2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben antalyaliyim ve cok özlüyorum orayı Antalya demeyin ağlarım bakkk

Bunları not ediyoruz bakalım ne olacak :)

Günaydın güzel bi gün olsun herkes için :)
Az önce kahvaltı hazırlarken içim daralır gibi oldu tansiyonum düştü herhalde dedim yatağa gelene kadar gözüm karardi böyle bi şey olan var mı şimdi de başıma ağrı girdi

Günaydın Can'ım tansiyondandır o. Normal yani telaş etme, ani hareketlerden kaçın...

Can'ım neden ağlayasın bebişini sağlıkla kucağına alıp tatile gelirsin, hasret giderirsin.
Doğum dan önce gelcem canım nasipse ya nisan gbi dusunuoruz valla çok özledim şehri deilde orda yaşayan tanidiklarimi sanırım burda hiç akraba m arkadaşım yok maaleaef

Doğum dan önce gelcem canım nasipse ya nisan gbi dusunuoruz valla çok özledim şehri deilde orda yaşayan tanidiklarimi sanırım burda hiç akraba m arkadaşım yok maaleaef
Evet gurbet zordur hele ki etrafında görüşebileceğin birileri yoksa Nisan iyi fikir havalar iyice ısınmadan güzel olur gezip tozmak , hasret gidermek

Evet gurbet zordur hele ki etrafında görüşebileceğin birileri yoksa Nisan iyi fikir havalar iyice ısınmadan güzel olur gezip tozmak , hasret gidermek
Ztn biz kızım doğunca yazları gelmez olduk malum çok sıcak diye Mayıs ve ekim iyi oluo 2 kere bu sene Mayıs ta zor olur 7 aylık olcaz o zman diye ama geliyim artık nisan olsunda hayirlisyla

Hihihi :Yumurtlamadan önce sevüşürük ben hep isteksizim ama erkek oluyor bu veletler bu bebekte zaten vajinusmus olmuş gibiydim yine erkek puu bana hurrem gibiyim hep oğlan geliyor neyse mihrimahı bulana kdr durmak yok yola devam

Gunaydin canım evet tansiyonun düşmüş benim çok oluyor böyle ac kalma hiç

Günaydın baall dikkat et kendine tempolu hazırlamaya başladıysan olur yada çok açsındır bebiş büyüyor buyudukçe nefes alış verişler zor olacak geçmiş olsun kuzu o bizim silik çizgimizdi kız dikkat et ona biz koyulaştırdık onu :)❤

Valla çok açtım ondan oldu galiba canımmm :) evet o bizim silik çizgi minnosumuz teyzosları büyüttü burda onu :)

Günaydın canlarım anneciğim gelecek öğlen çıkayım yemek hazırlığım var :) opuyorum herbirinizi :)
DraconianX kız yokum bak gelirsen yaylım ateşine tutma beni :) insan sevdiklerine takılırmış seviyorum ben seni güzellik ❤

Allaha emanet olun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…