- 11 Temmuz 2011
- 1.134
- 460
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.101
Burda son 1 haftadır baharı yaşadık öyle güzeldi hava sıcacık:) bende akşam komşuya gittim kızı fena grip olmuştu inşallah bulaşmamıştır diye dua ediyorum
Geçmiş olsun güzellik grip mi ? Öyleyse bnm de bir anda başladı alerjik diyorum ben bu duruma havalardan sanki d
Tamam teyzesi :) minnos boğazına düşkün olacak galiba :)Günaydın Can'ım. Dikkat et minnoşu aç bırakma bir daha :)
Doğum günün kutlu olsun canımmm Nice sağlıklı mutlu yıllara bebeğinle birlikte :)Merhaba güzel anne adayları bugün benim doğum günüm karnimda minigimin hareketleri daha güzel bi hediye olamaz sanırım sorum su ki kardesim angeltalk diye bi el doppleri almış acaba kullanmamda sıkıntı olur mu ??
Amin İnşallah çoook. Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canımmm Nice sağlıklı mutlu yıllara bebeğinle birlikte :)
günaydın canııımGunaydin kizlar
Nasılsın canım hAmilelik nasıl gidiyor senin ilk tahminin tutugünaydın canııım
Inşallah temiz çıkar canım3 lü test 11,500 çıktı...umarım bi sorun çıkmaz
Bütün güzel dualarım dileklerim seninle ve güzel kızınla canım rahat ol bebeğinin keyfi gayet yerinde ve gayet sağlıklı canım.pzartrsi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahYorulmamak elde değil canım yardım ediyolar ama sonuçta ne nerdedir nereye konur ne yapılacak nasıl yapılacak hepsini benim ayarlamam gerekiyo. Onlar da yaparken ben ayakta oluyorum. Olmuyo yani sonuç olarak bütün işi yapmış oluyorum. magnezyumum var önceden kalma. Hamilelikte kullanılmasında sakınca yok. Ondn alayım bi kaç gün bakalım. İyi hatırlattın. Bebek de içerde tepişip duruyo inşallah iyidir. Pazartesi doktor kötü bişey derse kendimi çok suçlarım. Off dua edin bana nolur ya ayrıntılı ultrason stresi sardı beni
Olabilir dikkat etmek Lazım canım nasıl oldun?işte beni de o güzel havalar mahvettiHava değişiminden kaynaklı diye dusunuyorum
Ay o günleride görürmüyüzkiKendi tutmaya başladığında dikkat edersin annesi dr brown biberonlar kırılmıyor kolay kolay emin ol
Düşüncen mantıklı canım ben hiç o yönden bakmamıştımİnşallah; set alıp almamakta çok tereddüt ettim ama iki aile de dışarı da olduğu için muhtemelen bizim seyahat durumları çok olur her zamanki gibi; 1'er tane bırakırım iki tarafta... Bir de yolda düşer kırılır, çatlar, patlar aman dursun işte önlem benimkiBebeğin yüzüne düşürme olayından bende tırsıyorum sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?