2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bu yaz alır çocukları gidersin cnm :) oğluşta güneş görür mis gibi inş bizimde planımız o Allah aksilik vermezse :)
Canım yazın gideemem en iyi ihtimal mayista gidioz uyuyamaz çocuklar isilik olur bide ya eşimde dayanamio Antalya'nın sicagina nefes alinmio maalesef klimasiz ortamda durulmuo en iyisi gezme için Mayıs ekim aylari

Kızlar bu tetanoz aşısı muamma oldu. Sağlık ocağı bana 4 Mart demişti ki 20+2 oluyorum. dün doktoruma sordum çok erken, 27. haftadan sonra yaptır dedi.

insanbuL primavera77 misam kızlar doktorumla az önce görüştüm tetanoz aşısı riskli gebeliklerde düşük veya erken doğuma sebep oluyormu diye sordum ve kesinlikle öyle birşey yok dedi. Zaten akşamdan beri internetteki bütün siteleri alt üst ettim bu konuyla alakalı hiçbir tıbbi açıklama yok. Saçma sapan bir söylenti , delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali...

Hakikaten bu tetenoz aşısı olay oldu.20+5 de yaptırdım kimsede bişey demedi ne düşük riski ne bişey.yanlış mı yaptırdım ben acaba ya

Kızlar benim gibi olan varmi deli olacam 4 5 gundur sag kalcam yuruyunce oturunca ne yaparsam yani hareket ettikçe batıyor canımı cok açıtiyor evde hicbirsey yapamaz oldum. Dr sordum olur ağrılar diyor. Bebek büyüdükxe kemikler geriye itiliyormus. Iyide bukadarmi acı verir ben anlamıyorum tuvalete gidemiyorum

Cam sağlıktır bence cam olmalı dr brown almıştım oğlumda su biberonları mika idi
Canım cevap biraz geç oldu sagolasin ,senin gibi tecrübeli annelerin fikirleri bizim için önemli eşim zaten plastiği hiç sevmez camda ağır olduğundan düşme ihtimali düşündürmüştü biraz beni, annen gelecekmiş kolay gelsin canımm

Canım bende tam böyle düşünüyodum ,cam iyi ama yere düşmenin yaninda allah korusun bebeğin yüzüne düşer diye korkmuştum dalgınlıkla ,sen set almışsın canım güle güle kullanmak nasip olur inş prensesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…