2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
gün içinde bazen oluyodu onları takmıyordum bugün epey hissettirince tedirgin oldum ama geçici bi şey sanırım :) alışcaz artık bakalım :)

canııım geçmiş olsuuuun benim geçenlerde bi kaç gün moralim epeyce bozuktu o yüzden yazamadım sana ferhat bey bana elevit verdi vitamin olarak

canııım geçmiş olsuuuun benim geçenlerde bi kaç gün moralim epeyce bozuktu o yüzden yazamadım sana ferhat bey bana elevit verdi vitamin olarak
Teşekkür ederim canım moralin neden bozuldu iyisinizdir İnşallah elevit mi decavit mi canım demir ilacı olarak 1 haftadır ben de kullanıyorum benim doktorum izinliydi en son ferat beyle görüştüm decaviti gösterdim evet buna devam et dedi

Şancı bende de oluyordu hatta dün göbek deliğimin hemen üstüne kramp gibi girdi gaz sıkışması deniyor göbek genişliyor deniyor göğüs kafesimde kasılma oldu doktorum gaz sancısı demişti canım

Iyiyiz çok şükür şimdi canımm teşekkür ederimmm sen nasılsın kanama geçti inşallah
Evet canım Elevıtte decavit gibi vitamin
Bi de demir verdi onu içiyorum

Şimdi hafifledı gibi çok şükür galiba arada kendini hissettiriyo minik ben burdayım unutma ayağını denk al diyo :)

Iyiyiz çok şükür şimdi canımm teşekkür ederimmm sen nasılsın kanama geçti inşallah
Evet canım Elevıtte decavit gibi vitamin
Bi de demir verdi onu içiyorum
İyiyim canım çok şükür geçti teşekkür ederim dün kasılmalar im oldu sadece

Bez 88 li ve 47 tl ama markafonı de daha uygun ben taksit yapmak için ekledim listeye
Ben hiç takip edemiyorum nerde ne indirimde ne uygun burdan senin Şahsında bütün topic Arkadaşlarıma sesleneyim jindam cım:))kızlar indirim Günlerini burdan birbirimize duyuralım.alışveriş yaptığımız siteleri filanda birbirimize fikir vermiş oluruz Şahane olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…