- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.321
olur canım :) nette bide simlisini yapmış biri onada bayıldım
Eki Görüntüle 1779966
Teyzeleri biz bugün doktora gittik dün ki ağrıdan dolayı doktor cinsiyet tahmini yaptı :) ben Size demedim mi terzi kendi sokugunu dikemezmis :)
oğluş geliyormuş @aylinnalpr @gvn1907 denizbatiekin matsiyahoje @Aryadeniz38. @insanbuL @ idilduam ve su an nicki aklıma gelmeyen herkes duyduk duymadık deneyin :)
Im bende özel muayehanesi olan bir doktora gidiyorum doğumu istediğim bir hastanede yapttıracak 2750 lira konuştuk o hastanede yaklaşık 1000 tl gibi bi masrafı oluyor yani toplam 3750 gibi bi fiyat çıktı bebim ilk doğumumu da bu doktor yaptırmıştı ve çok memnun kalmıştım yani ona güveniyorum o yüzden başka seçenek düşünemiyorum bence güven her şeye değerArkadaşlar benim bir sorum olacak, doğumu konuşmak için belki erken ama doktorundan ya da hastanesinden herhangibir fiyat alan oldu mu? Ben özel muayenhanesi olan bir doktora gidiyorum, muayene ücreti 300 tl, ekstra testler buna dahil değil, yalnızca ayrıntılı ultrason için para ödemedik ekstadan... Şimdi doğum için 4 bin lira istediğini öğrendim başka hastalarından, herhangibir hastanede çalışmıyo, doğumu istediğimiz bir özel hastanede yapıcaz, hastane yatak ücretleri de 500-1000 arası değişiyormuş sanırım... Yani doğum bize yaklaşık 5 bin liraya patlayacak şu anki doktorum ile devam edersem. Ki ben çoook memnunum doktorumdan, ama özel hastanede muayene olup orada doğum yapan arkadaşlarımla görüştüğümde bütn masrafların 1000-1300 tl arası tuttuğunu söylediler. Arada resmen 4 bin lira kadar bir uçurum oluyor çok kararsız kaldım yani oturdum bunu düşünüyorum saatlerdir ne yapsam diye... Bana yardımcı olun :) fikir verin önceden doğum yapmış arkadaşlar ve fiyatı konuşmuş olanlar bu bizim doktorun fiyatı nasıl sizce ??
heheeh hiç belli olmaz ki bakarsın seninki nubu saklamış kesede de ters köşe yapmış
sende koy aynısından ne olmuş yani eğer çok seviyorsan o isimden vazgeçme derim ama bir yandan da başkalarına bak belki içinin daha çok ısındığı da olur... neymiş o isimmm
Hersey normal dedi zaten sukur ama insan merak ediyo:)Canım şahsi fikrim bu tarz ölçümleri karşılaştırma kimse ile; her bebek kendine özel sonuçta bebeğin 20.haftalık mesela 340 gr çıkmış . Benim 18.haftalıktı sanırım 340 gr çıkmıştı. Yani bu senin bebeğinin sağlıksız olduğu anlamına gelmez ya da baş ölçümü var ya da başka şeyler karşılaştırma kimse ile bence; zaten bir sıkıntı olsa doktorun sana söyler...
Canım ben yenidoğanı fazla almamak lazim diye duymuştum hemen büyüdükleri için bi tecrübeli annelere soralım istersen ne kadar alınmalı diye belkide kilolu bebekler için geçerlidir
Teyzeleri biz bugün doktora gittik dün ki ağrıdan dolayı doktor cinsiyet tahmini yaptı :) ben Size demedim mi terzi kendi sokugunu dikemezmis :)
oğluş geliyormuş @aylinnalpr @gvn1907 denizbatiekin matsiyahoje @Aryadeniz38. @insanbuL @ idilduam ve su an nicki aklıma gelmeyen herkes duyduk duymadık deneyin :)
Çok teşekkür ederimmm canım :)interiorarchitect hayırlı olsun canım :) sağlıkla mutlulukla doğsun büyüsün inşaallah :)
İnşallah Can'ım Allah o günleri de göstersin bize :) o mis gibi kokularını çekelim içimize. Off Zaman hiç geçmiyor gibiBenimki de ufak ufak dürtüyor elimi koyunca duruyor aynen seninki gibi. Ins dogunca da dokunduğumuz zaman sakinleşirler :)
Hersey normal dedi zaten sukur ama insan merak ediyo:)
İnşallah Can'ım Allah o günleri de göstersin bize :) o mis gibi kokularını çekelim içimize. Off Zaman hiç geçmiyor gibi
Kızlar merhaba, çoook güzel ve sağlıklı bir gün olsun :))
ALTINIM
Şahsi fikrim; bir Mayıs bir Haziran doğumlu iki cüceden tecrübe ettiğim, en fazla bir hafta ya da 10 gün uzun kollu Body lazım oluyor. Ben onü fermuarlı pamuklu hırka aldım, çok kullandım çocuklarda bu hırkalardan. Tavsiye ederim. İçine de kolsuz ya da yarım kollu Body ile :))
Universiteye giriş kapilari varya o yol uzerinde sağ tarafta talasa giderken bayaa büyük bir yer yaninda restourant var üstünde kocamaaan bi boğa var kasap a galiba adi.talas kiz yurdundan önceNerdeydi gross canım pek bi yerde bildiğim yok.mutlaka bakayım bezi Alıp depolamayı düşünmüyorum ama iki paket alsam iyi olur sanırım yenidoğan
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşlhhhÇok teşekkür ederimmm canım :)
hanımlar çatlak için ne kullanıyorsunuz.16. haftada başlamam gerektiğine karar vermişken , öyle krem falan uğraşmayı pek sevmediğim için sonradan 20. haftada başlarım diye düşünmüştüm ama geç kaldım sanırım.geçen hafta hafiften çatlaklar başlamaya başladı.ne kullanmam gerektiğine karar veremedim.krem mi , bebe yağı mı , badem yağı mı.siz ne yapıyorsunuz bu konuda
Aaa gozun aydın canım saglikla gelsin insallahTeyzeleri biz bugün doktora gittik dün ki ağrıdan dolayı doktor cinsiyet tahmini yaptı :) ben Size demedim mi terzi kendi sokugunu dikemezmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?