- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.781
Gunaydın ablacımmmmm amim amin inşallah kötu haberlerını aldıgımız herkes tez zamanda guzel haberlerını getırsınler...Günaydınlar herkese, hepimiz için çok güzel,umut dolu, çok sağlıklı ve huzurlu bir gün olsun inşallah :))
Tüm bebeklerin tüm sağlık sorunları hemencik geçsin, tüm annelerin yüzü gülsün :))
bende çok tedirgin ya doktor çok emişnde kendinden alabilirsin pembişleri bu kız dedi hatta 2 gün öncede gittim ağrım var diye yine kız dedi bende o hevesle bi kaç bişey aldım şuan tedirginim :)Aaaa ben şokcanım ayrıntılı da mı çıktı? Bende neredeyse herşeyini hazırladım doktor %100 kız dedi 17.haftada ama Hayırlı olsun ama çok şaşırdım
Gunaydın ablacımmmmm amim amin inşallah kötu haberlerını aldıgımız herkes tez zamanda guzel haberlerını getırsınler...
Bakıyorum canım sağolasın. Aslında forumda aradım da bulamamıştım. Mutlaka faydası olur banahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anne-karnindaki-bebekte-kist-olmasi.387109/ canim dogru kopyalayabildimmi bilmiyorum bu linkte birkac kisinin basina gelmis
Ben de öyle düşünüyorum canım bebek kaza yapıyo nerelerden düşüyo başına neler geliyo da sapasağlam çıkıyo bebekler bizlerden daha güçlü. Ve daha gelişmesinin yarısında şuan. 20 haftası daha var içerde. Daha ciğerleri 34-38 . haftaya kadar gelişmeye devam ediyormuş. Daha çok vakti var allah izin verirse alacak nefesi varsa iyileiecektir.Ay cnm benim ya daha küçük bebeklerimiz onların herşeyi yeni oluşuyo düzelir die düşünyrm allah sabır versin ama kalbini temiz tut bebeğimde kötü etkilenmesin. Nasıl bizim hastalıklarımız morale düzeliyosa onlarda öyle ama onların morali biziz. Bende yapmycm alışverişi son aylara kadar hiç birimizin garantisi yok ki ona canını sıkma bi düzelsin hepsine birlikte bakarız inş hep yanındayz
Tüylenme yapıyormuş ama neden en önemlilerinden ki canımbence badem yağıda eklemelisin en önemlilerinden biri o
Canım ben de seni sordum arkadaşlara sonucun çıkmamış dediler. Allah güzel haberler almayı nasip eder inşallah.matsiyahoje allah içerisinde olunan gamı unutturacak gam vermesin, derler. Doğruymuş. Arkadaşlar haber verdiler, sana yazmak için girdim hemen.
6ıncu gece bu uyumadım. Ne hissettiğini anlıyor, yaşıyorum şu an. O yüzden biliyorum ki ne desem boş. El eleyiz. Allah taşıyamayacağımız acı ile sınamasın bizleri.
Güçlü anne... Harikasın... Senin bebeğine verdiğin güçle hiç birşey olmayacak merak etme Allahın izniyle... Seviyoruz sizi...Ben de öyle düşünüyorum canım bebek kaza yapıyo nerelerden düşüyo başına neler geliyo da sapasağlam çıkıyo bebekler bizlerden daha güçlü. Ve daha gelişmesinin yarısında şuan. 20 haftası daha var içerde. Daha ciğerleri 34-38 . haftaya kadar gelişmeye devam ediyormuş. Daha çok vakti var allah izin verirse alacak nefesi varsa iyileiecektir.
İyi beslemeye ve moralini iyi tutmaya çalışıyorum belki bi faydam olur. Elden başka bişey gelmiyor malesef.
Çok cici olmuş :) sağlıkla giysin insaallah en güzel zamanlarimiz bizim abladan kalanlar yepyeni duruyorlar elim bebek kıyafetlerine gitsede alamiyorum öremiyorum da buda kotuaa kaçırdın bebişme neler beler ördüm :) Eki Görüntüle 1780819 Eki Görüntüle 1780820 Eki Görüntüle 1780821
pembe olanları bebek şekeri için düşündüm
ablacımmm sen ne tatlısın öylee amin inşallahhhhGünaydın güzel anneler ve melekleri... Hepinize güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün diliyorum...
Bu süreci kötü geçiren yol arkadaşlarım inşallah meleklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız, allah bütün meleklere acil şifa versin, doktorlar yanılmış olsun, meleklerimiz sapasağlam doğsun...
Allahım bu melekleri bizim içimize düşürdü ve bize bazı şeyleri yaşatıyorsa bunda da vardır bir hayır diyelim ve isyankar olmayalım....
Sevgiyle kalın....
canım geçmiş olsun, hatta sıkıntın, üzüntün geçsin ve bir daha gelmesin, bebeğin iyileşsin. Dua edeceğim, dua edeceğiz...Kızlar 3820-3870 arasındaki sayfalara bakamadım. Kaçırdığım bişey varsa affola.
Buluşma grubundan söylediler herkes beni soruyormuş. Merakta bıraktığım için kusura bakmayın iyi değilim pek.
bebeğin sol akciğerinde kist çıktı. sol taraf komple küçüklü büyüklü kistlerle dolu. hatta kalbi sağa itmiş.
dün gebeliği sonlandırmaktan bahsettiler çok perişandım giremedim. bugün tekrar gittim heyet baktı 1 ay sonra tekrar bakılacak. gerileyebilir dediler. en iyi ihtimalle kendiliğinden iyileşirmiş. daha kötü ihtimaller doğumdan sonra ameliyat - bebeğin karnımda ölmesi - gebeliği sonlandırma şeklinde. şuan hiçbir şey net değil. sadece bekliyoruz.
tek kesin olan bebeğin kız olması. ama doktor alışveriş yapma bence dedi. o lafı kulağımda yankılanıyor hala.
iki gündür 10a yakın doktor gördü. hepsi bekleme yönünde. yüreğimiz ağzımızda bekleyeceğiz kızlar. inşallah bir mucize olur bebeğim iyileşir. nolur dualarınızı esirgemeyin.
Bu konuda bilginiz varsa lütfen yazın. Bilgiye tecrübeye ihtiyacım var.
@aylinnalpr @sleekinteriorarchitect @Aryadeniz38 M menevsenergis @insanbuL 1cicek3bocek tulaykavas @hayalim16 @Senam72015 kalinkam @melankolik_kedi @Daisymom @melda983 @Catmom @primavera77 @frontoza denizbatiekin @sleek ve yazamadığım bütün güzel yürekli arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
Tüylenme yapıyormuş ama neden en önemlilerinden ki canım
Çok cici olmuş :) sağlıkla giysin insaallah en güzel zamanlarimiz bizim abladan kalanlar yepyeni duruyorlar elim bebek kıyafetlerine gitsede alamiyorum öremiyorum da buda kotu
Allah razı olsun hepinizden. Dualarımız ibadetlerimiz kabul olur inşallah. Görüşürüz kızlar bir süre çok sık gelemeyebilirim.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Bir sonraki kontrolden güzel haberlerle gelip bir daha yazmaya hiç ara vermicem inşallah
Hayırlı sabahlar
Herkese sağlık ve şifa diliyorum Yaradan ımızdan
HuZurlu Mutlu sağlıklı günler olsun ömürler olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?