- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.981
Ben antalyaliyim ve cok özlüyorum orayı Antalya demeyin ağlarım bakkkYaklaştın sayılır Can'ım eşim İzmirli. Antalya'da yaşıyoruz adanalıyım... Böylesi hayırlıymış diyorum yoksa hayallerimde bu kadar ara vermek yoktu, ama oğlum en büyük yardımcım ve kıskançlık derdi de yok. Eminim senin kızın da sana yardımcı oluyordur :)
Bunları not ediyoruz bakalım ne olacak :)1cicek3bocek
D Daisymom
Ben görmemişim arkadaşların yazdıklarını, yumurtlama döneminden önce sevişin :))
Xx ler yavaş ama sağlam gidiyorlar, xy ler hızlı ama çok fire vererek gidiyorlar. İçeride 2-3 güne kadar yaşayacak olan spermlerin Xx olmaları lazım ki yumurtaya hoop girsinler :))
Ayrıca kadının çok istekli olması vajinal salgıyı arttırdığı için xy lere yardımcı oluyor. Siz siz olun yumurtlamadan önce ve isteksiz olun :)))
Can'ım neden ağlayasın bebişini sağlıkla kucağına alıp tatile gelirsin, hasret giderirsin.Ben antalyaliyim ve cok özlüyorum orayı Antalya demeyin ağlarım bakkk
Günaydın Can'ım tansiyondandır o. Normal yani telaş etme, ani hareketlerden kaçın...Günaydın güzel bi gün olsun herkes için :)
Az önce kahvaltı hazırlarken içim daralır gibi oldu tansiyonum düştü herhalde dedim yatağa gelene kadar gözüm karardiböyle bi şey olan var mı şimdi de başıma ağrı girdi
Doğum dan önce gelcem canım nasipse ya nisan gbi dusunuoruz valla çok özledim şehri deilde orda yaşayan tanidiklarimi sanırım burda hiç akraba m arkadaşım yok maaleaefCan'ım neden ağlayasın bebişini sağlıkla kucağına alıp tatile gelirsin, hasret giderirsin.
Evde tekim ya korktum hemen kendimi yatağa attım çok şükür şimdi geçti gibiGünaydın Can'ım tansiyondandır o. Normal yani telaş etme, ani hareketlerden kaçın...
Merak etme Can'ım bana da sık oluyor. Dediğim gibi ani hareket etme bir sıkıntı olmaz inşallah...Evde tekim ya korktum hemen kendimi yatağa attım çok şükür şimdi geçti gibi
Evet gurbet zordur hele ki etrafında görüşebileceğin birileri yoksaDoğum dan önce gelcem canım nasipse ya nisan gbi dusunuoruz valla çok özledim şehri deilde orda yaşayan tanidiklarimi sanırım burda hiç akraba m arkadaşım yok maaleaef
Çok teşekkür ederim canım...Merak etme Can'ım bana da sık oluyor. Dediğim gibi ani hareket etme bir sıkıntı olmaz inşallah...
Ztn biz kızım doğunca yazları gelmez olduk malum çok sıcak diye Mayıs ve ekim iyi oluo 2 kere bu sene Mayıs ta zor olur 7 aylık olcaz o zman diye ama geliyim artık nisan olsunda hayirlisylaEvet gurbet zordur hele ki etrafında görüşebileceğin birileri yoksaNisan iyi fikir havalar iyice ısınmadan güzel olur gezip tozmak , hasret gidermek
Hihihi :Yumurtlamadan önce sevüşürük1cicek3bocek
D Daisymom
Ben görmemişim arkadaşların yazdıklarını, yumurtlama döneminden önce sevişin :))
Xx ler yavaş ama sağlam gidiyorlar, xy ler hızlı ama çok fire vererek gidiyorlar. İçeride 2-3 güne kadar yaşayacak olan spermlerin Xx olmaları lazım ki yumurtaya hoop girsinler :))
Ayrıca kadının çok istekli olması vajinal salgıyı arttırdığı için xy lere yardımcı oluyor. Siz siz olun yumurtlamadan önce ve isteksiz olun :)))
Ben o 4 sene içinde 2 tane doğururum kızBen okul bitince yapcm ya ikinciyi 4 sene sonrada bana eşlik edermisiniz acep
Gunaydin canım evet tansiyonun düşmüş benim çok oluyor böyle ac kalma hiçGünaydın güzel bi gün olsun herkes için :)
Az önce kahvaltı hazırlarken içim daralır gibi oldu tansiyonum düştü herhalde dedim yatağa gelene kadar gözüm karardiböyle bi şey olan var mı şimdi de başıma ağrı girdi
Siz bizim çıtır annelerimizsiniz cnm ❤ :)Cnm bende sendenim.benimde kızım 12 yaşında ve bende 36 yaşındayım. Demekki izmirliler böyle yapıyo hep. yanlış hatırlamıyorum dimi izmirliydin sen.
Bu yaz alır çocukları gidersin cnm :) oğluşta güneş görür mis gibi inş bizimde planımız o Allah aksilik vermezse :)Ben antalyaliyim ve cok özlüyorum orayı Antalya demeyin ağlarım bakkk
Deli gibi çok aç bıraktım kendimi dün görümcem yemeğe çağırmıştı okul çıkışı orda yiyemdm tavuk vardıGunaydin canım evet tansiyonun düşmüş benim çok oluyor böyle ac kalma hiç
Günaydın baall dikkat et kendine tempolu hazırlamaya başladıysan olur yada çok açsındır bebiş büyüyor buyudukçe nefes alış verişler zor olacak geçmiş olsun kuzu o bizim silik çizgimizdi kız dikkat et ona biz koyulaştırdık onu :)❤Günaydın güzel bi gün olsun herkes için :)
Valla çok açtım ondan oldu galiba canımmm :) evet o bizim silik çizgi minnosumuz teyzosları büyüttü burda onu :)Günaydın baall dikkat et kendine tempolu hazırlamaya başladıysan olur yada çok açsındır bebiş büyüyor buyudukçe nefes alış verişler zor olacak geçmiş olsun kuzu o bizim silik çizgimizdi kız dikkat et ona biz koyulaştırdık onu :)❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?