2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bu hatun elbet depresyondan çıkar gelince sana neler edecek donuşu fena olur onun bu depresyon moda oldu topikte topiğin adını değiştirmek gerek depresif temmuz anneleri diye

Bana kıyamaz o Ya da yeni topic acalım öyle iyi fikir bak. Bunalım şarkılar falan paylaşılsın hep bi ağlama falan.

Tembihle annesi ac bacaklarini de goster de hem tatli hem tehdit eder gibi konus :)) en son insanbuL vaatlerde bulun diyodu tabi o da bi fikir :))
Aynen simdiden basladim :) surekli sevip oksuyorum gobegimi oda bi hareketleniyor sanki :) anliyor mu dersin :) olmadi su vaat iside hosuma gitmedi degil hani

Kızlar 3820-3870 arasındaki sayfalara bakamadım. Kaçırdığım bişey varsa affola.
Buluşma grubundan söylediler herkes beni soruyormuş. Merakta bıraktığım için kusura bakmayın iyi değilim pek.
bebeğin sol akciğerinde kist çıktı. sol taraf komple küçüklü büyüklü kistlerle dolu. hatta kalbi sağa itmiş.
dün gebeliği sonlandırmaktan bahsettiler çok perişandım giremedim. bugün tekrar gittim heyet baktı 1 ay sonra tekrar bakılacak. gerileyebilir dediler. en iyi ihtimalle kendiliğinden iyileşirmiş. daha kötü ihtimaller doğumdan sonra ameliyat - bebeğin karnımda ölmesi - gebeliği sonlandırma şeklinde. şuan hiçbir şey net değil. sadece bekliyoruz.
tek kesin olan bebeğin kız olması. ama doktor alışveriş yapma bence dedi. o lafı kulağımda yankılanıyor hala.
iki gündür 10a yakın doktor gördü. hepsi bekleme yönünde. yüreğimiz ağzımızda bekleyeceğiz kızlar. inşallah bir mucize olur bebeğim iyileşir. nolur dualarınızı esirgemeyin.
Bu konuda bilginiz varsa lütfen yazın. Bilgiye tecrübeye ihtiyacım var.
Super_anne1411 sleek @jindam L Light Of God M menevsenergis insanbuL 1cicek3bocek tulaykavas hayalim16 Senam72015 kalinkam melankolik_kedi D Daisymom M melda983 Jellyfish_ primavera77 @frontoza @batideniz sleek ve yazamadığım bütün güzel yürekli arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.

Tommbikcim çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Dularımız her zaman sizinle. Umarım kendiliğinden yok olur ve kızınızla bu günleri asla hatırlamayacağınız güzel günleriniz sizinle olur. Bunu canı gönülden diliyorum ve inanıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Ne söylenir ne denir bilemedim tek temennim geçer inşallah demek biz geçer inşallah desek te senin için hiçbir şey geçmeyecek ben seni çok iyi anlıyorum kelimelerin kifayetsiz kaldığı an bu an olsa gerek tek diyeceğim bebeğinden sakın vazgeçme canım benim bizlerde doktorlarımızla görüşürüz konuşuruz bilgi alırız netten araştırır en önemlisi dua ederiz her anımızda kızın seni bırakmayacak bnm bebeğimi. Probleminde bobreklerinde büyüklü küçüklü kistler vardı durum farklıydı bnm yani rabbim eşinin de snn de yardımcın olsun

Canımm böyle bi durumda ne denir bilmiyorum ama umutsuz konusmamıs doktorlar bu iyi bisey bence. Insallah prensesin yenecek bunları. bol bol dua edelim Allah yardimcinz olsun. Kendini fazla yorma cok cok dikkat et

Lierac kremi bugün sordurdum eczaneye bir kutu 200 ml 200 lira dedi almaktan vazgeçtim zeytin yağı kakao yağı ve susam yağı karışımı sürmeye başladım bugün doktorum ben genelde yağ öneriyorum çok pahalı kremler var ama ayda 1-1.5 kilodan fazla alırsan çatlama olur ne kullanırsan kullan kilona dikkat etmen lazım dedi. 20. Haftadan sonra vuruluyor dendi bana tetanoz aşısı cuma günü tam 20. Hafta olacam vurulacam gidecem

