- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.301
Hadi gözün aydın canım... Ben kız demiştim ama bilerek değil sadece hislerimdi. Sağlıklı hayırlı uğurlu bir evlat olsun gerisi önmeli değil.... Maşallah size....Teyzeleri biz bugün doktora gittik dün ki ağrıdan dolayı doktor cinsiyet tahmini yaptı :) ben Size demedim mi terzi kendi sokugunu dikemezmis :)
oğluş geliyormuş @aylinnalpr 1cicek3bocek @batideniz matsiyahoje @Aryadeniz38. insanbuL @ idilduam ve su an nicki aklıma gelmeyen herkes duyduk duymadık deneyin :)
Bende özel hastaneye gidiyorum muyane ücreti 40 tl doğumda 600 tlymis hastanemdende doktorumdanda çok memnunum ben asla o parayı vermezdim onunla bebegime başka bişey yapardım dünyada o kadar ac insan varken 5000 niyle 5 ayı gecindiren aileler var bana ısraf gibi geliyor tabi insan güzel bir yerde bebeğini dünyaya getirmek istiyor ama pahalı olunca güzel olcak anlamına gelmiyor lütfen kusuruma bakmayın eleştirmek amacıyla söylemiyorum düşüncemi tutamıyorum
Bir doktor daha var aklımda özel bir hastanede bide ona görüncem memnun kalırsam değiştirebilirim bakalım, diğer doktoruma nasıl söylicem bilmiyorum ..
Aynen valla :) hepiniz dediniz inanmadım bak ne oldu şimdi :)isimsiz kaldı yavrucek :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin minigim inşallah o bana yeter :) bu arada arayi kapatmış minigim 3 gün geriydi 1 güne inmiş nasıl sevindim anlatamam :)Hahaha ay bu sabah ki en iyi şeyama hepimiz erkek heybeti var bu sıpada dedik sana iri duruyordu tipini yidiğim :) kuzum hayırla sağlıkla gelsin paşa oğlun 2.de belis roza olur artık :) gozun aydın tatlım❤
gunaydin kızlar
bir sorum var.. temmuzda bebeklere uzun kol mu kısa kol mu giydirecegiz yaa..
yavaş yavaş kiyafet almaya baslayacagim kimisi diyor kisa kol zibin altina da pijama kimiside uzun kol giyer usur diyor.
Çok teşekkür ederim ablacımmmmHadi gözün aydın canım... Ben kız demiştim ama bilerek değil sadece hislerimdi. Sağlıklı hayırlı uğurlu bir evlat olsun gerisi önmeli değil.... Maşallah size....
Merhaba arkadaşlar ben hala bebeğin hareketlerini hissetmedim.. normal midir??
Kizlar meraba. Degerler nasil sizce ben anlamiyorum
Ayyyy ne güzelbenimki de arada hafif hafif tekmeliyor ama elimi koyunca inat edip tekmelemeyi bırakıyor... Tam olarak hissedeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?