- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.221
Telden yukleyemedim biseyler oldu.
Merhaba herkese bu arada. Yarin 14.30 da detaylim var benim de cok stresliyimmm...
Inşallah güzel haberlerle sevinçle donersin doktordan canım iyi gecelerKızlar ya 9:30 da da benim ayrıntılı randevum var bana da dua edin çok gerginim
Fatma tül zehra değil mi ki cnm hatta aradaki tül betülün kısaltması die duymuştm ben çok severim o ismiKizimizaFatima tüz zehra ismini düşündük nasıl sizce fikirlerinizi bekliyorum
Kız 3. De olmuş daha ne tabi hayırlısı herşeye rağmen çok şanslısın bizimki de hayal belki 3. Yü bile yapamycz maşallah sanaYok canşanslıAma bende plesenta yetmezliği var, her gebelikte aspirin kullanıyorum ve biraz dikkatli takip gerektiriyor.
Dr lar tüplerin bağlqnmasının en sağlıklısı olduğunda hem fikir. Hayırlısı olsun be :)))
Benimde 14. Hafta da göremedi 16. Haftada kız çıktı hadi hayırlısıvalla şaka gibi ama ben tahmin edemiyorum :) terzi kendi söküğünü dikemezmiş tahmin yapamıyorum :) ama kese konumuna göre kız demiştim bakalım hayırlsı :)
hayırlı haberler olacak inşallah cnmm..:)Kızlar ya 9:30 da da benim ayrıntılı randevum var bana da dua edin çok gerginim
Bende özel hastaneye gidiyorum muyane ücreti 40 tl doğumda 600 tlymis hastanemdende doktorumdanda çok memnunum ben asla o parayı vermezdim onunla bebegime başka bişey yapardım dünyada o kadar ac insan varken 5000 niyle 5 ayı gecindiren aileler var bana ısraf gibi geliyor tabi insan güzel bir yerde bebeğini dünyaya getirmek istiyor ama pahalı olunca güzel olcak anlamına gelmiyor lütfen kusuruma bakmayın eleştirmek amacıyla söylemiyorum düşüncemi tutamıyorumAynen öyle valla kafam acayip karıştı
Amin canımm kocaman aminAynen bebisler ben burdayım der bize tabi suyu bile onlar için iciyoruz Allah'ım sağlıkla huzurla kavuştursun bebeklerimize İnşallah
Hayirlis. Olsun inşallah akıllı mutlu sağlıklı bebekler olsunlarda gerisi önemli değil :)Benimde 14. Hafta da göremedi 16. Haftada kız çıktı hadi hayırlısı
Yok canım Fatima tüz zehra dir benimde çok hoşuma gidiyorFatma tül zehra değil mi ki cnm hatta aradaki tül betülün kısaltması die duymuştm ben çok severim o ismi
Sana da günaydın canımHerkese kocaman bi Günaydınnnnn:)
Mutlu huzurlu güzel bi hafta olsun inşallah:)
Bu hafta kontrolü olanlar güzel haberlerle dönsünler :)
Hasta olanlar da bi an once iyileşsinler inşallah :)
Hayırlı olsun güle güle Giydir canımmm :)Eki Görüntüle 1779753 Eki Görüntüle 1779754
Canim kusura bakma gormemisim yazdigini. Hepsi paketli duruyor o yuzden netten bulabildiklerimi ekliyorum.
Canım senin bebeğinin cinsiyeti belli olmadimi yanlış hatırlamıyorsam kıza benzetiyirdunHayırlı olsun güle güle Giydir canımmm :)
Canım kese konumuna göre kız dedim ama doktor daha iyi bilir tabi yaniliyorda olabilirim sonuç olarak terzi kendi sokugunu dikemezmis :) o yüzden beklemedeyim diğer kontrole kadar :)Canım senin bebeğinin cinsiyeti belli olmadimi yanlış hatırlamıyorsam kıza benzetiyirdun
Yok kusura bakcak bişey yok ki benim de kafam karışık iki türlü de mantıklı geliyo şu an, vazgeçemek istemeyişimin tek nedeni başından beri aynı doktora devam etmek..Bende özel hastaneye gidiyorum muyane ücreti 40 tl doğumda 600 tlymis hastanemdende doktorumdanda çok memnunum ben asla o parayı vermezdim onunla bebegime başka bişey yapardım dünyada o kadar ac insan varken 5000 niyle 5 ayı gecindiren aileler var bana ısraf gibi geliyor tabi insan güzel bir yerde bebeğini dünyaya getirmek istiyor ama pahalı olunca güzel olcak anlamına gelmiyor lütfen kusuruma bakmayın eleştirmek amacıyla söylemiyorum düşüncemi tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?