2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bende aldım bişeyler:))ama daha çok eksik var sen neler aldın fotolarını atar mısın

Canim kusura bakma gormemisim yazdigini. Hepsi paketli duruyor o yuzden netten bulabildiklerimi ekliyorum.

Eklentiler

• image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Telden yukleyemedim biseyler oldu.

Merhaba herkese bu arada. Yarin 14.30 da detaylim var benim de cok stresliyimmm...

Kız 3. De olmuş daha ne tabi hayırlısı herşeye rağmen çok şanslısın bizimki de hayal belki 3. Yü bile yapamycz maşallah sana

Ben bugün çok stresliyim kızlar eltimin 3 yaşında kızı var senin karnındaki bebek kaçta dedi durduk yere nerden aklına geldi bilmyrm ben de bebeğe bişey mi oldu die stres yaptım sanırım bebeğin hareket etmesini bekledim ama bi kaç tekme hissettim gibi emin olamıyorum çok mutsuzum belki de benim stresimden etkilndi bi gün önce karnımda dönüp duman bebek nasıl hiç hareket etmez anlamyrm ki kaynanam biz de doktora da gidemyrm çok üzgnm

Aynen öyle valla kafam acayip karıştı
Bende özel hastaneye gidiyorum muyane ücreti 40 tl doğumda 600 tlymis hastanemdende doktorumdanda çok memnunum ben asla o parayı vermezdim onunla bebegime başka bişey yapardım dünyada o kadar ac insan varken 5000 niyle 5 ayı gecindiren aileler var bana ısraf gibi geliyor tabi insan güzel bir yerde bebeğini dünyaya getirmek istiyor ama pahalı olunca güzel olcak anlamına gelmiyor lütfen kusuruma bakmayın eleştirmek amacıyla söylemiyorum düşüncemi tutamıyorum

Yok kusura bakcak bişey yok ki benim de kafam karışık iki türlü de mantıklı geliyo şu an, vazgeçemek istemeyişimin tek nedeni başından beri aynı doktora devam etmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…