2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
gunaydin kızlar
bir sorum var.. temmuzda bebeklere uzun kol mu kısa kol mu giydirecegiz yaa..

yavaş yavaş kiyafet almaya baslayacagim kimisi diyor kisa kol zibin altina da pijama kimiside uzun kol giyer usur diyor.

valla herkes bir şey söylüyor ama onlar minnacıkl üşürler ya ben uzun kollu alayım diorum amabir bilene daha sor sen :)

Merhaba kızlar bende bu hafta kontrole gittim detaylı için ayın 5-25 i arası gelebilirsin dediler 17 Mart ta gideceğim inşallah, perinatolog bir tek perşembe günleri varmış o yüzden daha erken randevu bulamadım. Bebeğin uyanık ve hareketli olması gerekiyormuş o yüzden tok karnına gel gelmeden tatlı şeyler ye dediler Bende hay hay dedim
Kızım gayet iyiymiş maşallah Ordan çıkıp kendimizi e bebek e attık pembiş tulumlar zıbınlar aldık An itibariyle bebeğime zıbın pijama tulum gibi şeyler alımını bitirdim. Yoksa bebeğim hep pijama ve tulum giyicek Farklı kıyafet etek pantolon alanınız varmı

Buarada ben idrar yolları enfeksiyonu olmuşum bitkisel bi ilaca başlattı dr inş işe yarar

Son düzenleme:
amiiin aminn inşallah :) canım 3 kişi daha erkek dedi :) aileden de sadece ablam kız diyor gerisi erkek diyor :) bakalım hayırlısı olsun inşallah :)

canım zamanın da varsa kendi el emeğinin sindiği bir şey olması daha güzel tabi ki, sevimli olmuş. danteli tam gözümde canlandıramadım da tül olur gibi, olmadı model üzerinde iki ihtimale de bir bakarsın,sonuçta model üzerinde görürsen daha net olur.

Selam kızlar nasılsınız ya sizn dogm fıyatları nekadar ucukmus banada 2200tutar en fazla dedi dr. Ama zam gelrse hadi olsun 2500 oda dr dısardn ozel oldugu ıcın 6sene önce 1400vetmstm dr parası 1000tl di yine özeldi neyse hayrlısı bakalım benm oglanda kıpır kıpır geceleri balık gıbı kayıyr valla uyuyamyrm bazn

evet bende kendim uğraşmak istiyorum bide öyle örnekleyip atarım size :)

acil kalsiyum başlamalısın canım.

Nerdeydi gross canım pek bi yerde bildiğim yok.mutlaka bakayım bezi Alıp depolamayı düşünmüyorum ama iki paket alsam iyi olur sanırım yenidoğan
Canım ben yenidoğanı fazla almamak lazim diye duymuştum hemen büyüdükleri için bi tecrübeli annelere soralım istersen ne kadar alınmalı diye belkide kilolu bebekler için geçerlidir

günaydın kızlar..
hafta sonu doktor randevum vardı. resmen bir şok yaşadım. bebeğimin cinsiyetini doktorum 16.haftada erkek demişti. hafta sonu kız olarak değiştirdi cinsiyeti. çok canım sıkıldı. bebeğin cinsiyetine değil bu sıkıntım kız olmuş erkek olmuş fark etmez.benim sıkıntım doktorumun böyle bir dikkatsizlik yapmış olması. birde profesör yani kendisi. aklıma bir sürü şey geliyor acaba başka bir doktora gitsem de detaylı bir ultrasona mı girsem. güvenim zedelendi resmen. kaç kişiden duydum doktorların daha 8-10 haftalıkken cinsiyeti bildiklerini falan benimki 16.haftada yanıldı. doktorum kendide çok bozuldu ama. ilk defa yanıldım dedi. ne yapsam kızlar bir fikir verin bana. sizce ben mi büyütüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…