- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.001
Canım yazın gideemem en iyi ihtimal mayista gidioz uyuyamaz çocuklar isilik olur bide ya eşimde dayanamio Antalya'nın sicagina nefes alinmio maalesef klimasiz ortamda durulmuo en iyisi gezme için Mayıs ekim aylariBu yaz alır çocukları gidersin cnm :) oğluşta güneş görür mis gibi inş bizimde planımız o Allah aksilik vermezse :)
Kızlar e bebekte çok iyi indirimler var bugün ben birazdan işinlancam işimi bitiripsabah Allâhtan kredi kartını almışım eşimden ohh sefam olsun
Yaa hangi ürünlerde indirimler var bende mi gitsem:))Kızlar e bebekte çok iyi indirimler var bugün ben birazdan işinlancam işimi bitiripsabah Allâhtan kredi kartını almışım eşimden ohh sefam olsun
tekstil ürünlerinde var ona baktım aklım çıktı :)diğerlerine bakmadan hazırlandım şimdi çıkıyorum :) bebek çantasını alcam :) bi kaç parçada unısex bi şiler :)Yaa hangi ürünlerde indirimler var bende mi gitsem:))
ayyy yirim yirimmm aferin onlara en sevdiğimden :)Hızlarına da hayran kaldım. Dün aldığım ürünler bu sabah kapımdaydıGözüme girdiler.
Balon kısmını nasıl yaptın ya elyaf ve keçe mi kullandn bende sırf balonlar ve bulut yapicamda
Bu arada bizim minnoş artık çok hareketli sanırım büyüdüğü için tepiş tepiş :)
Canım cevap biraz geç oldu sagolasin ,senin gibi tecrübeli annelerin fikirleri bizim için önemli eşim zaten plastiği hiç sevmez camda ağır olduğundan düşme ihtimali düşündürmüştü biraz beni, annen gelecekmiş kolay gelsin canımmCam sağlıktır bence cam olmalı dr brown almıştım oğlumda su biberonları mika idi
Eveeet eveeetHerkes cam diyor ayrıca cam sağlıktirama avent in pembe mavi biberonleri var ve cam değil ben bayildim
Canım bende tam böyle düşünüyodum ,cam iyi ama yere düşmenin yaninda allah korusun bebeğin yüzüne düşer diye korkmuştum dalgınlıkla ,sen set almışsın canım güle güle kullanmak nasip olur inş prensesineyalc0634 canım aventin biberonları cam değil ama bpasız yani normal plastik vs mika değil. Cam sağlıklı oluyor ama aynı zamanda ağır oluyor; bir de dışarıda düşürüldüğünde kırılıyor vs...Ben avent aldım, oldukça hafif, genelde kaynatıldığında plastik gibi zehirleyici etkisinden korkuluyor ama plastik olmadığı için güvenli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?