- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.141
Kızlar günaydın kaç gündür giremedim dün yürüyüş yapmıştım hava güzel diye eve bi geldim birden bire göbeğimin yanlarında ağrı ve bademciklerim şişti kekik sardım Boğaz'ıma gece hiç uyumadım yutkunamıyorum şimdide uyandım Ateş'im var gibi biraz çok korkuyorum ya(((((
KizimizaFatima tüz zehra ismini düşündük nasıl sizce fikirlerinizi bekliyorum
Kizlar karnım çok agriyor sanki adet olcakmisim gibi Bide çok affedersiniz beyaz bu akintim var bakmasam kendimi adete girmiş gibi hissediyorum karnimda çok sancı var sizde hiç oluyormu Ne yapmam gerekiyor
yok canımmm göstermedi minik 3 hafta sonra kontrol var bakalım gösterirse öğrecez :)merhaba kizlar
uzun bir aradan sonra foruma girmeye firsat bulabildim.. umarım hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir..
interiorarchitect bebisin cinsiyeti belli oldumuu
olsun canım biraz daha sabret kızlar kendini saklar derler ama acaba kız mıyok canımmm göstermedi minik 3 hafta sonra kontrol var bakalım gösterirse öğrecez :)
valla şaka gibi ama ben tahmin edemiyorum :) terzi kendi söküğünü dikemezmiş tahmin yapamıyorum :) ama kese konumuna göre kız demiştim bakalım hayırlsı :)olsun canım biraz daha sabret kızlar kendini saklar derler ama acaba kız mı
Pazar günü doktor bulamam diye bide yataktan çıkamıyorum parol içtim 1 tane hamileyken içilebiliyomuş Allah korusun inş zararı olmaz ter attım limon sardım Boğaz'ıma inş toparlarımcanııımm çoook geçmiş olsunnn kötüsen bi doktora görün ihmal etme kendni...
Hamileye antibiyotik veriyomu ya parol veriyorlar sadece diye biliyorum 1 tane attım bende inş kaldırır bebişim çay yapmış limonlu ballı onlarla idare edicem inş kalkarımBen de aynıydım canım doktor antibiyotik verdi ama içmedim. Bal limon zencefil ıhlamur falan biraz toparladım ama hala öksürük ve boğaz ağrım var. Ateşin varsa doktora git ihmal etme.
Çok güzel canim. Ama Türkçe ye uygun olarak Fatma Zehra koymani öneririm. Aradaki Arapça ek sıkıntı olabilir.
Neden hemen gönderdim anneniiii?şehir dışından gelmemiş miydi?Her gelip gittiğinde fena oluyorum anne bambaşka bişeybugün çıktık gezdik biraz pançoda hastane çıkışlarına baktık fazla seçenek yoktu nisanda getireceklermiş yazlıkları 100 150 tl arası fiyatları nisanda oradan alacağım Allah kısmet ederse malı çok iyiydi olanların yumuşacık bakabilirsiniz arkadaşlar
Yok kuzum annem ile 1 saat mesafemiz var :) farklı semtlerdeyiz sadece mecbur babam tek kalamıyor döndü demin kız ben aşkından ölsem kimse için farklı şehire gitmezdim :) annem ilk aşkımdır bnm ❤ kısa mesafede olsa 15 20 günde 1 görüşüyoruz o da yetmiyor üzüntü alıyor beni o gidince Allah kolaylık versin uzak olanlaraNeden hemen gönderdim anneniiii?şehir dışından gelmemiş miydi?
Evet canım adet zamanım ama 4 ayimi bitirdim bu kadar uzun olurmu doktoruma sormadım yarın gitcem bakalım ne diycek INŞALLAH bebegim iyidirAdet zamanınsa bu gibi şeyler yasanabiliyormus. Akınti derdinden ben hic kurtulamadim zaten. Başından beri sarı akintım oluyor. Bazen kaşıntı da yapiyor. Haftaya kontrolde tekrar danisacagim doktora. Doktoruna ulaşabilirsen bi sor istersen durumunu.
Aminnn canim Bende o uzaklardanim gerçekten hiç kolay değilYok kuzum annem ile 1 saat mesafemiz var :) farklı semtlerdeyiz sadece mecbur babam tek kalamıyor döndü demin kız ben aşkından ölsem kimse için farklı şehire gitmezdim :) annem ilk aşkımdır bnm ❤ kısa mesafede olsa 15 20 günde 1 görüşüyoruz o da yetmiyor üzüntü alıyor beni o gidince Allah kolaylık versin uzak olanlara
Aslında doğru ama benim öyle hoşuma gidiyor kimlikte Fatima tüz zehra olsa normalde fatima yada zehra denirse güzel olurmuBen de aynıydım canım doktor antibiyotik verdi ama içmedim. Bal limon zencefil ıhlamur falan biraz toparladım ama hala öksürük ve boğaz ağrım var. Ateşin varsa doktora git ihmal etme.
Çok güzel canim. Ama Türkçe ye uygun olarak Fatma Zehra koymani öneririm. Aradaki Arapça ek sıkıntı olabilir.
Bizde kız olursa Fatima koycak tık canım orjinali bu sonuçta koy bencedeAslında doğru ama benim öyle hoşuma gidiyor kimlikte Fatima tüz zehra olsa normalde fatima yada zehra denirse güzel olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?