- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.021
Ben de şimdilik iki dym de normalde 4 düşünyrmBen o 4 sene içinde 2 tane doğururum kızişin şakası valla tam zamanı bnm için oğlumda okula başlıyor bu oğlanda büyüyor olur valla :) bnm 3. Kesin çünkü yapacağım mutlaka :)
Sen çık bende geliyorum arkandan:)))baktım bende şimdi eşim gelsin bende gidicem araba eşimde olmasaydı şimdiye çoktaaaan gitmiştim:)))çok indirim var tekstil ürünlerinde bende bakıcam bişeyler:)tekstil ürünlerinde var ona baktım aklım çıktı :)diğerlerine bakmadan hazırlandım şimdi çıkıyorum :) bebek çantasını alcam :) bi kaç parçada unısex bi şiler :)
Isilik ne demek kiCanım yazın gideemem en iyi ihtimal mayista gidioz uyuyamaz çocuklar isilik olur bide ya eşimde dayanamio Antalya'nın sicagina nefes alinmio maalesef klimasiz ortamda durulmuo en iyisi gezme için Mayıs ekim aylari
Ufak sivilcemsi bişi oluo ya sıcaktan terlemektenIsilik ne demek ki
Parmakları ıslatıp karbonata batiririp süruyorsunAy karbonatı nasıl sürdün ben hiç duymadım anlatsana
Beni de bilgilendirdigin için çok sağol canim. Zaten ben aile hekimine hiç güvenmiyordum. Oglumda vurdular hiç sormadılar bile riskin var mi diye. İlaç yazmak dışında pekte bilgi birikimi deneyimi olamayan aile hekimleri var malesef.insanbuL @primavera77 @misam kızlar doktorumla az önce görüştüm tetanoz aşısı riskli gebeliklerde düşük veya erken doğuma sebep oluyormu diye sordum ve kesinlikle öyle birşey yok dedi. Zaten akşamdan beri internetteki bütün siteleri alt üst ettim bu konuyla alakalı hiçbir tıbbi açıklama yok. Saçma sapan bir söylenti , delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali...
Can'ım rica ederim saçma sapan bilgiler uydurup şu hassas dönemimizde bizleri huzursuz ediyor sağlıkçı geçinen tipler. Akşamdan beri içim içimi yedi sabah olsa da doktorumu arasam diye, Adamı izin gününde böyle saçma bir soruyla meşgul ettim. Eğer öyle bişey olsa ebemiz kesinlikle bu riski almazdı zaten.Beni de bilgilendirdigin için çok sağol canim. Zaten ben aile hekimine hiç güvenmiyordum. Oglumda vurdular hiç sormadılar bile riskin var mi diye. İlaç yazmak dışında pekte bilgi birikimi deneyimi olamayan aile hekimleri var malesef.
Ya benim eşim daha erken diyo ben bi daha ki indirimlre giderim artık son aylara kaldı benim alışveriş ama çok özenyrm benim yerime de bakınSen çık bende geliyorum arkandan:)))baktım bende şimdi eşim gelsin bende gidicem araba eşimde olmasaydı şimdiye çoktaaaan gitmiştim:)))çok indirim var tekstil ürünlerinde bende bakıcam bişeyler:)
Ben travel sistem aldım. Normal Bebek arabalarının hepsi doğumdan itibaren kullanılamıyor iyice araştırmak lazım. Gerçi bizimki doğumdan itibaren kullanılanlardan ama yaz sıcağında puset çocuğa sıkıntı yaratmasın diye anakucağını da aldık.herkese iyi haftasonları arkadaşlar:) belki bu başlığa uygun bi soru olmayacak ama bebek arabası bakıyorum şu an sizce travel sistem denilenler mi daha kullanışlı normal bebek arabaları mı?
Sahihuban canım seni etiketlemeyi unutmuşum kusura bakma doktorum aşı Hakkı'nda bir sıkıntı olmadığını söyledi
Kendi tutmaya başladığında dikkat edersin annesi dr brown biberonlar kırılmıyor kolay kolay emin olCanım cevap biraz geç oldu sagolasin ,senin gibi tecrübeli annelerin fikirleri bizim için önemli eşim zaten plastiği hiç sevmez camda ağır olduğundan düşme ihtimali düşündürmüştü biraz beni, annen gelecekmiş kolay gelsin canımm
ben de öyle düşündüm ana kucağı takıp çıkarılabiliyo aslında ama sanki travel olanlar diğerlerinden daha ağır ve çok yer kaplıyo gibi geldi. siz hangi marka aldınızBen travel sistem aldım. Normal Bebek arabalarının hepsi doğumdan itibaren kullanılamıyor iyice araştırmak lazım. Gerçi bizimki doğumdan itibaren kullanılanlardan ama yaz sıcağında puset çocuğa sıkıntı yaratmasın diye anakucağını da aldık.
ben nette gördüğümü orda bulamadım şimdi netten istiyorum :)Sen çık bende geliyorum arkandan:)))baktım bende şimdi eşim gelsin bende gidicem araba eşimde olmasaydı şimdiye çoktaaaan gitmiştim:)))çok indirim var tekstil ürünlerinde bende bakıcam bişeyler:)
Ben chicco urban travel sistem aldım. Biraz büyük ama bebek için çok rahat bir araba.ben de öyle düşündüm ana kucağı takıp çıkarılabiliyo aslında ama sanki travel olanlar diğerlerinden daha ağır ve çok yer kaplıyo gibi geldi. siz hangi marka aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?