- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.201
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineİyiyim canım çok şükür geçti teşekkür ederim dün kasılmalar im oldu sadece
Galiba canımm artık herseyi ona göre ayarlamam gerektiğini dünden beri bana hatırlatıyo Yumurcak :)A
Aynen öyle diyor yedigine ictigine dikkat et diyor bence
Teşekkür ederim canım sende dikkat et kendineÇok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
Evet bende öyle valla bundan öncekiler hep kaçtı gitti gerçi hoş kocam da su an alma işine pek yanaşmıyor ama olsun haberim olsa ikna ederdim belki:) bugun ateşölçerler indirim deydi ben bekleyeyim dedim şimdilikBen hiç takip edemiyorum nerde ne indirimde ne uygunburdan senin Şahsında bütün topic Arkadaşlarıma sesleneyim jindam cım:))kızlar indirim Günlerini burdan birbirimize duyuralım.alışveriş yaptığımız siteleri filanda birbirimize fikir vermiş oluruz Şahane olur:)
Her şey bir yana en yararlı şey bol bol su içmek benceGaliba canımm artık herseyi ona göre ayarlamam gerektiğini dünden beri bana hatırlatıyo Yumurcak :)
Havalar ısındı bu bi kaç gün güzel içiyordum da hava serin olunca insanın canı çekmiyoHer şey bir yana en yararlı şey bol bol su içmek bence
Valla kocalara kalsa son zamana kadar yanaşmayacaklar:))ama hepsi birden alınmaz hem indirimleri takip etmek Lazım hem de yavaş yavaş ancak alınır ben öyle düşünüyorum.son iki ayda da iyce ağırlaşacağımız için hiç mağaza gezilmez en iyisi yavaştan yavaştan almak.hem gebelikte bebek için bişeyler almak duadan geçer diye duymuştum bi yerde.yani sebep çooook alışveriş için:)mutlu oluyoruz ayol en başta:)dün aldıklarımı bi güzel katlayıp koydum sonra bi daha çıkardım baktım bi daha bi daha:)))Allah giyindirmeyi de nasip etsin hepimize inşallahEvet bende öyle valla bundan öncekiler hep kaçtı gitti gerçi hoş kocam da su an alma işine pek yanaşmıyor ama olsun haberim olsa ikna ederdim belki:) bugun ateşölçerler indirim deydi ben bekleyeyim dedim şimdilik
En az 2 litre icmeliyiz bence ben dün disardaydim çok içmedim ve ilk defa uzun süreli kasılma yaşadım ona bağlıyorum biraz da açıkçasıHavalar ısındı bu bi kaç gün güzel içiyordum da hava serin olunca insanın canı çekmiyoama zorluyorm üzülüyorum içmeyince
Sana kesinlikle katılıyorum :) aynen bende tulumu kaç defa öptüm:) oyy dedim ben sana bunları mi Giydircem sonra böyle kucağıma mi alcam vs vs kendi kendime sevindim çıldırdım deli gibi :)rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin güzel günler göstersinValla kocalara kalsa son zamana kadar yanaşmayacaklar:))ama hepsi birden alınmaz hem indirimleri takip etmek Lazım hem de yavaş yavaş ancak alınır ben öyle düşünüyorum.son iki ayda da iyce ağırlaşacağımız için hiç mağaza gezilmez en iyisi yavaştan yavaştan almak.hem gebelikte bebek için bişeyler almak duadan geçer diye duymuştum bi yerde.yani sebep çooook alışveriş için:)mutlu oluyoruz ayol en başta:)dün aldıklarımı bi güzel katlayıp koydum sonra bi daha çıkardım baktım bi daha bi daha:)))Allah giyindirmeyi de nasip etsin hepimize inşallah
Doğru canım ondan kaynaklanmış olabilir ihmal etme şişen hep yanında olsun ben öyle yapıyorum ara ara yudumluyorumEn az 2 litre icmeliyiz bence ben dün disardaydim çok içmedim ve ilk defa uzun süreli kasılma yaşadım ona bağlıyorum biraz da açıkçası
Aynen bebisler ben burdayım der bize tabi suyu bile onlar için iciyoruz Allah'ım sağlıkla huzurla kavuştursun bebeklerimize İnşallahDoğru canım ondan kaynaklanmış olabilir ihmal etme şişen hep yanında olsun ben öyle yapıyorum ara ara yudumluyorum
:))) minnakların eşyaları bile çok sevimli :)) amiiin inşallah Canımm herkeseSana kesinlikle katılıyorum :) aynen bende tulumu kaç defa öptüm:) oyy dedim ben sana bunları mi Giydircem sonra böyle kucağıma mi alcam vs vs kendi kendime sevindim çıldırdım deli gibi :)rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin güzel günler göstersin
Canim ben kayseri gross ta uygun ordanda bak fiyat benceBez kaçlı bi de ne Kadara aldın?
Ben özdilekten uyku seti aldım ama normal Beşik için aldım.özdileğe bakabilirsinizSelam kizlarr nasilsiniz insallah gorusmeyeli :) bir sorum olucak size annecikler bambu besiklere giydirme kiliflar nereden bulurum acaba
Nerdeydi gross canım pek bi yerde bildiğim yok.mutlaka bakayım bezi Alıp depolamayı düşünmüyorum ama iki paket alsam iyi olur sanırım yenidoğanCanim ben kayseri gross ta uygun ordanda bak fiyat bence
Kocaman kocaman aminHayırla sağlıkla göreceğiz cnm ben ek gıda listeleri bile yapcam size :)
Dualarım seninle ve minnakınla inşallah hayırlı güzel haberlerle gelinIyi geceler kizlar.yarin sabah 10 da ayrintili ultrasonumuz var cok heycanliyim.insallah her sey yolunda gider.dualarinizj eksik etmeyin
aynenn öle aslında teorik olarak ama allah bliyor işte :)primavera77 o zaman teori çürüdü mü? Yumurtlama günüyse hızlı olan y lerin erkenden yumurtayı döllemesi ve erkek olması gerekmiyor muydu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?