- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.701
Aynen canım insan anlatınca rahatlıyor ve ben buraya bakmadım mi aklım sizlerde kalıyo rabbim kimseyi üzmesin hep güzel haberler alalımİyi ki burası var dertleşip dua alıyoruz yeri gelince.ama bazen de insan çok bunalıyor.Rabbim herkesin Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayyy 1 gun ara ile ayrintiliya giricez demek kiii hadi insallah bu sefer gosterecek annesi bakalim ne olacak cok heyecanliiii :) ben de eger gosterirse yarin ogrenicem ama doktora soylememesini zarfa yazip koymasini isticem bir pastaci ile anlastik zarfi ona vericez o icini pembe ya da mavi yapacak pastanin yakinlarimizla birlikte bizde surpriz bir sekilde ogrenecegiz kismetse :)Persembe ayrintilimiz var o zaman gostercek insallah teyzesi :) ♥ bisey kacirmadin yani :)
Yaaa cok yasa seennKız bebek nerde :) maşallah sana hiç kilon yok şaka bir yana 40 kilo alıp doğum etmektense 9 10 kilo ile 3 kg çocuk doğurmak mantıklı sen 9 bile almazsın dopuma kdr oğlumda böyleydim ah ah :) şimdi turşu fıçısı kdr oldum
Jellyfish_ soyle gelsin kız belki neşe getirir biraz bize DraconianX gel kız heyheylerim üstünde az parala beni laf sok bişiler et
Yaaa ne güzel bi fikiiir cok heycanlı :) insallah gosterir de pastanin rengini bizde ogreniriz :)Ayyy 1 gun ara ile ayrintiliya giricez demek kiii hadi insallah bu sefer gosterecek annesi bakalim ne olacak cok heyecanliiii :) ben de eger gosterirse yarin ogrenicem ama doktora soylememesini zarfa yazip koymasini isticem bir pastaci ile anlastik zarfi ona vericez o icini pembe ya da mavi yapacak pastanin yakinlarimizla birlikte bizde surpriz bir sekilde ogrenecegiz kismetse :)
Teşekkür ederim@Nurmuratkf canım detaylıda normal ultrason gibi sen yatıyosun onlar bakıyo göbekten alttan muayene yok
Yurtdışında bi gelenek bu dimi nette görmüştüm baya eğlenceliye benziyo :))Ayyy 1 gun ara ile ayrintiliya giricez demek kiii hadi insallah bu sefer gosterecek annesi bakalim ne olacak cok heyecanliiii :) ben de eger gosterirse yarin ogrenicem ama doktora soylememesini zarfa yazip koymasini isticem bir pastaci ile anlastik zarfi ona vericez o icini pembe ya da mavi yapacak pastanin yakinlarimizla birlikte bizde surpriz bir sekilde ogrenecegiz kismetse :)
Salgın gibi oldu depresyon ben atlattim cok sukur darisi depresyonda olanlara :))Aman bırak allasen onun getircee neşeden ne hayır gelir depresyonda o boşver gelmesin
Evet cok yapiyorlar burada :) bizde dedik degisiklik olsun tabi insallah kendisi gosterir :)Yurtdışında bi gelenek bu dimi nette görmüştüm baya eğlenceliye benziyo :))
İnsallah canim benimm heyecanla bekliyoruz gostermesini teyzesi :)Yaaa ne güzel bi fikiiir cok heycanlı :) insallah gosterir de pastanin rengini bizde ogreniriz :)
Salgın gibi oldu depresyon ben atlattim cok sukur darisi depresyonda olanlara :))
Doktorlar zayıf hamilelere bayılıyorYaaa cok yasa seennbenim galiba anneme cekmis karnimin ici genis sanirim ya da ben oyle avutuyorum kendimi hayir bide yarin ayrintili var doktor birsey demez insallah :) ama senin ilk degil ki kuzum benim ikinci ya da ucuncu olsa eminim benimde hemen cikar karnim
Tembihle annesi ac bacaklarini de goster de hem tatli hem tehdit eder gibi konus :)) en sonEvet cok yapiyorlar burada :) bizde dedik degisiklik olsun tabi insallah kendisi gosterir :)
Senin gibi tecrubeli annelere burada ihtiyacimiz var her konuda canim benim valla cok iyi geliyorsun rahatlatiyorsun karsindakini :) insallah yarin guzel haberlerle gelip burada yazarim ne olup bittigini teyzesi :)Doktorlar zayıf hamilelere bayılıyormerak etme bişi demez kilolu olan hamişleride tefe koyuyor resmen banada iyisin demişti en son ben hala alamadım kilo karnın gebelik çokluğu ile alakası var evet :) bnm 3. Bebişim bu sıpa ama yine de kocaman değil öyle normal hadi ayrıntılın iyi geçer inşallah cnm yaz bize mutlaka bu ayrıntılı bizler için dönüm noktası oldu hayırlı haberler istiyoruz herkesten sağlıkla donun sizde miniğin ile inşallah
Bu asabiyette iyi degil yalnız :)annem neyin depresyonu bu ama aaaaa kız bebelerinizi gerip durmayın var çakıcam bi tane haa! Depresyon falan yok
Bu asabiyette iyi degil yalnız :)
Bu hatun elbet depresyondan çıkar gelince sana neler edecek donuşu fena olur onunAman bırak allasen onun getircee neşeden ne hayır gelir depresyonda o boşver gelmesin
Sen bana asabi mi demek istedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?