2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar merhaba Ben sistit oldum idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı Benim gibi idrar yolları enfeksiyonu olan varmı hamileyken Dr geçmezse haftaya antibiyotiğe başliycak

Benim de sonucum a önce çıktı olması gerekenden 3 değer fazla aile hekimi yanma veya başka şikayetin varsa ilaç yazayım dedi ama kadın doğumcuma sormadan yazdırmadım

Sen de şikayet var mı

Benim de sonucum a önce çıktı olması gerekenden 3 değer fazla aile hekimi yanma veya başka şikayetin varsa ilaç yazayım dedi ama kadın doğumcuma sormadan yazdırmadım

Sen de şikayet var mı
plum88 kızlar benim 2 ay önceki testimde hafif enfeksiyon çıkmıştı.Doktorum örnek bile almadı bu havalarda normal bol su iç sadece fitil vermiyorum Dedi; gerçekten de çok işe yaradı.

misam Sahihuban insanbuL Şikayetim sürekli idrarım var gibi hissediyorum gidiyorum wc ye iki damla ve zor yapıyorum idrarımı , daha öncede böbrek taşı düşürmüştüm bünyem yapıyo galiba Bide bende hafif çıkmadı baya bi fazla lökosit çıkmış bitkisel bi ilaç verdi bol su iç dedi antibiyotik vermek istemyrm ama geçmezse mecburuz , düşük riski yapıyo dedi

Aynen doktoruna danış canım, çünkü benim ilk idrar testimde enfeksiyon çıkmıştı; akıntım da vardı. O zaman doktorum fitil vermişti; bebek çok küçük (sanırım 6 haftalıktı) enfeksiyonun ilerleyip bebeğe ulaşma ihtimali olabilir demişti; kullandım o zaman da geçti 1 haftada. Doktorlar ilaç verirken fayda zarar oranına bakıyor zaten; verirse mutlaka kullan enfeksiyon önemli çünkü; ama çoğu da dediğim gibi bol sıvı tüketmek ve hijyene dikkat etmekle geçiyor...

Kııız aynı benimki öyle işte adamı oyum oyum oynatıyor resmen dün sadece abisine hissettirdi kendini. Çekeceğimiz var bu veletlerden

Amin Can'ım hepimiz hep böyle güzel ve komik haberlerle gelelim inşallah. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi boş :)

Ayy yavruuum yazzik çocuguma yaa çocuk doğmadan hayata küstürdün
Açar o akıllı annesi sende suyuna git biraz. Şımartin kontrolden önce,tablet vaadi felan verin bilmiyonuz işi
caktırmadan gidelim sessiz konusalm falan diyodu esim seninkide iyi fikirmis
esra erol baslamıs

Benim de tahlilde sürekli enfeksiyon ve kan görülüyor, sadece ona bakarak ilaç yazmıyor doktorum kültür de yaptırıyor onda üreme olmadığı için ilaç yazmıyorlar. Bol su içmemi tavsiye ediyorlar sadece. Bünyeyle alakalı sanırım benimde , ürolojiye gittiğimde dr akıntı sancı yanma olursa tekrar gel demişti.

Ben kullandım canım 3 ay bitince bıraktım ama aklında soru varsa yardimci olayım

Sorum şu canım clexan ile omega 3 birlikte kullanılıyormu? Omega 3 netten Bktim kan sulandırıcı özelliği varmış kan sulandirici kullananlar dikkatli olmalı yazıyor ben solgar omega 3 950 aldım tüp tedavimde dr onu vermisti tekrardan aldım son 3 ay omega almaliymisiz ama su kan sulandırıcı kafamı karıştırdı bilginiz var mı? Simdiden teşekkür ederim

Canlarim
Üniversitenin hastanesinde bi göründum akıntı için doktordan aklım hiç kesmedi ama çok şükür bebeğim iyiymiş akıntı için alttan bi şeyle muayene etti beni mahvetti
Eve geldim lavaboya girince peçeteyle silince az bi damla pembe kan geldi galiba o şey tahriş etti ders oldu bi daha kendi doktorumdan başkasına gitmem mecbur bile kalsam
Suyun nedenini sordum fitilden olabilir dedi
Kasıklarimda ağrı var ama dün dokTorum normal demişti olur demişti galiba ben fazla yürüyorum günde 8000 adım. ondan oluyo ağrılar sanırım yarın okula gitmeyip dinlenim diyorum hiç kalkmayayim

Ayyy canim benim ben bilmiyorum ne yazık ki ben 3 ay bitince bıraktım iğneyi gerek duymadı doktorum o yüzden bilmiyorum Omega ile sıkıntı yaratır mı
doktoruna sormadın mi ya da bu konuda bilgi vermedi mi sana

Yok canııım neden ondan olsun az bile yürüyosun yorulmana sasırdım
bide bundan galiba diye soyluyo ya vucudun sinyal verdigi an durcaksn kendine dikkat etmen lazim seninnn!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…