- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.081
Çokk geçmiş olsunn neyin var canımmdikkat et kendine de bebişe de
Burda son 1 haftadır baharı yaşadık öyle güzeldi hava sıcacık:) bende akşam komşuya gittim kızı fena grip olmuştu inşallah bulaşmamıştır diye dua ediyorumGrip sanırım canım ateşimin olmaması tek tesellim :)) Teşekkür ederim siz de dikkat edinn havalar fena.
Canım benim ♥ çok sıkıntılı durumdayım yatılı misafirim var 4 kişi. Çok zorlanıyorum. Bi yandan halsizim kusuyorum bi yandan misafire elimden geleni yapmam gerekiyo. Bu akşam artık yürüyemez oldum kasık ağrısından.Kusura bakmayın dedim geçtim yattım ama hala ağrım var. Yarın yine koşturcam hiç oturamıcam. bi yandan diyorum yapmıyım hizmet falan ama bi yandan mecburum. Bebeğe zararı olacak diye korkuyorum ağrılar iyice dayanılmaz oldu. Dua ediyorum bebeğim bu yaşadıklarımdan zarar görmez inşallah
Sağol kuzum ❤ cansınAaa hadi gözün aydınn öpüyorum ellerinden annenin:)
Geçmiş olsun canım. Ateş takibini aksatma. Allah şifalar versinGrip sanırım canım ateşimin olmaması tek tesellim :)) Teşekkür ederim siz de dikkat edinn havalar fena.
Geçmiş olsun güzellik grip mi ? Öyleyse bnm de bir anda başladı alerjik diyorum ben bu duruma havalardan sanki dBen hasta yatıyorum ya
Ay bu misafirlerrrCanım benim ♥ çok sıkıntılı durumdayım yatılı misafirim var 4 kişi. Çok zorlanıyorum. Bi yandan halsizim kusuyorum bi yandan misafire elimden geleni yapmam gerekiyo. Bu akşam artık yürüyemez oldum kasık ağrısından.Kusura bakmayın dedim geçtim yattım ama hala ağrım var. Yarın yine koşturcam hiç oturamıcam. bi yandan diyorum yapmıyım hizmet falan ama bi yandan mecburum. Bebeğe zararı olacak diye korkuyorum ağrılar iyice dayanılmaz oldu. Dua ediyorum bebeğim bu yaşadıklarımdan zarar görmez inşallah
Yorulmamak elde değil canım yardım ediyolar ama sonuçta ne nerdedir nereye konur ne yapılacak nasıl yapılacak hepsini benim ayarlamam gerekiyo. Onlar da yaparken ben ayakta oluyorum. Olmuyo yani sonuç olarak bütün işi yapmış oluyorum. magnezyumum var önceden kalma. Hamilelikte kullanılmasında sakınca yok. Ondn alayım bi kaç gün bakalım. İyi hatırlattın. Bebek de içerde tepişip duruyo inşallah iyidir. Pazartesi doktor kötü bişey derse kendimi çok suçlarım. Off dua edin bana nolur ya ayrıntılı ultrason stresi sardı beniAy bu misafirlerrrya hamile kadının evine yatılı gelmekle kalmayıp bi de hizmet beklemiyorlar mı???inanamıyorum ya madem yatılı gelecek kadar yakınlar hizmet beklemesinler senden canım iyi yapmışsın yatmakla.dinlen benim kasık ağrım bacak ağrım çok olduğu için magnezyum vermişti drum.eğer çok ağrın olursa Dr una sorup alabilirsin çok faydası oluyo.bebeğinin yeri Allah'ın izniyle sağlam ve rahat bişey olmaz da sen yine de yorma kendini bu kadar.
Ayrıca plesanta rahim girişini kapatmış dedi doktorum böyle bi sorunu olan varmııı
cevabın için çok teşekkürler 50 kg ile hamile kaldım şuanda 58 leri görüyorum yani bayağı bir zayıftım belkide bu yüzdendir ağrılarm. hızla kilo aldım sanki bunda bakalm hayırlısı Allahtan..O es asagida diye olmamıştır canım bence benim kızımda asagidaydi ama ben kaç km yol yürüdüğümü biliorum.bence kaslarla alakali olabilir baskı arttıkça bebek büyüdükçe olur gibi.ama yinede doktoruna sor ve kendini çok yorma.2. Gebelik daha zor oluo diolar ztn
Neden ki cnm ya senin ilk bebek miÇoook isterdim çook, ama rahmim izin vermiyor
Canım ben işyerinde yaptırdım aşımı. Sağlık ocağından ararlarsa yaptırdım diycem. Onları beklersek...... Bazı sağlık ocakları çok yoğun oluyormuş... Bence de sende yaptır.Doğrudur canım; ben de haftaiçi gideceğim artık 21+ lara geçeceğim kimsenin aradığı yok
Amin Can'ım.Herkese kocaman bir Günaydınnnnn :)
Mutlu huzurlu bi gün olsun :)
pazar kahvaltılariniz bereketli şen olsun :)
@yeşil33 D Daisymom ben dün ki fenalaşma sebebimi çözdüm :)
Meğersem yemek yemek gerekiyormus sık sık :) dün e bebekte de aynı şekilde fenalaştım Allâhtan yanımda birileri vardı oturdum hemen sonra direk yemeğe gittik yemekten sonra sanki birileri ışıkları yaktı :) ben aciktigimi hissetmiyorum demek ki yavrucek acikıyo:) bunu da böylece çözmüş oldum artık korkudan ağzım boş durmaz :)
Teşekkür ederim Ablacımmm evet öyle yapcam artık az az sık sıkAmin Can'ım.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et. Az az sık aralıklarla ye o zaman.
Günaydın Can'ım. Dikkat et minnoşu aç bırakma bir daha :)Herkese kocaman bir Günaydınnnnn :)
Mutlu huzurlu bi gün olsun :)
pazar kahvaltılariniz bereketli şen olsun :)
@yeşil33 D Daisymom ben dün ki fenalaşma sebebimi çözdüm :)
Meğersem yemek yemek gerekiyormus sık sık :) dün e bebekte de aynı şekilde fenalaştım Allâhtan yanımda birileri vardı oturdum hemen sonra direk yemeğe gittik yemekten sonra sanki birileri ışıkları yaktı :) ben aciktigimi hissetmiyorum demek ki yavrucek acikıyo:) bunu da böylece çözmüş oldum artık korkudan ağzım boş durmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?