2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gunaydın ablacımmmmm amim amin inşallah kötu haberlerını aldıgımız herkes tez zamanda guzel haberlerını getırsınler...

Aaaa ben şok canım ayrıntılı da mı çıktı? Bende neredeyse herşeyini hazırladım doktor %100 kız dedi 17.haftada ama Hayırlı olsun ama çok şaşırdım
bende çok tedirgin ya doktor çok emişnde kendinden alabilirsin pembişleri bu kız dedi hatta 2 gün öncede gittim ağrım var diye yine kız dedi bende o hevesle bi kaç bişey aldım şuan tedirginim :)

Ben de öyle düşünüyorum canım bebek kaza yapıyo nerelerden düşüyo başına neler geliyo da sapasağlam çıkıyo bebekler bizlerden daha güçlü. Ve daha gelişmesinin yarısında şuan. 20 haftası daha var içerde. Daha ciğerleri 34-38 . haftaya kadar gelişmeye devam ediyormuş. Daha çok vakti var allah izin verirse alacak nefesi varsa iyileiecektir.
İyi beslemeye ve moralini iyi tutmaya çalışıyorum belki bi faydam olur. Elden başka bişey gelmiyor malesef.

Canım ben de seni sordum arkadaşlara sonucun çıkmamış dediler. Allah güzel haberler almayı nasip eder inşallah.
Ben de 2 gecedir uyuyamıyorum ne yapsam olmuyo sürekli kusmaya başladım. Uykusuzluktan başağrısı halsizlik işe de gidemiyorum. Sen de aynısın eminim. İnşallah çok güzel haberler alacaksın. Beni de etiketle olur mu. Dualarımdasın canım benim

Günaydın güzel anneler ve melekleri... Hepinize güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün diliyorum...
Bu süreci kötü geçiren yol arkadaşlarım inşallah meleklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız, allah bütün meleklere acil şifa versin, doktorlar yanılmış olsun, meleklerimiz sapasağlam doğsun...
Allahım bu melekleri bizim içimize düşürdü ve bize bazı şeyleri yaşatıyorsa bunda da vardır bir hayır diyelim ve isyankar olmayalım....
Sevgiyle kalın....

Güçlü anne... Harikasın... Senin bebeğine verdiğin güçle hiç birşey olmayacak merak etme Allahın izniyle... Seviyoruz sizi...

Günaydın arkadaşlar herkese umut dolu bir gün diliyorum bugün detaylısı olan arkadaşlara rabbim yardım etsin dualarım sizlerle
matsiyahoje cnm gece çok dua ettim bebişin için daha önce pınar39 a da söyledim keşke zamanında bnm de bebeğim için bana ufacık umut verselerdi onu asla bırakmazdım şükür ki umut var kuru çiçekler bile açıyor yavrunda büyüyecek bunları bize yaşattığı için totişine totişine vurcaz onun sen üzülme dik dur sadece çok seviyoruz seni topiğimizin güçlü annesi

kalinkam canim ben imi defa denedim ikincide saat 8 bucuga dogruydu sanirim bir tane bos saat bulmustum onunalmistim herkes cok ugrasmis nasip iste ayrintiliya gittigimde hemsire randevuyu hemen bulmana sasrdm demisti insallah sen de hemen bulursun o saatlerde bak derim ben

ablacımmm sen ne tatlısın öylee amin inşallahhhh

canım geçmiş olsun, hatta sıkıntın, üzüntün geçsin ve bir daha gelmesin, bebeğin iyileşsin. Dua edeceğim, dua edeceğiz...
''hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel mevla ve ni'men nasîr'' okuruz, Hz. İbrahim'i ateşe yaktırmayan tespihi, seni de bu sıkıntılara karşı korusun Allah'ın izniyle. Hepimizi inşaallah canım.

Tüylenme yapıyormuş ama neden en önemlilerinden ki canım

Badem yağı, cilt sağlığı için çok faydalı olan A ve B vitaminleri içermektedir. Badem yağı ayrıca cilt sağlığı için faydalı olan yağları da içerir ve bu yağlar neredeyse bütün cilt türleri için faydalıdır. Badem yağı cildin nemlenmesine yardımcı olur, ciltlerdeki tahrişi giderir ve iltihabı alır. Kuru ciltlerin nemlenmesine yardımcı olur, daha yumuşak ve pürüzsüz ciltler sağlar. Badem yağı ayrıca dudaklardaki çatlaklığı giderir ve cilt döküntülerinin önüne geçer. sonuçta sadece badem yagı kullanmıyorsunki ben ilk ay sadece badem yağı kullandım açıkçası sonra karışım yaptım.

Allah razı olsun hepinizden. Dualarımız ibadetlerimiz kabul olur inşallah. Görüşürüz kızlar bir süre çok sık gelemeyebilirim.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Bir sonraki kontrolden güzel haberlerle gelip bir daha yazmaya hiç ara vermicem inşallah

dikkatli ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…