2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
cinsiyeti kız ise normaldir. kızlar geç hareketleniyor . ben ilk hamileliğimde 6.aydan sonra hissetmeye başlamıştım.
Cinsiyeti evet kız. geçen haftalarda arada bir şeyler hissediyor gibiydim(tabi gaz hareketleriyle karıştırmadıysam :) ) ama iki gündür hiç bir şey yok...

bence sen biraz büyütüyorsun canım bu gibi yanılmalar çok normal tellinaz arkadaşımıza da erkek dediler 18.haftasında kız olduğu ortaya çıktı doğuma kadar bilemeyen doktorlar var bu doktor değiştirmeni gerektirecek bir durum değil gibi geliyor bana sıkıntı yapma kordonu pipi sanmış olabilir hayırlı olsun kızın.

gunaydin kızlar
bir sorum var.. temmuzda bebeklere uzun kol mu kısa kol mu giydirecegiz yaa..

yavaş yavaş kiyafet almaya baslayacagim kimisi diyor kisa kol zibin altina da pijama kimiside uzun kol giyer usur diyor.
Canım biraz şehrine görede değiştiğini düşünüyorum mesela ege ,akdeniz çok sıcak oluyo hele antalya nefes alamıyorsun ama bi ankara ,kütahya serin olur mesela

Gunaydin annisler herkese guzel bir hafta diliyorum ...
matsiyahoje canim insallah guzel haberlerle gelirsin bende bu hafta alacagim randevu iki gundur alamadum butun hafta denemeye devam

Aaaa kız bekliyordum senden Gözünüz aydınn sağlıkla kucağınıza alın insallahh :))
Teşekkür ederiz teyzesi bende kız bekliyordum hala şoktayım :) doktor bacak arasını gösterdi o demeden ben dedim ki ayy gördüm sanki bi şeyler :) bak hele nereye bakacağıni da biliyor diyor :) :)

Hadi gözün aydın Can'ım, ben tahmin yapıp yazamayanlardanım. kıza çok odaklanmıştın çünkü sağlıklı olsun , hayırlı bir evlat olsun

Hadi gözün aydın Can'ım, ben tahmin yapıp yazamayanlardanım. kıza çok odaklanmıştın çünkü sağlıklı olsun , hayırlı bir evlat olsun
Aynen valla rüyada bile kız görüyordum demek ki tersi oluyormus :) çok sağol canım benimmm hepimizin minigi sağlıklı mutlu hayırlı bebekler olsun :)

Merhaba arkadaşlar ben hala bebeğin hareketlerini hissetmedim.. normal midir??
canım normal olabilir, bazen ben de kendime çok soruyorum ama aşırı kilolu olmasam da zayıf da sayılmam, bununla da alakalı olabiliyormuş erken ya da geç hissetme, ben bazen hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum tam olarak, bebeğin büyümesiyle de alakalı sanırım.

günaydın canım, hassas davranman normal ama doktorlar genelde yanılma payı bırakırlar, bazen bebeğin duruşu, göbek kordonu vs. yanılmaya sebep olabilir, doktorun bilgisizliği ya da dikkatsizliği dışında gelişmiş bir durumdur belki de.bu hata dışında doktorundan memnunsan sorun yok ama kafana takılan başka şeyler de varsa içini rahatlatmak için başka doktora görünebilirsin, sana ve bebeğine stres olmasın sonuçta.

Kizlar meraba. Degerler nasil sizce ben anlamiyorum

Eklentiler

• 1456137073269819695655.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 205
Hahaha ay bu sabah ki en iyi şey ama hepimiz erkek heybeti var bu sıpada dedik sana iri duruyordu tipini yidiğim :) kuzum hayırla sağlıkla gelsin paşa oğlun 2.de belis roza olur artık :) gozun aydın tatlım❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…