2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Eve gelirken aldım ben de bir heyecanla salatayı yaptım, tam konserveyi açacaktım ki bir şey dürttü beni, sor kızım DraconianX doktoruna dedi Ucundan aldım ama yine nefsimi körelttim ! Mutluyum ! Gururluyum !

Afiyet olsun. Nefsi acık körlemek lazım tabi. Zaten fazlası zarar diyorlar.

kızlarrr selammm, ben geldim. bugün kontrolüm vardı. bilen bilir kızım olsun cok istiyordum. en son 1 ay önce kontrolde doktor %55 erkek demişti, bende kendimi bu fikre alıştırmıştım. ama bugun resmen bi süpriz oldu ve kızımız olacağını öğrendik. matsiyahoje canım benide listeye ekleyebilirsin artık kesinleşti interiorarchitect canım seninde gözlerine ve bilgine sağlık kız demiştin 11 haftalıkken

hadi gözünaydınnnnnnnn canıııım :) rabbim gönlüne göre vermişşş :) sağlıkla gelsin minnoş prenses :)

Ya benim eşim daha erken diyo ben bi daha ki indirimlre giderim artık son aylara kaldı benim alışveriş ama çok özenyrm benim yerime de bakın
Alınacak o kadar çok şey var ki e bi de heves ediyorum haliyle hemen almak istiyorum herkes gibi bende:))Hayırlısı olsun canım yaza kadar daha çok indirim olur

Uzun bir aradan sonra merhaba herkese

İş yoğunluğu, alışveriş telaşları, 1 aydir evimizdeki yatili misafirler derken pek yazamadim ama olabildigince okudum. Oncelikle risk yasayan herkesin Allah yardimcisi olsun. Sonrasinda isim olarak hatirlayamiyorum ama cinsiyetleri ogrenenleri tebrik ederimm.

Benim pazartesi 14.30da detayli ultrasonum var ve ilk defa cok stres yaptim. Allahin izniyle hepimizin bebisleri saglikli olur insallah.

Bu arada bugun e bebekten kiyafet, banyo malz. Alisverislerimi dayanamadim tamamladimDarisi sizlerin de basinaa

Bende aldım bişeyler:))ama daha çok eksik var sen neler aldın fotolarını atar mısın

Evet istek konusu da çok önemli.bende bunları araştırıp mastır yapan kendim var saniodum meğer batı deniz de hatmetmis konuyu

:))) ben çocuklarımı bunları bilerek yapmadım ama hamile kaldıktan sonra düşünüp hesaplayınca kesin gözüyle baktım bu teorilere :))

Bu sefer hiç birşey hesaplayamadım ama :)) kısmet :)))

Bir arkadaşım günü gününe uydu ve tutturdu tabii :))

ben de öyle düşündüm ana kucağı takıp çıkarılabiliyo aslında ama sanki travel olanlar diğerlerinden daha ağır ve çok yer kaplıyo gibi geldi. siz hangi marka aldınız

Joie literax travel aldım ben, videolarını izledim,beğendim. Bakıp alma şansım yok maalesef.
İndirimde bulunca verdim siparişi. İlk Travel sistem deneyimim olacak, bakalım nasılmış :)))

Çok teşekkür ederim; bilgiler için :) Daha da dikkat edeceğim artık

Doğrudur canım; ben de haftaiçi gideceğim artık 21+ lara geçeceğim kimsenin aradığı yok

İnşallah; set alıp almamakta çok tereddüt ettim ama iki aile de dışarı da olduğu için muhtemelen bizim seyahat durumları çok olur her zamanki gibi; 1'er tane bırakırım iki tarafta... Bir de yolda düşer kırılır, çatlar, patlar aman dursun işte önlem benimki Bebeğin yüzüne düşürme olayından bende tırsıyorum sorma

çok güzelmiş güle güle kullanın ne kadara aldınız
Çok teşekkür ederim. Ben bayağı uyguna aldım E Bebek şubat kampanyasıyla 1000 TL ye mal oldu. Normal fiyatı 1800 TL civarı idi.Şu anda da E Bebek te kampanya var ama benim aldığım kadar uygun değil sanırım sadece puseti 700 galiba internetten bir bakın isterseniz.

Kızlar acil durum hiç iyi değilim göbek deliğimin hemen üstü kramp girdi geçmiyor normal mi ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…