- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.661
O Nevruz u yolasim gelio kendi tipine bakmio insan beğenmio k...... kenariKızın annesiyle karsılıklı oynamak lazım
Ay bu nevruz da bi secici bi memnuniyetsiz bi degisik
oldu kız nişan manyak bunların hepsi :)))Jellyfish_ canım ben geç açtım bu ali Haydarla esra ne ettiler nisan olmamış dimi özet geçer misin :)
Delü ya Catmom dan al hbr leri.
Teşekkür ederim Can'ım :) valla bacaklarını yine açmadı ( doktor pipinin tam resmini vermek istiyor) gerçi doktor her defasında bakıyor ben göreceğimi gördüm diyor ama bu cinsiyeti değişenleri gördükçe acaba değişirmi demiyor değilim
Canım senin karışımı ben de yaptım sımdı içinde sadece badem yağı yok Tüylenme yaparmiska
kakao yağı,badem yağı,doğal zeytin yağı,susam yağı ben bunlardan karıştırdım canım küçük bide fısfıs aldım koydum içine mümkün oldukça her akşam sürmeye çalışıyorum
Kuzum yine de abartma bence , çünkü kilolu mu olacak ne olacak bilmiyoruz. Ben 1 paket yenidoğan, iki paket 2 numara , 120 adetlik aylık paketten 3 numara prima aldım lazım olursa yine alınır. Fazla olupta ziyan olmasın.Benim en az 600 adet almam gerekiyo 2.5 ay yetmesi için.o da artık kaç paket ederse dimi öyle oluyo:)bez olayı tam matematik problemi oldu
Benım de 5 günüm var cuma günü tetanoz aşımı vurulacam siz vuruldunuz mu sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle İnşallahGuzel anneler gunaydiiiinnnn;
Bebislerinizle birlikte musmutlu bir gun gecirmenizi dilerim :)
Biz bugun yolu yarilamisiz,bi heyecan basti beni :)
Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....
Teşekkür ederim Can'ım :) valla bacaklarını yine açmadı ( doktor pipinin tam resmini vermek istiyor) gerçi doktor her defasında bakıyor ben göreceğimi gördüm diyor ama bu cinsiyeti değişenleri gördükçe acaba değişirmi demiyor değilim
Teşekkür ederim canım Güle güle kullanasososos canım kremler bunlar yeşil çatlak kremi diğeri güneş kremi 1 alana 1 bedava... Eczanede cilt uzmanı tavsiyesi
Burada oyle bir asidan bahsetmediler yarin ayrintiliya giricem kismetse o zaman sorarim :) saglikla alalimm insallah kucagimiza minikcanlari :)Benım de 5 günüm var cuma günü tetanoz aşımı vurulacam siz vuruldunuz mu sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle İnşallah
Sağol Can'ım elbette sağlıklı olmaları hepimizin tek dileğiAllah Allah ne çok yanılıyor bu doktorlar böyle. Sağlıkla gelsin tabi, en önemlisi o.
Gözün aydın canım, sağlığı sıhhati yerin de olsun da
20.haftaya kadar soylenene pek guvenmemek lazim sanirim ya..Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....
Fazla uzak kalmayin ama ozluyo insanYok be güzellik senle alakası yok sıkıntı basıyor artık etkileniyorum herşeyden bi süre uzak kalmak en iyisi ama duramıyor insan
O artık bi marka ama deme oyleO Nevruz u yolasim gelio kendi tipine bakmio insan beğenmio k...... kenari
Güzel haberlerle gelirsin insallah canimBugun tam 20 haftalik olduk biiizz teyzeleri :)buda gobusumuzzz :) yarin ayrintilimiz var insallah dualarinizi bekliyoruz :)
Amiin canimmm coook tesekkur ederiiizz :) senin gosterdi mi yaramaz? Cok okuyamiyorum bu ara yazdiysanda kusuruma bakma n olurGüzel haberlerle gelirsin insallah canim
Çok Alıp depolamasak Lazım o zaman ben iki üç paket alayım o zaöan.Canım eltim in bebeği 40 i yeni çıktı o 2 günde bir kaka yapiomus 1 kere o da yaptgnda. Benim kızım 8 kere kaka yapmasa gecmesdj o gün yani belki seninkide az yapar
İyi ki burası var dertleşip dua alıyoruz yeri gelince.ama bazen de insan çok bunalıyor.Rabbim herkesin Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?