2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ben de aynıydım canım doktor antibiyotik verdi ama içmedim. Bal limon zencefil ıhlamur falan biraz toparladım ama hala öksürük ve boğaz ağrım var. Ateşin varsa doktora git ihmal etme.

Kizimiza Fatima tüz zehra ismini düşündük nasıl sizce fikirlerinizi bekliyorum

Çok güzel canim. Ama Türkçe ye uygun olarak Fatma Zehra koymani öneririm. Aradaki Arapça ek sıkıntı olabilir.

Kizlar karnım çok agriyor sanki adet olcakmisim gibi Bide çok affedersiniz beyaz bu akintim var bakmasam kendimi adete girmiş gibi hissediyorum karnimda çok sancı var sizde hiç oluyormu Ne yapmam gerekiyor

Adet zamanınsa bu gibi şeyler yasanabiliyormus. Akınti derdinden ben hic kurtulamadim zaten. Başından beri sarı akintım oluyor. Bazen kaşıntı da yapiyor. Haftaya kontrolde tekrar danisacagim doktora. Doktoruna ulaşabilirsen bi sor istersen durumunu.

Selam kızlar ıyı haftasonları nasılsnzzzz valla cok gergnm bugn oglm delrtti evde iş cok koce işte

canııımm çoook geçmiş olsunnn kötüsen bi doktora görün ihmal etme kendni...
Pazar günü doktor bulamam diye bide yataktan çıkamıyorum parol içtim 1 tane hamileyken içilebiliyomuş Allah korusun inş zararı olmaz ter attım limon sardım Boğaz'ıma inş toparlarım

Hamileye antibiyotik veriyomu ya parol veriyorlar sadece diye biliyorum 1 tane attım bende inş kaldırır bebişim çay yapmış limonlu ballı onlarla idare edicem inş kalkarım

Her gelip gittiğinde fena oluyorum anne bambaşka bişey bugün çıktık gezdik biraz pançoda hastane çıkışlarına baktık fazla seçenek yoktu nisanda getireceklermiş yazlıkları 100 150 tl arası fiyatları nisanda oradan alacağım Allah kısmet ederse malı çok iyiydi olanların yumuşacık bakabilirsiniz arkadaşlar

Neden hemen gönderdim anneniiii?şehir dışından gelmemiş miydi?

Neden hemen gönderdim anneniiii?şehir dışından gelmemiş miydi?
Yok kuzum annem ile 1 saat mesafemiz var :) farklı semtlerdeyiz sadece mecbur babam tek kalamıyor döndü demin kız ben aşkından ölsem kimse için farklı şehire gitmezdim :) annem ilk aşkımdır bnm ❤ kısa mesafede olsa 15 20 günde 1 görüşüyoruz o da yetmiyor üzüntü alıyor beni o gidince Allah kolaylık versin uzak olanlara

Evet canım adet zamanım ama 4 ayimi bitirdim bu kadar uzun olurmu doktoruma sormadım yarın gitcem bakalım ne diycek INŞALLAH bebegim iyidir

Aminnn canim Bende o uzaklardanim gerçekten hiç kolay değil

Aslında doğru ama benim öyle hoşuma gidiyor kimlikte Fatima tüz zehra olsa normalde fatima yada zehra denirse güzel olurmu

Merhabalar bende 7 haftalık hamileyim tamamlayici sigortayı araştırıyorum.tam.Fiyat için.hangi.hastane.hangi.sigorta ve ücret tam bilgi alamdım ,eğer 2016 için.yaptıran ve bilgisi.olan.var mi acaba :)

Selam.kızlar, tamamlayıcı sigorta.medicana için muayene ve doğum ve gereken testler Hep si u içinde.dahil.mı ve toplam.ücret ne kadar bilgisi.olan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…