- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.681
Onu p yüzden kowmuolar ztn reyting yaptiriolarO artık bi marka ama deme oyle
Locanın dikkat ceken ismi diye alt yazı veriyolar hep
Ayyy gerçekten mi Hayırlısı olsun bu topiğin bebekleri çok yaramaz valla dalga geçiyorlar bizimle eeee ablaları olarak aryamı örnek aldılarsa normaldir:)Kızı oğlan çıktı cnm şoklarda kendisi ama bebişi iyi
Olur mu olur :))canım cinsiyet önemli değil sağlıkla sıhatle doğsun büyüsünlerdeTeşekkür ederim Can'ım :) valla bacaklarını yine açmadı ( doktor pipinin tam resmini vermek istiyor) gerçi doktor her defasında bakıyor ben göreceğimi gördüm diyor ama bu cinsiyeti değişenleri gördükçe acaba değişirmi demiyor değilim
Aynen mantıklı canım bende öyle yapayımKuzum yine de abartma bence , çünkü kilolu mu olacak ne olacak bilmiyoruz. Ben 1 paket yenidoğan, iki paket 2 numara , 120 adetlik aylık paketten 3 numara prima aldım lazım olursa yine alınır. Fazla olupta ziyan olmasın.
Evt canimcim 3 6 kilo olandan al ztn 3 kılo dogsa ayda 1 kg alicak 2.5 ay rahat o bezi kullanican çok alma o boy ztn ihtiyaç oldukça tüketimine göre alırsınÇok Alıp depolamasak Lazım o zaman ben iki üç paket alayım o zaöan.
Canım sıkıldı biraz dua ediyorum geçer inşallah
Bende doktora sordum emin misiniz diye. Önümüzdeki ay bir daha değişir mi dedim. Yok busefer kesin dedi.Cinsiyet değişmiş bugün 2 kişinin.tulaykavas zeynep gelmio mu şimdi emin mi doktor ya bak bi daha degsrtrmesin
Persembe ayrintilimiz var o zaman gostercek insallah teyzesi :) ♥ bisey kacirmadin yani :)Amiin canimmm coook tesekkur ederiiizz :) senin gosterdi mi yaramaz? Cok okuyamiyorum bu ara yazdiysanda kusuruma bakma n olur
Insallah canımm.. bende okuyaym hemen hem sana hem prensese ♥Canım sıkıldı biraz dua ediyorum geçer inşallah
Öyle Can'ım. Hayırlısı allahtan...Anaaa bende şok!!! Bu doktorlara ne demeli bilmiyorum abi bilmiyosanız tahmin yapmayın 20. Haftada diyin umutlanmayalım bizde. Şaşırdım valla hayırlısı olsun cnm ne diyim kıyamam ya kız cicileride almıştın sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil tabi
Canım çok şükür bebeğim iyi. Yalnız doktor erkek dedi. Cinsiyeti değişti anlayacağın...tulaykavas canım okuyamadım kontrolün nasıl geçti umarım herşey yolundadır
Kız bebek nerde :) maşallah sana hiç kilon yok şaka bir yana 40 kilo alıp doğum etmektense 9 10 kilo ile 3 kg çocuk doğurmak mantıklı sen 9 bile almazsın dopuma kdr oğlumda böyleydim ah ah :) şimdi turşu fıçısı kdr oldumBugun tam 20 haftalik olduk biiizz teyzeleri :)buda gobusumuzzz :) yarin ayrintilimiz var insallah dualarinizi bekliyoruz :)
SaakiiinnOnu p yüzden kowmuolar ztn reyting yaptiriolarGöya çok dindar ama insanları aşağılamak ta onda yani ayyy konuştukça sinirleniorum sinirlendikce konusuorum
Sağol canım benim herkese dua edelim inşallahInsallah canımm.. bende okuyaym hemen hem sana hem prensese ♥
@DraconianX neredesin bacım kaç gündür ya sataşmak ds gelmiyor içimden
Olsun canım ya sağlıklı olsunda Rabbim ne takdir ettiyse o en GüzeliCanım çok şükür bebeğim iyi. Yalnız doktor erkek dedi. Cinsiyeti değişti anlayacağın...
Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....
20.haftaya kadar soylenene pek guvenmemek lazim sanirim ya..
Saglıklı olsunda gerisi kolay atlatılır masallah kuzuya hep iyi olsun boyle insallah
Allah cezalarını vermesinoldu kız nişan manyak bunların hepsi :)))
Eyy hamis kadın silkelen ve kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?