- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.361
Erkek adami sinirlendirmek olmaz al gonlunu minik erkeginresmen annesiyle dalga geçti tatlımm :) dediki al sana ramzi teorisi al sana nub teorisi ben erkekim erkekkkk :)
valla almam gerek :) çocuğa belis roza diyip durdum :) acilen bi plan yapayım yavruceğe :)Erkek adami sinirlendirmek olmaz al gonlunu minik erkegin
Alirsin sen annesi.o da kiyamaz zaten sana :) saglikla gelsin insallahvalla almam gerek :) çocuğa belis roza diyip durdum :) acilen bi plan yapayım yavruceğe :)
amin canım benimm Allah razı olsun.. sen bugün detaylıya mı gittin nasıl geçtiAlirsin sen annesi.o da kiyamaz zaten sana :) saglikla gelsin insallah
matsiyahoje detaylin nasil gecti kacirdim yazdiysan inşallah herşey yolundadır @frontoza senin ogleden sonraydi insallah seninde iyi gecer goremediklerim varsada hepinize simdiden hayirli haberler diliyorum
Bu ayakkabıları bugün aldım dayanamadım görünce :) Eki Görüntüle 1780207
canım keseye göre sen erkek demiştin :) helal kız sana :) diğer kızlarda vücut yapısına göre bildi valla topikçe çözdük bu işi :)Güzel günlerde kullan canım çok tatlıı:)
Kendi kendimi duvardan duvara carpmam lazm :) bazen oluyo bana böyle cok doluyrm sonra icime kapaniyrm ama iyiym tesekkur ederim♥Super_anne1411 canim merak ettim kaç gundur goremeyince. Ozletme kendini ama. Kim keyifsizlestiriyorsa seni soyle dovelim yaf
Arada yoklugunda devralabilirm sadece :) bende meraktaym bitanem altin konusuma gelincee sana bi guzellik yaparzevet evet sen bence bu işi bırakmamalısın :) :) ben artık senin miniği merak ediyorumm yaaa :) Altında coştuu ben nasıl çeyiz yapcam senin ki kızsa :)
Sizin kertmeler noluo şimdi ayyy gülme aldı beniengin bilgilerime dayanarak erkek demistim bende düsün hemde zirvede bıraktgm haldeyerim kız o oglusu beenn ♥
Çok güzeller hepsi de Canımm Gül'e Gül'e kullanınEki Görüntüle 1779753 Eki Görüntüle 1779754
Canim kusura bakma gormemisim yazdigini. Hepsi paketli duruyor o yuzden netten bulabildiklerimi ekliyorum.
Keyifsiz Olmayı yasaklıyorum bütün hamilelere öyle bi lüksünüz yok canımmmGünaydıınn..kontrolü olanlar cok guzel haberlerle gelirsiniz insallah.
L Light Of GodinsanbuL interiorarchitect @batideniz keyifsizim biraz ama iyiyim tesekkur ederim kızlar
Aynen canım kaç paket yenidoğan bez almak gerekir acaba:)Canım ben yenidoğanı fazla almamak lazim diye duymuştum hemen büyüdükleri için bi tecrübeli annelere soralım istersen ne kadar alınmalı diye belkide kilolu bebekler için geçerlidir
Ayy hafî gözün Aydın senin oğlan da seni kandırdı:))))seninle benim bu Çocuklar çoook fena söyleyim:))Teyzeleri biz bugün doktora gittik dün ki ağrıdan dolayı doktor cinsiyet tahmini yaptı :) ben Size demedim mi terzi kendi sokugunu dikemezmis :)
oğluş geliyormuş Super_anne1411 @gvn1907 @batideniz matsiyahoje L Light Of God . insanbuL @ idilduam ve su an nicki aklıma gelmeyen herkes duyduk duymadık deneyin :)
Akıntı için ne fitili verdi canım enfeksiyon mu varmış?benim ağrılarda artıyor gün geçtikçeL Light Of God doktorum dedi ki bu haftada ağrılar normal daha da artacak ilerki zamanlarda endişe etme akıntı için de fitil verdi
3 6 kilo olanlardan alın derim size günlük 11 tane fln gdio 2.5 ay fln kullanilical kdar almak lazım. Ayda 1 kg alıo bebislerAynen canım kaç paket yenidoğan bez almak gerekir acaba:)
Ay tamam bildim:))bizim eve çok yakın hergün önünden geçtiğimiz yer:))Sağol canım bakayım orayaUniversiteye giriş kapilari varya o yol uzerinde sağ tarafta talasa giderken bayaa büyük bir yer yaninda restourant var üstünde kocamaaan bi boğa var kasap a galiba adi.talas kiz yurdundan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?