2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım arkadasım namaz kıldım kuran okudum dua ettim kendimden önce sana.hep edicem Bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah.insanız hepimiz nasıl üzülmeyiz kasvete kapılmayız hepimiz birer can taşıyoruz içimizde.Allahın izniyle burda ki herkesin Duası minik kızına da sana da iyi gelecek sağlıkla dünyaya gelecek.güçlü ol her nefesinde dua et.esmül hüsnadan hikmetine ve esrarına çok inandığım güvendiğim isimlerden ya mütekebbir ya Fettah ya Latif isimlerini zikret her nefesinde.iki selavat arası et dualarını isimlerin zikirlerini.Allaha emanet olun minik kızınla

matsiyahoje cigim burda hep birbirimizin duasındayiz ins. Bebegin icin de dua edeceğiz. Rabbim dermansiz dert vermesin. Ins zamanla kaybolur kistler. Rabbim sağlıkla kavuştursun bizi yavrularımıza. Çok dua et, Mevla ya sığın. Arada yaz bize...

Can'ım şimdi dua ettim bebişin için. Yatmadan bir bakayım dedim, iyi oldu gördüm seni. Hiçbir yere gitmek yok bu topiğin sahibi sensin ve bu günler geçecek!!!

Ay cnm benim ya daha küçük bebeklerimiz onların herşeyi yeni oluşuyo düzelir die düşünyrm allah sabır versin ama kalbini temiz tut bebeğimde kötü etkilenmesin. Nasıl bizim hastalıklarımız morale düzeliyosa onlarda öyle ama onların morali biziz. Bende yapmycm alışverişi son aylara kadar hiç birimizin garantisi yok ki ona canını sıkma bi düzelsin hepsine birlikte bakarız inş hep yanındayz

Gerçekten çok üzgünüm ne diyeceğimi nasıl teselli vericeğimi bilemiyorum..Allahım evladını bağışlasın sana inşallah..Tahmin etmemiştim böyle bi sonuçla döneceğini,canım arkadaşım neler duymuşsun öyle biricik kızın hakkında Rabbim onun minicik bedenine sağlık versin inşallah,en sevdiği kulu Hz.Muhammed(s.a.v)'in yüzü suyu hürmetine bağışlasın sağlıkla kızını...Yürekten bütün dualarım seninle...sözün bittiği duaların konuştuğu yerdeyiz..Çok ama çok üzgünüm rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin şer olanıda hayra çevirsin arkadaşım..

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla bebegını kucağına alırsın İnşallah bu günleri de hafizandan silersin dualarimiz seninle

cnmm çook geçmiş lsunn.inan söylediğin şeylerle ilgili en ufak bir bilgim yok...çok şaşkınım duyduklarıma neler duyuyoruz.tıp mı çokk ilerledi,problemler mş çoğaldı yoksa,yürekleri ağıza getirmenn dışında hepsi birer varsayımm mıı???alalh güzelliklerle karşılaştırsın.umarımm minnağın iyidir,,iyi de olacaktır.yüreğini ferah tut cnm beniim büyük geçmiş olsun.güzel haberleriniz yolda olsun inşalalhhh

matsiyahoje allah içerisinde olunan gamı unutturacak gam vermesin, derler. Doğruymuş. Arkadaşlar haber verdiler, sana yazmak için girdim hemen.

6ıncu gece bu uyumadım. Ne hissettiğini anlıyor, yaşıyorum şu an. O yüzden biliyorum ki ne desem boş. El eleyiz. Allah taşıyamayacağımız acı ile sınamasın bizleri.

Hayırlı sabahlar hanımlar. Sağlığınız huzurunuz hiç eksik olmasın, derdi olanlar deva hasta olanlar şifa bulsun inşallah

matsiyahoje cnm. Allah yardımcın olsun. Rabbim tez vakitle iyileştirsin kuzucuğunu. Sağlıkla kucağına aldığın günler gelecek. morelini sağlam tutman lazım cnm. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

günaydınnn annişler ve bebecikleri
Gunaydin canim aydin gunlerimiz olsun insallah bu zor gunler gecsin hepimiz icin hep yuregimiz agzimizda bekliyoruz ...
Canim sende sanirim zeynep kamilden detyli usg icin randevu almistin ben kac gundur ugrasiyorum internet mobilden gece gunduz ama yok alamiyorum sen saat kacta aldin ve telden mi netten mi bugunde telden arayacagim

canım inanılmaz üzüldüm çok geçmiş olsun ama sen asla kendini koyverme ne mucizeler duyuyoruz bukadar anne adayının duası kabul olur merak etme ümidini yitirme allahın izniyle heşey yolunda gidecek inşallah.... sağlıkla kavuşacaksın kızına eminim....

Kesınlıkle kotu dusunme ben prensese ınanıyorumm annesının yızunu guldurcek Allâhın ıznıyle bız destek ıcın hep hazırız ve senin iyi olmanı beklicez senı sevıyoruz tommbikim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…