2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gozunaydin canim cok sukur aman doktor oyle dediyse cok dikkat et insallah vaktinde gelir kizce

Gozunaydin arkadasim

Canım Nasıl rahat hissediyorsan öyle yat. Zaten vücudun seni yönlendiriyor. Ben oğlumda 6. aya kadar yüzüstü yattım, şimdide aynı şekilde yatıyorum. Zaten bacağının birini karnına doğru çekince arada göbüş için boşluk kalıyor

Amiin adaşım amiinn :) kız diyen nadir insnlardan birisin bakalm ne cıkck meraktaym :))
Kızlar sakliyo kendini deniyo ama benimki kız 16. Haftada gösterdi bebeğim bize sonra da 17 . Haftada başka doktora gittim karnım acıyo diye o da kız dedi hemen kızçem saklamadi yani ,o teori de çürüdü sağlıklı olsun da cinsiyeti sürpriz olsun bak şimdiden seninki sürprizleri seviyo

Merhaba canım :) başladı mı bebetoş hareketlerini duyurmaya? Ben hala hissedemiyorum

Merhaba canım :) başladı mı bebetoş hareketlerini duyurmaya? Ben hala hissedemiyorum
Canım başladı çok şükür. Geçen hafta az az vuruyordu, bugün sabahtan beri vuruyor. Abimiz de ilk defa hissetti bugün elimi yıkamıcam elime tekme attı diyor seninde başlar bugün yarın inşallah

Bizimkine bi kordon denk geldi bi bacaklarını acmadı falan baya ugrastrdı sadece erkek olabilir tahmini almstk :) nolursa olsun anneden saklanmaz :))) yazdgni sesli okucamki azcik ornek alsin senin minikten :))

Akıntı için ne fitili verdi canım enfeksiyon mu varmış?benim ağrılarda artıyor gün geçtikçe
Gynoflor verdi canım enfeksiyon yok dedi ama akıntım çok oluyor dediğim için verdi bi de progestan başlattı bi sıkıntı yok görmüyorum dedi ama önlem olarak başlayalım dedi 1 kutu bitince bırakcam

Senin mesajı okumadan önce onu düşünüyordum anam benim şimdi gelinim mi olacak diye :) bende benden korktum şimdi :) valla bi ben bilemedim yavrumun cinsiyetini teyzeleri hep hissetmiş :) iyi ki varsınız teyzoslar:)

Gynoflor verdi canım enfeksiyon yok dedi ama akıntım çok oluyor dediğim için verdi bi de progestan başlattı bi sıkıntı yok görmüyorum dedi ama önlem olarak başlayalım dedi 1 kutu bitince bırakcam
Canim bence bu haftsdan sonra progestan kullanimi cok gerekli olmadikca kullanilmamali ozellikle erkek bebeklerde hormon sikintisi ysratabiliyor bunu olk gebeligimde ailece tanidik bir kadin dogumcu soylemisti bu gebeligimdede 13. Haftada zeynep kamile gittigimde progestan kullaniyordum benim doktorda lekelenmem oldu diye bir sikinti yok ama yinede vereyim diye vermisti devletteki doktor ki kendisi en guvenilir kadin dogumculardan benim gozumde bir gerek yok neden kullaniyorsun dedi doktorun dedigini dedim gerek yok ama yinede vereyim diye veriyorlar bu ilaclari amabu ilacin bebege yapacagi etkilerde soru isareti dedi o an biraktim iyikibirakmisim iyiki habibe hanima gitmisim Allah izin verirse doguma kadar onu birakmayi dusunmuyorum

Canım benim doktorum da normalde ilaca çok karşı... Muhtemelen benim ağrım oldu 2 bebek aşağı inmesin diye verdi diye tahmin ediyorum eşim de bi yan etkisi olur mu dedi yok dedi ama bilemedim şimdi

Gece yatıyoruz içerde birikiyor herhalde sabaha kadar ki sabah kalktığımda küloduma boşalıyor benimde bayağı, bu hamileliğimin başından beri böyle, ben enfeksiyon gibi başka bişeye yormak istemedim normaldir diye geçiştiriyorum, temiz tutuyorum sadece. Ayrıca çok ayakta kaldığımda da gelebiliyor yoğurt kesiği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…