2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yani tatlım 3-6 kg olandan kaç paket alsak 2.5 ay idare eder bizi
Canım içindeki adet e bakmak lazım her bezde ayni adette olmuo maalesef o konuda bişi diyemem 11 tane günlük yeticek kadar 2 aylık en azından alinicak alicagin markanın adetine bakarsın paketleri kaçli 3 6 kg

Ayrintilisi guzel gecenler gozunuz aydin masallah bebisleree O kadar okudum ama is yazmaya gelince isimleri unuttum Bi matsiyahoje kaldi sanrm haber vermeyen insallah guzel haberlerle gelirsin sende kuzum.

Kızlar yatış pozisyonlarınız Nasıl???
Yüz üstü sırt üstü yan?
Ben bazen yüzüstü yatıyorum ve korkuyorum
Okuduğum bi makalede 20. Haftaya kadar sıkıntı olmaz diyordu bu konuda dr una sorup görüş alam var mı?

Aynen canımmm :) göstermeyince dedim kız herhalde :) Meğersem pipilimis :)
Canim gozunaydin cok sevindim oglusun oluyormus Rabbim bagislasin ama bisey diyimmi usg den anlamam ama gecen resim atmistinya benim icimden erkek gecmisti neden bilmem erkek annesi olmak bir ayricaliktir ay kiz sendende fena kaynana olur uzun metrajli ileriyi dusununce gelin yandi

Yüzüstü yatamyrm nefes almakta zorlanyrm cunku bide sagıma yatıncada bunalyrm en rahat sol oluyo soluma yatyrm solumda kalkyrm :) doktora hic sormadm ama vücut zaten nasıl rahat ediyosa en cok o pozisyonda yatymsz sen yuzustu yatmamaya dikkat et sadece bence

Ediyorum ama gece bazen kendimden haberim olmuyor ve korkuyorum
İnşaallah bi dahaki gidişte soracağım dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…