- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.181
gün içinde bazen oluyodu onları takmıyordum bugün epey hissettirince tedirgin oldum ama geçici bi şey sanırım :) alışcaz artık bakalım :)interiorarchitect canım çok normal bu ağrılar dinlen biraz. Aşırı ağrın olursa veya kanaman olursa sıkıntı yoksa ufak tefek ağrılar oluyo. Benim hergün başka yerim ağrıyo alıştım artık korkmuyorum
canııım geçmiş olsuuuun benim geçenlerde bi kaç gün moralim epeyce bozuktu o yüzden yazamadım sana ferhat bey bana elevit verdi vitamin olarakBenim geçen pazar kanama oldu pazartesi doktora gittim eşi aşağıda oldugu icin dedi 2-3 damlaydi sorun değil dedi bana da az da olsa yine olur haberim olsun ama strese girme dedi doğuma kadar yer degistirmezse en kötü ihtimalle sezeryan olursun dedi ben normal doğum istiyordum şimdi sadece sağlıkla kucağıma alim sağlıklı olsun yeter diyorum sağlıkla alırız İnşallah
Eki Görüntüle 1779635 Eki Görüntüle 1779636 Eki Görüntüle 1779637 Eki Görüntüle 1779638
teyzeleri bunlarda dün e bebek in internet sitesinden aldıklarımız :)
çok teşekkürler canım benimm :) inşallah rabbim hepimze o günleri göstersin..Güle güle kullanın inş yavrunla
Nerde ki ya @aylinnalpryok valla bende perşembe konuştum en son
Çok güzeller Gül'e Gül'e kullansın minnakın.bende bez alıcaktım yoktu mağazasındaEki Görüntüle 1779635 Eki Görüntüle 1779636 Eki Görüntüle 1779637 Eki Görüntüle 1779638
teyzeleri bunlarda dün e bebek in internet sitesinden aldıklarımız :)
bencedeee ses ver @aylinnalprNerde ki ya @aylinnalpr
teşekkür ederiz teyzesii :) bizde çantayı bulamadık mağazada o yüzden netten hepsini bir alalım dedikÇok güzeller Gül'e Gül'e kullansın minnakın.bende bez alıcaktım yoktu mağazasında
Bez kaçlı bi de ne Kadara aldın?teşekkür ederiz teyzesii :) bizde çantayı bulamadık mağazada o yüzden netten hepsini bir alalım dedik
Teşekkür ederim canım moralin neden bozuldu iyisinizdir İnşallah elevit mi decavit mi canım demir ilacı olarak 1 haftadır ben de kullanıyorum benim doktorum izinliydi en son ferat beyle görüştüm decaviti gösterdim evet buna devam et dedicanııım geçmiş olsuuuun benim geçenlerde bi kaç gün moralim epeyce bozuktu o yüzden yazamadım sana ferhat bey bana elevit verdi vitamin olarak
Bez 88 li ve 47 tl ama markafonı de daha uygun ben taksit yapmak için ekledim listeyeBez kaçlı bi de ne Kadara aldın?
Şancı bende de oluyordu hatta dün göbek deliğimin hemen üstüne kramp gibi girdi gaz sıkışması deniyor göbek genişliyor deniyor göğüs kafesimde kasılma oldu doktorum gaz sancısı demişti canımKızlar ya sabahtan beri yazmak istemedim ama size sorayım artık
Sabahtan beri bebeğin olduğu tarafta solda sancı var bel bacak kasıkta batma şeklinde ve geçmedi magnezyum falan da içtim akıntı var ama her zaman akıntım var benim krem rengi ve kokusuz bebek büyüdüğü için mi oluyor?
Iyiyiz çok şükür şimdi canımm teşekkür ederimmm sen nasılsın kanama geçti inşallahTeşekkür ederim canım moralin neden bozuldu iyisinizdir İnşallah elevit mi decavit mi canım demir ilacı olarak 1 haftadır ben de kullanıyorum benim doktorum izinliydi en son ferat beyle görüştüm decaviti gösterdim evet buna devam et dedi
Ayyy dimi yaaaa :) yapsın yapsın babasının parasına :) ben temizlerim sorun yok :)interiorarchitect bezini sevim onun kakalar yapacak çişler edecek jindam temizle dur hayırlı olsun kuzum rabbim kullanacağınız günleri nasip etsin inşallah ❤
Şimdi hafifledı gibi çok şükür galiba arada kendini hissettiriyo minik ben burdayım unutma ayağını denk al diyo :)Şancı bende de oluyordu hatta dün göbek deliğimin hemen üstüne kramp gibi girdi gaz sıkışması deniyor göbek genişliyor deniyor göğüs kafesimde kasılma oldu doktorum gaz sancısı demişti canım
İyiyim canım çok şükür geçti teşekkür ederim dün kasılmalar im oldu sadeceIyiyiz çok şükür şimdi canımm teşekkür ederimmm sen nasılsın kanama geçti inşallah
Evet canım Elevıtte decavit gibi vitamin
Bi de demir verdi onu içiyorum
Ben hiç takip edemiyorum nerde ne indirimde ne uygunBez 88 li ve 47 tl ama markafonı de daha uygun ben taksit yapmak için ekledim listeye
Aynen öyle diyor yedigine ictigine dikkat et diyor benceŞimdi hafifledı gibi çok şükür galiba arada kendini hissettiriyo minik ben burdayım unutma ayağını denk al diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?