- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.261
gunaydin kızlar
bir sorum var.. temmuzda bebeklere uzun kol mu kısa kol mu giydirecegiz yaa..
yavaş yavaş kiyafet almaya baslayacagim kimisi diyor kisa kol zibin altina da pijama kimiside uzun kol giyer usur diyor.
Ayyyy ne güzelgünaydın canım ben ilk temesini hissettim sanırım
Eki Görüntüle 1779900 Eki Görüntüle 1779901
kızlar dün birer örnek çıkardım herkes elbiseyi beğendi. elbisenin etek altına beyaz tül yada dantel dikim diorum beline beyaz kurdele arkasına lavanta tülüde beyaz olursa bence çok iyi olur gibi geldi verilirmi sizce bebek şekeri olarak hediye.
amiiin aminn inşallah :) canım 3 kişi daha erkek dedi :) aileden de sadece ablam kız diyor gerisi erkek diyor :) bakalım hayırlısı olsun inşallah :)Tesekkurler canimm. Insallah aldiklarimizi giydirdigimiz fotolari da gondeririz:) Jindam eger senin bebis erkek olursa gercekten kendime sasiracam tek erkek diyen bendim sanirim sana:)
Bu arada tac internet sitesinde outlet kisminda cok guzel bebek nevresimleri var magazalarinda da vardir belki. Kayinvaldem bana mahazasindan almis cok guzel kumasi da alacaklara tavsiye ederim.
canım zamanın da varsa kendi el emeğinin sindiği bir şey olması daha güzel tabi ki, sevimli olmuş. danteli tam gözümde canlandıramadım da tül olur gibi, olmadı model üzerinde iki ihtimale de bir bakarsın,sonuçta model üzerinde görürsen daha net olur.Eki Görüntüle 1779900 Eki Görüntüle 1779901
kızlar dün birer örnek çıkardım herkes elbiseyi beğendi. elbisenin etek altına beyaz tül yada dantel dikim diorum beline beyaz kurdele arkasına lavanta tülüde beyaz olursa bence çok iyi olur gibi geldi verilirmi sizce bebek şekeri olarak hediye.
.ok teşekkür ederizz :)güle güle kullanın cnm. bide çantayı yakındanda gördünmü içi nasıl ebatları falan
canım zamanın da varsa kendi el emeğinin sindiği bir şey olması daha güzel tabi ki, sevimli olmuş. danteli tam gözümde canlandıramadım da tül olur gibi, olmadı model üzerinde iki ihtimale de bir bakarsın,sonuçta model üzerinde görürsen daha net olur.
Günaydın
Eki Görüntüle 1779900 Eki Görüntüle 1779901
Kızlar benim gibi olan varmi deli olacam 4 5 gundur sag kalcam yuruyunce oturunca ne yaparsam yani hareket ettikçe batıyor canımı cok açıtiyor evde hicbirsey yapamaz oldum. Dr sordum olur ağrılar diyor. Bebek büyüdükxe kemikler geriye itiliyormus. Iyide bukadarmi acı verir ben anlamıyorum tuvalete gidemiyorum
Canım ben yenidoğanı fazla almamak lazim diye duymuştum hemen büyüdükleri için bi tecrübeli annelere soralım istersen ne kadar alınmalı diye belkide kilolu bebekler için geçerlidirNerdeydi gross canım pek bi yerde bildiğim yok.mutlaka bakayım bezi Alıp depolamayı düşünmüyorum ama iki paket alsam iyi olur sanırım yenidoğan
Evet elbise çok tatlı olmuş. Tüllü halini de atarsın bakarız
Merhaba arkadaşlar ben hala bebeğin hareketlerini hissetmedim.. normal midir??
cinsiyeti kız ise normaldir. kızlar geç hareketleniyor . ben ilk hamileliğimde 6.aydan sonra hissetmeye başlamıştım.Merhaba arkadaşlar ben hala bebeğin hareketlerini hissetmedim.. normal midir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?