2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selam kizlarr nasilsiniz insallah gorusmeyeli :) bir sorum olucak size annecikler bambu besiklere giydirme kiliflar nereden bulurum acaba

Evet bende öyle valla bundan öncekiler hep kaçtı gitti gerçi hoş kocam da su an alma işine pek yanaşmıyor ama olsun haberim olsa ikna ederdim belki:) bugun ateşölçerler indirim deydi ben bekleyeyim dedim şimdilik

Valla kocalara kalsa son zamana kadar yanaşmayacaklar:))ama hepsi birden alınmaz hem indirimleri takip etmek Lazım hem de yavaş yavaş ancak alınır ben öyle düşünüyorum.son iki ayda da iyce ağırlaşacağımız için hiç mağaza gezilmez en iyisi yavaştan yavaştan almak.hem gebelikte bebek için bişeyler almak duadan geçer diye duymuştum bi yerde.yani sebep çooook alışveriş için:)mutlu oluyoruz ayol en başta:)dün aldıklarımı bi güzel katlayıp koydum sonra bi daha çıkardım baktım bi daha bi daha:)))Allah giyindirmeyi de nasip etsin hepimize inşallah

Havalar ısındı bu bi kaç gün güzel içiyordum da hava serin olunca insanın canı çekmiyo ama zorluyorm üzülüyorum içmeyince
En az 2 litre icmeliyiz bence ben dün disardaydim çok içmedim ve ilk defa uzun süreli kasılma yaşadım ona bağlıyorum biraz da açıkçası

Sana kesinlikle katılıyorum :) aynen bende tulumu kaç defa öptüm:) oyy dedim ben sana bunları mi Giydircem sonra böyle kucağıma mi alcam vs vs kendi kendime sevindim çıldırdım deli gibi :)rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin güzel günler göstersin

:))) minnakların eşyaları bile çok sevimli :)) amiiin inşallah Canımm herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…