2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
tekstil ürünlerinde var ona baktım aklım çıktı :)diğerlerine bakmadan hazırlandım şimdi çıkıyorum :) bebek çantasını alcam :) bi kaç parçada unısex bi şiler :)
Sen çık bende geliyorum arkandan:)))baktım bende şimdi eşim gelsin bende gidicem araba eşimde olmasaydı şimdiye çoktaaaan gitmiştim:)))çok indirim var tekstil ürünlerinde bende bakıcam bişeyler:)

İyi hafta sonları herkeslere
Oglusuma güzelinden bir hastane çıkışı almak istiyorum kızlar bi kaç siteye baktım ama hep mavi hep pembe. Bu tonlar bayiyor beni.ekru,beyaz seviyorum.
Onereceginiz güzel hastane çıkışı olan siteler var mı please

Beni de bilgilendirdigin için çok sağol canim. Zaten ben aile hekimine hiç güvenmiyordum. Oglumda vurdular hiç sormadılar bile riskin var mi diye. İlaç yazmak dışında pekte bilgi birikimi deneyimi olamayan aile hekimleri var malesef.

Can'ım rica ederim saçma sapan bilgiler uydurup şu hassas dönemimizde bizleri huzursuz ediyor sağlıkçı geçinen tipler. Akşamdan beri içim içimi yedi sabah olsa da doktorumu arasam diye, Adamı izin gününde böyle saçma bir soruyla meşgul ettim. Eğer öyle bişey olsa ebemiz kesinlikle bu riski almazdı zaten.

Ayrıca hastane çıkışı için İdil baby de çok güzel setler var. Ben de mavi falan istemiyorum ekru renkte düşünüyorum.Hafta içi baktım ama sonra almayı düşünüyorum belki yazlık daha ince olanları gelir. Malum Antalya sıcağında ince giydirmek lazım.

herkese iyi haftasonları arkadaşlar:) belki bu başlığa uygun bi soru olmayacak ama bebek arabası bakıyorum şu an sizce travel sistem denilenler mi daha kullanışlı normal bebek arabaları mı?

Sen çık bende geliyorum arkandan:)))baktım bende şimdi eşim gelsin bende gidicem araba eşimde olmasaydı şimdiye çoktaaaan gitmiştim:)))çok indirim var tekstil ürünlerinde bende bakıcam bişeyler:)
Ya benim eşim daha erken diyo ben bi daha ki indirimlre giderim artık son aylara kaldı benim alışveriş ama çok özenyrm benim yerime de bakın

herkese iyi haftasonları arkadaşlar:) belki bu başlığa uygun bi soru olmayacak ama bebek arabası bakıyorum şu an sizce travel sistem denilenler mi daha kullanışlı normal bebek arabaları mı?
Ben travel sistem aldım. Normal Bebek arabalarının hepsi doğumdan itibaren kullanılamıyor iyice araştırmak lazım. Gerçi bizimki doğumdan itibaren kullanılanlardan ama yaz sıcağında puset çocuğa sıkıntı yaratmasın diye anakucağını da aldık.

Kendi tutmaya başladığında dikkat edersin annesi dr brown biberonlar kırılmıyor kolay kolay emin ol

ben de öyle düşündüm ana kucağı takıp çıkarılabiliyo aslında ama sanki travel olanlar diğerlerinden daha ağır ve çok yer kaplıyo gibi geldi. siz hangi marka aldınız

ben de öyle düşündüm ana kucağı takıp çıkarılabiliyo aslında ama sanki travel olanlar diğerlerinden daha ağır ve çok yer kaplıyo gibi geldi. siz hangi marka aldınız
Ben chicco urban travel sistem aldım. Biraz büyük ama bebek için çok rahat bir araba.

Eklentiler

• IMG-20160217-WA0002.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 258
  • IMAG0645.webp
    9 KB · Görüntüleme: 257
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…