2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
matsiyahoje detaylin nasil gecti kacirdim yazdiysan inşallah herşey yolundadır @frontoza senin ogleden sonraydi insallah seninde iyi gecer goremediklerim varsada hepinize simdiden hayirli haberler diliyorum
insanbuL

Teşekkür ederim canım şimdi gelebildim eve. Normal muayene gibi karından baktılar. Sadece daha uzun ve organları dahil hepsine daha detaylı baktılar. Bebiş gayet iyiymiş sadece çok meyve yiyorsun sanırım yeme o kadar dedi. Sıvısı artmış dikkat et dedi. Onun dışında Allaha şükür sağlıklı. Hepinize teşekkürler. Hepinizin sağlıklı bebişleriniz olur inşallah. 3 boyutlu fotoğrafını da aldık oğluşum aynı babamıza benzicek heralde:)

Universiteye giriş kapilari varya o yol uzerinde sağ tarafta talasa giderken bayaa büyük bir yer yaninda restourant var üstünde kocamaaan bi boğa var kasap a galiba adi.talas kiz yurdundan önce
Ay tamam bildim:))bizim eve çok yakın hergün önünden geçtiğimiz yer:))Sağol canım bakayım oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…