- 18 Ağustos 2015
- 252
- 325
- 33
- 34
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.161
Anneler candır kaç Yaşında olursak olalım:))Yok kuzum annem ile 1 saat mesafemiz var :) farklı semtlerdeyiz sadece mecbur babam tek kalamıyor döndü demin kız ben aşkından ölsem kimse için farklı şehire gitmezdim :) annem ilk aşkımdır bnm ❤ kısa mesafede olsa 15 20 günde 1 görüşüyoruz o da yetmiyor üzüntü alıyor beni o gidince Allah kolaylık versin uzak olanlara
Canım bende de oluyo aynı durum ben Bebeğin büyüdüğü için olduğuna bağlıyorum ama Dr a sormadım.sen sorarsan beni de bilgilendirirsen sevinirim.Kızlar ya sabahtan beri yazmak istemedim ama size sorayım artık
Sabahtan beri bebeğin olduğu tarafta solda sancı var bel bacak kasıkta batma şeklinde ve geçmedi magnezyum falan da içtim akıntı var ama her zaman akıntım var benim krem rengi ve kokusuz bebek büyüdüğü için mi oluyor?
Yarın geçmezse doktora uğrucm canım okula giderken sorarsam yazarım sanaCanım bende de oluyo aynı durum ben Bebeğin büyüdüğü için olduğuna bağlıyorum ama Dr a sormadım.sen sorarsan beni de bilgilendirirsen sevinirim.
Aslında doğru ama benim öyle hoşuma gidiyor kimlikte Fatima tüz zehra olsa normalde fatima yada zehra denirse güzel olurmu
Hamileye antibiyotik veriyomu ya parol veriyorlar sadece diye biliyorum 1 tane attım bende inş kaldırır bebişim çay yapmış limonlu ballı onlarla idare edicem inş kalkarım
Arkadaşlar benim bir sorum olacak, doğumu konuşmak için belki erken ama doktorundan ya da hastanesinden herhangibir fiyat alan oldu mu? Ben özel muayenhanesi olan bir doktora gidiyorum, muayene ücreti 300 tl, ekstra testler buna dahil değil, yalnızca ayrıntılı ultrason için para ödemedik ekstadan... Şimdi doğum için 4 bin lira istediğini öğrendim başka hastalarından, herhangibir hastanede çalışmıyo, doğumu istediğimiz bir özel hastanede yapıcaz, hastane yatak ücretleri de 500-1000 arası değişiyormuş sanırım... Yani doğum bize yaklaşık 5 bin liraya patlayacak şu anki doktorum ile devam edersem. Ki ben çoook memnunum doktorumdan, ama özel hastanede muayene olup orada doğum yapan arkadaşlarımla görüştüğümde bütn masrafların 1000-1300 tl arası tuttuğunu söylediler. Arada resmen 4 bin lira kadar bir uçurum oluyor çok kararsız kaldım yani oturdum bunu düşünüyorum saatlerdir ne yapsam diye... Bana yardımcı olun :) fikir verin önceden doğum yapmış arkadaşlar ve fiyatı konuşmuş olanlar bu bizim doktorun fiyatı nasıl sizce ??
Tmm canımYarın geçmezse doktora uğrucm canım okula giderken sorarsam yazarım sana
Iyiyiz bizde Canımm napalım klasik pazar günlerinden biriydi:)Canım benim, sağolasın :))
Biz çocukları diş Dr. Una kontrole götürdük sonra da gezmeye devam ettik :))) o kadar gezince de akşam pert e çıktım tabii :))
Düzeldim şimdi, sen nasılsın,neler yapıyorsunuz bakalım kızınla :))
Ben özel hastanede muayene oluyorum muayene ücreti 50 tl. Ayrıntılı usg ve pahalı testleri devlette yaptırıyorum. Ufak tefek testleri falan özelde yaptırdım. Doğum için de 1300 dediler. Sadece mesai saatleri dışında olursa +500 doktor alıyo dediler. Senin doktorun ücreti bana yüksek geldi.Arkadaşlar benim bir sorum olacak, doğumu konuşmak için belki erken ama doktorundan ya da hastanesinden herhangibir fiyat alan oldu mu? Ben özel muayenhanesi olan bir doktora gidiyorum, muayene ücreti 300 tl, ekstra testler buna dahil değil, yalnızca ayrıntılı ultrason için para ödemedik ekstadan... Şimdi doğum için 4 bin lira istediğini öğrendim başka hastalarından, herhangibir hastanede çalışmıyo, doğumu istediğimiz bir özel hastanede yapıcaz, hastane yatak ücretleri de 500-1000 arası değişiyormuş sanırım... Yani doğum bize yaklaşık 5 bin liraya patlayacak şu anki doktorum ile devam edersem. Ki ben çoook memnunum doktorumdan, ama özel hastanede muayene olup orada doğum yapan arkadaşlarımla görüştüğümde bütn masrafların 1000-1300 tl arası tuttuğunu söylediler. Arada resmen 4 bin lira kadar bir uçurum oluyor çok kararsız kaldım yani oturdum bunu düşünüyorum saatlerdir ne yapsam diye... Bana yardımcı olun :) fikir verin önceden doğum yapmış arkadaşlar ve fiyatı konuşmuş olanlar bu bizim doktorun fiyatı nasıl sizce ??
Aynen öyle valla kafam acayip karıştıBen özel hastanede muayene oluyorum muayene ücreti 50 tl. Ayrıntılı usg ve pahalı testleri devlette yaptırıyorum. Ufak tefek testleri falan özelde yaptırdım. Doğum için de 1300 dediler. Sadece mesai saatleri dışında olursa +500 doktor alıyo dediler. Senin doktorun ücreti bana yüksek geldi.
Ama şimdi doktoru değiştirsen ayrı dert. Bu doktorla devam et ama doğumu başka yerde yap desem ayrı dert. Zor bi karar olacak senin için
İmkanın el veriyosa doktordan da memnunsan bu doktorla gir doğuma benceAynen öyle valla kafam acayip karıştı
Benim de kararım o yönde olacak büyük ihtimalle ...İmkanın el veriyosa doktordan da memnunsan bu doktorla gir doğuma bence
Canım aynı benim annem gibi 1 saatlik mesafede oturuyor ama babam rahatsız gelince ancak 1 gece kalabiliyor Esim annemlerin olduğu yere tayin istedi ama boş yer yok çocuk olunca onların yanında olmayı çok istiyorumYok kuzum annem ile 1 saat mesafemiz var :) farklı semtlerdeyiz sadece mecbur babam tek kalamıyor döndü demin kız ben aşkından ölsem kimse için farklı şehire gitmezdim :) annem ilk aşkımdır bnm ❤ kısa mesafede olsa 15 20 günde 1 görüşüyoruz o da yetmiyor üzüntü alıyor beni o gidince Allah kolaylık versin uzak olanlara
Benim geçen pazar kanama oldu pazartesi doktora gittim eşi aşağıda oldugu icin dedi 2-3 damlaydi sorun değil dedi bana da az da olsa yine olur haberim olsun ama strese girme dedi doğuma kadar yer degistirmezse en kötü ihtimalle sezeryan olursun dedi ben normal doğum istiyordum şimdi sadece sağlıkla kucağıma alim sağlıklı olsun yeter diyorum sağlıkla alırız İnşallahKizlar biraz ozel olacak ama yardiminiza ihtiyacim var bebegin esi asagida oldugu icin kanamasi olup esiyle beraber olmaya devam eden var mi ya doktor bana sorun olmaz dedi ama ben cok korkuyorum
yok valla bende perşembe konuştum en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?