2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selam kızlar bayadir giremiyorum topige
Gecen hafta benimde aniden kanamam oldu kırmızı foş diye ödüm batladı
Doktorun biri rahim ağzı acilmis dikicez dedi diğeri bişey yok dikmeyecegiz dedi..
10 gündür evdeyim 10 gün daha rapor aldım benim gibi bu haftalarda kanama yaşayan varmı kızlar neden oldu anlamadim

Kızlar günaydın kaç gündür giremedim dün yürüyüş yapmıştım hava güzel diye eve bi geldim birden bire göbeğimin yanlarında ağrı ve bademciklerim şişti kekik sardım Boğaz'ıma gece hiç uyumadım yutkunamıyorum şimdide uyandım Ateş'im var gibi biraz çok korkuyorum ya (((((

Doğum günün kutlu olsun canımmm Nice sağlıklı mutlu yıllara bebeğinle birlikte :)

Kizlar karnım çok agriyor sanki adet olcakmisim gibi Bide çok affedersiniz beyaz bu akintim var bakmasam kendimi adete girmiş gibi hissediyorum karnimda çok sancı var sizde hiç oluyormu Ne yapmam gerekiyor

Bütün güzel dualarım dileklerim seninle ve güzel kızınla canım rahat ol bebeğinin keyfi gayet yerinde ve gayet sağlıklı canım.pzartrsi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Düşüncen mantıklı canım ben hiç o yönden bakmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…