Canim benim coook cok gecmis olsun,sen cok guclu bir kadinsin ve eminim bebeginde oyle her zaman iyi ihtimalleri dusun ve pozitifi cagir lutfen,sonucta doktorda demis kendiliginden iyilesme ihtimali de var diye ki eminim oyle olacak,kendini buraya giricem diye de sartlandirma biraz dinlen kafani dinle hersey cok guzel olacak butun dualarim senin ve guzel bebeginle canim benim

Senin gibi tecrubeli annelere burada ihtiyacimiz var her konuda canim benim valla cok iyi geliyorsun rahatlatiyorsun karsindakini :) insallah yarin guzel haberlerle gelip burada yazarim ne olup bittigini teyzesi :)
Bi kendimi rahatlayamıyorum canım ya sanırım bu hafta eşim psikologa götürecek dudaklarımda ucuklar çıkmaya başladı stresten detaylı yaklaştıkça ben gece yatamıyorum kâbuslardan uyumaya korkuyorum şu veletleri sağlıkla kucağımıza alsakta rabbim den başka bişi istemiyorum o ne derse o olur haber bekleyeceğim mutlaka bakıcam yrn sana

Tahmin ediyorum canim cok haklisin stres olmakta ama biz ne kadar stresli olursak bebislerde hissediyorlamis ki eminim sen cok daha iyi biliyorsundur,ben bazen tv de birsey gorup hungur hungur aglamaya basliyorum (hormonlarinda etkisi var tabi) sonra dusunuyorum acaba hissetmis midir? Ya oda uzulduyse diye sonra hemen kendimi toparliyorum ve onu sevmeye basliyorum evet yasadigimiz sey kolay degil insan buyutuyoruz icimizde ve iceride olan biteni goremiyoruz n yazik ki dedigin gibi Allah'a emanet o ne derse o olur,insallah hersey cok guzel olacak hepimiz icin canim benim,mutlaka haber edicem yarin

Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....
Aaaa ben şok canım ayrıntılı da mı çıktı? Bende neredeyse herşeyini hazırladım doktor %100 kız dedi 17.haftada ama Hayırlı olsun ama çok şaşırdım

Tombikkcim canım arkadaşım iki gündür hep aklımdaydın dua ettim senin ve Bebeğin için herzaman edicem de.yazdıklarını Ağlayarak okudum Rabbim yar ve yardımcın olsun.ben ne diyceğimi bilemiyorum ne desem iyi gelir onu da bilmiyorum ama dualara sığın.bebeğinin sana tutunmasını kalbinin atmasını sağlayan Rabbim şifasını da versin inşallah.mucizeleri yaratan Allah'ım senin minik kızına da şifa verecektir.bu konu da hiç bir bilgim yok perinatoloğa gitnişssindir bi kaç Dr a daha görün fikirlerini al.bebekte kist olup anne karnında kendiliğinden kaybolan çok vaka duydum.inşallah öyle olur.Rabbim bu zor günleri yaşanmamışcasına unuttursun içini ferahlatsın Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Benim en az 600 adet almam gerekiyo 2.5 ay yetmesi için.o da artık kaç paket ederse dimi öyle oluyo:)bez olayı tam matematik problemi oldu
Canım bebeğin kilosu vs etkileyeceği için ben içinde 108 adet olan 1 paket aldım indirimden. Doğumdan sonra depolarım artık bebeğe göre; geçen bir arkadaşım da ıslak Mendili depola başta yıkasan bile popusunu dışarda çok lazım oluyor dedi.

Canım o güzel yüreğini ferah tutmaya çalış, dualara sığın Allah'ım isterse herşey olur o kistler kayboluverir. Ben de dua edeceğim senin için, sakın kötüyü düşünme

matsiyahoje canım aklım hep sendeki dünden beri; zaten farklı doktorlara görünüyorsundur ama asla ümidini kaybetme ne mucizeler okuyoruz; dualarım senin ve bebeğinle

Son düzenleme:
Kızlar ben bi müddet yokum Allah'a emanet olun.arkadaşlar zor günler geçiriyorlarken benim burda bezden bahsetmem zoruma gitti.kontrolleri olanlar hep iyi haberler alır inşallah.kontrollerinde olumsuz Şeyler duyan arkadaşların ise Rabbim hep Yanlarında yardımcısı olsun bebeklerini onlara bağışlasın hep dua edicem hepimize

Canım kaç kilo aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…