- 25 Ocak 2016
- 51
- 42
- 3
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.121
İsmiyle yaşasın minik ,güzel olmazmi hiç peygamber efendimizin biriciğinin ismiKizimizaFatima tüz zehra ismini düşündük nasıl sizce fikirlerinizi bekliyorum
Bebeğinle eşinle mutlu, huzurlu, hayırlı,bereketli uzuun ömürleriniz olsun inş.Merhaba güzel anne adayları bugün benim doğum günüm karnimda minigimin hareketleri daha güzel bi hediye olamaz sanırım sorum su ki kardesim angeltalk diye bi el doppleri almış acaba kullanmamda sıkıntı olur mu ??
Sağol canim bende o ismi çok seviyorum uzun olur dediler diye merak ettimİsmiyle yaşasın minik ,güzel olmazmi hiç peygamber efendimizin biriciğinin ismi
iyiyim çok şükür cnm bnm sen nasılsın?Nasılsın canım hAmilelik nasıl gidiyor senin ilk tahminin tutu
Yok canim isteyen fatma desin isteyen zehra illa öyle teleffuz etcek diye bi kaide yok nüfus cüzdanındada istersen fatma zehra yazarsınSağol canim bende o ismi çok seviyorum uzun olur dediler diye merak ettim
canııımm çoook geçmiş olsunnn kötüsen bi doktora görün ihmal etme kendni...Kızlar günaydın kaç gündür giremedim dün yürüyüş yapmıştım hava güzel diye eve bi geldim birden bire göbeğimin yanlarında ağrı ve bademciklerim şişti kekik sardım Boğaz'ıma gece hiç uyumadım yutkunamıyorum şimdide uyandım Ateş'im var gibi biraz çok korkuyorum ya(((((
Selam kızlar bayadir giremiyorum topige
Gecen hafta benimde aniden kanamam oldu kırmızı foş diye ödüm batladı
Doktorun biri rahim ağzı acilmis dikicez dedi diğeri bişey yok dikmeyecegiz dedi..
10 gündür evdeyim 10 gün daha rapor aldım benim gibi bu haftalarda kanama yaşayan varmı kızlar neden oldu anlamadim
Geçmiş olsun dr a sebebini sormadın mıSelam kızlar bayadir giremiyorum topige
Gecen hafta benimde aniden kanamam oldu kırmızı foş diye ödüm batladı
Doktorun biri rahim ağzı acilmis dikicez dedi diğeri bişey yok dikmeyecegiz dedi..
10 gündür evdeyim 10 gün daha rapor aldım benim gibi bu haftalarda kanama yaşayan varmı kızlar neden oldu anlamadim
Kızlar günaydın kaç gündür giremedim dün yürüyüş yapmıştım hava güzel diye eve bi geldim birden bire göbeğimin yanlarında ağrı ve bademciklerim şişti kekik sardım Boğaz'ıma gece hiç uyumadım yutkunamıyorum şimdide uyandım Ateş'im var gibi biraz çok korkuyorum ya(((((
Amin İnşallah teşekkür ederim canimBebeğinle eşinle mutlu, huzurlu, hayırlı,bereketli uzuun ömürleriniz olsun inş.
Hayırla sağlıkla göreceğiz cnm ben ek gıda listeleri bile yapcam size :)Ay o günleride görürmüyüzkiheyecanlandım allah razı olsun ciciler topiginde listende görmüştüm ilk tee orda aklıma yazmıştım dr brown biberonu sagolasin
Neden ki cnm ya senin ilk bebek mi
Aynen canim ben ilk hamileligimden tecrubeliyim bu konuda ama yine de ac kalabiliyorum ozellikle gece acikiyorum ama yemiyorum sabah kalktigimda elim ayagim titriyor gözüm karariyorHerkese kocaman bir Günaydınnnnn :)
Mutlu huzurlu bi gün olsun :)
pazar kahvaltılariniz bereketli şen olsun :)
@yeşil33 @Daisymom ben dün ki fenalaşma sebebimi çözdüm :)
Meğersem yemek yemek gerekiyormus sık sık :) dün e bebekte de aynı şekilde fenalaştım Allâhtan yanımda birileri vardı oturdum hemen sonra direk yemeğe gittik yemekten sonra sanki birileri ışıkları yaktı :) ben aciktigimi hissetmiyorum demek ki yavrucek acikıyo:) bunu da böylece çözmüş oldum artık korkudan ağzım boş durmaz :)
ben hamile kaldığım ay 2 kez ilişk oldu :) evt tam 2 kez çünkü eşimin dkkan açılışı vardı ben de koşturmacadydım.dolayısıyla birbirimzi göremediğimiz hemen yatıp uyusak dediğimiz zamandı.24 gündür adet düzenim 11 yada 12.gün yumurtlama günümdür.biz de 12. ve 15. gün ilişkide bulunduk.sonuç dr a göre 12.yani tam yumurtlama günümde hamile kalmışım ve kız :)
Grip sanırım canım ateşimin olmaması tek tesellim :)) Teşekkür ederim siz de dikkat edinn havalar fena.
Yorulmamak elde değil canım yardım ediyolar ama sonuçta ne nerdedir nereye konur ne yapılacak nasıl yapılacak hepsini benim ayarlamam gerekiyo. Onlar da yaparken ben ayakta oluyorum. Olmuyo yani sonuç olarak bütün işi yapmış oluyorum. magnezyumum var önceden kalma. Hamilelikte kullanılmasında sakınca yok. Ondn alayım bi kaç gün bakalım. İyi hatırlattın. Bebek de içerde tepişip duruyo inşallah iyidir. Pazartesi doktor kötü bişey derse kendimi çok suçlarım. Off dua edin bana nolur ya ayrıntılı ultrason stresi sardı beni
Teşekkür ederim Ablacımmm evet öyle yapcam artık az az sık sık
hamilelikte bünye kafayı yedi :) eskiden hayatta açlığa dayanamayan ben şu an açlığı hissedemiyorum :)Amanın açlığı hissetmemek nasıl bişey kiBenim midem hemmmen kazınmaya başlar. Bu kadar hissetmeyeydim iidi
ben farkında olmuyorum yaaa acıktıgımınAynen canim ben ilk hamileligimden tecrubeliyim bu konuda ama yine de ac kalabiliyorum ozellikle gece acikiyorum ama yemiyorum sabah kalktigimda elim ayagim titriyor gözüm karariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?