- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.761
Birinci resimdekileri beğendim ben :) ne güzel el emeği. Kolay gibi gorünuyo,el işlerini azıcık bildiğim kadarıyla :)Eki Görüntüle 1777591
Eki Görüntüle 1777592
kızlar bebişime bebek şekeri die bunlardan yapmayı planlıyorum buzdolabı süsü nasıl sizce
Eki Görüntüle 1777591
Eki Görüntüle 1777592
kızlar bebişime bebek şekeri die bunlardan yapmayı planlıyorum buzdolabı süsü nasıl sizce
matsiyahoje keşke alışverişleri hep beraber yapsak:)ne güzel olur hem fikir veriririz hem de mağazayı topluca satın alırız:))
Akşam iş çıkışı e bebekteyim tatlımm:))ya bi Sürü eksik var ya ben deterjana filan adapte olamıyorum henüz:))sanki hepsini sırayla almam gerekiyormuş gibi:))Fikir verdim bugün bak anlayanaa! Koş koş kap fikriİnternetten de topluca alabiliriz hahah
Birinci resimdekileri beğendim ben :) ne güzel el emeği. Kolay gibi gorünuyo,el işlerini azıcık bildiğim kadarıyla :)
güzelmişşş hepsi dee ben cok severim el işi şeyleri zaten :)
Akşam iş çıkışı e bebekteyim tatlımm:))ya bi Sürü eksik var ya ben deterjana filan adapte olamıyorum henüz:))sanki hepsini sırayla almam gerekiyormuş gibi:))
ikisindendemi yapsam isteyen istedğinden alsın :)
El emeği ya en Güzeli bayıldımm bence ikisindende yapEki Görüntüle 1777591
Eki Görüntüle 1777592
Bakayım akşam:)başka indirimde ne vardı e bebekte ?Paket olarak mağazada yok bak benden söylemesi sadece internetteBen de ebebek'in bu ay indirimlerini takip edeyim dedim de ondan yoksa deterjan falan nerden gelecek aklıma dediğin gibi :)))
Bakayım akşam:)başka indirimde ne vardı e bebekte ?
Amin canimcim çok şükür bişi çıkmadı yarın psikiyatriste gtcez panik atak mi var bakalim
Tommbikcim katiliyorum. Oğlum doğduğundan beri ben evi sirkeli suyla siliyorum. Hele ki emeklemeye başlayınca yüzey temizleyici hiç kullanılmamalı diye dusunuyorum. Üstelik evdeki nazara iyi gelirmiş sirkeli suyla silmek.yüzey temizleyici yerine de sirke deneyebilirsin canım. kokusundan korkma 1 saatte uçuyo kokusu. ayy tam kimyasal düşmanı deli tommbik oldum bugün ya
Harika olur kesinlikleHEM KOLAY HEM ÇOK ŞİRİN ARKASINA TÜL LAVANTA MIKNATIS OHH MİS KENDŞM UGRASŞMAK İSTİYOIRUM :)
Nasıl yani ? Dün ben de yaptırdım aşıyı hiç öyle bişey söylemedi ki benim geçmiş gebeliklerimi biliyor... Öyle bir şey olsa yapmazdı bu riski asla almazdı..Hayırlı cumalar annişler
Bugün guzel bir gün olsun inşallah topiğimizden iyi haberler alalim
Akşam oğlumun aşısı için onerilerinizi okudum çok tesekkur ederim.
Sabah aile hekimliğine gittik.bu arada ben de idrar ve kan tahlili verdim.tansiyon,kilo bakıldı. Minigimin kalp atislarini dinletti hemşiremiz :) çok güzel dedi moral verdi bolca...
Tetenoz aşısını da gitmişken yaptirayim dedim ama aile hekimim eğer gebeliklerin de düşük riski yasadiysan doktorunun onayı olmadan tetenoz aşısı vuramam dedi. Çok şaşırdım. Ogluma hamileligimde tehlike vardı ama iki doz tetenoz vurunmuştum.
Tetenoz düşük riskini cogaltiyormuş
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah canim.Amin canimcim çok şükür bişi çıkmadı yarın psikiyatriste gtcez panik atak mi var bakalim
Hihihi :) bnm ağzım zatenestağfurullah canım cahillik ne demek. ben o bildiğin ikizler'den değilim benla kavga edemezsin
ben de zamanında çok kullandım temizlik kimyasallarını. hatta iki kere zehirlendim. çamaşır suyuyla porçözü karıştırınca çıkan duman adam öldürür valla aklında olsun. bende çamaşır suyu hastalığı vardı bulaşıkları bile onunla yıkardım. ama bıraktım artık. şimdi çok gerekmezse kullanmıyom hele eldivensiz hiiiç ellemiyom. yazık etmişim kendime..
Ya ben de çok şaşırdım. İlk defa böyle bisey duydum. Dedim ya ben oglumda da daha riskli bi gebelik gecirdim, başka bir sehirdeydik.oradaki aile hekimin hiç böyle bir şeyden bahsetmemisti. Saskinim.Nasıl yani ? Dün ben de yaptırdım aşıyı hiç öyle bişey söylemedi ki benim geçmiş gebeliklerimi biliyor... Öyle bir şey olsa yapmazdı bu riski asla almazdı..
Yaşasın kimyasallarAynen ya kendimi gördüm sende koku lu olcak illa yerler miss ev girince mis kokucak pistpistlar koyulur ewinde çeşitli yerlerine ayyy tek deilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?