2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayrintili yaptiranlar nasıl yapiliyo? Normal ultrason muayenesi gibi mi? Bazıları Rahimle alakali şeyler yazmış da alttan da mı muayene ediliyor ayrıntılıda?

Ayrintili yaptiranlar nasıl yapiliyo? Normal ultrason muayenesi gibi mi? Bazıları Rahimle alakali şeyler yazmış da alttan da mı muayene ediliyor ayrıntılıda?
Kız yok alttan bakılmaz ileri haftalarda karın ultrasonu ile bakılıyor tatlım aynen normal muayene gibi ama detaylı gösteriyor organları bebeğin renkli olması değil makinenin duzeyi önemli

Kız yok alttan bakılmaz ileri haftalarda karın ultrasonu ile bakılıyor tatlım aynen normal muayene gibi ama detaylı gösteriyor organları bebeğin renkli olması değil makinenin duzeyi önemli
Ben de normal ultrason diye düşünmüştüm de okurken sayfalarda gördüm rahimle ilgili şeyler yazmislar acaba dedim alttan da mı var teşekkür ederim umarım her şey iyidir ve bebeğim de sağlıklı çıkar cumlemizin inşAllah tabi

aynen aynen maşallahınız var hepinizin oldunuz siz oldunuz :):)
çoook teşekkür ederim canım benim sağlıkla gelsin minikler :)

bu msgı hatırladım birden interiorarchitect :) artık teori meoriye inanmak yok tövbeee et yavrucum :)

üstüne rüyanda tersine çıktı, kalçanda ağrıyordu ehhh ne diyeyim ben sana :)
bende bütün teoriler tersine çıktı valla :) canım ne tatlı istiyordu ne güzelleştim ne karnım sivri hepsini alt üst ettim oğluşum :)

Canim kesinlikle bio oil tavsiye ederim.bol bol surun pahali olmadigi icin rahatca kullaniyorum ben nerdeyse vucut losyonu olarak kullaniyorum nemlendirme ozelligi cok guzel cunku.bide palmer's kullaniyorum sabah palmer's krem aksam bio oil olarak gidiyorum

Eklentiler

• 20160119_104143.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 117
Normal ultrason gibi ayni canim.daha uzun suruyo herseye bakildigi icin.4 boyutluda bakiliyo tabi yuzu falan herseyi net gorunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…