2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@tombik rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 1 ay sonra Allahın izniyle vücut onları tolere edicek ve iyilesicek.Allahim bebegini annesine babasına bagislasin şifa versin sağlıkla gelsin inşallah. Benim kızımda Akciğer den ameliyat olmuştu canım çok zor bi ameliyat dağa oldu rabbim dermansiz dert vermesin çözümü olur Allahın izniyle bebğin kucaginda Bu günlerine gulersiniz neler yasamistik diye. İnan ben ayrıntılı ultrason da kist çıkmayn bebek görmedim yemin ederim görmedim şu an vücutları büyüme aşamasında büyüdükçe kayboluo onlar.bak görcek sin annesi bol bol dua et gecicek hepsi

Canım Allah yardımcın olsun senin için dua edeceğim inşallah bebeğin bunu atlatır sağlıkla kucağına alırsın. Sana özelden mesaj atıyorum bir de.

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum bol bol dua edicem size... Rabbim şifa versin inşallah... Hiç kötü düşünme güzel düşünmeye çalış güzel olsun hersey

Canim bebeğini sag salim kucagina almayi nasip etsin. Insallah tum sıkıntılar gecer bebegini kucagina alinca gormemise donersiniz... Allah sabır versin.

Bu konuda bilgim yok ama Rabbimden herzaman hayırlısıni dilemek gerektiğini bilirim senin için ve bebeğin için hayırlısı inşAllah sağlıkla birbirinize kavuşmak olur ve inşAllah o minicik organlari kendini yeniler düzeltir ve annesini ailesini tabi bizi de gülümsetir senin ve bebeğinin Rabbim yar ve yardımcısi olsun

Rabbim yardimcin olsun insallah canim dua etcem insallah

matsiyahoje canım hepimiz ne söylersek soyleyelim içindeki sıkıntıyı gideremeyeceğiz belki. Az çok buna benzer şeyler gebeliklerin de yaşayan bizler bu duyguyu biliriz. Ama lütfen Allah a sığın, 'Kafanda olumsuz olasılıkları düşünme. Her şeyin iyi gideceğine çok eminim. Yaradan isterse her şey olur. Konuyla alakalı bilgim yok keşke yardımcı olabilseydim. Ama dualarimla her zaman yanında olacağımdan emin ol. Bebeğinin sağlıklı güzel günleri cok yakin Allah in izniyle...

inanmiyorum canim ya inwn suan elim ayagim titriyor cok uzuldum daha oncede detayliya girdigin icin ben bi sorun cikacagini hic zannetmiyordum internetin olmadigi biryerlere gezmeye gittigini dusundum hep girmedigin icin ama bu cok agir oldu ... ama canim kardesim Allah tan umit kesilmez insallah duzelir cok sukur ki duzelme ihtimali olan birseymis Rabbim yarve yardimcin olsun cok zorbir surec bekliyor seni anlayabiliyorum dualarim seninle olacak peki baska bir peri atologa goru meyi dusunuyormusun

Sorma, dokunsalar ağlayacak gibi oluyorum bazen :))

Kızlar ben şok ben iptal... 1 ay kızım diye sevdigimiz bebegimiz ERKEK mis. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Cok sukur sagligi yerinde...
Ben kaçar.... Bu şoktan kurtulmam lazim. Yarın görüşürüz.....

Haydaaaa, nasıl yani :))))
Ay bu Temmuz annelerinin pipilerden kuyulardan çektiği nedir ya :)))

Elden bisey gelmeyince böyle oluyo sanırm ama haklısın birbirimize destek olmalıyız.. insallah cabuk gecer bu günler

Arkadaşım ben de böyle bir haber beklemiyordum.
Ne desem şuan inan hiç bilemedim.
İkili testi kötü çıkan biri olarak sadece diyorum ki üzerine dusen varsa yap ve tedbir al sonra Rabbine tevekkül et sonucu ondan bekle.. Çünkü daha fazlasına gücümüz yetmez. O'ndan iste, bekle..
Ben oyle yapiyorum Çok pahaliymis gerçekten.
Bebak acibadem kremini denemek lazım.

Ben de şok oldum canım zaten ayrıntılı yaptırmıştım buna adetten gittim hiç beklemiyordum. Başka doktora gitmeyi düşünmüyorum zaten iki günde toplam 10 doktor gördü. Sağolsunlar hepsi çok ilgiliydi. Kendi doktorum bir süre ultrasona girme dedi. Biraz beklicem şimdilik. Hem bu arada biraz kafamızı toparlarız. Çok karışık durumdayız

Kızlar tek tek cevap yazacak durumda değilim beni mazur görün.
Bana dualarınızı esirgemeyin.
Ve lütfen kasvete kapılmayın hayat devam ediyor. Bebeklerinizi üzmeyin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. dualarınızı bekliyorum. Ben pek giremicem biri kazenden rica edip topiği alabilir. Keşke böyle olmasaydı kızlar ama hala hiçbişey için geç değil. Mucizelere inanıyorum dualara inanıyorum sabırla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…