommbik oldum bugün ya
Tommbikcim katiliyorum. Oğlum doğduğundan beri ben evi sirkeli suyla siliyorum. Hele ki emeklemeye başlayınca yüzey temizleyici hiç kullanılmamalı diye dusunuyorum. Üstelik evdeki nazara iyi gelirmiş sirkeli suyla silmek.

Nasıl yani ? Dün ben de yaptırdım aşıyı hiç öyle bişey söylemedi ki benim geçmiş gebeliklerimi biliyor... Öyle bir şey olsa yapmazdı bu riski asla almazdı..

Hihihi :) bnm ağzım zaten DraconianX kdr laf yapmıyor o bi başka hatun :) biliyorum bu arada por çoz olayını oldurur adamı o gebelikte çamaşır suyuna dikkat ediyorum balık falan pişmemişse kullanmıyorum çamaşır makinesine de beyazlara atıyorum sorun kalmıyor ev silerken hiç kullanmam banyoyu da bu aralar sadece klozete dokuyorum o kdr nefesim kesiliyor yoksa

Nasıl yani ? Dün ben de yaptırdım aşıyı hiç öyle bişey söylemedi ki benim geçmiş gebeliklerimi biliyor... Öyle bir şey olsa yapmazdı bu riski asla almazdı..
Ya ben de çok şaşırdım. İlk defa böyle bisey duydum. Dedim ya ben oglumda da daha riskli bi gebelik gecirdim, başka bir sehirdeydik.oradaki aile hekimin hiç böyle bir şeyden bahsetmemisti. Saskinim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…