2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızın anası ayırır kesin doğu çişe gittiği an açtım hemen yakaladım geldi terör estirdi eşek kafalı
Yaaa doğu yaaa yerim ben onu he:) ne olurdu yakın olsaydıkta gelip azıcık ısırsadim onu :)

Ali Haydar tam bi fiasko zaten canım yarın öbürgün bi saçmalıkla gelir yine

Nasıl ya sendemi ya korkmaya başladım artık !!!!!!
Valla ben başında kız istiyordum cnm oğlan dediler 2 kere net değildi tabi kkz deselerde üzülmem sevinirim oğlana da alıştım o da başımla beraber kıyafet almadım zaten detaylıda netleşir öyle alırım ddm sanırım en sağlıklısı da bu olsa gerek

Nasıl ya sendemi ya korkmaya başladım artık !!!!!!
Valla ben başında kız istiyordum cnm oğlan dediler 2 kere net değildi tabi kkz deselerde üzülmem sevinirim oğlana da alıştım o da başımla beraber kıyafet almadım zaten detaylıda netleşir öyle alırım ddm sanırım en sağlıklısı da bu olsa gerek

Tövbeler tövbesi olmam bi daha

Yaaa doğu yaaa yerim ben onu he:) ne olurdu yakın olsaydıkta gelip azıcık ısırsadim onu :)

Ali Haydar tam bi fiasko zaten canım yarın öbürgün bi saçmalıkla gelir yine
Daha tatlısı tombiği snn olsun kuzum inşallah :) doğu enerjisi çok yüksek bir çocuk 100 çocuğun içine koy o napar ne eder sevdirir şeytan tuylu sıpa az kaldı bak unutursun 5-6 ay sonra doğuyu oğluşun gelince :)❤

Benim en az 600 adet almam gerekiyo 2.5 ay yetmesi için.o da artık kaç paket ederse dimi öyle oluyo:)bez olayı tam matematik problemi oldu
Canım eltim in bebeği 40 i yeni çıktı o 2 günde bir kaka yapiomus 1 kere o da yaptgnda. Benim kızım 8 kere kaka yapmasa gecmesdj o gün yani belki seninkide az yapar

Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....
Anaaa veletler parmağında oynatıyor herkesi bu seneki bebeler hep cins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…