2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

misam Kültür yapmadı Benimki üşütmekten galiba kolay kolay üşümem ama bundan sonra üşümesemde ayaklarımı çok sıcak tutucam Antibiyotiğe çok karşı bi insanımdır aslında grip olunca fln hayatta içmem ama yeterki minnoşum iyi olsun ne gerekiyorsa yaparım haftasonuna kadar geçmezse doktora fitil seçeneğini de hatırlatayım hemen dayamasın antibiyotiği

Yok canııım neden ondan olsun az bile yürüyosun yorulmana sasırdım
bide bundan galiba diye soyluyo ya vucudun sinyal verdigi an durcaksn kendine dikkat etmen lazim seninnn!!
Canım elimde değil ki .. Okulda mesafeler çok uzak birbirine mesela duraktan okula 1 km var mecbur yani yoksa hiç istemiyorum

Bence öncelikle kültür yapılmasını iste. Hemen antibiyotik kullanma Can'ım. Gittiğim iki doktorda (biri ürolog) kültür yapmadan ilaç vermedi. Dediğim gibi benim sürekli çıkıyor ve ilaç hiç vermediler.

Bi daha nolursa olsun alttan muayene olma sakın cnm. Doktor dese bile olma bana çatı muayenesi bile yapmamıştı doktorum o derece karşıydı alttan muayeneye. Test verirsin zaten enfeksiyon falan olduğunda çıkıyor basit ilaçlar veriliyor şase şeklinde bide bol su içiliyor bitiyor Allah ın izniyle geçmiş olsun kuzu

asososos canım kremler bunlar yeşil çatlak kremi diğeri güneş kremi 1 alana 1 bedava... Eczanede cilt uzmanı tavsiyesi

Eklentiler

• image.webp
    35 KB · Görüntüleme: 210
Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....
Nasıl ya sendemi ya korkmaya başladım artık !!!!!!

Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Hadi yaaa oğlunun istediği oldu desene. Hayırlı olsun. Bakalım bizim tahmin de değişecek mi !?

Anaaa bende şok!!! Bu doktorlara ne demeli bilmiyorum abi bilmiyosanız tahmin yapmayın 20. Haftada diyin umutlanmayalım bizde. Şaşırdım valla hayırlısı olsun cnm ne diyim kıyamam ya kız cicileride almıştın sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…