2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
olur canım :) nette bide simlisini yapmış biri onada bayıldım
Eki Görüntüle 1779966

Bu daha da güzel olmuş. Elinden gelen yapsin valla hem güzel hem ekonomik olur

Hayırlı olsun interiorarchitect cığım. Topik de tahminde senden aşağı kalmadı. Çoğumuz erkeğe benzetmistik. Sağlıkla gelsin inş.

Ca
Im bende özel muayehanesi olan bir doktora gidiyorum doğumu istediğim bir hastanede yapttıracak 2750 lira konuştuk o hastanede yaklaşık 1000 tl gibi bi masrafı oluyor yani toplam 3750 gibi bi fiyat çıktı bebim ilk doğumumu da bu doktor yaptırmıştı ve çok memnun kalmıştım yani ona güveniyorum o yüzden başka seçenek düşünemiyorum bence güven her şeye değer

Slm canlarim kontrolu olanlar hhayırlı haberler le gelirler insalhh ayrıca bisey ssöylemekistiyorum benim bir aarkadaşım hamileydi 17 .hhaftasında cinsiyet öğrendi dr.kız demiş ℅99 neyse 20.haftada erkek cçıktı sşuan cinsiyet tedirginliği sardı beni birşeyler almaya bbaşlamıştım allah nasip ederse bir hafta sonra ayrıntılım var een iyisiaayrintiliyi beklemek diye dusunuyorum birde maşlahbarik allah mminigim hergun kendini hissettiriyor merak edenler 16. Haftada hissetmeye başladım.

bu msgı hatırladım birden interiorarchitect :) artık teori meoriye inanmak yok tövbeee et yavrucum :)

üstüne rüyanda tersine çıktı, kalçanda ağrıyordu ehhh ne diyeyim ben sana :)

Hersey normal dedi zaten sukur ama insan merak ediyo:)

Kızlar merhaba, çoook güzel ve sağlıklı bir gün olsun :))

ALTINIM
Şahsi fikrim; bir Mayıs bir Haziran doğumlu iki cüceden tecrübe ettiğim, en fazla bir hafta ya da 10 gün uzun kollu Body lazım oluyor. Ben onü fermuarlı pamuklu hırka aldım, çok kullandım çocuklarda bu hırkalardan. Tavsiye ederim. İçine de kolsuz ya da yarım kollu Body ile :))

Canım ben yenidoğanı fazla almamak lazim diye duymuştum hemen büyüdükleri için bi tecrübeli annelere soralım istersen ne kadar alınmalı diye belkide kilolu bebekler için geçerlidir

Benden size tavsiye :)) 1 paketten fazla almayın derim, inanılmaz bir hızla büyüyorlar :))

En fazla 3 ve 4 numara kullanılıyor, stok yapacaksanız bunları yapın derim :))

Hersey normal dedi zaten sukur ama insan merak ediyo:)

Anlıyorum canım ben aynısını 2'li testte yaşadım aslında denk geldi daha doğru olur; değerlerim yüksekti; moralim bozuldu vs sonra bir karar aldım karşılaştırmıyorum şuan bebeğim kimine göre önde; kimine göre geride... Sağlıklı olsun da çok önemli değil

hanımlar çatlak için ne kullanıyorsunuz.16. haftada başlamam gerektiğine karar vermişken , öyle krem falan uğraşmayı pek sevmediğim için sonradan 20. haftada başlarım diye düşünmüştüm ama geç kaldım sanırım.geçen hafta hafiften çatlaklar başlamaya başladı.ne kullanmam gerektiğine karar veremedim.krem mi , bebe yağı mı , badem yağı mı.siz ne yapıyorsunuz bu konuda

Ayy ölemi diosun tatlım amm minnacıklar onlar üşümezmi ya he açık görürsem ben gelir gider ısırırım onu

Nerdeydi gross canım pek bi yerde bildiğim yok.mutlaka bakayım bezi Alıp depolamayı düşünmüyorum ama iki paket alsam iyi olur sanırım yenidoğan
Universiteye giriş kapilari varya o yol uzerinde sağ tarafta talasa giderken bayaa büyük bir yer yaninda restourant var üstünde kocamaaan bi boğa var kasap a galiba adi.talas kiz yurdundan önce

canım ben yağ karışımı yaptım badem susam zeytin falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…