- 29 Mart 2013
- 22
- 6
- 16
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.281
Siz benden 1 hafta önde gidiyorsun mesela siz kıpırtılar hissediyor musunuz?Normal :)
Cinsiyeti evet kız. geçen haftalarda arada bir şeyler hissediyor gibiydim(tabi gaz hareketleriyle karıştırmadıysam :) ) ama iki gündür hiç bir şey yok...cinsiyeti kız ise normaldir. kızlar geç hareketleniyor . ben ilk hamileliğimde 6.aydan sonra hissetmeye başlamıştım.
Normal ben ce cnm daha haftan erken yani 20 de bile hissetmemak normal yazıyo hre yerdeMerhaba arkadaşlar ben hala bebeğin hareketlerini hissetmedim.. normal midir??
Siz benden 1 hafta önde gidiyorsun mesela siz kıpırtılar hissediyor musunuz?
günaydın kızlar..
hafta sonu doktor randevum vardı. resmen bir şok yaşadım. bebeğimin cinsiyetini doktorum 16.haftada erkek demişti. hafta sonu kız olarak değiştirdi cinsiyeti. çok canım sıkıldı. bebeğin cinsiyetine değil bu sıkıntım kız olmuş erkek olmuş fark etmez.benim sıkıntım doktorumun böyle bir dikkatsizlik yapmış olması. birde profesör yani kendisi. aklıma bir sürü şey geliyor acaba başka bir doktora gitsem de detaylı bir ultrasona mı girsem. güvenim zedelendi resmen. kaç kişiden duydum doktorların daha 8-10 haftalıkken cinsiyeti bildiklerini falan benimki 16.haftada yanıldı. doktorum kendide çok bozuldu ama. ilk defa yanıldım dedi. ne yapsam kızlar bir fikir verin bana. sizce ben mi büyütüyorum.
Canım biraz şehrine görede değiştiğini düşünüyorum mesela ege ,akdeniz çok sıcak oluyo hele antalya nefes alamıyorsun ama bi ankara ,kütahya serin olur meselagunaydin kızlar
bir sorum var.. temmuzda bebeklere uzun kol mu kısa kol mu giydirecegiz yaa..
yavaş yavaş kiyafet almaya baslayacagim kimisi diyor kisa kol zibin altina da pijama kimiside uzun kol giyer usur diyor.
Ayy sen çok beceriklisin maşallah yaaEki Görüntüle 1779908 buda kızıma youtubeden bakıp ördüğüm yelek
Teyzeleri biz bugün doktora gittik dün ki ağrıdan dolayı doktor cinsiyet tahmini yaptı :) ben Size demedim mi terzi kendi sokugunu dikemezmis :)
oğluş geliyormuş @aylinnalpr 1cicek3bocek @batideniz matsiyahoje @Aryadeniz38. insanbuL @ idilduam ve su an nicki aklıma gelmeyen herkes duyduk duymadık deneyin :)
Anaaaam kız hayırlı olsun valla sağlıklı olsun da maşallah sizeTeyzeleri biz bugün doktora gittik dün ki ağrıdan dolayı doktor cinsiyet tahmini yaptı :) ben Size demedim mi terzi kendi sokugunu dikemezmis :)
oğluş geliyormuş @aylinnalpr 1cicek3bocek @batideniz matsiyahoje @Aryadeniz38. insanbuL @ idilduam ve su an nicki aklıma gelmeyen herkes duyduk duymadık deneyin :)
Teşekkür ederiz teyzesi bende kız bekliyordum hala şoktayım :) doktor bacak arasını gösterdi o demeden ben dedim ki ayy gördüm sanki bi şeyler :) bak hele nereye bakacağıni da biliyor diyor :) :)Aaaa kız bekliyordum sendenGözünüz aydınn sağlıkla kucağınıza alın insallahh :))
Hadi gözün aydın Can'ım, ben tahmin yapıp yazamayanlardanım. kıza çok odaklanmıştın çünküTeyzeleri biz bugün doktora gittik dün ki ağrıdan dolayı doktor cinsiyet tahmini yaptı :) ben Size demedim mi terzi kendi sokugunu dikemezmis :)
Çok sağol canım benim kesinlikle sağlıklı olsun kız erkek mühim değil o benim her türlü bitanem :)Anaaaam kız hayırlı olsun valla sağlıklı olsun da maşallah size
Aynen valla rüyada bile kız görüyordum demek ki tersi oluyormus :) çok sağol canım benimmm hepimizin minigi sağlıklı mutlu hayırlı bebekler olsun :)Hadi gözün aydın Can'ım, ben tahmin yapıp yazamayanlardanım. kıza çok odaklanmıştın çünküsağlıklı olsun , hayırlı bir evlat olsun
canım normal olabilir, bazen ben de kendime çok soruyorum ama aşırı kilolu olmasam da zayıf da sayılmam, bununla da alakalı olabiliyormuş erken ya da geç hissetme, ben bazen hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum tam olarak, bebeğin büyümesiyle de alakalı sanırım.Merhaba arkadaşlar ben hala bebeğin hareketlerini hissetmedim.. normal midir??
günaydın canım, hassas davranman normal ama doktorlar genelde yanılma payı bırakırlar, bazen bebeğin duruşu, göbek kordonu vs. yanılmaya sebep olabilir, doktorun bilgisizliği ya da dikkatsizliği dışında gelişmiş bir durumdur belki de.bu hata dışında doktorundan memnunsan sorun yok ama kafana takılan başka şeyler de varsa içini rahatlatmak için başka doktora görünebilirsin, sana ve bebeğine stres olmasın sonuçta.günaydın kızlar..
hafta sonu doktor randevum vardı. resmen bir şok yaşadım. bebeğimin cinsiyetini doktorum 16.haftada erkek demişti. hafta sonu kız olarak değiştirdi cinsiyeti. çok canım sıkıldı. bebeğin cinsiyetine değil bu sıkıntım kız olmuş erkek olmuş fark etmez.benim sıkıntım doktorumun böyle bir dikkatsizlik yapmış olması. birde profesör yani kendisi. aklıma bir sürü şey geliyor acaba başka bir doktora gitsem de detaylı bir ultrasona mı girsem. güvenim zedelendi resmen. kaç kişiden duydum doktorların daha 8-10 haftalıkken cinsiyeti bildiklerini falan benimki 16.haftada yanıldı. doktorum kendide çok bozuldu ama. ilk defa yanıldım dedi. ne yapsam kızlar bir fikir verin bana. sizce ben mi büyütüyorum.
Hahaha ay bu sabah ki en iyi şeyTeyzeleri biz bugün doktora gittik dün ki ağrıdan dolayı doktor cinsiyet tahmini yaptı :) ben Size demedim mi terzi kendi sokugunu dikemezmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?