- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.641
Yaaa doğu yaaa yerim ben onu he:) ne olurdu yakın olsaydıkta gelip azıcık ısırsadim onu :)Kızın anası ayırır kesindoğu çişe gittiği an açtım hemen yakaladım geldi terör estirdi eşek kafalı
Valla ben başında kız istiyordum cnm oğlan dediler 2 kere net değildi tabi kkz deselerde üzülmem sevinirim oğlana da alıştım o da başımla beraber kıyafet almadım zaten detaylıda netleşir öyle alırım ddm sanırım en sağlıklısı da bu olsa gerekNasıl ya sendemi ya korkmaya başladım artık !!!!!!
Valla ben başında kız istiyordum cnm oğlan dediler 2 kere net değildi tabi kkz deselerde üzülmem sevinirim oğlana da alıştım o da başımla beraber kıyafet almadım zaten detaylıda netleşir öyle alırım ddm sanırım en sağlıklısı da bu olsa gerekNasıl ya sendemi ya korkmaya başladım artık !!!!!!
Tövbeler tövbesi olmam bi dahaBi daha nolursa olsun alttan muayene olma sakın cnm. Doktor dese bile olma bana çatı muayenesi bile yapmamıştı doktorum o derece karşıydı alttan muayeneye. Test verirsin zaten enfeksiyon falan olduğunda çıkıyor basit ilaçlar veriliyor şase şeklinde bide bol su içiliyor bitiyor Allah ın izniyle geçmiş olsun kuzu
Daha tatlısı tombiği snn olsun kuzum inşallah :) doğu enerjisi çok yüksek bir çocuk 100 çocuğun içine koy o napar ne eder sevdirirYaaa doğu yaaa yerim ben onu he:) ne olurdu yakın olsaydıkta gelip azıcık ısırsadim onu :)
Ali Haydar tam bi fiasko zaten canım yarın öbürgün bi saçmalıkla gelir yine
D Daisymom canım benimm gözün aydınnnnKızlar merhaba biz kontrolden çıktık. Herşey yolunda şükür.10 gün sonra tekrar gidicez. L Light Of GodSuper_anne1411 benim oğlan yine istifini bozmadı inatla. 1cicek3bocek Benimki de sağ tarafa toplandı akşamdan beri yamuk karınla geziyorum: )
Benim en az 600 adet almam gerekiyo 2.5 ay yetmesi için.o da artık kaç paket ederse dimi öyle oluyo:)bez olayı tam matematik problemi olduCanım yeğenimden biliyorum günde 5-8 adet arası değiştiriyorlardı...
Gordunmu@DraconianX neredesin bacım kaç gündür ya sataşmak ds gelmiyor içimden
Canım eltim in bebeği 40 i yeni çıktı o 2 günde bir kaka yapiomus 1 kere o da yaptgnda. Benim kızım 8 kere kaka yapmasa gecmesdj o gün yani belki seninkide az yaparBenim en az 600 adet almam gerekiyo 2.5 ay yetmesi için.o da artık kaç paket ederse dimi öyle oluyo:)bez olayı tam matematik problemi oldu
Ara kız doğu yu gitsin anasinin kafasına otursun
Selam kızlar napıyorsunuz?
Ali Haydar'la Esra da nişanlandı hadi geçmiş olsun.
Yok be güzellik senle alakası yok sıkıntı basıyor artık etkileniyorum herşeyden bi süre uzak kalmak en iyisi ama duramıyor insan
Anaaa veletler parmağında oynatıyor herkesiKızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....
Kızı oğlan çıktı cnm şoklarda kendisi ama bebişi iyitulaykavas canım okuyamadım kontrolün nasıl geçti umarım herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?