2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İyi ki burası var dertleşip dua alıyoruz yeri gelince.ama bazen de insan çok bunalıyor.Rabbim herkesin Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen canım insan anlatınca rahatlıyor ve ben buraya bakmadım mi aklım sizlerde kalıyo rabbim kimseyi üzmesin hep güzel haberler alalım

Persembe ayrintilimiz var o zaman gostercek insallah teyzesi :) ♥ bisey kacirmadin yani :)
Ayyy 1 gun ara ile ayrintiliya giricez demek kiii hadi insallah bu sefer gosterecek annesi bakalim ne olacak cok heyecanliiii :) ben de eger gosterirse yarin ogrenicem ama doktora soylememesini zarfa yazip koymasini isticem bir pastaci ile anlastik zarfi ona vericez o icini pembe ya da mavi yapacak pastanin yakinlarimizla birlikte bizde surpriz bir sekilde ogrenecegiz kismetse :)

Yaaa cok yasa seenn benim galiba anneme cekmis karnimin ici genis sanirim ya da ben oyle avutuyorum kendimi hayir bide yarin ayrintili var doktor birsey demez insallah :) ama senin ilk degil ki kuzum benim ikinci ya da ucuncu olsa eminim benimde hemen cikar karnim

Kizlar gecmise biraz bakma firsatim oldu herkes matsiyahoje i sormus n oldu umarim bir problem yoktur,hesabina da baktim en son pazar aksami girmis buraya umarim hersey yolundadir

Yaaa ne güzel bi fikiiir cok heycanlı :) insallah gosterir de pastanin rengini bizde ogreniriz :)

Yurtdışında bi gelenek bu dimi nette görmüştüm baya eğlenceliye benziyo :))

Doktorlar zayıf hamilelere bayılıyor merak etme bişi demez kilolu olan hamişleride tefe koyuyor resmen banada iyisin demişti en son ben hala alamadım kilo karnın gebelik çokluğu ile alakası var evet :) bnm 3. Bebişim bu sıpa ama yine de kocaman değil öyle normal hadi ayrıntılın iyi geçer inşallah cnm yaz bize mutlaka bu ayrıntılı bizler için dönüm noktası oldu hayırlı haberler istiyoruz herkesten sağlıkla donun sizde miniğin ile inşallah

Senin gibi tecrubeli annelere burada ihtiyacimiz var her konuda canim benim valla cok iyi geliyorsun rahatlatiyorsun karsindakini :) insallah yarin guzel haberlerle gelip burada yazarim ne olup bittigini teyzesi :)

Aman bırak allasen onun getircee neşeden ne hayır gelir depresyonda o boşver gelmesin
Bu hatun elbet depresyondan çıkar gelince sana neler edecek donuşu fena olur onun bu depresyon moda oldu topikte topiğin adını değiştirmek gerek depresif temmuz anneleri diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…