- 14 Ağustos 2012
- 2.128
- 601
- 363
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.621
Benim de tahlilde sürekli enfeksiyon ve kan görülüyor, sadece ona bakarak ilaç yazmıyor doktorum kültür de yaptırıyor onda üreme olmadığı için ilaç yazmıyorlar. Bol su içmemi tavsiye ediyorlar sadece. Bünyeyle alakalı sanırım benimde , ürolojiye gittiğimde dr akıntı sancı yanma olursa tekrar gel demişti.
Canım elimde değil ki .. Okulda mesafeler çok uzak birbirine mesela duraktan okula 1 km var mecbur yani yoksa hiç istemiyorumYok canııım neden ondan olsun az bile yürüyosun yorulmana sasırdım
bide bundan galiba diye soyluyo ya vucudun sinyal verdigi an durcaksn kendine dikkat etmen lazim seninnn!!
Kızın annesiyle karsılıklı oynamak lazımDüğünlerine ben de gitcem
Canım elimde değil ki .. Okulda mesafeler çok uzak birbirine mesela duraktan okula 1 km var mecbur yani yoksa hiç istemiyorum
Kızın annesiyle karsılıklı oynamak lazım
Ay bu nevruz da bi secici bi memnuniyetsiz bi degisik
Tamam canım yarın gitmicem zaten dinlencem oğluşla yarını tatil ilan ettik :) bugun korkunca :)
Dikkat et canımcımm yavas yavas git
Bence öncelikle kültür yapılmasını iste. Hemen antibiyotik kullanma Can'ım. Gittiğim iki doktorda (biri ürolog) kültür yapmadan ilaç vermedi. Dediğim gibi benim sürekli çıkıyor ve ilaç hiç vermediler.misam Kültür yapmadı Benimki üşütmekten galiba kolay kolay üşümem ama bundan sonra üşümesemde ayaklarımı çok sıcak tutucam Antibiyotiğe çok karşı bi insanımdır aslında grip olunca fln hayatta içmem ama yeterki minnoşum iyi olsun ne gerekiyorsa yaparım haftasonuna kadar geçmezse doktora fitil seçeneğini de hatırlatayım hemen dayamasın antibiyotiği
Hiç deme yaaa kaçırdım :) oldu mu nişan :) ayrılır onlar onlardan bi cacık olmaz :)Araba da veriyolarJellyfish_ ay bide yarisma yapiyolar ceyiz setleri falan oohh :) sen baya gec kaldin interiorarchitect kaynanalar gobek bile atti
Bi daha nolursa olsun alttan muayene olma sakın cnm. Doktor dese bile olma bana çatı muayenesi bile yapmamıştı doktorum o derece karşıydı alttan muayeneye. Test verirsin zaten enfeksiyon falan olduğunda çıkıyor basit ilaçlar veriliyor şase şeklinde bide bol su içiliyor bitiyor Allah ın izniyle geçmiş olsun kuzuCanlarim
Üniversitenin hastanesinde bi göründum akıntı için doktordan aklım hiç kesmedi ama çok şükür bebeğim iyiymiş akıntı için alttan bi şeyle muayene etti beni mahvetti
Eve geldim lavaboya girince peçeteyle silince az bi damla pembe kan geldi galiba o şey tahriş etti ders oldu bi daha kendi doktorumdan başkasına gitmem mecbur bile kalsam
Suyun nedenini sordum fitilden olabilir dedi
Kasıklarimda ağrı var ama dün dokTorum normal demişti olur demişti galiba ben fazla yürüyorum günde 8000 adım. ondan oluyo ağrılar sanırım yarın okula gitmeyip dinlenim diyorum hiç kalkmayayim
Kızın anası ayırır kesinHiç deme yaaa kaçırdım :) oldu mu nişan :) ayrılır onlar onlardan bi cacık olmaz :)
Nasıl ya sendemi ya korkmaya başladım artık !!!!!!Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....
Hadi yaaa oğlunun istediği oldu desene. Hayırlı olsun. Bakalım bizim tahmin de değişecek mi !?Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Anaaa bende şok!!! Bu doktorlara ne demeli bilmiyorum abi bilmiyosanız tahmin yapmayın 20. Haftada diyin umutlanmayalım bizde. Şaşırdım valla hayırlısı olsun cnm ne diyim kıyamam ya kız cicileride almıştın sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil tabiKızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Canım tombik ten hbr varmiİçim daraldı iyice bu topiğin kasvetindensanki cnm girmek bile istemiyor nolucak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?