2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hadi gözün aydın canım... Ben kız demiştim ama bilerek değil sadece hislerimdi. Sağlıklı hayırlı uğurlu bir evlat olsun gerisi önmeli değil.... Maşallah size....

Canım şanslısın ki memnunsun; bunun aslında para verip vermeme ile ilgisi de yok. Ben devlet hastahanesine gittim inan doktorun muayenesi 10 saniye bile sürmedi 7 haftalık bebeğe 9 haftalık dedi; gebeliğimi bilmeden kullandığım ilaç yüzünden çok büyük risk alıyorsun; bir tek git aldır demediği kaldı. Ağlayarak çıktım ordan. Özelde kendi doktoruma gittim 1,5 saat beni ikna etmek için dil döktü doktorum. Şimdi farklı bir doktordayım ama yine aynı; her gittiğimde doktorum en az yarım saat sadece bebekle ilgileniyor; her ayrıntıyı kontrol ediyor. Sonrasında benimle ilgileniyor. İstediğim her an kendisine ulaşıyorum; aklıma takılsa gece geç saat olsa whatsapptan yzıyprum yanıtlıyor. Evet özele gidiyorum ve para veriyorum ama inan buna değiyor. Bu yüzden önemli olan para verip vermemek değil; tamamen kendini iyi hissetmen ve doktorun sana güven vermesi. Bunun yanında devlete gidip çok memnun olan da var... Ama inan sadece param var sırf prestij olsun diye falan yerde doğuracağım diyen çok az bir kitle var....

Bir doktor daha var aklımda özel bir hastanede bide ona görüncem memnun kalırsam değiştirebilirim bakalım, diğer doktoruma nasıl söylicem bilmiyorum ..

Canım doktoruna söylemek zorunda değilsin ki; canın hangi doktora gitmek istiyorsa ona git bırak düşünme kimseyi... Çok yakın bir arkdaşım baya problem yaşadı doktorlarla inan 37.haftasında bile doktor arıyordu. En son 37. hafatda gittiği doktor haftaya gel alalım demişti :) Düşün yani hamileliği süresince her ay nerdeyse değiştirdi; sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap...

Hahaha ay bu sabah ki en iyi şey ama hepimiz erkek heybeti var bu sıpada dedik sana iri duruyordu tipini yidiğim :) kuzum hayırla sağlıkla gelsin paşa oğlun 2.de belis roza olur artık :) gozun aydın tatlım❤
Aynen valla :) hepiniz dediniz inanmadım bak ne oldu şimdi :)isimsiz kaldı yavrucek :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin minigim inşallah o bana yeter :) bu arada arayi kapatmış minigim 3 gün geriydi 1 güne inmiş nasıl sevindim anlatamam :)

gunaydin kızlar
bir sorum var.. temmuzda bebeklere uzun kol mu kısa kol mu giydirecegiz yaa..

yavaş yavaş kiyafet almaya baslayacagim kimisi diyor kisa kol zibin altina da pijama kimiside uzun kol giyer usur diyor.

Canım akdeniz bölgesinde değil isen (oraları çok sıcak oluyor) sen yine ince uzun kollu zıbınlar; altlar al... Çünkü başta bebekler çok üşüyor. Yine şahsi fikrim 5'li body alabilirsin kısa kollu ağustos gibi giydirirsin; İlk aylar için çok fazla şey almadım ben genelde 3-6 ay aldım kısa kollularda var uzun kollularda...

Merhaba arkadaşlar ben hala bebeğin hareketlerini hissetmedim.. normal midir??

Canım ben daha bu hafta hissetmeye başladım normal yani 20+ larda hissetmeye başladım. Ben konumu önemli oluyormuş. Doktorum bebeğimin yukarıda olduğunu bu yüzden geç hissedeceğimi söylemişti zaten; belki sende de öyledir...

mistrall_sevo canım doktoruna kızma büyütme fazla; 20.haftada değişen biliyorum genelde erkek bebeklerin başına geliyor; ilk başta her iki cinsiyette birbirine çok benziyor zaten ve doktorun tecrübesinden ziyade bebeğin pozisyonu; cihazın kalitesi çok etkiliyor. Belki 8-9.haftada söyleyen doktorlar oluyor ama sadece tahmin ediyor onlarda.

Kizlar meraba. Degerler nasil sizce ben anlamiyorum

Canım şahsi fikrim bu tarz ölçümleri karşılaştırma kimse ile; her bebek kendine özel sonuçta bebeğin 20.haftalık mesela 340 gr çıkmış . Benim 18.haftalıktı sanırım 340 gr çıkmıştı. Yani bu senin bebeğinin sağlıksız olduğu anlamına gelmez ya da baş ölçümü var ya da başka şeyler karşılaştırma kimse ile bence; zaten bir sıkıntı olsa doktorun sana söyler...

Biz detaylidan geldik kizlar.Hersey yolunda cok sukur hicbir sikintimiz yok :) bizim kiz yuzden poz vermedi hic ona bozuldum birazonun disinda benim bebek simdiye kadar hic yukari cikmadi cok asagida kendi doktorumda hep dinlenmez lazim demisti.bu doktor da aynisini soyledi rahimde incelme acilma yok ama hafif kasilmalar var buda bebegi ve beni etkiliyomus.erken doguma sebep olabilir.carsi pazar yasak dedi gezmek yok artik evde bol bol yatis yapman lazim dedi.napalim bunada sukur bebegim iyi olsun ben gerekirse yerjmden kalkmam

Ayyyy ne güzel benimki de arada hafif hafif tekmeliyor ama elimi koyunca inat edip tekmelemeyi bırakıyor... Tam olarak hissedeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Benimki de ufak ufak dürtüyor elimi koyunca duruyor aynen seninki gibi. Ins dogunca da dokunduğumuz zaman sakinleşirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…