2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bende kızımda öyle oldu cidden oglusta da planladim uyum bu taktiğe rabbim de nasip etti çok şükür.benimde 3. Olsa palm yapmam heralde canimcim 2 side olunca nasip hangisi olursa hayirla gelsinlerde

kızlar benim haftalarmda olup uzun süre hatta 15 dk dan fazla ayakta duramayan var mı 1 haftadır kasık ağrm oluyor yürüdükçe oturursam yatarsam sorun yok. 2. gebeliğim ilkinde böyle olmamıştı plesentamda aşağıda erken doğum olur falan diye çok tedirginim morale ihtiyacm var.

arkadaşm geçen hafta 4-5 saat boyunca benimde göbeğimin üst tarafı çok ağrıdı büyüdüğü içindir muhtemelen bişi olmaz inşallah.
Teşekkür ederim canım büyüdüğü için mi acaba diye düşünüyordum ama yine de insan endiseleniyor sen de iyisindir İnşallah

O es asagida diye olmamıştır canım bence benim kızımda asagidaydi ama ben kaç km yol yürüdüğümü biliorum.bence kaslarla alakali olabilir baskı arttıkça bebek büyüdükçe olur gibi.ama yinede doktoruna sor ve kendini çok yorma.2. Gebelik daha zor oluo diolar ztn

Bende kızımda öyle oldu cidden oglusta da planladim uyum bu taktiğe rabbim de nasip etti çok şükür.benimde 3. Olsa palm yapmam heralde canimcim 2 side olunca nasip hangisi olursa hayirla gelsinlerde

Tek istediğim sağlıklı olalım, gerisini bir şekilde hallederiz inşallah :)

İlk gebelikmi canım
Evet ilk bebegim bir de kızlar geç hareket ediyomus bebeğim de kiz bi ara takmistim ha edecek ha etmicek diye bekliyodum ama artık çok beklemiyorum 20 22. Haftalarda hissediliyomus bekliyorum sağlığı iyi olsun da yatsın uyusun fark etmez

Ewet ilk gebelikte geç hissedilir.. Benm 3. Ondan sanırım bu haftalarda başlar inşallahh

Ay kızlar ben birşey yaptım bu aletten geri çeviremiyorum
Bu kişiye ait mesajları görmezden gel yazıyor. Bu nasıl düzelir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…