2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
D Daisymom canım benimm gözün aydınnnn
Teşekkür ederim Can'ım :) valla bacaklarını yine açmadı ( doktor pipinin tam resmini vermek istiyor) gerçi doktor her defasında bakıyor ben göreceğimi gördüm diyor ama bu cinsiyeti değişenleri gördükçe acaba değişirmi demiyor değilim

Canım senin karışımı ben de yaptım sımdı içinde sadece badem yağı yok Tüylenme yaparmis teşekkür ederim

Benim en az 600 adet almam gerekiyo 2.5 ay yetmesi için.o da artık kaç paket ederse dimi öyle oluyo:)bez olayı tam matematik problemi oldu
Kuzum yine de abartma bence , çünkü kilolu mu olacak ne olacak bilmiyoruz. Ben 1 paket yenidoğan, iki paket 2 numara , 120 adetlik aylık paketten 3 numara prima aldım lazım olursa yine alınır. Fazla olupta ziyan olmasın.

Guzel anneler gunaydiiiinnnn;
Bebislerinizle birlikte musmutlu bir gun gecirmenizi dilerim :)
Biz bugun yolu yarilamisiz,bi heyecan basti beni :)
Benım de 5 günüm var cuma günü tetanoz aşımı vurulacam siz vuruldunuz mu sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle İnşallah

Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....

Allah Allah ne çok yanılıyor bu doktorlar böyle. Sağlıkla gelsin tabi, en önemlisi o.

Gözün aydın canım, sağlığı sıhhati yerin de olsun da

Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....
20.haftaya kadar soylenene pek guvenmemek lazim sanirim ya..
Saglıklı olsunda gerisi kolay atlatılır masallah kuzuya hep iyi olsun boyle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…