- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.241
Canım daha 20 haftandasin bence degistirmende bişey olmaz daha yeni yarilamissin bence zaman geçmeden değiştirYok kusura bakcak bişey yok ki benim de kafam karışık iki türlü de mantıklı geliyo şu an, vazgeçemek istemeyişimin tek nedeni başından beri aynı doktora devam etmek..
Bir doktor daha var aklımda özel bir hastanede bide ona görüncem memnun kalırsam değiştirebilirim bakalım, diğer doktoruma nasıl söylicem bilmiyorum ..Canım daha 20 haftandasin bence degistirmende bişey olmaz daha yeni yarilamissin bence zaman geçmeden değiştir
Günaydın balım merakta bıraktın biziGünaydıınn..kontrolü olanlar cok guzel haberlerle gelirsiniz insallah.
@Aryadeniz38insanbuL interiorarchitect @batideniz keyifsizim biraz ama iyiyim tesekkur ederim kızlar
Eki Görüntüle 1779635 Eki Görüntüle 1779636 Eki Görüntüle 1779637 Eki Görüntüle 1779638
teyzeleri bunlarda dün e bebek in internet sitesinden aldıklarımız :)
Bende özel hastaneye gidiyorum muyane ücreti 40 tl doğumda 600 tlymis hastanemdende doktorumdanda çok memnunum ben asla o parayı vermezdim onunla bebegime başka bişey yapardım dünyada o kadar ac insan varken 5000 niyle 5 ayı gecindiren aileler var bana ısraf gibi geliyor tabi insan güzel bir yerde bebeğini dünyaya getirmek istiyor ama pahalı olunca güzel olcak anlamına gelmiyor lütfen kusuruma bakmayın eleştirmek amacıyla söylemiyorum düşüncemi tutamıyorum
herhalde sadece ilk günler uzun kollu giydiririz o da belki. canım sıcak olacağı için ben çok uzun kollu almayı düşünmüyorum mesela. bebek dış dünyaya uyum sağladıktan sonra uzun kollu giyemez gibi geliyor. ilk günler uyum sağlamaya çalışırlarmış. doğduktan sonra ilk hafta fark ederiz herhalde havaya alışıp alışmadığını :)gunaydin kızlar
bir sorum var.. temmuzda bebeklere uzun kol mu kısa kol mu giydirecegiz yaa..
yavaş yavaş kiyafet almaya baslayacagim kimisi diyor kisa kol zibin altina da pijama kimiside uzun kol giyer usur diyor.
Hayırlı olsun güle güle Giydir canımmm :)
Bir doktor daha var aklımda özel bir hastanede bide ona görüncem memnun kalırsam değiştirebilirim bakalım, diğer doktoruma nasıl söylicem bilmiyorum ..
Teşekkür ederim fikir verdiğin için :)Canim benim de muayene ucreti 90tl ama dogum 4000tl. Ama degistirmeyi dusunmuyorum cunku buradan da okuyoruz gercekten guvenebilecegin rahat hissettiren doktor bulmak zor. Memnunsan degistirme bence.
Kesinlikle doğru söylüyorsun canım. Kimin nelerden fedakarlık ettiğini ya da neler yaşadığını bilemeyiz. Benim de risk durumumdan dolayı tercih ettiğim doktorum çok iyi ama hastanenin doğum ücreti çok fazla, belki bebeğime istediğim gibi hazırlık yapamayacağım eksikleri olacak doğum ücretinden dolayı ama şu durumda onu sağlıkla kucağıma almaktan başka düşündüğüm hiçbir şey yok. Gerisi nasıl olsa hallolur...Zaten hassas dönemde olan insanların içine dert olabilecek bu tür karılaştırmalı düşüncelerinizi tutabilirsiniz bence içinizde. Burada kimsenin maddi durumu söz konusu olmuyor. Dünyada o kadar aç insan var, o parayla 5 ay geçiniliyor gibi karşılaştırmalara gerek olmadığını düşünüyorum. Burada yer alan aklı başında insanlar bunları zaten bilen gören insanlardır. Doğumuna 5bin verecek olan birinin başkalarına yardım edip etmediğini bilemezsiniz. Ya da doktor değiştirmek istemeyebilir birileri sırf bu yüzden o parayı bir şekilde bulmak için nelerden fedakarlık yaptığını da bilemeyebilirsiniz. Dediğim gibi herkesin hassas olduğu bu tür platformlarda söylediklerimizi biraz özenli seçmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Günaydın hanımlar, inşallah güzel haberler alacağımız, bebiş tekmelerinden mutluluktan uçacağımız bir hafta olsun.matsiyahoje canım dualarım seninle, iyi haberlerle geleceksin inşallah.
Canim benim de muayene ucreti 90tl ama dogum 4000tl. Ama degistirmeyi dusunmuyorum cunku buradan da okuyoruz gercekten guvenebilecegin rahat hissettiren doktor bulmak zor. Memnunsan degistirme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?