2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yok kusura bakcak bişey yok ki benim de kafam karışık iki türlü de mantıklı geliyo şu an, vazgeçemek istemeyişimin tek nedeni başından beri aynı doktora devam etmek..
Canım daha 20 haftandasin bence degistirmende bişey olmaz daha yeni yarilamissin bence zaman geçmeden değiştir

Canım daha 20 haftandasin bence degistirmende bişey olmaz daha yeni yarilamissin bence zaman geçmeden değiştir
Bir doktor daha var aklımda özel bir hastanede bide ona görüncem memnun kalırsam değiştirebilirim bakalım, diğer doktoruma nasıl söylicem bilmiyorum ..

Zaten hassas dönemde olan insanların içine dert olabilecek bu tür karılaştırmalı düşüncelerinizi tutabilirsiniz bence içinizde. Burada kimsenin maddi durumu söz konusu olmuyor. Dünyada o kadar aç insan var, o parayla 5 ay geçiniliyor gibi karşılaştırmalara gerek olmadığını düşünüyorum. Burada yer alan aklı başında insanlar bunları zaten bilen gören insanlardır. Doğumuna 5bin verecek olan birinin başkalarına yardım edip etmediğini bilemezsiniz. Ya da doktor değiştirmek istemeyebilir birileri sırf bu yüzden o parayı bir şekilde bulmak için nelerden fedakarlık yaptığını da bilemeyebilirsiniz. Dediğim gibi herkesin hassas olduğu bu tür platformlarda söylediklerimizi biraz özenli seçmemiz gerektiğini düşünüyorum.

gunaydin kızlar
bir sorum var.. temmuzda bebeklere uzun kol mu kısa kol mu giydirecegiz yaa..

yavaş yavaş kiyafet almaya baslayacagim kimisi diyor kisa kol zibin altina da pijama kimiside uzun kol giyer usur diyor.

gunaydin kızlar
bir sorum var.. temmuzda bebeklere uzun kol mu kısa kol mu giydirecegiz yaa..

yavaş yavaş kiyafet almaya baslayacagim kimisi diyor kisa kol zibin altina da pijama kimiside uzun kol giyer usur diyor.
herhalde sadece ilk günler uzun kollu giydiririz o da belki. canım sıcak olacağı için ben çok uzun kollu almayı düşünmüyorum mesela. bebek dış dünyaya uyum sağladıktan sonra uzun kollu giyemez gibi geliyor. ilk günler uyum sağlamaya çalışırlarmış. doğduktan sonra ilk hafta fark ederiz herhalde havaya alışıp alışmadığını :)
kuzenimin bebeği nisanda doğmuştu, sıcaktı bu yüzden zıbınla geçirdi ilk ayları ki bizimkiler temmuzda doğacak inşaallah. Tabi benim bahsettiğim hava, Hatay'ın bahar ve yaz sıcaklığı. bazı şehirler daha serin.

Hayırlı olsun güle güle Giydir canımmm :)

Tesekkurler canimm. Insallah aldiklarimizi giydirdigimiz fotolari da gondeririz:) Jindam eger senin bebis erkek olursa gercekten kendime sasiracam tek erkek diyen bendim sanirim sana:)

Bu arada tac internet sitesinde outlet kisminda cok guzel bebek nevresimleri var magazalarinda da vardir belki. Kayinvaldem bana mahazasindan almis cok guzel kumasi da alacaklara tavsiye ederim.

Bir doktor daha var aklımda özel bir hastanede bide ona görüncem memnun kalırsam değiştirebilirim bakalım, diğer doktoruma nasıl söylicem bilmiyorum ..

Canim benim de muayene ucreti 90tl ama dogum 4000tl. Ama degistirmeyi dusunmuyorum cunku buradan da okuyoruz gercekten guvenebilecegin rahat hissettiren doktor bulmak zor. Memnunsan degistirme bence.

Kesinlikle doğru söylüyorsun canım. Kimin nelerden fedakarlık ettiğini ya da neler yaşadığını bilemeyiz. Benim de risk durumumdan dolayı tercih ettiğim doktorum çok iyi ama hastanenin doğum ücreti çok fazla, belki bebeğime istediğim gibi hazırlık yapamayacağım eksikleri olacak doğum ücretinden dolayı ama şu durumda onu sağlıkla kucağıma almaktan başka düşündüğüm hiçbir şey yok. Gerisi nasıl olsa hallolur...

günaydın kızlar. yartın tatanoz aşısı var bie kan alçaklarmış sağlık ocağından cagırdılar çok tırsıyoreee

Canim benim de muayene ucreti 90tl ama dogum 4000tl. Ama degistirmeyi dusunmuyorum cunku buradan da okuyoruz gercekten guvenebilecegin rahat hissettiren doktor bulmak zor. Memnunsan degistirme bence.

ya benımde eşim ve ailem sağolsun Zeynep kamilde doğur. en ufak aksi bişeyde zaten oraya gönderiyor her özel hastane diye tutturdular ya bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…