- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.381
Yani tatlım 3-6 kg olandan kaç paket alsak 2.5 ay idare eder bizi3 6 kilo olanlardan alın derim size günlük 11 tane fln gdio 2.5 ay fln kullanilical kdar almak lazım. Ayda 1 kg alıo bebisler
Canım içindeki adet e bakmak lazım her bezde ayni adette olmuo maalesef o konuda bişi diyemem 11 tane günlük yeticek kadar 2 aylık en azından alinicak alicagin markanın adetine bakarsın paketleri kaçli 3 6 kgYani tatlım 3-6 kg olandan kaç paket alsak 2.5 ay idare eder bizi
Bu gidisle 2.lere kalcak o isSizin kertmeler noluo şimdi ayyy gülme aldı beni
Bende bugun bi silkelen kendine gel dedim agresif tripli haller kendimden bıktm valla :))Keyifsiz Olmayı yasaklıyorum bütün hamilelere öyle bi lüksünüz yok canımmm
Ayyy sen ne tatlı ne insaflı dünürsun :)Arada yoklugunda devralabilirm sadece :) bende meraktaym bitanem altin konusuma gelincee sana bi guzellik yaparz
Hımm tmm canım benim çok tşkler:)Canım içindeki adet e bakmak lazım her bezde ayni adette olmuo maalesef o konuda bişi diyemem 11 tane günlük yeticek kadar 2 aylık en azından alinicak alicagin markanın adetine bakarsın paketleri kaçli 3 6 kg
Aynen canımmm :) göstermeyince dedim kız herhalde :) Meğersem pipilimis :)Ayy hafî gözün Aydın senin oğlan da seni kandırdı:))))seninle benim bu Çocuklar çoook fena söyleyim:))
Ha şöyle:)))merak ediyorum burda sesiniz soluğunuz çıkmayınca tek Başıma bekçi gibi kalıyorum buralarda biraz da beni düşünün yea:)))Bende bugun bi silkelen kendine gel dedim agresif tripli haller kendimden bıktm valla :))
:)))minnak yaa kendi çok büyükmüş gibi bi de pipisi varmışşş:)))Aynen canımmm :) göstermeyince dedim kız herhalde :) Meğersem pipilimis :)
Ne kadanda mikemmelimAyyy sen ne tatlı ne insaflı dünürsun :)
Yaaa bırakmayız artk hiic :) ben olmayınca yine triplerde gelir 2-3gune de :) gerci artk olmicak bi daha ama olsun :)Ha şöyle:)))merak ediyorum burda sesiniz soluğunuz çıkmayınca tek Başıma bekçi gibi kalıyorum buralarda biraz da beni düşünün yea:)))
Canim gozunaydin cok sevindim oglusun oluyormus Rabbim bagislasin ama bisey diyimmi usg den anlamam ama gecen resim atmistinya benim icimden erkek gecmisti neden bilmem erkek annesi olmak bir ayricaliktir ay kiz sendende fena kaynana olur uzun metrajli ileriyi dusununce gelin yandiAynen canımmm :) göstermeyince dedim kız herhalde :) Meğersem pipilimis :)
Yüzüstü yatamyrm nefes almakta zorlanyrm cunku bide sagıma yatıncada bunalyrm en rahat sol oluyo soluma yatyrm solumda kalkyrm :) doktora hic sormadm ama vücut zaten nasıl rahat ediyosa en cok o pozisyonda yatymsz sen yuzustu yatmamaya dikkat et sadece benceKızlar yatış pozisyonlarınız Nasıl???
Yüz üstü sırt üstü yan?
Ben bazen yüzüstü yatıyorum ve korkuyorum
Okuduğum bi makalede 20. Haftaya kadar sıkıntı olmaz diyordu bu konuda dr una sorup görüş alam var mı?
Guzel haberlerle gel insallah adasim once saglik sonra cinsiyet haberlerini alalim insallah ama ben diyim kiz o kizzzzKızlaaar persembe ogleden sonra ayrıntılıya gidiciiimm bugun randevumu aldım ve simdiden ac o bacakları evladm demeye basladım :))
Yüzüstü yatamyrm nefes almakta zorlanyrm cunku bide sagıma yatıncada bunalyrm en rahat sol oluyo soluma yatyrm solumda kalkyrm :) doktora hic sormadm ama vücut zaten nasıl rahat ediyosa en cok o pozisyonda yatymsz sen yuzustu yatmamaya dikkat et sadece bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?