- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.601
Kızlar merhaba Ben sistit oldum idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı Benim gibi idrar yolları enfeksiyonu olan varmı hamileyken Dr geçmezse haftaya antibiyotiğe başliycak
Ayy yavruuum yazzik çocuguma yaaPersembe gunu bacagini acmasin gor bak nasi takicam ona bunlar daha baslangic
Canim ben olmadım ama ayaklarını sıcak tutmayı ihmal etme. Tez şifa diliyorumKızlar merhaba Ben sistit oldum idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı Benim gibi idrar yolları enfeksiyonu olan varmı hamileyken Dr geçmezse haftaya antibiyotiğe başliycak
Benim de sonucum a önce çıktı olması gerekenden 3 değer fazla aile hekimi yanma veya başka şikayetin varsa ilaç yazayım dedi ama kadın doğumcuma sormadan yazdırmadım
Sen de şikayet var mı
misam Sahihuban insanbuL Şikayetim sürekli idrarım var gibi hissediyorum gidiyorum wc ye iki damla ve zor yapıyorum idrarımı , daha öncede böbrek taşı düşürmüştüm bünyem yapıyo galiba Bide bende hafif çıkmadı baya bi fazla lökosit çıkmış bitkisel bi ilaç verdi bol su iç dedi antibiyotik vermek istemyrm ama geçmezse mecburuz , düşük riski yapıyo dedi
Kııız aynı benimki öyle işte adamı oyum oyum oynatıyor resmenBu cocuk benimle dalga geciyo resmen ya :) gün icinde kıpır kıpır özellikle cok yemediysem daha cok hissediyorum
bu haftada dısardan anlasılırmı bilmiyorum ama babası da hissetsin istiyorum adam elini koyuyo cocuk duruyo baya bekliyo tamam bi dahakine diyorum elini cekiyo 10saniye gecmiyo yine kıpırdanıyo :)
Amin Can'ım hepimiz hep böyle güzel ve komik haberlerle gelelim inşallah. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi boş :)Maşallah cnm paşaya hep böyle devam etmesi dileğimle :) yamuk karın çok komik oluyor yahele 30 dan sonra daha komik oluyor yolun ortası banyo uyku demiyor sıpalar Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza da biz onlar için yamuk gezmeye dw razıyız
Ayy yavruuum yazzik çocuguma yaaçocuk doğmadan hayata küstürdün
Açar o akıllı annesi sende suyuna git biraz. Şımartin kontrolden önce,tablet vaadi felan verin bilmiyonuz işi
Benim de tahlilde sürekli enfeksiyon ve kan görülüyor, sadece ona bakarak ilaç yazmıyor doktorum kültür de yaptırıyor onda üreme olmadığı için ilaç yazmıyorlar. Bol su içmemi tavsiye ediyorlar sadece. Bünyeyle alakalı sanırım benimde , ürolojiye gittiğimde dr akıntı sancı yanma olursa tekrar gel demişti.misam Sahihuban insanbuL Şikayetim sürekli idrarım var gibi hissediyorum gidiyorum wc ye iki damla ve zor yapıyorum idrarımı , daha öncede böbrek taşı düşürmüştüm bünyem yapıyo galiba Bide bende hafif çıkmadı baya bi fazla lökosit çıkmış bitkisel bi ilaç verdi bol su iç dedi antibiyotik vermek istemyrm ama geçmezse mecburuz , düşük riski yapıyo dedi
Kııız aynı benimki öyle işte adamı oyum oyum oynatıyor resmendün sadece abisine hissettirdi kendini. Çekeceğimiz var bu veletlerden
Ben kullandım canım 3 ay bitince bıraktım ama aklında soru varsa yardimci olayım
Ayyy canim benim ben bilmiyorum ne yazık kiSorum şu canım clexan ile omega 3 birlikte kullanılıyormu? Omega 3 netten Bktim kan sulandırıcı özelliği varmış kan sulandirici kullananlar dikkatli olmalı yazıyor ben solgar omega 3 950 aldım tüp tedavimde dr onu vermisti tekrardan aldım son 3 ay omega almaliymisiz ama su kan sulandırıcı kafamı karıştırdı bilginiz var mı? Simdiden teşekkür ederim
Yok canııım neden ondan olsun az bile yürüyosun yorulmana sasırdımCanlarim
Üniversitenin hastanesinde bi göründum akıntı için doktordan aklım hiç kesmedi ama çok şükür bebeğim iyiymiş akıntı için alttan bi şeyle muayene etti beni mahvetti
Eve geldim lavaboya girince peçeteyle silince az bi damla pembe kan geldi galiba o şey tahriş etti ders oldu bi daha kendi doktorumdan başkasına gitmem mecbur bile kalsam
Suyun nedenini sordum fitilden olabilir dedi
Kasıklarimda ağrı var ama dün dokTorum normal demişti olur demişti galiba ben fazla yürüyorum günde 8000 adım. ondan oluyo ağrılar sanırım yarın okula gitmeyip dinlenim diyorum hiç kalkmayayim
bu saate kadar girmeyip bunun mujdesini vermeye mi girdinSelam kızlar napıyorsunuz?
Ali Haydar'la Esra da nişanlandı hadi geçmiş olsun.
bu saate kadar girmeyip bunun mujdesini vermeye mi girdin
Gorunce direk sen geldin aklima zaten izliyomu acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?