- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.341
Siz böyle tarif edince uni yıllarım geldi aklımaUniversiteye giriş kapilari varya o yol uzerinde sağ tarafta talasa giderken bayaa büyük bir yer yaninda restourant var üstünde kocamaaan bi boğa var kasap a galiba adi.talas kiz yurdundan önce
Kız yok alttan bakılmaz ileri haftalarda karın ultrasonu ile bakılıyor tatlım aynen normal muayene gibi ama detaylı gösteriyor organları bebeğin renkli olması değil makinenin duzeyi önemliAyrintili yaptiranlar nasıl yapiliyo? Normal ultrason muayenesi gibi mi? Bazıları Rahimle alakali şeyler yazmış da alttan da mı muayene ediliyor ayrıntılıda?
Ben de normal ultrason diye düşünmüştüm de okurken sayfalarda gördüm rahimle ilgili şeyler yazmislar acaba dedim alttan da mı varKız yok alttan bakılmaz ileri haftalarda karın ultrasonu ile bakılıyor tatlım aynen normal muayene gibi ama detaylı gösteriyor organları bebeğin renkli olması değil makinenin duzeyi önemli
engin bilgilerime dayanarak erkek demistim bende düsün hemde zirvede bıraktgm haldeTeyzeleri biz bugün doktora gittik dün ki ağrıdan dolayı doktor cinsiyet tahmini yaptı :) ben Size demedim mi terzi kendi sokugunu dikemezmis :)
oğluş geliyormuş Super_anne1411 1cicek3bocek @batideniz matsiyahoje @Aryadeniz38. @insanbuL @ idilduam ve su an nicki aklıma gelmeyen herkes duyduk duymadık deneyin :)
Sagol canim Allah razi olsunS sssn gözün aydın canim iyi geçmiş ayrıntılı ultrasonun. Dikkat et kendine
matsiyahoje ve @frontoza sizinde ayrıntılınz varmış kızlar iyı haberlerle gelin insallah
aynen aynen maşallahınız var hepinizin oldunuz siz oldunuz :):)Bu daha da güzel olmuş. Elinden gelen yapsin valla hem güzel hem ekonomik olur
Hayırlı olsuninteriorarchitect cığım. Topik de tahminde senden aşağı kalmadı. Çoğumuz erkeğe benzetmistik. Sağlıkla gelsin inş.
bende bütün teoriler tersine çıktı valla :) canım ne tatlı istiyordu ne güzelleştim ne karnım sivri hepsini alt üst ettim oğluşum :)bu msgı hatırladım birdeninteriorarchitect :) artık teori meoriye inanmak yok tövbeee et yavrucum :)
üstüne rüyanda tersine çıktı, kalçanda ağrıyordu ehhh ne diyeyim ben sana :)
ayyyyy batı gibi yakışıklı olsun oğluşuuuuuuuuuuuuum :)Hahahahaha
Yaşasın pipili :)))
valla bu sefer siz bildiniz ben bilemedim maşallah size :):)interiorarchitect oyyyy gözün aydın canım :)) ben erkek demiştim duruşu endamı erkekim diyordu saglikla gelsin
çok teşekkür ederim canım beniiimmHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşlhhh
çoook teşekkür ederim canımm :) gördük valla pipiyi :)interiorarchitect canım gözün aydın :) ohhh ne güzel
çoook teşekkür ederim canıııım :)Aaa gozun aydın canım saglikla gelsin insallah
valla ters köşe yaptı oğluş :):):) kızlar bildi ama endamı erkek dediler anam bu hamişler herşeyi biliyor :)interiorarchitect anaaammm hayırlı olsun kız:)) ters köşe yaptı senin oğluş :)) allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin:)
Canim kesinlikle bio oil tavsiye ederim.bol bol surun pahali olmadigi icin rahatca kullaniyorum benhanımlar çatlak için ne kullanıyorsunuz.16. haftada başlamam gerektiğine karar vermişken , öyle krem falan uğraşmayı pek sevmediğim için sonradan 20. haftada başlarım diye düşünmüştüm ama geç kaldım sanırım.geçen hafta hafiften çatlaklar başlamaya başladı.ne kullanmam gerektiğine karar veremedim.krem mi , bebe yağı mı , badem yağı mı.siz ne yapıyorsunuz bu konuda
Normal ultrason gibi ayni canim.daha uzun suruyo herseye bakildigi icin.4 boyutluda bakiliyo tabi yuzu falan herseyi net gorunuyoAyrintili yaptiranlar nasıl yapiliyo? Normal ultrason muayenesi gibi mi? Bazıları Rahimle alakali şeyler yazmış da alttan da mı muayene ediliyor ayrıntılıda?
evet evet sen bence bu işi bırakmamalısın :) :) ben artık senin miniği merak ediyorumm yaaa :) Altında coştuu ben nasıl çeyiz yapcam senin ki kızsa :)engin bilgilerime dayanarak erkek demistim bende düsün hemde zirvede bıraktgm haldeyerim kız o oglusu beenn ♥
resmen annesiyle dalga geçti tatlımm :) dediki al sana ramzi teorisi al sana nub teorisi ben erkekim erkekkkk :)interiorarchitect yaaaa hayirli olsun cok cok sevindim.oglus geliyo he demek :) senin bebisede ters kose yakisirdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?